موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال داشتم برای ادامه تحصیل در دانشگاه های آمریکا اگر اصل لیسانس و اصل ریزنمرات دانشگاه آزاد که به تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد رسیده آیا باید وزارت علوم هم تایید کنه بعد بدیم واسه ترجمه یا همان تایید خود سازمان مرکزی دانشگاه آزاذ کافیه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا مگه ریز نمراتم واسه سفارت لازمه؟ چرا همه دارن ترجمه میکنن؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یکی از دوستان ما مصاحبه در امارات رفته است و به آنها گفته اند که شما یک سری مراحل اداری را باید سپری کنید و بروید ایران و از طریق سایت کیس خود را پیگیری کنید. حالا در ایران که برگه خود را نگاه کرده اند در قسمت مدارک یکی از مدارک را به همراه گذرنامه تیک زده است. حالا نمی دانند که چه کار کنند ؟ به نظر شما آنها کلیرنس خورده اند یا نقص مدارک ؟ و آیا می توانند آن مدرک را برای سفارت پست کنند ؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-14 ساعت 12:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-14 ساعت 12:51 توسط zaaraa.)
(2014-04-13 ساعت 22:40)member نوشته: دوستان یک سوال داشتم برای ادامه تحصیل در دانشگاه های آمریکا اگر اصل لیسانس و اصل ریزنمرات دانشگاه آزاد که به تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد رسیده آیا باید وزارت علوم هم تایید کنه بعد بدیم واسه ترجمه یا همان تایید خود سازمان مرکزی دانشگاه آزاذ کافیه.
بله دوست عزیز تایید وزارت علوم هم لازمه
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من مدارکم رو فرستادم برای ترجمه بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
حالا سوالم اینه که اگه من خواستم اونجا ادامه تحصیل بدم میتونم بعدا هم مدراک تحصیلیم رو با مهر دادگستری و وزارت خارجه ترجمه کنم یا لازمه که الان این کارو بکنم؟
ممنون
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ریز نمراتم واسه سفارت لازمه؟ چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من مدرک موقتم رو دادم ترجمه ولی تو مدرک نوشته "اعتبار این مدرک از زمان صدور شش ماه می باشد" و این توی ترجمه هم امده، از زمان صدور مدرک موقتم هم بیش از شش ماه گذشته، حالا به نظرتون این باعث مشکل نمی شه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ،من 30 بهمن از پایان نامم دفاع کردم که این رو در فرم هایی که فرستادم قید کردم که در این زمان تحصیلاتم به اتمام می رسد ، اما چون کارهای فارغ التحصیلی زمان می برد ،من مدرکی ندارم ، دانشگاه هم هیچ گواهی ای نمی دهد ، 1 ماه دیگه هم مصاحبه دارم ، راهنمایی ام کنید لطفا ؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-14 ساعت 17:53)estanfordbineh نوشته: سلام ،من 30 بهمن از پایان نامم دفاع کردم که این رو در فرم هایی که فرستادم قید کردم که در این زمان تحصیلاتم به اتمام می رسد ، اما چون کارهای فارغ التحصیلی زمان می برد ،من مدرکی ندارم ، دانشگاه هم هیچ گواهی ای نمی دهد ، 1 ماه دیگه هم مصاحبه دارم ، راهنمایی ام کنید لطفا ؟
دوست عزیزم منم مشکل شمارو دارم مدارک پیش و دیپلمتون رو کامل ببرید و شرایط رو توضیح بدید.منم میخوام اینکارو بکنم.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان.با توجه به اینکه همراه ترجمه ها یک برگ کپی از مدرک ،پانچ شده .ایا نیاز هست که یک سری کپی از مدارک پست کنیم انکارا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-15 ساعت 00:33)hosseinmm نوشته: مدارکمو دادم واسه ترجمه، لیسانس و فوق لیسانس
پونک هستش خواستید اسمشو پیام خصوصی میدم
واسه هر کدوم ۳۵ تومن گرفت گفت غیرقانونیه میدیم جای دیگه مهر میزنن
سلام دوست عزیز,امکانش هست آدرسشو به منم پیغام کنید؟ممنون میشم.منظورشون از اینکه جای دیگه مهر میزنن چیه؟!!
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب