کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
دوستان برای سفارت آنکارا آیا ریز نمرات پیش دانشگاهی و دیپلم لازم هست ببرم؟ و آیا باید به تایید وزارت علوم هم برسه؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان:
(2014-05-16 ساعت 10:18)peyman_baktash نوشته:  سلام.می خواستم بپرسم از پدر و مادر من چه مدارکی میخواد؟(زیر 18 سالم بود قبول شدم)و اینکه آیا باید اونارو هم پست کنم؟(آنکاراست مصاحبم)
و اینکه من 15 روز دیگه نوبت دارم اما الان فهمیدم باید پست کنم مدارکو.. چی میشه حالا؟؟؟؟
دوست من راستش من از سفارت آنکارا خبر ندارم ولی به نظرم جواب سوالتون رو میتونید اینجا پیدا کنید: http://www.mohajersara.com/thread-6802.html

نگران نباشید, فقط زودتر مدارک رو بفرستید.خیلی ها مدارکشون دیر به سفارت رسیده و مشکلی براشون پیش نیومده. فقط یکم عجله کنید البته بدون نگرانی.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت
(2014-05-16 ساعت 12:28)ajab1 نوشته:  دوستان برای سفارت آنکارا آیا ریز نمرات پیش دانشگاهی و دیپلم لازم هست ببرم؟ و آیا باید به تایید وزارت علوم هم برسه؟
سلام
خیر نیازی به دریافت ریز نمرات ندارید و همون دیپلم و پیش کفایت میکنه. و تاییدیه وزارت علوم برای لیسانسه و برای شما همون مهر اداره کل آموزش و پرورش روی مدارکت کفایت میکنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: gema ، ajab1
(2014-05-15 ساعت 19:15)ah1004 نوشته:  پدر من مدرک دیپلمش رو پیدا نمیکنه ولی لیسانسش رو داره, آیا این اشکالی بوجود میاورد؟

قبلا در گروه فرهنگی هدف تهران درس خوانده است که بعدا منحل شده است.

آیا کسی میداند که به چه اداره آموزش پرورش مربوط میشود؟

اداره آموزش پرورش منطقه چند میشود؟ ادرسش را کسی میداند؟

خیلی متشکر میشم اگر که جوابی بگیرم.
ممنون از همتون.
سلام
همون آخرین مدرک تحصیلی ایشون که لیسانسه کفایت میکنه و نیازی به دیپلم ندارن و اونها برای نظام جدید عموما درخواست دیپلم و پیش رو دارن که البته اونهم در موارد نادری این اتفاق می افته.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: gema ، mohsenmb ، ajab1
سلام دوستان,من یه مشکلی دارم.
ما آنکارا مصاحبه داریم.از عقدنامه ۲ تا ترجمه داریم.این ۲ تا رو باید بفرستیم و دوباره برای مصاحبمون هم ۲ تا ترجمه همراهمون ببریم؟یعنی ۴تا ترجمه باید بدیم؟
ما ۲ تا ترجمه شناسنامه از ۲۰۱۲ داشتیم و ۲ تا هم(نفری یکی)دادی[/size]م ترجمه کردن.اون ۲ تا ۲۰۱۲ هارو اگر بخواهیم بروز کنیم باید دوباره از نو کاراش انجام بشه.لازمه؟ [size=large]
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-05-11 ساعت 00:22)محبت نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 07:50)ghazaleh12324 نوشته:  آیا مدرک تحصیلی برنده کافیه؟ مدرک تحصیلی افراد داخل کیس و سوابق کاری اون ها رو نمیخوان؟ اگه فرد برنده مدرک تحصیلیش بالاتر از لیسانس باشه، اشکالی داره که سوابق کاری ارایه نده؟
سلام
بله فقط مدارک تحصیلی فرد برنده کفایت میکنه و کلا در صورت داشتن حداقل دیپلم 12 ساله یا بالاتر برای برنده ارائه سوابق کاری هم برای برنده حتی نیازی نیست.
دوست عزیز تا جایی که من می دونم و تجربه کردم و شنیدم، چون برای هر شخص که به مصاحبه می رود به صورت جداگانه ویزا صادر خواهد شد، برای همین برای هر شخص باید مدارک کامل که درخواست شده را به طور کامل ارایه کنید. یعنی اگر کیس شما 2 نفر هستید مدارک برای هر شخص به طور جداگانه و کامل باید آماده و تحویل شود. ربطی به اینکه نفر اصلی هستید یا نه ندارد. نسبت به این قضیه 100 درصد مطمین هستم.
Case No.2014000038XX
رویت قبولی : 20 نوامبر
ارسال مدارک : 18 دسامبر
نامه دوم : 17 ژانویه
وقت سفارت : هفته اول مارچ
دریافت ویزا : 5 مارچ (یکضرب)
ورود به آمریکا : 21 June
Smile
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-05-16 ساعت 00:35)ajab1 نوشته:  دوستان بنده دیپلم و پیش دانشگاهی دارم و مدارک اصل هر جفتش رو دارم و الانم دانشجو هستم اما نمیدونم ریز نمرات پیش دانشگاهی و دیپلم کجاست که برم بگیرم و اینکه آیا بنده اگر ریز نمرات این دو مدرکم دست دانشگاه باشه باید اصلش رو ببرم برای ترجمه؟ و اینکه در زمان مصاحبه هم اصل و هم ترجمه اش باید ببرم؟

دوست عزیز مدرک شما فعلا همان دیپلم خواهد بود چون هنوز دانشچو هستید و لیسانس نگرفته اید. برای همین فقط دیپلم و پیش را ترجمه کنید و با خودتان ببرید. ریز نمرات هم اصلا نیاز نیست. اون برای کسانی است که اصل مدرک را گم کرده اند و نیاز به مدرک دیگری دارند که ثابت کنند که 12 سال تحصیل را گذرانده اند.
Case No.2014000038XX
Smile
تشکر کنندگان: gema
(2014-05-14 ساعت 14:49)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:44)Maryrhm نوشته:  دوستان ترو خدا جوابمو زود بديد وقت ندارم Sad شوهرم اينقد غر زد كچل شدم ؛(
١. مدارك رو به جز سند ازدواج يك سري بايد ترجمه كرد يا دو تا؟

٠٢ براي انكارا بايد قبل مصاحبه اصل ترجمه ها رو بفرستيم؟

٠٣ سايت سفارت تركيه گفته از اصل مدارك كپي هم مي خاد ايا كپي برابر اصل بايد باشه ؟؟؟؟

من فقط جواب سوال اول رو میدونم که باید 1 سری ترجمه داشته باشید. فقط سند ازدواج ۲ سری می‌خواد
سفارت ما آنکارا نبود برای همین در مورد ارسال مدارک قبل از مصاحبه اطلاعاتی ندارم. ولی نیازی به کپی مدارک که بخواهید جداگانه بگیرید نیست. وقتی مدارک را برای ترجمه به دارالترجمه می فرستید کپی مدرک را ضمیمه ترجمه می کنند و به شما می دهند. همان کفایت می کند و نیازی به کپی اضافه و برابر اصل کردن ندارید.
Case No.2014000038XX
Smile
تشکر کنندگان: ebi1988 ، محبت
دارالترجمه وقتی ترجمه هارو تحویل میده کپی اصل اون مدرکم بهش متصله ، درسته ؟ یا باید کپی ترجمه متصل باشه ؟
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-05-17 ساعت 17:46)امید برنده نوشته:  دارالترجمه وقتی ترجمه هارو تحویل میده کپی اصل اون مدرکم بهش متصله ، درسته ؟ یا باید کپی ترجمه متصل باشه ؟
دارالترجمه به شما اصل مدرکتون +یک کپی از اصل مدرک که متصله به ترجمه رو تحویل میده
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت
آیا برای آنکارا باید تاییدیه دادگستری هم گرفت؟ 15 روز قبل از مصاحبه باید کپی ترجمه ها رو بفرستم یا اصل ترجمه هارو؟
تشکر کنندگان: mamandiana
(2014-05-18 ساعت 23:24)nilka نوشته:  آیا برای آنکارا باید تاییدیه دادگستری هم گرفت؟ 15 روز قبل از مصاحبه باید کپی ترجمه ها رو بفرستم یا اصل ترجمه هارو؟

خیر. اصل ترجمه! کپی ترجمه که ارزش نداره!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: gema ، mohsenmb
سلام.من مدارکم رو دادم ترجمه بعد پست کردم.فقط مترجم یه اشتباه بزرگی کرد من سال 2002-2003 دیپلم گرفتم ولی تو ترجمه زده 2012-2013...منم الان متوجه شدم!اصلاح شده رو برای مصاحبه ببرم قبول می کنن؟
مدرک لیسانسم هم مهر وزارت علوم رو نداره.من نمیدونستم باید تایید شه!الان باید دوباره بدم ترجمه؟
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی
ما بهمن ماه کارت پایان خدمت همسرم رو دادیم برای تعویض و قرار بود که سه ماهه تحویل بدن ومتاسفانه طبق روال معمول کارهای اداری ایران هنوز آماده نشده وهیچ کسم هیچ جوابی به ما نمیده 2 هفته ی دیگه ام باید ارمنستان باشیم و کارت به دستمون نمی رسه از دوستانی که این تجربه رو داشتن یااطلاع دارن خواهش می کنم راهی جلوی پام بذارن بابت این قضیه خیلی استرس دارم
ممنون
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

تشکر کنندگان:
سلام دوستان لطفا اگر در تهران یک دارالترجمه مطمئن که مدرک موقت هم ترجمه کنن و سریع کارها رو تحویل بدن میشناسید در پیام خصوصی یا همین جا معرفی کنید. دارالترجمه ای که من مدارکم رو بردم اشتباه تو کارهاشون زیاد داشتن..مدرک موقت هم ترجمه نکردن
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان