کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
با سلام
براي مصاحبه بايد مدرك شغلي هم ببريم اكر شاغل هستيم ومدرك تحصيلي كافي داريم منظورم اينه كه وقتي تو مصاحبه ميپرسه شغلت چيه بايد بصورت شفاهي شغلمونو توضيح بديم يا بايد گواهي چيزي داشته باشيم ممنون ميشم جوابمو بده
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
تشکر کنندگان:
(2014-05-31 ساعت 18:03)Reza20002 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 17:34)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 15:20)aghaghia نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 13:32)Reza20002 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 12:03)Reza20002 نوشته:  دوستانی که در سفارت ابوظبی مصاحبه دارند (مثل خود من)
من همین حالا به دارالترجمه برادر (خ میرداماد تهران 22272223) تلفن کردم و به اوگفتم که در سفارت ابوظبی مصاحبه دارم در خصوص ترجمه مدارکم پرسیدم. خانمی با تاکید زیاد گفت :
1- همه مدارک نیاز به مهر دادگستری و وزارت خارجه دارند
2- مدارک با تاریخ ترجمه بیشتر از 6 ماه اعتبار ندارند.

با مطالعه کامنت های دوستان در این تاپیک به این نتیجه رسیده بودم که موارد بالا درست نیست ولی این دارلترجمه بر حرفش تاکید داشت ...
ممکن است اخیرا قانون در سفارت ابوظبی تغییر کرده باشد؟؟
خواهش می کنم دوستانی که اخیرا به سفارت ابوظبی رفته و مصاحبه شده اند پاسخ بدهند.
پ ن : به دارالترجمه الیت هم زنگ زدم مثل دارالترجمه بالا جواب دادن!

دوست عزیز نیازی به تاییدیه دادگستری برای سفارت نیست، خب معلومه که دارالترجمه ها این حرف رو بزنن، چون نفعشون در این موضوعه! شما بگید من فقط و فقط مهر دارالترجمه میخوام مسئولیتش هم با خودم Cool
اتفاقا دارو الترجمه ها درست گفتن. شما اشتباه گفتید.

اشتباهتون هم این بوده که نگفتید مصاحبه برای ویزا مهاجرتی دارم نه توریستی یا دانشجویی.

فرقش چیه؟

فرقش اینکه برای ایمیگرنت ویزا شما مدارک رو نیازی نیست به تایید دادگستری برسونید. ولی‌ برای non-immigrant vsa حتما باید تایید دادگستری بشه. البته این حتما که میگم کیس با کیس فرق داره. ولی‌ در کل روال اینه که عرض کردم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: gema
(2013-05-22 ساعت 15:32)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 21:14)sce نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 20:44)nina22 نوشته:  [quote='n51' pid='342657' dateline='1369151400']
دوستان کارت ملی من تاریخ گذشته است. حتما باید ترجمه اش کنیم ؟ تازه کدپستی کارتم با آدرس فعلیم فرق داره ؟ خواهشا راهنمایی کنید چون من منتظر اعلام زمان مصاحبه ام هستم . Rolleyes
اصولا دارالترجمه ها اگه ببینن تاریخ اعتبار داره تو ترجمه مینویسن اگه از اعتبارش گذشته باشه نمینویسن مثل کارت ملی منWink شما برای اطمینان به دارالترجمه این موضوع رو عنوان کن.
کدپستی همسرمم فرق داشت با کدپستی خونه.تو مصاحبه هم مشکلی پیش نیومد.موفق باشید. Smile

در تایید فرمایش دوستمون خواستم بگم که می تونی به راحتی و از اینترنت درخواست کارت جدید با اعتبار تا سال 98 رو بدی که کد پستی جدید هم توش باشه.هزینش هم می تونی با کارت شتاب که فکر کنم 2 هزار تومنه پرداخت کنی.یه هفته تا 10 روز بعد مامور پست میاد دم در خونه.قبلیو می گیره.جدید رو میده.همین.همون کارته ولی تاریخش اعتبار داره.من این کارو کردم.بسیار ساده و هلو.Big Grin
موفق باشین.
البته نگین چون من گفتم لازمه ها.من صرفا جهت اطلاع گفتم.خیلی ها با هون تاریخ گذشته رفتند مصاحبه و برگشتند.

من هرچی گشتم تو اینترنت چیزی پیدا نکردم که چطور میشه اینترنتی درخواست تمدید اعتبار کارت ملی رو داد...کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان:
(2014-05-31 ساعت 22:31)سعید پ نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 15:32)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 21:14)sce نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 20:44)nina22 نوشته:  [quote='n51' pid='342657' dateline='1369151400']
دوستان کارت ملی من تاریخ گذشته است. حتما باید ترجمه اش کنیم ؟ تازه کدپستی کارتم با آدرس فعلیم فرق داره ؟ خواهشا راهنمایی کنید چون من منتظر اعلام زمان مصاحبه ام هستم . Rolleyes
اصولا دارالترجمه ها اگه ببینن تاریخ اعتبار داره تو ترجمه مینویسن اگه از اعتبارش گذشته باشه نمینویسن مثل کارت ملی منWink شما برای اطمینان به دارالترجمه این موضوع رو عنوان کن.
کدپستی همسرمم فرق داشت با کدپستی خونه.تو مصاحبه هم مشکلی پیش نیومد.موفق باشید. Smile

در تایید فرمایش دوستمون خواستم بگم که می تونی به راحتی و از اینترنت درخواست کارت جدید با اعتبار تا سال 98 رو بدی که کد پستی جدید هم توش باشه.هزینش هم می تونی با کارت شتاب که فکر کنم 2 هزار تومنه پرداخت کنی.یه هفته تا 10 روز بعد مامور پست میاد دم در خونه.قبلیو می گیره.جدید رو میده.همین.همون کارته ولی تاریخش اعتبار داره.من این کارو کردم.بسیار ساده و هلو.Big Grin
موفق باشین.
البته نگین چون من گفتم لازمه ها.من صرفا جهت اطلاع گفتم.خیلی ها با هون تاریخ گذشته رفتند مصاحبه و برگشتند.

من هرچی گشتم تو اینترنت چیزی پیدا نکردم که چطور میشه اینترنتی درخواست تمدید اعتبار کارت ملی رو داد...کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟

برای ما هم تاریخش گذشته بود ترجه کردند {ترجمه سفیر تو انقلاب} بردیم سفارت هیچ مشکلی هم پیش نیومد
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان:
(2014-05-31 ساعت 22:35)moqadam نوشته:  برای ما هم تاریخش گذشته بود ترجه کردند {ترجمه سفیر تو انقلاب} بردیم سفارت هیچ مشکلی هم پیش نیومد
دوست من سفارت ترجمه ی کارت ملی رو ازتون خواست ؟؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان:
(2014-05-31 ساعت 23:26)gema نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 22:35)moqadam نوشته:  برای ما هم تاریخش گذشته بود ترجه کردند {ترجمه سفیر تو انقلاب} بردیم سفارت هیچ مشکلی هم پیش نیومد

سفارت ایروان اصلا کارت ملی یا ترجمه اش رو نمیگیره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: gema ، خسته از وطن
(2014-05-31 ساعت 23:26)gema نوشته:  

ما همه مدارک رو گذاشتیم جلوش
به هر حال کارت ملی از ملزوماته
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان:
با سلام
براي مصاحبه بايد مدرك شغلي هم ببريم اكر شاغل هستيم ومدرك تحصيلي كافي داريم منظورم اينه كه وقتي تو مصاحبه ميپرسه شغلت چيه بايد بصورت شفاهي شغلمونو توضيح بديم يا بايد گواهي چيزي داشته باشيم ممنون ميشم جوابمو بدين
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
تشکر کنندگان: lida55
سلام به همه
کسی می دونه تعرفه دارالترجمه ها حدودا چنده (مثلا هزینه مهر دادگستری، مهر وزارت خارجه و مثلا ترجمه اصل مدرک کارشناسی یا کارت بایان خدمت)؟
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: pari1392
(2014-06-01 ساعت 02:04)mehdi16 نوشته:  با سلام
براي مصاحبه بايد مدرك شغلي هم ببريم اكر شاغل هستيم ومدرك تحصيلي كافي داريم منظورم اينه كه وقتي تو مصاحبه ميپرسه شغلت چيه بايد بصورت شفاهي شغلمونو توضيح بديم يا بايد گواهي چيزي داشته باشيم ممنون ميشم جوابمو بدين

مدرک تحصیلی مهمه واسه شغل توضیح شما بسه
تشکر کنندگان: gema ، محبت
سلام
دوتا سوال دارم ممنون می شم دوستان بجوابن:
1. برای کپی پاسپورت، همان کپی معمولی کافیه یا نه باید ببریم اداره گذرنامه یا دفتر اسناد رسمی و مهر "کپی برابر اصل است" بزنیم؟ چون من امروز اداره گذرنامه بودم گفتن ما همچین مهری برای کپی پاسپورت نمی زنیم ببر دفاتر اسناد رسمی!!!
2. برای کارت پایان خدمت همان مهر دارالترجمه کافیه یا نه مثل مدارک تحصیلی باید بدیم به ارگان خاصی مثل نظام وظیفه که تایید کنه؟(اگه تایید می خواد لطفا بگین کدوم ارگان باید تایید کنه؟)
لطفا راهنمایی بفرمایید
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
(2014-06-03 ساعت 20:55)smart3461 نوشته:  سلام
1. برای کپی پاسپورت، همان کپی معمولی کافیه یا نه باید ببریم اداره گذرنامه یا دفتر اسناد رسمی و مهر "کپی برابر اصل است" بزنیم؟ چون من امروز اداره گذرنامه بودم گفتن ما همچین مهری برای کپی پاسپورت نمی زنیم ببر دفاتر اسناد رسمی!!!
2. برای کارت پایان خدمت همان مهر دارالترجمه کافیه یا نه مثل مدارک تحصیلی باید بدیم به ارگان خاصی مثل نظام وظیفه که تایید کنه؟(اگه تایید می خواد لطفا بگین کدوم ارگان باید تایید کنه؟)
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسپورت فقط کپی معمولی و باقی مدارک فقط مهر دارالترجمه کافیه.....
تشکر کنندگان: smart3461 ، محبت
سلام دوستان عزیز
میشه کمکم کنید.من موقع پست کردن یادم رفت visa section رو بنویسم.حالا به دستشون میرسه یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2014-06-03 ساعت 21:15)rainolf نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 20:55)smart3461 نوشته:  سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسپورت فقط کپی معمولی و باقی مدارک فقط مهر دارالترجمه کافیه.....
البته دوست عزیز باید یادت باشه مدارک تحصیلی رو تایید کنی که برای ادامه تحصیل دچار مشکل نشی.
تشکر کنندگان:
(2014-06-01 ساعت 09:54)smart3461 نوشته:  سلام به همه
کسی می دونه تعرفه دارالترجمه ها حدودا چنده (مثلا هزینه مهر دادگستری، مهر وزارت خارجه و مثلا ترجمه اصل مدرک کارشناسی یا کارت بایان خدمت)؟

دارالترجمه ها نرخ های متفاوتی دارند ولی نرخ درست برای برخی از مدارک به صورت زیر است:
دانشنامه 8000 تومان
شناسنامه: 7000 تومان
سندازدواج:-15000 تومان
نسخه های بعد: 70 درصد تخفیف
(چون مدارک تایید ندارد پیشنهاد می شود حداقل یک نسخه اضافی را همراه داشته باشید) برای آنکارا که حتما دو نسخه لازم است
تشکر کنندگان: محبت ، gema

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان