کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
دوستان یک سوال داشتم برای ادامه تحصیل در دانشگاه های آمریکا اگر اصل لیسانس و اصل ریزنمرات دانشگاه آزاد که به تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد رسیده آیا باید وزارت علوم هم تایید کنه بعد بدیم واسه ترجمه یا همان تایید خود سازمان مرکزی دانشگاه آزاذ کافیه.
تشکر کنندگان:
آقا مگه ریز نمراتم واسه سفارت لازمه؟ چرا همه دارن ترجمه میکنن؟؟
تشکر کنندگان:
سلام
یکی از دوستان ما مصاحبه در امارات رفته است و به آنها گفته اند که شما یک سری مراحل اداری را باید سپری کنید و بروید ایران و از طریق سایت کیس خود را پیگیری کنید. حالا در ایران که برگه خود را نگاه کرده اند در قسمت مدارک یکی از مدارک را به همراه گذرنامه تیک زده است. حالا نمی دانند که چه کار کنند ؟ به نظر شما آنها کلیرنس خورده اند یا نقص مدارک ؟ و آیا می توانند آن مدرک را برای سفارت پست کنند ؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-13 ساعت 22:40)member نوشته:  دوستان یک سوال داشتم برای ادامه تحصیل در دانشگاه های آمریکا اگر اصل لیسانس و اصل ریزنمرات دانشگاه آزاد که به تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد رسیده آیا باید وزارت علوم هم تایید کنه بعد بدیم واسه ترجمه یا همان تایید خود سازمان مرکزی دانشگاه آزاذ کافیه.

بله دوست عزیز تایید وزارت علوم هم لازمه
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: estanfordbineh
من مدارکم رو فرستادم برای ترجمه بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
حالا سوالم اینه که اگه من خواستم اونجا ادامه تحصیل بدم میتونم بعدا هم مدراک تحصیلیم رو با مهر دادگستری و وزارت خارجه ترجمه کنم یا لازمه که الان این کارو بکنم؟
ممنون
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان:
ریز نمراتم واسه سفارت لازمه؟ چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
بچه ها من مدرک موقتم رو دادم ترجمه ولی تو مدرک نوشته "اعتبار این مدرک از زمان صدور شش ماه می باشد" و این توی ترجمه هم امده، از زمان صدور مدرک موقتم هم بیش از شش ماه گذشته، حالا به نظرتون این باعث مشکل نمی شه؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-14 ساعت 14:54)sedighe3336 نوشته:  ریز نمراتم واسه سفارت لازمه؟ چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
خير لازم نيست
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: noobnoobi ، estanfordbineh ، sedighe3336
سلام ،من 30 بهمن از پایان نامم دفاع کردم که این رو در فرم هایی که فرستادم قید کردم که در این زمان تحصیلاتم به اتمام می رسد ، اما چون کارهای فارغ التحصیلی زمان می برد ،من مدرکی ندارم ، دانشگاه هم هیچ گواهی ای نمی دهد ، 1 ماه دیگه هم مصاحبه دارم ، راهنمایی ام کنید لطفا ؟
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68
(2014-04-14 ساعت 12:54)zaaraa نوشته:  من مدارکم رو فرستادم برای ترجمه بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
حالا سوالم اینه که اگه من خواستم اونجا ادامه تحصیل بدم میتونم بعدا هم مدراک تحصیلیم رو با مهر دادگستری و وزارت خارجه ترجمه کنم یا لازمه که الان این کارو بکنم؟
ممنون

بله بعدا هم میتونید اینکارو انجام بدین، ترجمه مدارکو که الان سفارت ازتون میگیره، بعدش میتونید دوباره مدارکو بدین برای ترجمه و تاییدات لازم و با خودتون ببرید
تشکر کنندگان: gema ، zaaraa ، estanfordbineh
(2014-04-14 ساعت 14:57)alirangh نوشته:  بچه ها من مدرک موقتم رو دادم ترجمه ولی تو مدرک نوشته "اعتبار این مدرک از زمان صدور شش ماه می باشد" و این توی ترجمه هم امده، از زمان صدور مدرک موقتم هم بیش از شش ماه گذشته، حالا به نظرتون این باعث مشکل نمی شه؟

فقط مدرک موقتو میخوای ببری سفارت؟ هیچ مدرک اصلی ندارین؟
اگه فقط یک مدرک داری اونم موقت فکر نکنم قبول کنن، اگه دیپلم داری ببر قبول میکنن
تشکر کنندگان: gema ، zaaraa ، estanfordbineh
(2014-04-14 ساعت 17:53)estanfordbineh نوشته:  سلام ،من 30 بهمن از پایان نامم دفاع کردم که این رو در فرم هایی که فرستادم قید کردم که در این زمان تحصیلاتم به اتمام می رسد ، اما چون کارهای فارغ التحصیلی زمان می برد ،من مدرکی ندارم ، دانشگاه هم هیچ گواهی ای نمی دهد ، 1 ماه دیگه هم مصاحبه دارم ، راهنمایی ام کنید لطفا ؟
دوست عزیزم منم مشکل شمارو دارم Sad مدارک پیش و دیپلمتون رو کامل ببرید و شرایط رو توضیح بدید.منم میخوام اینکارو بکنم.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: estanfordbineh
با سلام خدمت دوستان.با توجه به اینکه همراه ترجمه ها یک برگ کپی از مدرک ،پانچ شده .ایا نیاز هست که یک سری کپی از مدارک پست کنیم انکارا
تشکر کنندگان:
من مدارکمو بردم دارالترجمه نوید اما بهم گفت مدارک موقت که روش نوشته " ارزش ترجمه ندارد " رو ترجمه نمیکنه
دوستان جایی رو میشناسید که انجام بده؟
[/quote]

دوست عزيز هيچ دار الترجمه اي اينكار را نميكنه. من هم يك گواهي موقت داشتم اما دارالترجمه ايرانشهر گفت توي متن اين گواهي موكداً نوشته ارزش ترجمه ندارد.
[/quote]
گشتم یه جا رو پیدا کردم گفت بیار ترجمه میکنیم
سمت پونک هستش
بردم خبرشو میدم که چی شد Smile
[/quote]
دوست عزیزم مدارکو قبول کردن؟نتیجه چی شد؟من یکی که چشم انتظارم زودتر خبر بدید چون منم مدرک موقت دارم
[/quote]

مدارکمو دادم واسه ترجمه، لیسانس و فوق لیسانس
پونک هستش خواستید اسمشو پیام خصوصی میدم
واسه هر کدوم ۳۵ تومن گرفت گفت غیرقانونیه میدیم جای دیگه مهر میزنن
تشکر کنندگان: gema
(2014-04-15 ساعت 00:33)hosseinmm نوشته:  مدارکمو دادم واسه ترجمه، لیسانس و فوق لیسانس
پونک هستش خواستید اسمشو پیام خصوصی میدم
واسه هر کدوم ۳۵ تومن گرفت گفت غیرقانونیه میدیم جای دیگه مهر میزنن
سلام دوست عزیز,امکانش هست آدرسشو به منم پیغام کنید؟ممنون میشم.منظورشون از اینکه جای دیگه مهر میزنن چیه؟!!
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: mahdibashoma

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان