کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2014-04-19 ساعت 13:22)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 00:57)gema نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 20:53)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 20:48)gema نوشته:  دوستان میدونم در مورد ترجمه کردن یا نکردن کارت ملی اختلاف نظر بینمون غوغا میکنهTongue میخواستم یکی از دوستانی که اعتقاد دارن کارت ملی باید ترجمه بشه بیزحمت منو لینک بده به صفحه ای از سایت سفارت که قید کردن کارت ملی هم میخوان.آخه من دیشب هرچی مدارک لازمو از سایت خوندم ندیدم به کارت ملی اشاره ای شده باشه.همه جا به صراحت گفتن که مدرک شناسایی که نام پدر و مادر و محل تولد و ...(خصوصیاتی که کارت ملی نداره)باید بیارید.ببخشید که نمک پاشیدم رو زخم قدیمیTongue

دوست من ترجمه کارت ملی‌ لینک نمیخواد حدوده ۱۵ هزار تومن پول ناقابل می‌خواد!! شما که میخواید تشریف ببرید آمریکا ۱۵۰۰۰ تومن می‌شه ۵$ با این پول میتونید یه کارت مترو ۲ طرفه تو شیکاگو باهاش بخرید.

حالا باز تصمیم با خودتونه!

من جاتون بودم هر چی‌ داشتم ترجمه می‌کردم اگه خواستن میدادم نخواستن میا‌زاشتم تو کیفم! Big GrinBig Grin
مرسی از جوابتون.مشکل بنده اون15 تومن نیست .بنده برای گرفتن مدارکم از دانشگاه باید کارت ملی گرو بذارم.مشکل اینه,نه اون 15 تومن.
Smile

دوست من شما به جای کارت ملی‌ خیلی‌ راحت میتونید یه چک به مبلغ ۱ میلیون تومن بذرید پیش دانشگاه، زمان ما که اینجوری بود.

هنوزم همینطوریه، چند وقت پیش مدرکمو از دانشگاه می خواستم سفته گذاشتم.......
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: farshadm999 ، noobnoobi ، gema
(2014-04-19 ساعت 18:52)m_me789 نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 17:23)a.rahaa نوشته:  دوستان! عكس‌هاي جديدي كه بايد بگيريم(3*4 , 5*5) با حجاب باشه يا بي حجاب؟ مشخصاتش مثل عكسي كه واسه ثبت نام لاتري گرفتيم باشه (عكس 5*) رو ميگم يا اينكه فرقي نداره؟ اون عكس‌هاي اوليه كه گرفتم و فقط اسكنش رو براي KCC فرستاديم، قبوله ببريم اونها رو يا نه؟
ممنون ميشم زود، تند سريع جوابم رو بدين.

سخت نگیرید دوست عزیز. هموون عکس ها کفایت می کنه. در مورد 3*4 اگر شماره هموون عکس رو به عکاسی بدید براتوون توو اوون سایز تنظیم و چاپ می کنه.
موفق باشید
پست موقت
دوست عزیز بهتره عکس جدید ببرید، چون عکس هایی که به همراه فرم ها فرستاید بیش از 6 ماه ازشون گذشته و اونا عکس جدید ازتون خواهند خواست و مجبور میشید همونجا برید عکاسی!!! مشخصات هم همونه برای عکس... حالا عکس مدیکال مهم نیست ولی برای سفارت جدید ببرید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، NarCssuS ، gema
سلام
من امروز کارت ملی را 10 تومان شناسنامه را 12 کارت پایان خدمت 12 دادم برای ترجمه اما انگار قرار است از فردا تعرفه ها بالا تر برود همین طور تمبر دادگستری هم قراره گران شود پس بهتر است زودتر مدارک را ترجمه کنید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: noobnoobi ، aghaghia ، gema ، azadeh2014
دوستای گلم من دیپلمم طبق عادت دانشگاه های ایران گم شده و من رفتم مدرسه یه نامه داد که بردم آموزش پروش منطقه و آموزش پرورش کل کلی مهر و تایید روش خورد و دارالترجمه ترجمش کرد حالا که نزدیک مصاحبست استرس دارم آیا این اعتبار داره ???
تشکر کنندگان: farshadm999 ، noobnoobi
(2014-04-19 ساعت 22:37)shaghayegh26 نوشته:  دوستای گلم من دیپلمم طبق عادت دانشگاه های ایران گم شده و من رفتم مدرسه یه نامه داد که بردم آموزش پروش منطقه و آموزش پرورش کل کلی مهر و تایید روش خورد و دارالترجمه ترجمش کرد حالا که نزدیک مصاحبست استرس دارم آیا این اعتبار داره ???

بله من همین بلا سر مدرک پیش دانشگاهیم اومده بود همین کارو کردم ولی‌ من چون برنده نبودم اصلا مدارک تحصیلیه منو نگرفتن.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، gema ، shaghayegh26
(2014-04-19 ساعت 22:09)مامان خانم نوشته:  سلام
من امروز کارت ملی را 10 تومان شناسنامه را 12 کارت پایان خدمت 12 دادم برای ترجمه اما انگار قرار است از فردا تعرفه ها بالا تر برود همین طور تمبر دادگستری هم قراره گران شود پس بهتر است زودتر مدارک را ترجمه کنید

من این مدارکو با نرخ پایین تر دادم ترجمه کردن، ولی پنجشنبه که رفتم مدارک ترجمه شدمو تحویل بگیرم، همون موقع تعرفه های جدیدشو زد رو شیشه. مهر دادگستری که قبلا ۵ تومن بود، شد ۲۰ تومن(که البته برای کار ماها لازم نیستش). گفت این نرخا موقته و احتمالا بره بالاتر. گفتن نرخ ترجمه ها هم به همین نسبت میره بالاتر
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: gema
(2014-04-19 ساعت 13:22)farshadm999 نوشته:  دوست من شما به جای کارت ملی‌ خیلی‌ راحت میتونید یه چک به مبلغ ۱ میلیون تومن بذرید پیش دانشگاه، زمان ما که اینجوری بود.
والا من که بهشون گفتم سند خونه هم میذارم قبول نکردن!!! نمیدونم با چه منطقی جواب دادن!یا اصولا منطقی داشتن یا نه.سوال منو کسی جواب نداد Sad از دوستان یه نفر میتونه منبع معتبری که گفته باشه کارت ملی برای سفارت لازمه رو به من معرفی کنه؟خیلی ممنون میشم.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: farshadm999
(2014-04-20 ساعت 00:42)gema نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 13:22)farshadm999 نوشته:  دوست من شما به جای کارت ملی‌ خیلی‌ راحت میتونید یه چک به مبلغ ۱ میلیون تومن بذرید پیش دانشگاه، زمان ما که اینجوری بود.
والا من که بهشون گفتم سند خونه هم میذارم قبول نکردن!!! نمیدونم با چه منطقی جواب دادن!یا اصولا منطقی داشتن یا نه.سوال منو کسی جواب نداد Sad از دوستان یه نفر میتونه منبع معتبری که گفته باشه کارت ملی برای سفارت لازمه رو به من معرفی کنه؟خیلی ممنون میشم.

والا من رفتم مصاحبه یادم نمیاد ازم کارت ملی‌ خواست یا نه الان هم توی مدارکم رو نگاه کردم دیدم ترجمه کارت ملیم هست یعنی‌ احتمال داره بهم برگردونده باشه یا شاید ۲ تا داشتم ازش نمیدونم.

http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html

Appointment Letter received from the NVC
Passport(s) valid for six months beyond the intended date of entry into the United States
Police Certificate(s)
Birth Certificate(s)
Court and prison records, if applicable
Military records, if applicable
Color photographs
Marriage Certificate, if applicable
Evidence of financial support (e.g. Affidavit of Support, a notarized offer of employment, or evidence of assets)
Divorce decree or death certificate of spouse, if applicable
Family-based cases: All original documents establishing the relationship between the petitioner and the applicant
Employment-based cases: A currently valid letter from the prospective employer confirming the essential elements of the job offer

ولی‌ در مورد دانشگاه من میدونم این قانونه که مدرک رو با یه سفته میدن. فکر کنم نیاز هست یه کم باهاشون وارد بحث و مذاکره بشید.
خوشحالم.
(2014-04-19 ساعت 22:45)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 22:37)shaghayegh26 نوشته:  دوستای گلم من دیپلمم طبق عادت دانشگاه های ایران گم شده و من رفتم مدرسه یه نامه داد که بردم آموزش پروش منطقه و آموزش پرورش کل کلی مهر و تایید روش خورد و دارالترجمه ترجمش کرد حالا که نزدیک مصاحبست استرس دارم آیا این اعتبار داره ???

بله من همین بلا سر مدرک پیش دانشگاهیم اومده بود همین کارو کردم ولی‌ من چون برنده نبودم اصلا مدارک تحصیلیه منو نگرفتن.

پس در نهایت این کاغذ مهر شده به عنوان دیپلم اعتبار داره یا نه ??
تشکر کنندگان: farshadm999
(2014-04-20 ساعت 10:17)shaghayegh26 نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 22:45)farshadm999 نوشته:  

پس در نهایت این کاغذ مهر شده به عنوان دیپلم اعتبار داره یا نه ??
بله داره
خوشحالم.
تشکر کنندگان: gema ، سيبك
سلام دوستان خسته نباشید،
۱-برای خود مصاحبه نیازی هست که ترجمه ریز نمرات رو ببریم؟ من قصد ادامه تحصیل رو دارم اما بعد از گذراندن سربازی،می خواستم بدونم که الان ریز نمرات رو ترجمه کنم یا نه؟
۲- مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو که ترجمه کردم مهر دادگستری رو هم گرفتم، به نظرتون نیازی هست برای شناسنامه و کارت ملی هم این مهر رو بگیرم؟ اینکه مهرهای ترجمه هام یکسان باشه تاثیری داره؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 13:47)srt نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید،
۱-برای خود مصاحبه نیازی هست که ترجمه ریز نمرات رو ببریم؟ من قصد ادامه تحصیل رو دارم اما بعد از گذراندن سربازی،می خواستم بدونم که الان ریز نمرات رو ترجمه کنم یا نه؟
۲- مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو که ترجمه کردم مهر دادگستری رو هم گرفتم، به نظرتون نیازی هست برای شناسنامه و کارت ملی هم این مهر رو بگیرم؟ اینکه مهرهای ترجمه هام یکسان باشه تاثیری داره؟
ممنون

۱- برای مصاحبه که نه، لازم نیست، ولی اگه قصد ادامه تحصیل داری، همین الان بده ترجمه کنن، قیمتا داره میره بالا...(بالا فته، قراره بالاترم بره)
۲- برای مصاحبه، ترجمه ها نیازی به مهر دادگستری ندارن. ترجمه با مهر مترجم و همراه با عبارت :
Translation is accurate and translator is competent to translate.
کفایت می کنه

موفق باشی
Cool
تشکر کنندگان: srt
زیر ترجمه نوشته True translation certified
این کفایت می کنه دیگه؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 15:08)srt نوشته:  زیر ترجمه نوشته True translation certified
این کفایت می کنه دیگه؟

البته همراه با مهر دارالترجمه_بله کافیه
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
دوستان عزيز سلام . لطفا راهنمايي كنيد . من از بانك ملي برگه تمكن گرفتم با توجه به اينكه مصاحبم ابوظبي هست مشكلي پيش نمياد ؟ آيا بانك ملي رو قبول دارن ؟ البته برگه پرينت لاتين نه هولوگرام داره نه مهر برجسته فقط پرفراژ داره . نمي دونم مورد قبوله يا نه ؟ ممنون ميشم جوابمو بدين .
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان