موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای سفارت آنکارا آیا ریز نمرات پیش دانشگاهی و دیپلم لازم هست ببرم؟ و آیا باید به تایید وزارت علوم هم برسه؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-16 ساعت 10:18)peyman_baktash نوشته: سلام.می خواستم بپرسم از پدر و مادر من چه مدارکی میخواد؟(زیر 18 سالم بود قبول شدم)و اینکه آیا باید اونارو هم پست کنم؟(آنکاراست مصاحبم)
و اینکه من 15 روز دیگه نوبت دارم اما الان فهمیدم باید پست کنم مدارکو.. چی میشه حالا؟؟؟؟
دوست من راستش من از سفارت آنکارا خبر ندارم ولی به نظرم جواب سوالتون رو میتونید اینجا پیدا کنید: http://www.mohajersara.com/thread-6802.html
نگران نباشید, فقط زودتر مدارک رو بفرستید.خیلی ها مدارکشون دیر به سفارت رسیده و مشکلی براشون پیش نیومده. فقط یکم عجله کنید البته بدون نگرانی.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-16 ساعت 12:28)ajab1 نوشته: دوستان برای سفارت آنکارا آیا ریز نمرات پیش دانشگاهی و دیپلم لازم هست ببرم؟ و آیا باید به تایید وزارت علوم هم برسه؟
سلام
خیر نیازی به دریافت ریز نمرات ندارید و همون دیپلم و پیش کفایت میکنه. و تاییدیه وزارت علوم برای لیسانسه و برای شما همون مهر اداره کل آموزش و پرورش روی مدارکت کفایت میکنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-15 ساعت 19:15)ah1004 نوشته: پدر من مدرک دیپلمش رو پیدا نمیکنه ولی لیسانسش رو داره, آیا این اشکالی بوجود میاورد؟
قبلا در گروه فرهنگی هدف تهران درس خوانده است که بعدا منحل شده است.
آیا کسی میداند که به چه اداره آموزش پرورش مربوط میشود؟
اداره آموزش پرورش منطقه چند میشود؟ ادرسش را کسی میداند؟
خیلی متشکر میشم اگر که جوابی بگیرم.
ممنون از همتون.
سلام
همون آخرین مدرک تحصیلی ایشون که لیسانسه کفایت میکنه و نیازی به دیپلم ندارن و اونها برای نظام جدید عموما درخواست دیپلم و پیش رو دارن که البته اونهم در موارد نادری این اتفاق می افته.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان,من یه مشکلی دارم.
ما آنکارا مصاحبه داریم.از عقدنامه ۲ تا ترجمه داریم.این ۲ تا رو باید بفرستیم و دوباره برای مصاحبمون هم ۲ تا ترجمه همراهمون ببریم؟یعنی ۴تا ترجمه باید بدیم؟
ما ۲ تا ترجمه شناسنامه از ۲۰۱۲ داشتیم و ۲ تا هم(نفری یکی)دادی[/size]م ترجمه کردن.اون ۲ تا ۲۰۱۲ هارو اگر بخواهیم بروز کنیم باید دوباره از نو کاراش انجام بشه.لازمه؟ [size=large]
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دارالترجمه وقتی ترجمه هارو تحویل میده کپی اصل اون مدرکم بهش متصله ، درسته ؟ یا باید کپی ترجمه متصل باشه ؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-17 ساعت 17:46)امید برنده نوشته: دارالترجمه وقتی ترجمه هارو تحویل میده کپی اصل اون مدرکم بهش متصله ، درسته ؟ یا باید کپی ترجمه متصل باشه ؟
دارالترجمه به شما اصل مدرکتون +یک کپی از اصل مدرک که متصله به ترجمه رو تحویل میده
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
آیا برای آنکارا باید تاییدیه دادگستری هم گرفت؟ 15 روز قبل از مصاحبه باید کپی ترجمه ها رو بفرستم یا اصل ترجمه هارو؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من مدارکم رو دادم ترجمه بعد پست کردم.فقط مترجم یه اشتباه بزرگی کرد من سال 2002-2003 دیپلم گرفتم ولی تو ترجمه زده 2012-2013...منم الان متوجه شدم!اصلاح شده رو برای مصاحبه ببرم قبول می کنن؟
مدرک لیسانسم هم مهر وزارت علوم رو نداره.من نمیدونستم باید تایید شه!الان باید دوباره بدم ترجمه؟
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی
ما بهمن ماه کارت پایان خدمت همسرم رو دادیم برای تعویض و قرار بود که سه ماهه تحویل بدن ومتاسفانه طبق روال معمول کارهای اداری ایران هنوز آماده نشده وهیچ کسم هیچ جوابی به ما نمیده 2 هفته ی دیگه ام باید ارمنستان باشیم و کارت به دستمون نمی رسه از دوستانی که این تجربه رو داشتن یااطلاع دارن خواهش می کنم راهی جلوی پام بذارن بابت این قضیه خیلی استرس دارم
ممنون
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا اگر در تهران یک دارالترجمه مطمئن که مدرک موقت هم ترجمه کنن و سریع کارها رو تحویل بدن میشناسید در پیام خصوصی یا همین جا معرفی کنید. دارالترجمه ای که من مدارکم رو بردم اشتباه تو کارهاشون زیاد داشتن..مدرک موقت هم ترجمه نکردن
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر