موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-19 ساعت 22:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-19 ساعت 22:10 توسط مامان خانم.)
سلام
من امروز کارت ملی را 10 تومان شناسنامه را 12 کارت پایان خدمت 12 دادم برای ترجمه اما انگار قرار است از فردا تعرفه ها بالا تر برود همین طور تمبر دادگستری هم قراره گران شود پس بهتر است زودتر مدارک را ترجمه کنید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گلم من دیپلمم طبق عادت دانشگاه های ایران گم شده و من رفتم مدرسه یه نامه داد که بردم آموزش پروش منطقه و آموزش پرورش کل کلی مهر و تایید روش خورد و دارالترجمه ترجمش کرد حالا که نزدیک مصاحبست استرس دارم آیا این اعتبار داره ???
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-19 ساعت 22:09)مامان خانم نوشته: سلام
من امروز کارت ملی را 10 تومان شناسنامه را 12 کارت پایان خدمت 12 دادم برای ترجمه اما انگار قرار است از فردا تعرفه ها بالا تر برود همین طور تمبر دادگستری هم قراره گران شود پس بهتر است زودتر مدارک را ترجمه کنید
من این مدارکو با نرخ پایین تر دادم ترجمه کردن، ولی پنجشنبه که رفتم مدارک ترجمه شدمو تحویل بگیرم، همون موقع تعرفه های جدیدشو زد رو شیشه. مهر دادگستری که قبلا ۵ تومن بود، شد ۲۰ تومن(که البته برای کار ماها لازم نیستش). گفت این نرخا موقته و احتمالا بره بالاتر. گفتن نرخ ترجمه ها هم به همین نسبت میره بالاتر
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-20 ساعت 00:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-20 ساعت 00:52 توسط gema.)
(2014-04-19 ساعت 13:22)farshadm999 نوشته: دوست من شما به جای کارت ملی خیلی راحت میتونید یه چک به مبلغ ۱ میلیون تومن بذرید پیش دانشگاه، زمان ما که اینجوری بود.
والا من که بهشون گفتم سند خونه هم میذارم قبول نکردن!!! نمیدونم با چه منطقی جواب دادن!یا اصولا منطقی داشتن یا نه.سوال منو کسی جواب نداد از دوستان یه نفر میتونه منبع معتبری که گفته باشه کارت ملی برای سفارت لازمه رو به من معرفی کنه؟خیلی ممنون میشم.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خسته نباشید،
۱-برای خود مصاحبه نیازی هست که ترجمه ریز نمرات رو ببریم؟ من قصد ادامه تحصیل رو دارم اما بعد از گذراندن سربازی،می خواستم بدونم که الان ریز نمرات رو ترجمه کنم یا نه؟
۲- مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو که ترجمه کردم مهر دادگستری رو هم گرفتم، به نظرتون نیازی هست برای شناسنامه و کارت ملی هم این مهر رو بگیرم؟ اینکه مهرهای ترجمه هام یکسان باشه تاثیری داره؟
ممنون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-20 ساعت 13:47)srt نوشته: سلام دوستان خسته نباشید،
۱-برای خود مصاحبه نیازی هست که ترجمه ریز نمرات رو ببریم؟ من قصد ادامه تحصیل رو دارم اما بعد از گذراندن سربازی،می خواستم بدونم که الان ریز نمرات رو ترجمه کنم یا نه؟
۲- مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو که ترجمه کردم مهر دادگستری رو هم گرفتم، به نظرتون نیازی هست برای شناسنامه و کارت ملی هم این مهر رو بگیرم؟ اینکه مهرهای ترجمه هام یکسان باشه تاثیری داره؟
ممنون
۱- برای مصاحبه که نه، لازم نیست، ولی اگه قصد ادامه تحصیل داری، همین الان بده ترجمه کنن، قیمتا داره میره بالا...(بالا فته، قراره بالاترم بره)
۲- برای مصاحبه، ترجمه ها نیازی به مهر دادگستری ندارن. ترجمه با مهر مترجم و همراه با عبارت :
Translation is accurate and translator is competent to translate.
کفایت می کنه
موفق باشی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
زیر ترجمه نوشته True translation certified
این کفایت می کنه دیگه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام . لطفا راهنمايي كنيد . من از بانك ملي برگه تمكن گرفتم با توجه به اينكه مصاحبم ابوظبي هست مشكلي پيش نمياد ؟ آيا بانك ملي رو قبول دارن ؟ البته برگه پرينت لاتين نه هولوگرام داره نه مهر برجسته فقط پرفراژ داره . نمي دونم مورد قبوله يا نه ؟ ممنون ميشم جوابمو بدين .
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي