کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
ما مدارکمون رو علاوه بر مهر مترجم...مهر دادگستری و امور خارجه هم داره....در صورتیکه قصد ادامه تحصیل نداریم....ایا روز مصاحبه افیسر متوجه این مهر ها میشه و اگه گفت قصد ادامه تحصیل دارید و جواب ما منفی باشه... افیسر شک نمی کنه.... !!!!!!
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان:
(2014-04-07 ساعت 00:08)Maryrhm نوشته:  ممنونم واقعا . يه سوال ديگه كه حسابي گيجم كرده. آيا از تمام مدارك بايد دو سري ترجمه كنيم يه سري رو بفرستيم يه سري هم ببريم واسه انكارا؟ و اينكه از وقتي نامه مصاحبه رو ميگيريم تا خود مصاحبه تقريبا چقد طول مي كشه؟ بازم متشكرم براي جواباتون Big Grin

برای منم سوال شده این قضیه، لطفا دوستانی که مصاحبشون آنکاراست (یا بوده) راهنمایی کنن...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان:
(2014-04-25 ساعت 21:39)سعید پ نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 00:08)Maryrhm نوشته:  ممنونم واقعا . يه سوال ديگه كه حسابي گيجم كرده. آيا از تمام مدارك بايد دو سري ترجمه كنيم يه سري رو بفرستيم يه سري هم ببريم واسه انكارا؟ و اينكه از وقتي نامه مصاحبه رو ميگيريم تا خود مصاحبه تقريبا چقد طول مي كشه؟ بازم متشكرم براي جواباتون Big Grin

برای منم سوال شده این قضیه، لطفا دوستانی که مصاحبشون آنکاراست (یا بوده) راهنمایی کنن...

خیر نیازی نیست، همون یک سری کافیه، بیشتر دوستان برای احتیاط و برای کاربردهای بعدی 2 سری ترجمه کردن...
45روز تا دوماه
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: lighter ، ffrfar
سلام
دوستان يه راهنمايي مي خواستم. دانشنامه فوق ليسانس من تا مصاحبه آماده نمي شه. حالا چيكار بايد بكنم؟ خيلي نگرانم. من گواهي موقت فوق ليسانس و دارم. اون به درد مي خوره؟
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان با تجربه من الان دارالترجمه بودم اين آقايي كه مدارك رو ميگرفت گفت براي ابوظبي بايد مدارك رو تاييد هم بكني حالا خودت ميدوني چيكار ميخواي بكني و از اين جور حرفا !!!
كسي تجربه مصاحبه تو ابوظبي رو مداره كه مدارك رو تاييد نكرده باشه بياد بگه خيال ما رو راحت كنه ؟!؟! به گفته شما دوستان هم گواهي هاي سوابق كاري رو هم ترجمه ندادم بشه.
تشکر کنندگان: farshadm999
(2014-04-26 ساعت 14:35)kingrokh نوشته:  سلام
دوستان با تجربه من الان دارالترجمه بودم اين آقايي كه مدارك رو ميگرفت گفت براي ابوظبي بايد مدارك رو تاييد هم بكني حالا خودت ميدوني چيكار ميخواي بكني و از اين جور حرفا !!!
كسي تجربه مصاحبه تو ابوظبي رو مداره كه مدارك رو تاييد نكرده باشه بياد بگه خيال ما رو راحت كنه ؟!؟! به گفته شما دوستان هم گواهي هاي سوابق كاري رو هم ترجمه ندادم بشه.

ای وای دوست من شما به دارو ترجمه گفتید برا مصاحبه آمریکا میخواید؟ کاش نمیگفتید حالا مهم نیست.

اون آقا برای این گفته که پول مهر‌های اضافی و از شما بگیره، مدارک با مهر مترجم کفایت میکنه. در مورد سوابق کاری اصلا مهم نیست فقط آخرین مدرک تحصیلی و میگیرن.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: gema
سلام
دوستان يه راهنمايي مي خواستم. دانشنامه فوق ليسانس من تا مصاحبه آماده نمي شه. حالا چيكار بايد بكنم؟ خيلي نگرانم. من گواهي موقت فوق ليسانس و دارم. اون به درد مي خوره؟
چرا كسي جواب نمي ده Sad(
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 15:02)pink2 نوشته:  سلام
چرا كسي جواب نمي ده Sad(

سلام دوست گلم. نگران نباشید. مدرک لیسانستون اگر اصلش همراهتون باشه کافیه. مدرک گواهی موقت فوق رو هم محض احتیاط همراهتون داشته باشید که نشون بده در فرمها اطلاعات دروغ درباره مقطع تحصیلیتون وارد نکردید.
مهمترین مسئله اصل بودن مدرکی هست که ثابت کنه شما حداقل 12 سال تحصیل کردین بنابراین حتی اگر اصل دیپلمتون رو هم ارائه بدین مشکلی نیست.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: shadi79 ، gema
سلام دوستان
من پایان خدمتم دادم برای تعویض متاسفانه نیومده و هفته بعدم مصاحبه دارم .کپی کارت پایان خدمت قبلی رو هم ترجمه نمیکنن ، باید چیکار کنم ....
ترجمه فرم تعویض رو قبول میکنن ؟ممنون میشم کسی راهنمایی کنه...
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان:
با سلام
مدارکی که کپی گرفته ایم باید برابر اصل بشه ؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 20:05)sami8000 نوشته:  سلام دوستان
من پایان خدمتم دادم برای تعویض متاسفانه نیومده و هفته بعدم مصاحبه دارم .کپی کارت پایان خدمت قبلی رو هم ترجمه نمیکنن ، باید چیکار کنم ....

همسر من هم کارتشو اول بهمن داده بود برای تعویض و هنوز هم نیومده و ما چون خیلی نگران بود روز جهارشنبه سوری رفتیم اداره ناجا میدان سپاه و مشکلون را گفتیم و موفق شدیم کارت قبلی را پس بگیریم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 15:02)pink2 نوشته:  سلام
چرا كسي جواب نمي ده Sad(
دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد. گواهی موقت ارشد رو ترجمه کنید و با اصلش ببرید. ما هم مشکل شما رو داشتیم. یک هفته یعد از اینکه از مصاحبه برگشتیم دانشنامه حاضر شد!! خیالتون راخت....به امید حق......
تشکر کنندگان:
(2014-04-27 ساعت 02:57)m_nikparvaz نوشته:  

همسر من هم کارتشو اول بهمن داده بود برای تعویض و هنوز هم نیومده و ما چون خیلی نگران بود روز جهارشنبه سوری رفتیم اداره ناجا میدان سپاه و مشکلون را گفتیم و موفق شدیم کارت قبلی را پس بگیریم

بدبختی اینه که کارتهای قبلی رو هم ترجمه نمیکنن دیگه
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان:
(2014-04-27 ساعت 09:04)sami8000 نوشته:  

با شماره 096480 میتونید تماس بگیرید و مراحل کارتتون را پیگیری کنید
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-04-27 ساعت 09:04)sami8000 نوشته:  

کی به شما گفته کارتهای قبلی رو ترجمه نمیکنند؟ یادت باشه فقط نیاز به مهر دارلترجمه داری و مهر دادگستری و امور خارجه فعلا نیاز نیست.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان