کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام دوستان.بعد از خوندن سفرنامه ها یک سوال برای من پیش اومده.بعضی از دوستان نوشتند که با وجود ارایه مدرک فوق لیسانس ازشون گواهی اشتغال خواستند.بالاخره لازمه یا نه؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز:
منظور از فرم های اپدیت شده چی هست که باید با خودمون ببریم؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان:
(2014-04-28 ساعت 15:34)sahar66 نوشته:  سلام دوستان عزیز:

منظور همون فرمهایی هست که برای کی سی سی فرستادید.
اگر تغییری در اطلاعاتتون به وجود اومده فرمها رو دوباره پرکنید و با خودتون ببرید. البته من این کار رو نکردم و آدرسم رو همونجا تو همون فرم دوباره نوشتم
Wink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: gema
سلام. من مدارکم را بردم یک دارلترجمه در شیراز. قیمت هر تمبر دادگستری 20000 شده است. اسفند ماه هر تمبر هزار تومان بود.
تشکر کنندگان:
سلام من برای یک فرصت مطالعاتی 6 ماه با ویزای جی 1 دارم میرم امریکا اسپانسر مالیم مادرمه ایشون مقداری پول تو موسسه یا بانک ! قومین داره که می گن گواهی انگلیسی نمی کنیم دارترجمه هم می گه ما به ریال می نویسیم !! حالا من چی کار کنم !
دارترجمه همه تبدیل می نویسن یا اینها بلد نیستن به من گفتن نمی شه !!
تشکر کنندگان:
(2014-04-29 ساعت 01:26)vrh59ir نوشته:  سلام من برای یک فرصت مطالعاتی 6 ماه با ویزای جی 1 دارم میرم آمریکا اسپانسر مالیم مادرمه ایشون مقداری پول تو موسسه یا بانک ! قومین داره که می گن گواهی انگلیسی نمی کنیم دارترجمه هم می گه ما به ریال می نویسیم !! حالا من چی کار کنم !

داداش چرا مبلغتون رو یکروزه منتقل نمیکنید یه بانک درست و حسابی و گواهی نمیگیرید؟؟؟؟

(2014-04-29 ساعت 00:36)avayebahar نوشته:  سلام. من مدارکم را بردم یک دارلترجمه در شیراز. قیمت هر تمبر دادگستری 20000 شده است. اسفند ماه هر تمبر هزار تومان بود.

تمبر میخواین چکار؟؟؟؟

(2014-04-28 ساعت 14:14)lucky star نوشته:  سلام دوستان.بعد از خوندن سفرنامه ها یک سوال برای من پیش اومده.بعضی از دوستان نوشتند که با وجود ارایه مدرک فوق لیسانس ازشون گواهی اشتغال خواستند.بالاخره لازمه یا نه؟
همراهتون باشه ضرر نداره.....
تشکر کنندگان: exxedus
سلام دوستان
برای کسی که دوره دیپلم سه ساله و بعدش پیش دانشگاهی و بعد کارشناسی داشته آیا ترجمه هر سه مدرک باید روز مصاحبه ارائه بشه؟ ضمنا برای ریز نمرات آیا باید آخرین مدرک تحصیلی ریز نمراتش ترجمه بشه یا همه مقاطع ذکر شده در سووال اول؟
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان:
سلام
من مدرک کاردانی دارم و در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ،دیپلمم هم هنرستانی بوده،سال پیش هر دو مدرک و ریز نمرات رو ترجمه کردم و آماده هستن،توی فرم اولیه هم some university degree زدم، حالا به نظرتون لازم برم از آموزش پرورش معادل پیش دانشگاهی بگیرم یا نشون دادن مدرک کاردانیم کافیه؟
گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه میخواد ببرم یا لازم نیست؟حکم کارگزینی شرکت رو هم که نشون دهنده دو سال سابقه کارم رو هم ترجمه کردم.
خواهش میکنم راهنماییم کنید مصاحبم نزدیک
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان:
(2014-04-29 ساعت 17:19)ebi1988 نوشته:  سلام
من مدرک کاردانی دارم و در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ،دیپلمم هم هنرستانی بوده،سال پیش هر دو مدرک و ریز نمرات رو ترجمه کردم و آماده هستن،توی فرم اولیه هم some university degree زدم، حالا به نظرتون لازم برم از آموزش پرورش معادل پیش دانشگاهی بگیرم یا نشون دادن مدرک کاردانیم کافیه؟
گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه میخواد ببرم یا لازم نیست؟حکم کارگزینی شرکت رو هم که نشون دهنده دو سال سابقه کارم رو هم ترجمه کردم.
خواهش میکنم راهنماییم کنید مصاحبم نزدیک

سلام.
اول از همه اینکه سابقه کارت را نشون نده. البته اگر بیمه رد نشدهو وگرنه نمیدونم
خیلی ها میگن نامه معادل سازی ممکنه به درد نخوره ولی من گرفتم.
10 دقیقه هم طول نمیکشه. به نظر من همه مدارک را داشته باشی خیالت راحتتره. ب فرض نخواستن هم چیزی رو از دست ندادی. چون اصلا وقت گیر نیست. گواهی به تحصیل هم ببر
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-04-29 ساعت 01:26)vrh59ir نوشته:  سلام من برای یک فرصت مطالعاتی 6 ماه با ویزای جی 1 دارم میرم آمریکا اسپانسر مالیم مادرمه ایشون مقداری پول تو موسسه یا بانک ! قومین داره که می گن گواهی انگلیسی نمی کنیم دارترجمه هم می گه ما به ریال می نویسیم !! حالا من چی کار کنم !
سلام. پول ما هم تو قوامین بود. رفتیم شعبه مرکزی تو میدان آرژانتین همونجا قسمت ارزی تبدیل به دلار و به انگلیسی و تو پاکت!! مرتب تحویلمون دادن. شعبه های دیگه درست نمی دونن. مستقیم برین همونجا آنلاین حسابتونو چک می کنن و صادر می کنن. فقط تاریخ روز رو داشت بصورت دستی می نوشت که گفتیم همش باید پرینتی باشه که بالاخره درستش کرد. خلاصه مستقیم برین شعبه مرکز. ما رو هم دعا کنین زودتر کلیرررررر بشیم.موفق باشین
تشکر کنندگان: vahidbaq
سلام به همه
1. کسی درالترجمه رسمی تو اصفهان سراغ داره که مدارک رو سریع ترجمه کنه؟
2. آیا مدرک دبستان و راهنمایی هم واسه ادامه تحصیل برندگان لاتاری باید ترجمه بشه یا نه؟
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
(2014-04-29 ساعت 20:23)smart3461 نوشته:  سلام به همه
1. کسی درالترجمه رسمی تو اصفهان سراغ داره که مدارک رو سریع ترجمه کنه؟
2. آیا مدرک دبستان و راهنمایی هم واسه ادامه تحصیل برندگان لاتاری باید ترجمه بشه یا نه؟
سلام دوست عزیز جواب اولتون رو نمیدونم ولی جواب دومتون با قطعیت خیر Cool
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: gema ، smart3461
(2014-04-28 ساعت 16:15)Ramin geologist نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 15:34)sahar66 نوشته:  سلام دوستان عزیز:

منظور همون فرمهایی هست که برای کی سی سی فرستادید.
اگر تغییری در اطلاعاتتون به وجود اومده فرمها رو دوباره پرکنید و با خودتون ببرید. البته من این کار رو نکردم و آدرسم رو همونجا تو همون فرم دوباره نوشتم
Wink
سلام اگه تغییری توی اطلاعات نداریم چی؟ اونوقت دیگه لازم نیست؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان:
(2014-04-29 ساعت 09:14)nimaaa نوشته:  سلام دوستان
برای کسی که دوره دیپلم سه ساله و بعدش پیش دانشگاهی و بعد کارشناسی داشته آیا ترجمه هر سه مدرک باید روز مصاحبه ارائه بشه؟ ضمنا برای ریز نمرات آیا باید آخرین مدرک تحصیلی ریز نمراتش ترجمه بشه یا همه مقاطع ذکر شده در سووال اول؟

آیا یاری کننده ای هست که یاری کند؟
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان:
(2014-04-30 ساعت 09:53)nimaaa نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 09:14)nimaaa نوشته:  سلام دوستان

آیا یاری کننده ای هست که یاری کند؟
سلام دوست عزیز؛تآکید بر آخرین مدرک تحصیلی هست که ارایه بشه...اگر برنده اصلی هستید همه رو همراه داشته باشید بهتره .موفق باشید
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: vahidbaq

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان