کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام دوستان عریز:
من مدرک لیسانس دارم. دانشجوی فوق هم هستم. و گواهی اشتغال به تحصیل هم گرفتم. در ضمن سابقه کاری دارم و گواهی کار هم گرفتم. به نظرتون گرفتن سابقه بیمه لازمه؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان:
(2014-05-06 ساعت 22:33)sahar66 نوشته:  سلام دوستان عریز:
من مدرک لیسانس دارم. دانشجوی فوق هم هستم. و گواهی اشتغال به تحصیل هم گرفتم. در ضمن سابقه کاری دارم و گواهی کار هم گرفتم. به نظرتون گرفتن سابقه بیمه لازمه؟
خیر دوست عزیز ، مدرک لیسانس شما کفایت می کنه و احتیاجی به سابق کار و بیمه نداریدWink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: khder ، gema ، sahar66 ، محبت
من هر چی میخونم هر کی یه چیز میگه اقا این مدارکم رو باید مهر دادگستری هم بزنن یا فقط مهر دارالترجمه کافیه؟ممنون میشم یکی اطلاعات دقیق بده
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
Cool
تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 12:05)masodsh نوشته:  من هر چی میخونم هر کی یه چیز میگه اقا این مدارکم رو باید مهر دادگستری هم بزنن یا فقط مهر دارالترجمه کافیه؟ممنون میشم یکی اطلاعات دقیق بده
دوست عزیز برای سفارت فقط مهر دارالترجمه رسمی کفایت میکنه،اگر شما قصد ادامه تحصیل دارید باید برای دانشگاه مربوطه مدارکتون مهر دادگستری و وزارت خارجه داشته باشه که اونو بعد از مصاحبه هم میتونین با خیال راحت انجام بدید .
موفق باشید.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: gema
سلام دوستان اخرین مدرک دانشگاه را دانشگاه هنوز اماده نکرده می گن چند ماه طول می کشه می تونم فقط 1ریزنمره از دانشگاه بگیرم به عنوان اخرین مدرک تحصیلی ولی اصل دیپلم و پیش دست خودم هست .مدارکی که می خوام 20 روز قبل از مصاحبه ارسال کنم برای مدارک تحصیلی می تونم ترجمه ریزنمرات دانشگاهو با ترجمه اصل دیپلم و پیش رو پست کنم و روز مصاحبه اصلو ببرم??
تشکر کنندگان:
سلام من هم سوال دوستمونو داشتم مدرک لیسانسم موقت هست و اصلش آماده نیست می تونم ریز نمرات و اصل دیپلم و مدرکموقت یسانسم رو ببرم؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 13:11)behdist نوشته:  سلام دوستان اخرین مدرک دانشگاه را دانشگاه هنوز اماده نکرده می گن چند ماه طول می کشه می تونم فقط 1ریزنمره از دانشگاه بگیرم به عنوان اخرین مدرک تحصیلی ولی اصل دیپلم و پیش دست خودم هست .مدارکی که می خوام 20 روز قبل از مصاحبه ارسال کنم برای مدارک تحصیلی می تونم ترجمه ریزنمرات دانشگاهو با ترجمه اصل دیپلم و پیش رو پست کنم و روز مصاحبه اصلو ببرم??

(2014-05-07 ساعت 19:36)شید نوشته:  سلام من هم سوال دوستمونو داشتم مدرک لیسانسم موقت هست و اصلش آماده نیست می تونم ریز نمرات و اصل دیپلم و مدرکموقت یسانسم رو ببرم؟

بله میتونید، شما باید حداقل دیپلم 12 ساله رو داشته باشید (اصل و ترجمه)
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، gema ، behdist
سلام. پاسپورت رو هم باید ترجمه کنیم برای سفارت آنکارا؟ اگه آره، تمام صفحاتش رو؟

تشکر کنندگان:
(2014-05-08 ساعت 01:19)arashmanteghi نوشته:  سلام. پاسپورت رو هم باید ترجمه کنیم برای سفارت آنکارا؟ اگه آره، تمام صفحاتش رو؟
دوست عزیزم جواب سوال شما توی چند صفحه ی قبل هست. پاسپورت معتبرترین مدرک شناسایی شماست که نیازی به ترجمه نداره. موفق و موید باشید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: shekari ، arashmanteghi ، azadeh2014 ، محبت
(2013-05-05 ساعت 19:02)shimoda نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 23:44)mtcanada نوشته:  عزیزانم خیلی ممنون می شم که به سوال بنده پاسخ دهید-متشکرم
من هنرستان خوندم و بعدشم فوق دیپلم گرفتم
و بعدشم کاردانی به کارشناسی=لیسانس گرفتم
2-3 ماهی هم هست که فارغ التحصیل شدم
برای ترجمه هم می تونم مدرک فوق دیپلمم رو برای مصاحبه بدم و با خودم ببرم
اما برای لیسانسم بهم یه گواهی موقت دادن تا اینکه یا دانشگاه قبول بشم یا برگه سبز خدمت ببرم نشونشون بدم (عمرا کی می ره خدمت حالا تو این هیروگیر) تا اصل مدرکمو بهم بدن
سوال من اینه که ایتدا تو فرم ها قید کنم که لیسانس گرفتم یا خیر؟
اگه بنویسم لیسانس ، گواهی موقت لیسانس دانشگاه آزاد رو می شه ترجمه کرد یا حیر؟
اگه افیسر بهم گفت تو لیسانس داری چرا با فوق دیپلمت اومدی چی بگم؟(توضیح بدم که یا باید تو ایران می موندم و دانشگاه قبول می شدم تا بهم دانشنامم رو می دادن یا یا اینکه می رفتم سربازی)
اگه راهنماییم بکنید لطف بسیار بسیار بزرگی کردید-یکمی نگرانم سر قضیه این مدرک های دانشگاهی
ممنونم از همگیتون
دوستدار همگیتون با احترام : محمد ♥
در مورد مدارکتون راستش رو بنویسید
می تونید مدرک موقت رو هم ترجمه کنید بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
که هیچ کدوم از مدارک برای سفارت نیاز به اون مهر ندارند
(2013-05-05 ساعت 16:30)shah.ram نوشته:  من پیش دانشگاهی خوندم بعدش فوق دیپلم را در دانشگاه جامع علمی-کاربردی پودمانی گرفتم و بعد از آن کاردانی به کارشناسی را در دانشگاه آزاد تهران مرکز دو سال پیش تمام کردم و مدرک اصلی رو هم دارم. حال سوال اینجاست که من به مدرک اصلی فوق دیپلم و پیش دانشگاهی ( این یکی رو مطمئن نیستم ) دسترسی ندارم یعنی در پرونده های دانشگاهی من است و در اختیار من قرار نمی دهند مگر اینکه چند روز با گذاشتن شناسنامه و کارت ملی آنها را قرض بگیرم. حالا من باید چکار کنم ؟؟؟
من فقط می تونم مدرک آخرم که لیسانس هست رو ترجمه کنم و به آنکارا ببرم و حتی موندنم که در فرم 122 در بخش 6b چی بنویسم ؟؟
خواهش می کنم کمک کنید.
بهتره سعی کنید مدارکتون رو از دانشگاه پس بگیرید, احتمالا مدرک پیش دانشگاهی تون توی دانشگاه پودمانی و مدرک پودمانی تون توی دانشگاه آزاد هست
نشدنی نیست, تلاشتون رو بکنید اگر نشد همون مدرک لیسانس رو با خودتون ببرید
خیلی از بچه ها با آخرین مدرک رفتند و ازشون پیش دانشگاهی هم نخواستند اما گاهی هم آفیسر اون مدرک رو هم می خواد
(2013-05-05 ساعت 18:47)maryam_a نوشته:  سلام،
همراه هم باید مدارک تحصیلی رو ارائه کنه یا فقط نفر اصلی باید این کارو انجام بده ؟؟

فقط مدارک تحصیلی برنده رو چک می کنند

آیا مدرک تحصیلی برنده کافیه؟ مدرک تحصیلی افراد داخل کیس و سوابق کاری اون ها رو نمیخوان؟ اگه فرد برنده مدرک تحصیلیش بالاتر از لیسانس باشه، اشکالی داره که سوابق کاری ارایه نده؟
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: asal1907 ، محبت
(2013-05-06 ساعت 19:25)payam62 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 18:34)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 18:16)aghaghia نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 16:51)aseman abi نوشته:  سلام خواستم ازتون بپرسم که برای ارسال مدارک باید الان اقدام کنیم یا باید اول فرم ها رو بهkcc ارسال کنیم و سپس مدارک رو ارسال کنیم؟
2.واینکه مثلا برای من که
CASE NUMBER:2014AS0000XXX
است آیا باید مدارک رو به آنکارا پست کنم؟ به کدوم آدرس؟
3.تا کی مهلت ارسال مدارک رو داریم؟
4.واینکه به من گفتن باید تمام مدارک تحصیلیم شامل دیپلم وریز نمرات آن پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن لیسانس وریز نمرات آن سابقه بیمه گواهی اشتغال به کار ترجمه کارت نظام پرستاری برگه شرح وظایف پرستار رو باید در دو نسخه ترجه کنم؟ چقدر درسته؟؟؟؟؟
خواهش می کنم کسی که می دونه منو راهنمایی کنه

1.الان شما فقط باید فرم ها رو کامل کرده به همراه عکس و صفحه بار کددارِ کیس نامبر براشون میل کنید.

2. بله وقتی فرم هاتون رو فرستادین و تایید شد از طرف کی سی سی، شما با توجه به کیس نامبرِ پایینِ تون جر اولین افرادی هستید که کارنت و دعوت به مصاحبه میشید و اگر میخواهید کنسولگری تون انکارا باقی بمونه باید با 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه مدارکتون رو به کنسولگری امر یکا در انکارا پست کنید. آدرس دقیق رو نمی دونم ولی فکر نمی کنم بدست اوردنش سخت باشه.

3. مدارک شناسایی تون، مدارک تحصیلی تون، مدرک تمکن مالی ، پاسپورت تون و کارت پایان خدمت یا معافی، اگر ازدواج کردین مدارک ازدواج و مدارکی که بفرات همراه تون مربوط میشه ،عکس 5*5 دو عدد و با کپی و ترجمه همه مدارکی که گفته شد، برای کار نیاز به مدرکی نیست ولی شما برای اطمینان همراه ببرید، البته برای مصاحبه اصل مدارک رو میخواد برای پست مدارک فقط ترجمه و کپی کافیه!
این مدارکی که فرمودین ارسال کنیم باید اصل مدارک رو به سفارت ارسال کرد؟
اگه اینطوری باشه خیلی بده..

جناب آقای پیری دقت کنین ! اصل مدارک به درد سفارت نمیخوره . بلکه اصل ترجمه ی مدارک برای سفارت نیاز هست . منتها ، شما باید هنگام مصاحبه ، اصل مدارک همراهتون باشه تا اگه نیاز شد ارائه بدین . مثل کارت ملی یا مدارک تحصیلی و ... . پس از مصاحبه هم اصل مدارک رو بهتون پس میدن و فقط اصل ترجمه ی مدارک را نگه میدارند.

ببخشید ترجمه ی سابقه ی کار دل به خواهی هست؟ میتونیم نفرستیم؟ بعد اگه نفرستیم و روز مصاحبه بپرسن شما چه کاره هستید مشکلی پیش نمیاد؟ ممنون
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-10 ساعت 08:00)ghazaleh12324 نوشته:  ببخشید ترجمه ی سابقه ی کار دل به خواهی هست؟ میتونیم نفرستیم؟ بعد اگه نفرستیم و روز مصاحبه بپرسن شما چه کاره هستید مشکلی پیش نمیاد؟ ممنون
سلام
در صورتیکه مدرک تحصیلیتون مورد تایید باشه یعنی حداقل دیپلم 12 ساله دیگه از شما سابقه کار و گواهیش رو حتی نمیخوان و گفته شما و فرمهاتون که پر کردید کفایت میکنه. و در صورت لزوم خودشون تحقیقات لازم رو انجام میدن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: gema ، azadeh2014 ، ghazaleh12324
(2013-05-02 ساعت 12:27)payam62 نوشته:  [font=Times New Roman]دوستان عزیزی که مدارک لازم رو جهت ترجمه به دارالترجمه ها میدین به این نکته مهم توجه داشته باشین :

اگر قصد ادامه تحصیل در ایالات متحده را دارید، مدارک لازم ترجمه شده باید به تایید دادگستری و وزارت خارجه برسه .

اگر صرفاً مهاجرت و کار تو برنامتون هست ، مهر مترجم کافی هست. هزینه اضافی برای تایید دادگستری و وزارت خارجه نپردازین. لطفاً به این جمله هم فکر نکنین : کار از محکم کاری عیبی نمیکنه !
دوستان عزیزم توجه داشته باشین که به هنگام مصاحبه و ارائه مدارک، آفیسر صداقت شما رو ملاک قرار داده نه تعداد مهر ها ![/font]

در ضمن مدارک موقت هم ترجمه میشن، ولی توسط دادگستری و وزارت امورخارجه تایید نخواهند شد.
توجه: هنگام مراجعه به دارالترجمه کپی پاسپورت خود را نیز ارائه دهید تا از اختلاف احتمالی در بین نحوه نوشته شدن اسم تان و همین طور تاریخ تولدتان در پاسپورت و مدارک ترجمه شده تان جلوگیری کنید
تشکر کنندگان: محبت ، azadeh2014 ، exxedus ، ah1004 ، a.rahaa
سلام من از مدرک phd هیچ گواهی ندارم. یک برگ صورت جلسه دفاع دارم که مهر نخورده، دارانرجمه گفت این را رو برگ سفید ترجمه می کنند، ایا این ترجمه ارزشی دارد تو مصاحبه؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-10 ساعت 07:50)ghazaleh12324 نوشته:  آیا مدرک تحصیلی برنده کافیه؟ مدرک تحصیلی افراد داخل کیس و سوابق کاری اون ها رو نمیخوان؟ اگه فرد برنده مدرک تحصیلیش بالاتر از لیسانس باشه، اشکالی داره که سوابق کاری ارایه نده؟
سلام
بله فقط مدارک تحصیلی فرد برنده کفایت میکنه و کلا در صورت داشتن حداقل دیپلم 12 ساله یا بالاتر برای برنده ارائه سوابق کاری هم برای برنده حتی نیازی نیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: مامان خانم ، gema ، azadeh2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان