کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
بچه ها! گواهي اشتغال بكار رو نميدونم چيكار كنم! من از محل كارم كه سوال كردم، ميگن بايد مقصد مشخص باشه (اينگه گواهي جهت ارائه به فلان جاست!!!! من اگه اينو به محل كارم بگم كه ديپورتم مي كنن كه! از اون طرف، چونكه اين گواهي براي من كه تحصيلاتم بالاتر از ديپلم هستف الزامي نيست، ولي به دليل عدم دريافت نقص مدرك، دلم ميخواد اين رو هم بگيرم!
ضمن اينكه همچنان مرددم كه دانشنامه و ريزنمرات همسرم به عنوان همراه رو بگيرم يا نه! فرصت زيادي تا مصاحبه ندارم و دريافتش هم از دانشگاه حداقل دو هفته طول ميكشه!!!
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان:
بچه ها! من به سفارت تو ايروان ايميل زده بودم و امروز كه اولين روز كاري شون بود جوابم رو دادن(دم شون گرم خدائي)!
من متن سوال و جواب رو عينا براتون اينجا ميذارم كه براي سايرين عبرت باشه Smile
(البته من تاريخ‌هاي ذكر شده در متن درخواست رو حذف مي كنم! Big Grin
متن نامه‌ي درخواست من:

I am one of the selectees of 2014 DV Lottery. My interview has been scheduled for June XX at US Embassy in Yerevan. My case is 2 persons (my husband and I).
I would be thankful if you could tell me weather it is necessary/ required to bring educational certificates and history of my husband as well.
Thank you in advance for your help and I am looking forward to hearing from you soon.

و متن جواب اونها (سفارت امريكا در ايروان):

Dear inquirer,

Please be advised that only the principal applicant needs to present his/her education documents. However it is recommended that both applicants have their CV-s with them.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: ah1004 ، gema
(2014-05-12 ساعت 12:41)a.rahaa نوشته:  بچه ها! گواهي اشتغال بكار رو نميدونم چيكار كنم! من از محل كارم كه سوال كردم، ميگن بايد مقصد مشخص باشه (اينگه گواهي جهت ارائه به فلان جاست!!!! من اگه اينو به محل كارم بگم كه ديپورتم مي كنن كه! از اون طرف، چونكه اين گواهي براي من كه تحصيلاتم بالاتر از ديپلم هستف الزامي نيست، ولي به دليل عدم دريافت نقص مدرك، دلم ميخواد اين رو هم بگيرم!
ضمن اينكه همچنان مرددم كه دانشنامه و ريزنمرات همسرم به عنوان همراه رو بگيرم يا نه! فرصت زيادي تا مصاحبه ندارم و دريافتش هم از دانشگاه حداقل دو هفته طول ميكشه!!!

خب! من جواب بخشي از سوال و نگرانيم رو گرفتم! ميمونه فقط گواهي اشتغال بكار Smile اونم بايد به سفارت مجدد ايميل بزنم و بپرسم. جوابش رو حتما براتون ميذارم Smile
تشکر کنندگان: ah1004
(2014-05-12 ساعت 12:49)a.rahaa نوشته:  بچه ها! من به سفارت تو ايروان ايميل زده بودم و امروز كه اولين روز كاري شون بود جوابم رو دادن(دم شون گرم خدائي)!
متن نامه‌ي درخواست من:

I am one of the selectees of 2014 DV Lottery. My interview has been scheduled for June XX at US Embassy in Yerevan. My case is 2 persons (my husband and I).
I would be thankful if you could tell me weather it is necessary/ required to bring educational certificates and history of my husband as well.
Thank you in advance for your help and I am looking forward to hearing from you soon.

Dear inquirer,

Please be advised that only the principal applicant needs to present his/her education documents. However it is recommended that both applicants have their CV-s with them.

Sincerely,
IV Unit,

یعنی در مورد ما که متقاضی اصلی لیسانس دارد و کار آزاد مستقل از ان مدرک داشته یا همراهش که دیپلم است و همواره خانه داری میکرده است چی به عنوان CV بنویسیم؟ آیا CV باید که امضا شود ؟
با تشکر
تشکر کنندگان: salar5452
دوستان ممکن است که کسی به خاطر نقص مدارک, کلیرانس هم بخورد؟ یا به هیچ وجه این امکان وجود ندارد؟
اگر که متقاضی اصلی کارشناسی داشته باشد , ممکن هست که همچنان بر دیپلم او پا فشاری کنند؟ و دیپلم رو علاوه بر آخرین مدرک بخواهند؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2014-05-12 ساعت 14:10)ah1004 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 12:49)a.rahaa نوشته:  بچه ها! من به سفارت تو ايروان ايميل زده بودم و امروز كه اولين روز كاري شون بود جوابم رو دادن(دم شون گرم خدائي)!
متن نامه‌ي درخواست من:

Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

یعنی در مورد ما که متقاضی اصلی لیسانس دارد و کار آزاد مستقل از ان مدرک داشته یا همراهش که دیپلم است و همواره خانه داری میکرده است چی به عنوان CV بنویسیم؟ آیا CV باید که امضا شود ؟
با تشکر
نه دوست عزيز
يعني اينكه فقط نفر اصلي (برنده) لازمه كه مدارك تحصيلي ش رو ارائه كنه. اما بهتره كه هم نفر اصلي (علاوه بر ارائه‌ي مدرك ليسانس و ديپلم شون و احتمالا ريز نمرات) و هم همراهان، رزومه همراهشون باشه. نفر همراه كيس شما كه خانه‌دار بوده كه ديگه رزومه اي نداره كه ارائه بده. همونجا حضوري بهشون ميگه من خونه دار بودم. درست ميگم آيا، دوستان؟!!!
تشکر کنندگان:
سلام به همه
من احتمال زیاد سفارت ایروان میرم (اگه خودشون عوض نکنند!!!)
برای کدامیک از مدارک زیر فقط ترجمه و برای کدامیک ترجمه همراه با کپی برابر اصل شده بایستی تهیه کرد (لطفا برای هریک محلی را که مهر برابر اصل میزنه هم بگین) :
1. مدارک تحصیلی و ریزنمرات (قصد ادامه تحصیل دارم و دارنده مدرک کارشناسی ارشد هستم)
2. کارت ملی (المثنی است)
3. شناسنامه
4. مدارک پزشکی (جواب سونوگرافی فارسی و گواهی بستری و عمل جراحی نیمه فارسی!!!)
5. پاسپورت (جایی شنیدم کپی برابر اصل واسه مصاحبه لازمه)
با تشکر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
(2014-05-12 ساعت 20:47)smart3461 نوشته:  سلام به همه
من احتمال زیاد سفارت ایروان میرم (اگه خودشون عوض نکنند!!!)
برای کدامیک از مدارک زیر فقط ترجمه و برای کدامیک ترجمه همراه با کپی برابر اصل شده بایستی تهیه کرد (لطفا برای هریک محلی را که مهر برابر اصل میزنه هم بگین) :
1. مدارک تحصیلی و ریزنمرات (قصد ادامه تحصیل دارم و دارنده مدرک کارشناسی ارشد هستم)
2. کارت ملی (المثنی است)
3. شناسنامه
4. مدارک پزشکی (جواب سونوگرافی فارسی و گواهی بستری و عمل جراحی نیمه فارسی!!!)
5. پاسپورت (جایی شنیدم کپی برابر اصل واسه مصاحبه لازمه)
با تشکر

ترجمه دیپلم لیسانس کارت ملی شناسنامه
فقط کپی پاسپورت که ان شا اله یه ضرب گرفتید لازم میشه البته ترجمه کارت ملی رو ازم نگرفت بهتر نگید قصد ادامه تحصیل دارید چون اونوقت تمکن مالی بیشتری باید ببرید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: smart3461 ، gema ، محبت
دوستان کسی میدونه مدارک تحصیلی در ارمنستان تایید وزارت علوم رو میخواد؟ریز نمرات و دانش نامه موقت؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-14 ساعت 14:44)Maryrhm نوشته:  دوستان ترو خدا جوابمو زود بديد وقت ندارم Sad شوهرم اينقد غر زد كچل شدم ؛(
١. مدارك رو به جز سند ازدواج يك سري بايد ترجمه كرد يا دو تا؟

٠٢ براي انكارا بايد قبل مصاحبه اصل ترجمه ها رو بفرستيم؟

٠٣ سايت سفارت تركيه گفته از اصل مدارك كپي هم مي خاد ايا كپي برابر اصل بايد باشه ؟؟؟؟

من فقط جواب سوال اول رو میدونم که باید 1 سری ترجمه داشته باشید. فقط سند ازدواج ۲ سری می‌خواد
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Maryrhm ، mohsenmb ، gema ، محبت
دوستان عزیزم سلام
یه سوال داشتم، من دانشجوی دکتری هستم. و توی فرم ها Some Course of PhD رو زده بودم. حالا موندم چه مدرکی بدم! ریز نمراتم رو از سایت دانشگاه دانلود کردم، ولی مهر نمی زنن. گواهی اشتغال به تحصیل هم نمی دن! یه دارالترجمه رفتم، خداد تومن میگیره ریز نمره بدون مهر رو ترجمه و تایید کنه! Sad لطفاً راهنماییم کنید؟ چیکار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-15 ساعت 10:26)EmJay نوشته:  دوستان عزیزم سلام
یه سوال داشتم، من دانشجوی دکتری هستم. و توی فرم ها Some Course of PhD رو زده بودم. حالا موندم چه مدرکی بدم! ریز نمراتم رو از سایت دانشگاه دانلود کردم، ولی مهر نمی زنن. گواهی اشتغال به تحصیل هم نمی دن! یه دارالترجمه رفتم، خداد تومن میگیره ریز نمره بدون مهر رو ترجمه و تایید کنه! Sad لطفاً راهنماییم کنید؟ چیکار کنم؟
سلام
برو دانشگاهت و درخواست کارت دانشجوئی بین المللی کن اونو که باید بدن و البته فوقتون رو هم ترجمه کنید و اصلش رو ببرید کاملا کفایت میکنه و همچنین کارت دانشجوئیت رو ترجمه کن و ریز نمرات رو هم معمولی ترجمه کن و اسیر این کلاش بازیهای دار الترجمه و غیره نشو.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: azadeh2014 ، gema ، shahrzad001 ، خسته از وطن
پدر من مدرک دیپلمش رو پیدا نمیکنه ولی لیسانسش رو داره, آیا این اشکالی بوجود میاورد؟

قبلا در گروه فرهنگی هدف تهران درس خوانده است که بعدا منحل شده است.

آیا کسی میداند که به چه اداره آموزش پرورش مربوط میشود؟

اداره آموزش پرورش منطقه چند میشود؟ ادرسش را کسی میداند؟

خیلی متشکر میشم اگر که جوابی بگیرم.
ممنون از همتون.
تشکر کنندگان:
دوستان بنده دیپلم و پیش دانشگاهی دارم و مدارک اصل هر جفتش رو دارم و الانم دانشجو هستم اما نمیدونم ریز نمرات پیش دانشگاهی و دیپلم کجاست که برم بگیرم و اینکه آیا بنده اگر ریز نمرات این دو مدرکم دست دانشگاه باشه باید اصلش رو ببرم برای ترجمه؟ و اینکه در زمان مصاحبه هم اصل و هم ترجمه اش باید ببرم؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان:
سلام.می خواستم بپرسم از پدر و مادر من چه مدارکی میخواد؟(زیر 18 سالم بود قبول شدم)و اینکه آیا باید اونارو هم پست کنم؟(آنکاراست مصاحبم)
و اینکه من 15 روز دیگه نوبت دارم اما الان فهمیدم باید پست کنم مدارکو.. چی میشه حالا؟؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان