کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2014-04-06 ساعت 20:09)Farnoodh نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 00:49)hosseinmm نوشته:  من مدارکمو بردم دارالترجمه نوید اما بهم گفت مدارک موقت که روش نوشته " ارزش ترجمه ندارد " رو ترجمه نمیکنه
دوستان جایی رو میشناسید که انجام بده؟

دوست عزيز هيچ دار الترجمه اي اينكار را نميكنه. من هم يك گواهي موقت داشتم اما دارالترجمه ايرانشهر گفت توي متن اين گواهي موكداً نوشته ارزش ترجمه ندارد.
گشتم یه جا رو پیدا کردم گفت بیار ترجمه میکنیم
سمت پونک هستش
بردم خبرشو میدم که چی شد Smile
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، noobnoobi ، mahdibashoma ، gema
(2014-04-06 ساعت 22:25)سيبك نوشته:  دوستان من اصل مدرک دیپلم رو گم کردم با توجه به اینه المثنی صادر نمشه میتونم ریز نمرات دیپلم رو ترجمه کنم البته با تایید آموزش و پرورش شهرمون به سفارت تحویل بدم و اگه عینکی باشیم باید تو عکس هم عینک داشته باشیم

دوست عزیز من هم دیپلمم رو گم کردم المثنی گرفتم البته من دیپلم نظام قدیم بودم
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: noobnoobi
ممنونم واقعا . يه سوال ديگه كه حسابي گيجم كرده. آيا از تمام مدارك بايد دو سري ترجمه كنيم يه سري رو بفرستيم يه سري هم ببريم واسه انكارا؟ و اينكه از وقتي نامه مصاحبه رو ميگيريم تا خود مصاحبه تقريبا چقد طول مي كشه؟ بازم متشكرم براي جواباتون Big Grin
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان:
(2014-04-06 ساعت 22:42)hosseinmm نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 20:09)Farnoodh نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 00:49)hosseinmm نوشته:  من مدارکمو بردم دارالترجمه نوید اما بهم گفت مدارک موقت که روش نوشته " ارزش ترجمه ندارد " رو ترجمه نمیکنه
دوستان جایی رو میشناسید که انجام بده؟

دوست عزيز هيچ دار الترجمه اي اينكار را نميكنه. من هم يك گواهي موقت داشتم اما دارالترجمه ايرانشهر گفت توي متن اين گواهي موكداً نوشته ارزش ترجمه ندارد.
گشتم یه جا رو پیدا کردم گفت بیار ترجمه میکنیم
سمت پونک هستش
بردم خبرشو میدم که چی شد Smile
خوب اگه ترجمه هم بكنه باز اون جمله " فاقد ارزش ترجمه است " را هم ترجمه ميكنه. نصفه كه ترجمه نميكنه.
به هر حال مختار هستيد.
دارالترجمه اي كه من بردم خيلي انسان خوبي بود. به خاطر پول بيشتر كاري نميكنه كه اعتبار خودش هم زير سوال بره.
اميدوارم موفق باشيد
تشکر کنندگان: noobnoobi ، mahdibashoma ، estanfordbineh ، gema
(2014-04-06 ساعت 23:05)shadi79 نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 22:25)سيبك نوشته:  دوستان من اصل مدرک دیپلم رو گم کردم با توجه به اینه المثنی صادر نمشه میتونم ریز نمرات دیپلم رو ترجمه کنم البته با تایید آموزش و پرورش شهرمون به سفارت تحویل بدم و اگه عینکی باشیم باید تو عکس هم عینک داشته باشیم

دوست عزیز من هم دیپلمم رو گم کردم المثنی گرفتم البته من دیپلم نظام قدیم بودم
میتونی بیشتر توضیح بدی چطور تونستی
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان:
سلام
ممنون میشم اگه کسی به این سوال جواب بده
من مدارک فوق لیسانس و لیسانسم رو که ترجمش مال سال 2008 بود و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه داشت رو دارم.
به نظر شما ایرادی رو تاریخش نمیگیرن؟لازمه که هزینه کنم و دوباره ترجمه کنم؟

به امید فرصت های بهتر برای همه
تشکر کنندگان:
برای گرفتن المثنی دیپلم به آموزش وپرورش منطقه برید بعد اونها یه نامه میدن برای دارالترجمه دادگشتری نزدیک میدون حسن آباد بعد از گرفتن ترجمه میبرید آموزش وپرورش کل استان که در خیابان ایتالیا هست
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: ffrfar ، Reza20002 ، aghaghia ، سيبك ، azadeh2014
دوستانی که مدرک موقت دارن چرا انقدر دنبال دارلترجه ای که بتونه مدرکشونو ترجمه کنه می گردین؟؟ریز نمرات و یه نامه از دانشگاهتون بگیرید(اگه بگید می خوام مدرکمو ترجمه کنم خودشون می دونم چه مدارکی بهتون بدن) برید سازمان امور دانشجویان وزارت علوم،خیابان فردوسی،خیابان موسوی یا فرصت،نبش بن بست سهیل،طبقه ی اول.کارتونو زود راه می ندازن و بهتون مدرکی می دن که قابل ترجمه ست،تمام
موفق باشید
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، m.sabet ، estanfordbineh ، ماتیتی
(2014-04-05 ساعت 07:58)Ramin geologist نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 02:22)shah.ram نوشته:  شاید جای این پرسش اینجا نباشه اما خوب می پرسم. وقتی گفته شده از گذرنامه کپی تهیه بشود یعنی بایستی از همه صفحات ( 40 صفحه خالی است ) کپی بگیریم؟ به نظرم مضحک است! یا درست این است که از صفحات دارای اطلاعات کپی تهیه شود!؟

هرجایی که از ما کپی پاسپورت خواستن ما فقط کپی صفحه اول رو دادیم
مشکلی هم پیش نیومدCool
سلام
فقط صفحه اول که اطلاعات شما هست کافیه. بقیه صفحات اصلا نیاز نیست.
Case No.2014000038XX
رویت قبولی : 20 نوامبر
ارسال مدارک : 18 دسامبر
نامه دوم : 17 ژانویه
وقت سفارت : هفته اول مارچ
دریافت ویزا : 5 مارچ (یکضرب)
ورود به آمریکا : 21 June
Smile
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، estanfordbineh ، shayesteh
سلام و خسته نباشید به همه ی مسافرای گرامی
کیس نامبر من 5000 خورده ای هست که تو آپریل کارنت شدم و یک مشکل کوچیک تو فرمم داشتم که 4 ماه پیش تصحیح کردم و در هنگام ثبت نام هم میزان تحصیلات و زدم دانشگاهی بدون مدرک و حالا از شما دوستان 2 تا سوال داشتم.
1-چرا هنوز ایمیل از کی سی سی مبنی بر تاریخ مصاحبه دریافت نکردم؟
2-هرچی تو این صفحات مطالب رو می خوانم دقیقا متوجه نمی شوم چه مدارکی رو باید ترجمه کنم و با خودم ببرم .لطفا یک لیست از مدارکی که لازم دارم رو برام بگید ممنون میشم.؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2014-04-08 ساعت 00:38)Lemony نوشته:  دوستانی که مدرک موقت دارن چرا انقدر دنبال دارلترجه ای که بتونه مدرکشونو ترجمه کنه می گردین؟؟ریز نمرات و یه نامه از دانشگاهتون بگیرید(اگه بگید می خوام مدرکمو ترجمه کنم خودشون می دونم چه مدارکی بهتون بدن) برید سازمان امور دانشجویان وزارت علوم،خیابان فردوسی،خیابان موسوی یا فرصت،نبش بن بست سهیل،طبقه ی اول.کارتونو زود راه می ندازن و بهتون مدرکی می دن که قابل ترجمه ست،تمام
موفق باشید

دوست عزیز دانشگاه به اقایونی که سربازی نرفتند مدرک نمی ده حتی موقت چه برسه به اینکه بگه واسه ترجمه می خوام ولی واسه ریز نمرات با شما موافقم به شرط اینکه سفارت مدرک نخواد و ریزنمرات را قبول کنه.ممنون از اطلاعاتی که دادید.
تشکر کنندگان: free-tomorrow ، Lemony
برای راحتی خیال دوستان من یه اتفاقی که برای ترجمه مدارکم افتاد رو بگم براتون که سخت نگیرید
من 5شنبه پرواز داشتم و 4شنبه عصر ترجمم که قرار بود صبح مدارک رو بهم بده با مهر دادگستری و وزارت خارجه خیلی هم شیک و مجلسی بهم گفن که یادش رفته و خلاصه من مدرک تولد و دیپلم و پیش دانشگاهی مو فقط با مهر مترجم داشتم( نسخه ای رو هم که پست کرده بودم حالا بگذربم که 5روز قبل سفرم رسیده بود نه 10 روز :دی اما اون هم مهر مترجم و دادگستری داشت مهر امور خارجه نداشت) ولی اصلن بهم گیر ندادن و ویزام رو هم یک ضرب گرفتم
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
تشکر کنندگان: mtcanada ، mohsenmb ، gema ، Nooshinsalamat ، behrang3001 ، Lemony ، USA2014 ، shayesteh
یه مساله ی جالب دیگه هم برا کسایی که مثل خودم دانشجو هستند و درسشون تموم نشده و مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیشون دست دانشگاه است بگم که جدیدن یعنی شهریور 92 یه بخشنامه ای اومده که اجازه میده شما اصل مدرکتون رو بگیرید. به این شکل که شما می تونید برید و از یه باجه ی پستی درخواست تاییدیه تحصیلی هم برا مدرک پیش داشنگاهی کنید هم برا دیپلمتون.بعد پست درخواست رو میفرسته آموزش پرورش شهرتون و اون ها هم تاییدیه رو میفرستن امور آموزشی دانشگاه و دیگه دانشگاه اصل دیپلم و مدرک پیش داشنگاهی رو تحویلتون میده
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
تشکر کنندگان: mtcanada ، estanfordbineh ، noobnoobi ، Nooshinsalamat
(2014-04-08 ساعت 12:58)free-tomorrow نوشته:  یه مساله ی جالب دیگه هم برا کسایی که مثل خودم دانشجو هستند و درسشون تموم نشده و مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیشون دست دانشگاه است بگم که جدیدن یعنی شهریور 92 یه بخشنامه ای اومده که اجازه میده شما اصل مدرکتون رو بگیرید. به این شکل که شما می تونید برید و از یه باجه ی پستی درخواست تاییدیه تحصیلی هم برا مدرک پیش داشنگاهی کنید هم برا دیپلمتون.بعد پست درخواست رو میفرسته آموزش پرورش شهرتون و اون ها هم تاییدیه رو میفرستن امور آموزشی دانشگاه و دیگه دانشگاه اصل دیپلم و مدرک پیش داشنگاهی رو تحویلتون میده
دوست عزیز مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی رو دانشگاه موقع ثبت نام تحویل میگیره و پس هم نمیده ....در واقع این سیستم پستی بین المللی شده مثل ثبت نام در csc .....وربطی به بازگرداندن مدارک توسط دانشگاه نداره!!!!Rolleyes
تشکر کنندگان: gema
دوستان این مدارک را ترجمه کنم کافی است اگر چیز دیگه هم میخواد لطفا بگید اگر هم چیزی اضافه است بگید .
1 - شناسنامه 2- کارت ملی 3- سند ازدواج 4- مدرک تحصیلی دیپلم ، پیش دانشگاهی ، دانشگاه 5 -تمکین مالی 6- کارت پایان خدمت 7- سابقه کاری 8 ریز نمرات
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان