کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2014-04-09 ساعت 10:56)azadeh2014 نوشته:  با سلام ؛دیدم بعضی از دوستان در مورد ترجمه سابقه کاری یا سوابق بیمه نوشتن لطفآ دوستان با تجربه اعلام نظر فرمایند که آیا این مدارک هم لازمه که گرفته و ترجمه بشه برای مصاحبه یا نه؟ ممنون
دوست عزيز به هيچ عنون نياز نيست. پول خود را هدر ندهيد!
از ما حتي مدارك تحصيلي همسرم را هم نخواستند.گفتن مدرك تحصيلي برنده فقط نيازه...ترجمه عقد نامه هم يكعدد از ما گرفت...
يكي از همسفرهاي ما كلي هزينه ترجمه سند منزل داده بود كه به هيچ وجه قبول نكرد و چون از بانك نامه تمكن مالي نداشت نقص مدرك خورد...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: gema ، nazanin fatemi ، azadeh2014
(2014-04-09 ساعت 01:00)Natasha9 نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 22:49)gema نوشته:  دوستان ما دائما میگیم که کسایی که قصد ادامه تحصیل دارن فقط باید مدارکشون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه داشته باشه,من در مورد سایر دوستان اطلاعی ندارم ولی بنده به شخصه نمیخوام بلافاصله مشغول به تحصیل شم و حتی اگر این طور هم بود,تا وقتیکه من برم آمریکا (اگه خدا بخواد و ویزا بگیرم) مهر دادگستری و وزارت امور خارجه اش باطل میشه.(چون اعتبارش6ماهه,درسته؟)پس عملا مهر زدن بی فایده است!درست نمیگم؟

نه دوست عزیز اعتبار 6 ماهه نیست. من در این مورد تحقیق زیادی کردم و از خیلی از مترجمها جوابای مختلفی شنیدم که بعضا به نفع جیب خودشون صحبت کرده بودن. شما وقتی مدرکی رو ترجمه رسمی می کنی مهر وزرات خارجه و دادگستری دارای تاریخ هستند. این تاریخ زمان ترجمه رو نشون می ده و تاریخ انقضایی وجود نداره. این تاریخ هم تنها تاثیرش بروی مدارکی هست که ممکنه وضعیت فرد در اون تغییر بکنه مانند شناسنامه که فرد مجرد بعد از مدتی ممکنه متاهل بشه و یا بالعکس. در مورد مدارکی مثل مدارک تحصیلی که تغییری در مدرکتون به وجود نمیاد و هر زمان که ترجمه ش کنید همون مدرک هست بحث اعتبار کلا رد می شه و تنها یک نکته مهم و حائز اهمیت وجود داره و اون هم اینکه شنیدم با تغییر کابینه ها و یا زمانهای خاص و اتفاقات خاصی مثل زمانی که ممکنه تخلفی صورت بگیره مهر وزارت علوم عوض می شه ( که ممکنه هر چند سال این اتفاق بیفته) در اون صورت گفته شده ترجمه رسمی هم باید عوض شه ( احتمالا به این دلیله که مدارک برای ترجمه رسمی به مهر برجسته وزارت علوم نیاز دارند)
امیدوارم توضیحاتم کافی باشه. هرچند شما هر زمانی پس از ورودتون هم که بخواین ادامه ی تحصیل بدین باز به ترجمه رسمی مدارک نیاز دارین پس بهتره همراهتون داشته باشین برای روز مباداShy
خیلی ممنونم که مطلعم کردین.خیالم راجع به مدارک تحصیلی از این بابت راحت شد.من شناسنامم رو سال پیش دادم ترجمه, آیا اون هم هنوز معتبره؟با توجه به اینکه تغییری در اصل مدرک صورت نگرفته؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان:
(2014-04-09 ساعت 10:07)zzarin نوشته:  دوستان یک سوال داشتم اگر هدا خواست و ویزا گرفتیم اون ویزا چند ماه اعتبار دارد یعنی ما چند ماه وقت داریم از ایران خارج بشیم
6 ماه از زمان مدیکالتون وقت داره یعنی اگه ویزای یه ضرب بگیرید 6 ماه وقت دارید و اگه کلیرنس بخورید برابر با مدت زمان باقی مانده از اعتبار مدیکالتون وقت دارید
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: aghaghia ، noobnoobi ، nazanin fatemi
سلام. چه مدرکی باید ارائه بدم که نشون بده دانشجو ارشدم؟
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان:
(2014-04-09 ساعت 13:10)min@ نوشته:  سلام. چه مدرکی باید ارائه بدم که نشون بده دانشجو ارشدم؟

سلام دوست عزیز، نامه اشتغال به تحصیل از دانشگاه با ترجمه، کارت دانشجویی بین اللملی هم میتونید بگیرید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: min@ ، noobnoobi
دوستان يك سوال
بچه هاي 4 يا 5 ساله كه كارت ملي ندارند، اينا رو بايد چه كار كنيم. همون ترجمه شناسنامه كافيه يا بايد بريم ثبت احوال كارت ملي براشوون بگيريم؟؟
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان:
(2014-04-09 ساعت 13:26)aghaghia نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 13:10)min@ نوشته:  سلام. چه مدرکی باید ارائه بدم که نشون بده دانشجو ارشدم؟

سلام دوست عزیز، نامه اشتغال به تحصیل از دانشگاه با ترجمه، کارت دانشجویی بین اللملی هم میتونید بگیرید.

نامه اشتغال به تحصیل باید برای کجا درخواست بدم؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-09 ساعت 14:02)min@ نوشته:  

واقعا این سوال رو پرسیدین یا گذاشتینمون سر کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب معلومه از واحد آموزش دانشگاه محل تحصیلتون..... خواهش میکنم آدرس واحد آموزش دانشگاهتون رو دیگه از ما نپرسید........
تشکر کنندگان:
(2014-04-09 ساعت 14:34)rainolf نوشته:  

واقعا این سوال رو پرسیدین یا گذاشتینمون سر کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب معلومه از واحد آموزش دانشگاه محل تحصیلتون..... خواهش میکنم آدرس واحد آموزش دانشگاهتون رو دیگه از ما نپرسید........
عوض اینکه نمک بریزید سوال و خوب بخونید. نپرسیدم از کجا گفتم برای کجا؟
هر نامه اشتغال به تحصیلی برای 1 ارگان مشخص صادر میشه..
تشکر کنندگان:
تو قسمت مدارک لازم برای مصاحبه نوشتید :
پرینت ثبت نام CSC
میشه توضیح بدید جریانش چیه؟
مرسی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:

دوست عزیزم نامه ی اشتغال به تحصیل قابل ترجمه نیست.من هربار این نامه رو گرفتم توش ذکر شده بود که ارزش ترجمه نداره.ولی همونطور که اقاقیای عزیز گفتن کارت دانشجویی بین المللی ایده ی خوبیه.
تشکر کنندگان:

دوست عزیز منظور ایشون گرفتن اشتغال به تحصیل برای چه اداره یا سازمانی هست.
من خودم درخواستم رو هم برای وزارت امور خارجه دادم هم برای وزارت علوم که متاسفانه هیچکدوم توسط دانشکده تایید نشد.
طبق تجربه دوستان من به ترجمه کارت دانشجویی اکتفا میکنم.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: taleghani ، Lemony ، gema ، min@
(2014-04-09 ساعت 15:27)NarCssuS نوشته:  تو قسمت مدارک لازم برای مصاحبه نوشتید :
پرینت ثبت نام CSC
میشه توضیح بدید جریانش چیه؟
مرسی

گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: NarCssuS ، noobnoobi
(2014-04-09 ساعت 14:55)min@ نوشته:  

عوض اینکه نمک بریزید سوال و خوب بخونید. نپرسیدم از کجا گفتم برای کجا؟
هر نامه اشتغال به تحصیلی برای 1 ارگان مشخص صادر میشه..
سلام من از دانشگاه خودم نامه برای دادگستری گرفتم. ولی نوشته ارزش دیگری ندارد. شنیدم بعضی دارالترجمه ها حتی اون قسمت ارزش دیگری ندارد رو حذف میکنند و ترجمه می کنند.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: min@ ، noobnoobi
سلام دوستان:
من رفتم نامه اشتغال به تحصیل گرفتم. من الان دانشجوی ترم آخر ارشد هستم دانشگاه ریز نمرات 2 ترم رو برای ارشد به من داده چون من یه ترم رو شهرستان درس خوندم بعد انتقالی گرفتم. در ضمن من اون یه ترم رو توی فرم ها ننوشته بودم .1ریز نمرات اون یه ترم رو هم باید از شهرستان بگیرم؟
2 باید اون یه ترم که جای دیگه خوندم رو بهشون اطلاع بدم؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان