موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عریز:
من مدرک لیسانس دارم. دانشجوی فوق هم هستم. و گواهی اشتغال به تحصیل هم گرفتم. در ضمن سابقه کاری دارم و گواهی کار هم گرفتم. به نظرتون گرفتن سابقه بیمه لازمه؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هر چی میخونم هر کی یه چیز میگه اقا این مدارکم رو باید مهر دادگستری هم بزنن یا فقط مهر دارالترجمه کافیه؟ممنون میشم یکی اطلاعات دقیق بده
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-07 ساعت 12:05)masodsh نوشته: من هر چی میخونم هر کی یه چیز میگه اقا این مدارکم رو باید مهر دادگستری هم بزنن یا فقط مهر دارالترجمه کافیه؟ممنون میشم یکی اطلاعات دقیق بده
دوست عزیز برای سفارت فقط مهر دارالترجمه رسمی کفایت میکنه،اگر شما قصد ادامه تحصیل دارید باید برای دانشگاه مربوطه مدارکتون مهر دادگستری و وزارت خارجه داشته باشه که اونو بعد از مصاحبه هم میتونین با خیال راحت انجام بدید .
موفق باشید.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اخرین مدرک دانشگاه را دانشگاه هنوز اماده نکرده می گن چند ماه طول می کشه می تونم فقط 1ریزنمره از دانشگاه بگیرم به عنوان اخرین مدرک تحصیلی ولی اصل دیپلم و پیش دست خودم هست .مدارکی که می خوام 20 روز قبل از مصاحبه ارسال کنم برای مدارک تحصیلی می تونم ترجمه ریزنمرات دانشگاهو با ترجمه اصل دیپلم و پیش رو پست کنم و روز مصاحبه اصلو ببرم??
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من هم سوال دوستمونو داشتم مدرک لیسانسم موقت هست و اصلش آماده نیست می تونم ریز نمرات و اصل دیپلم و مدرکموقت یسانسم رو ببرم؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. پاسپورت رو هم باید ترجمه کنیم برای سفارت آنکارا؟ اگه آره، تمام صفحاتش رو؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-08 ساعت 01:19)arashmanteghi نوشته: سلام. پاسپورت رو هم باید ترجمه کنیم برای سفارت آنکارا؟ اگه آره، تمام صفحاتش رو؟
دوست عزیزم جواب سوال شما توی چند صفحه ی قبل هست. پاسپورت معتبرترین مدرک شناسایی شماست که نیازی به ترجمه نداره. موفق و موید باشید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-10 ساعت 08:00)ghazaleh12324 نوشته: ببخشید ترجمه ی سابقه ی کار دل به خواهی هست؟ میتونیم نفرستیم؟ بعد اگه نفرستیم و روز مصاحبه بپرسن شما چه کاره هستید مشکلی پیش نمیاد؟ ممنون
سلام
در صورتیکه مدرک تحصیلیتون مورد تایید باشه یعنی حداقل دیپلم 12 ساله دیگه از شما سابقه کار و گواهیش رو حتی نمیخوان و گفته شما و فرمهاتون که پر کردید کفایت میکنه. و در صورت لزوم خودشون تحقیقات لازم رو انجام میدن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من از مدرک phd هیچ گواهی ندارم. یک برگ صورت جلسه دفاع دارم که مهر نخورده، دارانرجمه گفت این را رو برگ سفید ترجمه می کنند، ایا این ترجمه ارزشی دارد تو مصاحبه؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-10 ساعت 07:50)ghazaleh12324 نوشته: آیا مدرک تحصیلی برنده کافیه؟ مدرک تحصیلی افراد داخل کیس و سوابق کاری اون ها رو نمیخوان؟ اگه فرد برنده مدرک تحصیلیش بالاتر از لیسانس باشه، اشکالی داره که سوابق کاری ارایه نده؟
سلام
بله فقط مدارک تحصیلی فرد برنده کفایت میکنه و کلا در صورت داشتن حداقل دیپلم 12 ساله یا بالاتر برای برنده ارائه سوابق کاری هم برای برنده حتی نیازی نیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.