2014-06-20 ساعت 09:58
(2014-06-18 ساعت 23:25)USA Grean Card نوشته:(2014-06-14 ساعت 02:05)gema نوشته:(2014-06-10 ساعت 10:48)HESSIMO نوشته: سلام روزتون بخير تروخدا جواب سوال من رو بدين خيلى نگرانم
من مدرك موقت دارم از دانشگاه كه روش نوشته ارزش ترجمه نداره بخاطر همين دارالترجمه ها ميگم ما فقط ميتونيم رو كاغذ معمولى برات ترجمه كنيم بدون هيچ مهر و امضايى يعنى خود دارالترجمه هم مهر نميزنه ?
حالا من چيكار كنم؟ سفارت ترجمه بدون هيچ مهرى رو قبول ميكنه؟ لطفا اگر كسى اطلاعى داره بهم بگه.
مرسى.
سلام دوست من.بعضی از دارالترجمه ها مدرک موقت رو هم ترجمه میکنند ولی با سربرگ دارالترجمه و فقط مهر دارالترجمه.نمیدونم که این مدرک از نظر سفارت قابل قبول هست یا نه.خودم هم این مشکل رو دارم و به شدت ذهنم رو مشغول کرده ونگرانم.به چندتا دارالترجمه سر بزنید تا بالاخره یکیشون که نزدیکه بهتون و مدرک موقت رو ترجمه میکنه پیدا کنید. اگرهم پیدا نکردید به من پیغام خصوصی بدین.درخدمتم.
دوست عزیز
اصلا نگران نباشیدبه دارالترجمه هایی که دوستان معرفی کرده اند مراجعه کنید حتما کارتان رو راه می ندازند. بازم به مشکل خوردید خصوص بفرمایید راهنماییتون می کنم.مشکلی نیست. نگران نباشید اصلا
دوستان هر دارالترجمه ای می برید فقط نوید نرید که پدر منو در آورد چه از لحاظ بدقولی تحویل ترجمه هاچه از لحاظ غلطهایی که در ترجمه ها داشت و من روزی صد دفعه خودم را لعنت کردم که چرا چیزای به این مهمی را به اینجا دادم برای ترجمه.در کل خیلیییی خیلییی اذیت شدم
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سرا کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 می /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
مصاحبه :14 می /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست