کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-06-25 ساعت 15:22)sonnnna نوشته:  خواهرم اول دبیرستان است. چون ریزنمرات این مقطع مدرک محسوب نمیشه دوستان گفتن که ما باید گواهی اشتغال به تحصیل بگیریم.
1-تو فرم گواهی اشتغال بتحصیل مدرسه نام محلی که گواهی برای انجا میخواد صادر شود رو پرسیده. بهشون بگم خطاب به کجا بنویسن؟
2-کیس نامبر ما 49xx هستش اگه این گواهی رو بگیریم و بدیم ترجمه تاریخ تیر 92 میشه درصورتی که فکر کنم تاریخ مصاحبه دی-بهمن بیفته، 7 ماه زودتر مانعی نداره؟

برنده خواهر شما هستن؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-25 ساعت 15:22)sonnnna نوشته:  خواهرم اول دبیرستان است. چون ریزنمرات این مقطع مدرک محسوب نمیشه دوستان گفتن که ما باید گواهی اشتغال به تحصیل بگیریم.
1-تو فرم گواهی اشتغال بتحصیل مدرسه نام محلی که گواهی برای انجا میخواد صادر شود رو پرسیده. بهشون بگم خطاب به کجا بنویسن؟
2-کیس نامبر ما 49xx هستش اگه این گواهی رو بگیریم و بدیم ترجمه تاریخ تیر 92 میشه درصورتی که فکر کنم تاریخ مصاحبه دی-بهمن بیفته، 7 ماه زودتر مانعی نداره؟

دوست عزیز
حتی اولین گروه از 2014 ای ها که به مصاحبه دعوت می شوند، پاییز مصاحبه خواهند شد [ مصاحبه های 2014 از اول اکتبر شروع می شود ]. بالطبع مصاحبۀ خانوادۀ شما هم [ حتی با صرف از کیس نامبرتان] در سال تحصیلی آینده خواهد بود و باید گواهی اشتغال به تحصیل معتبر آن سال تحصیلی را ارائه کنید، چون گواهی اشتغال به تحصیل یک مدرک مدت دار است، تاریخ اعتبار دارد و گواهی تاریخ گذشته مورد قبول نیست.
اساساً دوست من فلسفۀ گواهی اشتغال به تحصیل این است که ثابت کند فرد در حال حاضر دانش آموز/دانشجو است، اینکه کسی سال قبل مشغول به تحصیل [ دانش آموز یا دانشجو] بوده نه سندیت دارد و نه اهمیت.
موفق باشید Smile
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
تشکر کنندگان: maziar irani ، aghaghia ، sonnnna
(2013-06-25 ساعت 15:22)*NASIM* نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 13:46)OXyGeNziX نوشته:  دوستان خسته نباشید
من قصد ادامه تحصیل دارم و مدارکم رو دادم برای ترجمه و مهر وزارت امور خارجه
از اونجایی که گواهینامه و شناسنامه و گواهی اشتغال به کارم هم جز مدارک تحصیلیم بود و همه‌رو با هم دادم احتمالا همه‌رو میفرستند واسهٔ مهر امور خارج ، می‌خواستم ببینم در مورد گواهینامه و شناسنامه و گواهی کار آیا من نیاز به مهر امور خارج دارم ؟
اگر فرض بر این باشه که من ویزا گرفتم آیا در آینده روی این ۳ مدرک نیاز به مهره وزارت امور خارج هست ؟
خودم احساس کردم که نیازی نیست داشته باشن اما گفتم اینجا بپرسم که مطمئن شم!!
بعد...
از هر نسخه ۲ تا ترجمه نیاز هست برای سفارت آنکارا ؟
۱ کی‌ از دوستان همین‌جا گفتند ۲ نسخه ترجمه که باشه به درد میخوره !! ؟ هر ۲ با مهره وزارت خارج !!!!!

سلام
دوست عزیز ترجمۀ گواهینامه که اصلاً جز مدارک مورد نیاز برای مصاحبه نیست.
برای مصاحبه گرفتن تاییدیه امور خارجه برای هیچ مدرکی از جمله مدارک تحصیلی الزامی نیست [ بستگی تام به میل شما دارد، من برای محکم کاری گرفتم اما اجباری نیست].
اینکه شما قصد ادامۀ تحصیل دارید امری جداست و به روند مصاحبه مربوط نمی شود و از آنجا که سفارت ترجمۀ مدرک تحصیلی شما را پس نمی دهد[ به من فقط ترجمۀ دیپلم و پیش دانشگاهی را برگرداندند]، شما برای اپلای کردن دانشگاه به نسخۀ دیگری نیاز خواهید داشت که آن نسخه باید حتماً به تأیید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد [ و نه نسخه ای که برای سفارت می فرستید]، بی شک می توانید نسخۀ دوم را بعدها تهیه کنید.
اینکه نسخۀ دوم مدارک شناسایی مثل شناسنامه احتمالاً بعدها به درد می خورد شاید درست باشد اما برای سفارت آنکارا 1 نسخه از هر مدرکی کافیست، فقط در صورتی که متاهل باشید از عقدنامه باید 2 نسخه تهیه کنید.
ضمن اینکه قبلاً به دوستان پیشنهاد دادم که مدارکی که تغییر پذیر هستند مثل شناسنامه که ممکن است ازدواج، طلاق، تولد فرزند و ... در آن ثبت شود را خیلی هم زود ترجمه نکنید و بهتر است حداکثر 6 ماه قبل از مصاحبه ترجمه شده باشد و این احتمالاً در مورد نسخۀ دومی که بعدها می خواهید استفاده کنید هم صادق است و من توصیه نمی کنم الان ترجمه ای را تهیه کنید که شاید تا 3 سال آینده هم از آن استفاده نکردید. امیدوارم توضیحم روشن باشد و جواب سئوالاتتان را گرفته باشید.
خوش و پیروز باشید.

مرسی‌ دوست من بخاطر پاسخ خیلی‌ خوبتون ، فقط ۱ سوال دیگه در این زمینه الان برام باقی‌مونده و اون اینکه مهر وزارت امور خارجه به جز برای ادامهٔ تحصیل جای دیگه‌ای بهش نیاز دارم یا خیر؟

بعد از گرفتن ویزا منظورم هست

گواهینامه رو برای چیز دیگه‌ای ترجمه کردم نه برای سفارت اما اینکه برای استفاده و معتبر بودن ترجمش نیاز به مهر وزارت خارج هست یا نه اطلاع‌ای ندارم !!؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-26 ساعت 01:38)OXyGeNziX نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 15:22)*NASIM* نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 13:46)OXyGeNziX نوشته:  دوستان خسته نباشید
من قصد ادامه تحصیل دارم و مدارکم رو دادم برای ترجمه و مهر وزارت امور خارجه
....

سلام
دوست عزیز ترجمۀ گواهینامه که اصلاً جز مدارک مورد نیاز برای مصاحبه نیست.
برای مصاحبه گرفتن تاییدیه امور خارجه برای هیچ مدرکی از جمله مدارک تحصیلی الزامی نیست [ بستگی تام به میل شما دارد، من برای محکم کاری گرفتم اما اجباری نیست]...

مرسی‌ دوست من بخاطر پاسخ خیلی‌ خوبتون ، فقط ۱ سوال دیگه در این زمینه الان برام باقی‌مونده و اون اینکه مهر وزارت امور خارجه به جز برای ادامهٔ تحصیل جای دیگه‌ای بهش نیاز دارم یا خیر؟

بعد از گرفتن ویزا منظورم هست

گواهینامه رو برای چیز دیگه‌ای ترجمه کردم نه برای سفارت اما اینکه برای استفاده و معتبر بودن ترجمش نیاز به مهر وزارت خارج هست یا نه اطلاع‌ای ندارم !!؟

دوست عزیز، خواهش می کنم راهنمایی شما انجام وظیفه بود اما در مورد سئوالتان متاسفانه من اطلاع دقیقی ندارم. واقعاً نمی دانم که برای جذب شدن به بازار کار و غیره هم مدرک شما نیاز به ترجمۀ رسمی دارد یا خیر و امیدوارم سایر دوستان در این مورد راهنمایی تان کنند اما... پیشنهاد شخصی من به شما این است که مدارکی که در آمریکا به آن نیاز دارید ( نه برای مصاحبه) را برای اطمینان خاطر خودتان هم که شده به تایید امور خارجه و دادگستری برسانید، من حدس می زنم که این کار لازم است اما مطمئن نیستم. شاید هم نیاز نباشد اما بی شک کاملاً بی ضرر است [ مسئله فقط اختلاف هزینه است که دوست خوبم احتمالاً واقف هستید که پروسۀ مهاجرت آنقدر هزینه بر است که این مبلغ در میان آنها ابداً قابل ملاحظه نیست]. البته دوست عزیز این را هم در نظر بگیرید که شما بعدها اگر نیاز داشته باشید می توانید در آمریکا مدارکتان را ترجمه کنید و ملزم نیستید که در این مدت چند نسخه ترجمه از هر مدرکی [ که شاید هرگز هم لازم نشود] تهیه کنید. در مورد گواهینامه هم با اینکه من دقیق نمی دانم برای چه امری به ترجمۀ آن نیاز دارید اما توصیه می کنم ترجمۀ آن را هم به تایید دادگستری و امور خارجه برسانید. البته تاکید موکد می کنم که من مطلع نیستم که الزامیست یا نه چون شخصاً تمام مدارکم را [ چه برای مصاحبه و چه برای ارائه در آمریکا] ترجمۀ رسمی کرده بودم [ با تاییدیۀ دادگستری و وزارت امور خارجه] و در نتیجه چون من هرگز هیچ ترجمۀ غیر رسمی را جایی ارائه ندادم، تجربه ای در این مورد ندارم که بدانم ترجمه هایی که به تایید دادگستری و امور خارجه نمی رسند، کجا معتبر هستند و کجا معتبر نیستند [ من هم مثل شما فقط می دانم که برای مصاحبه OK هستند و برای ادامه تحصیل OK نیستند، همین]. امیدوارم دوستان دیگر اگر تجربه ای خلاف راهنمایی ام دارند با من و شما در میان بگذارند تا استفاده کنیم.
امید که خوش و موفق باشید.
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
[/font]
تشکر کنندگان: OXyGeNziX ، KIMIA2005 ، رامین اهوازی
(2013-06-25 ساعت 21:24)mahdibashoma نوشته:  

برنده خواهر شما هستن؟
نه برنده پدرم هستن و 2خواهر ومادرم زیر مجموعه ایشان هستن.

تشکر کنندگان:
(2013-06-26 ساعت 10:10)sonnnna نوشته:  

برنده خواهر شما هستن؟

در اصل مدارک تحصیلی برنده مهم هست نه بقیه افراد کیس. شما برای ادامه تحصیل خواهرتون به ترجمه مدارک تحصیلی با مهر دادگستری احتیاج خواهی داشت.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان:
(2013-06-26 ساعت 16:52)mehdieb نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 10:10)sonnnna نوشته:  

برنده خواهر شما هستن؟

در اصل مدارک تحصیلی برنده مهم هست نه بقیه افراد کیس. شما برای ادامه تحصیل خواهرتون به ترجمه مدارک تحصیلی با مهر دادگستری احتیاج خواهی داشت.

دوست خوب 2014 ای
اینکه شما شنیده اید که تنها مدرک تحصیلی برندۀ اصلی مهم است فقط از این جهت است که برندۀ اصلی باید حداقل دیپلم 12 ساله داشته باشد در حالی که میزان تحصیلات سایر اعضای کیس مهم نیست [ حتی اگر زیر دیپلم باشند، مثلاً فرزندانشان دانش آموز باشند یا همسرشان دیپلم 11 ساله داشته باشد و ...] اما این به هیچ وجه به آن معنا نیست که همراهان نیازی به ارائۀ مدارک تحصیلی یا گواهی اشتغال به تحصیل ندارند، بر عکس ارائۀ مدارک تحصیلی تمام اعضای کیس الزامیست با اینکه فقط میزان تحصیلات برندۀ اصلی اهمیت دارد. در این مورد خانوادۀ sonnnna جان هم طبعاً علاوه بر پدر ایشان، مادر و خواهرانشان هم ملزم هستند مدرک تحصیلی یا گواهی اشتغال به تحصیلشان را برای مصاحبه ارائه کنند اما فقط میزان تحصیلات پدرشان مهم است. بی تردید تفاوت این دو بر شما و سایر دوستان 2014 ای کاملاً روشن است.
موفق باشید.
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
[/font]
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-06-26 ساعت 17:57)*NASIM* نوشته:  
دوست خوب 2014 ای
اینکه شما شنیده اید که تنها مدرک تحصیلی برندۀ اصلی مهم است فقط از این جهت است که برندۀ اصلی باید حداقل دیپلم 12 ساله داشته باشد در حالی که میزان تحصیلات سایر اعضای کیس مهم نیست [ حتی اگر زیر دیپلم باشند، مثلاً فرزندانشان دانش آموز باشند یا همسرشان دیپلم 11 ساله داشته باشد و ...] اما این به هیچ وجه به آن معنا نیست که همراهان نیازی به ارائۀ مدارک تحصیلی یا گواهی اشتغال به تحصیل ندارند، بر عکس ارائۀ مدارک تحصیلی تمام اعضای کیس الزامیست با اینکه فقط میزان تحصیلات برندۀ اصلی اهمیت دارد. در این مورد خانوادۀ sonnnna جان هم طبعاً علاوه بر پدر ایشان، مادر و خواهرانشان هم ملزم هستند مدرک تحصیلی یا گواهی اشتغال به تحصیلشان را برای مصاحبه ارائه کنند اما فقط میزان تحصیلات پدرشان مهم است. بی تردید تفاوت این دو بر شما و سایر دوستان 2014 ای کاملاً روشن است.
موفق باشید.

دوست عزیز با توجه به صحبتهای شما بنابراین تمامی کیس های بیش از یک نفر بایستی مدرک تحصیلی و یا گواهی اشتغال به تحصیل همراهان فرد برنده را نیزترجمه و با اصل مدرک برای مصاحبه به همراه داشته و ارائه دهند درسته ؟
گواهی اشتغال به تحصیل بایستی به کجا نوشته شود ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: sonnnna
(2013-06-26 ساعت 17:57)*NASIM* نوشته:  ... اما این به هیچ وجه به آن معنا نیست که همراهان نیازی به ارائۀ مدارک تحصیلی یا گواهی اشتغال به تحصیل ندارند، بر عکس ارائۀ مدارک تحصیلی تمام اعضای کیس الزامیست با اینکه فقط میزان تحصیلات برندۀ اصلی اهمیت دارد. در این مورد خانوادۀ sonnnna جان هم طبعاً علاوه بر پدر ایشان، مادر و خواهرانشان هم ملزم هستند مدرک تحصیلی یا گواهی اشتغال به تحصیلشان را برای مصاحبه ارائه کنند اما فقط میزان تحصیلات پدرشان مهم است. بی تردید تفاوت این دو بر شما و سایر دوستان 2014 ای کاملاً روشن است.
موفق باشید.
جسارته نسیم جان ولی این جمله از فایل راهنمای سفارت آنکارا هست که لینکش رو در امضای من می تونین پیدا کنین:
DIPLOMA: A copy of the last diploma of the principle applicant is required.
البته ما برای احتیاط مدارک تحصیلی همه افراد کیس، حکم کارگزینی و جواز کسب رو همراهمون برده بودیم. ولی ازمون نخواستن و اصلاً هم لازم نشد. فقط برنده اصلی، فقط آخرین مدرک تحصیلی. شاید برای 2013ایها روال کار عوض شده نسبت به موقع شما. شاید هم برای 2014ایها موارد دیگری رو بخوان ولی تا حالا توصیه می شده که صرفاً موارد خواسته شده رو پست کنن و از ارسال یا ارایه مدارک اضافی که باعث سردرگمی کارمندان سفارت میشه خودداری کنند. با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.
تشکر کنندگان: htity ، *NASIM* ، KIMIA2005 ، mani.iht
(2013-06-26 ساعت 18:58)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 17:57)*NASIM* نوشته:  
دوست خوب 2014 ای
اینکه شما شنیده اید که تنها مدرک تحصیلی برندۀ اصلی مهم است فقط از این جهت است که برندۀ اصلی باید حداقل دیپلم 12 ساله داشته باشد در حالی که میزان تحصیلات سایر اعضای کیس مهم نیست [ حتی اگر زیر دیپلم باشند، مثلاً فرزندانشان دانش آموز باشند یا همسرشان دیپلم 11 ساله داشته باشد و ...] ...
موفق باشید.

دوست عزیز با توجه به صحبتهای شما بنابراین تمامی کیس های بیش از یک نفر بایستی مدرک تحصیلی و یا گواهی اشتغال به تحصیل همراهان فرد برنده را نیزترجمه و با اصل مدرک برای مصاحبه به همراه داشته و ارائه دهند درسته ؟
گواهی اشتغال به تحصیل بایستی به کجا نوشته شود ؟

دوست خوبم
اساساً اگر دقت کنید شما یکی از فرم ها [ دقیق به یاد ندارم که کدامیک] را برای تک تک اعضای کیس پر کرده اید و من فکر می کنم که منطقاً باید با ارائۀ مدارک مستند، ادعاهای مندرج در آن فرم را ثابت کنید. طبعاً در فرم هر یک از همراهان علاوه بر مشخصات فردی، میزان تحصیلات، محل تحصیل و ... را هم درج کرده اید و لازم است مدارک مربوطه را ارائه کنید.
در مورد سئوال دوم متاسفانه من در مورد گواهی اشتغال به تحصیلی دانش آموزی هیچ سررشته ای ندارم. در مورد گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویی، دانشگاه ها گواهی اشتغال به تحصیل به نام سفارت کشورهای خارجی صادر می کنند. در مورد مخاطب، مسئول آموزش دانشگاه محل تحصیل من، پیشنهاد دادند به نام سفارت سویس درخواست گواهی اشتغال به تحصیل بدهم [ که البته به خاطر اینکه دانشجوی ترم آخر بودم و فقط پایان نامه داشتم، تنها به نام ادارات و سازمان های داخلی برایم گواهی اشتغال به تحصیل صادر می شد و در نهایت من به نام شهرداری تهران گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم که در ترجمه شهرداری تهران را حذف کردند] اما به طور معمول دانشگاه ها برای سفارت ها گواهی اشتغال به تحصیل صادر می کنند و من فکر می کنم سفارت سویس گزینه ای منطقی ست. ضمن اینکه امیدوارم دوستانی که فرزند محصل داشتند هم در مورد گواهی اشتغال به تحصیل دانش آموزی راهنمایی کنند.
به امید شادی و پیروزی برای تک تک دوستان 2014 ای Smile
(2013-06-26 ساعت 21:42)Saeedv13 نوشته:  جسارته نسیم جان ولی این جمله از فایل راهنمای سفارت آنکارا هست که لینکش رو در امضای من می تونین پیدا کنین:
DIPLOMA: A copy of the last diploma of the principle applicant is required.
البته ما برای احتیاط مدارک تحصیلی همه افراد کیس، حکم کارگزینی و جواز کسب رو همراهمون برده بودیم. ولی ازمون نخواستن و اصلاً هم لازم نشد. فقط برنده اصلی، فقط آخرین مدرک تحصیلی. شاید برای 2013ایها روال کار عوض شده نسبت به موقع شما. شاید هم برای 2014ایها موارد دیگری رو بخوان ولی تا حالا توصیه می شده که صرفاً موارد خواسته شده رو پست کنن و از ارسال یا ارایه مدارک اضافی که باعث سردرگمی کارمندان سفارت میشه خودداری کنند. با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.

آقای سعید عزیز
اختیار دارید شما نسبت به من بی شک اطلاعات موثق تری دارید. من هم بی تردید آن فایل را دیدم و مد نظر هم داشته ام اما... جسارتاً من هنوز هم فکر می کنم که ارائۀ مدارک تحصیلی همراهان بی شک لازم است. احتمالاً فقط ترجمۀ مدارک تحصیلی برندۀ اصلی را نگه می دارند و ضمیمۀ پرونده می کنند و ترجمۀ مدارک تحصیلی سایرین را پس می دهند اما اینکه اصلاً نخواهند... ببینید عمو سعید عزیز، فرض کنید من متاهل بودم، برندۀ اصلی بودم و ادعا می کردم همسرم پزشک متخصص X ست، به نظر شما چون ایشان برندۀ اصلی نبود پس برای سفارت اهمیتی ندارد اگر این ادعا کذب باشد؟ در این صورت به نظر شما فرم هایی که برای تک تک اعضای کیس تکمیل می شوند چه نقشی دارند؟! بی شک شما سفرنامه ها را بهتر از من مطالعه کردید تا به حال به موردی برخوردید که در مورد شغل و تحصیلات همسر برنده سئوال نشده باشد؟!! شاید هم من اشتباه می کنم چون به هر حال می دانید که من همراه نداشتم اما... منطق حکم می کند که سفارت تمام ادعاهای مطرح در یک کیس را بررسی کند، اگر نیاز نبود مطمئناً فرمی برای همراهان تکمیل نمی شد و در مورد حرفه و تحصیلات همسر هم هیچ سئوالی نمی پرسیدند. به علاوه می دانید که برخی رشته های تحصیلی و مشاغل حساس تلقی می شوند، به نظر شما تفاوتی دارد که شخصی که در چنین رشته ای تحصیل کرده یا در حرفۀ خاصی فعال بوده، به عنوان برندۀ اصلی وارد آمریکا بشود یا به عنوان همراه؟ میزان حساسیت و نحوۀ بررسی آنها در خصوص چنین مواردی فکر می کنید برای برندۀ اصلی یا همراه متفاوت خواهد بود؟!! ضمن اینکه، من بین دوستان 2011، 2012 و 2013 تا به حال هیچ کیسی را ندیدم که مدارک تحصیلی همراهان را ارائه نداده باشند. شما هم احتمالاً ترجمۀ مدرک تحصیلی همسرتان را 15 روز قبل برای سفارت پست کردید، درست است؟ به نظر من اینکه به ترجمه اکتفا کردند و روز مصاحبه اصل مدرک را تطبیق ندادند یا ترجمه را به شما برگرداندند تفاوت دارد با اینکه شما اصلاً ارائه نکرده باشید. باز هم امیدوارم اگر بین برندگان سال های قبل خانواده ای بودند که فقط مدرک تحصیلی برندۀ اصلی را ارائه داده باشند، راهنمایی دقیق کنند.
امید که شاد و پیروز باشید مدیر دوست داشتنی Smile
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
[/font]
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، KIMIA2005 ، rouzbehdarvishi ، mani.iht ، آلیس-1980
بچه ها یه چیزی متوجه شدم که بد ندیدم به شما هم اطلاع رسانی کنم!
اون دوستانی که دنبال تغییر کدپستیشون توی کارت ملیشون و به نوعی تعویش کارت ملیشون به این دلیل بودن در جریان باشن که ثبت احوال سامانه ای که برای این کار داشت رو تغییر داده و از این به بعد فقط میشه تغییر نشانی و کدپستی رو بهشون اعلام کرد و دیگه از این راه کارت ملی جدید صادر نمی کنن. Sad
اینم لینکش : خدمات الکترونیکی کارت ملی
می تونید روی تغییر نشانی کارت ملی کلیک کنید تا وارد سامانه جدیدشون بشید. توضیحاتش رو اونجا نوشته! Cool
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی
(2013-06-26 ساعت 22:12)*NASIM* نوشته:  
آقای سعید عزیز
اختیار دارید شما نسبت به من بی شک اطلاعات موثق تری دارید. من هم بی تردید آن فایل را دیدم و مد نظر هم داشته ام اما... جسارتاً من هنوز هم فکر می کنم که ارائۀ مدارک تحصیلی همراهان بی شک لازم است. احتمالاً فقط ترجمۀ مدارک تحصیلی برندۀ اصلی را نگه می دارند و ضمیمۀ پرونده می کنند و ترجمۀ مدارک تحصیلی سایرین را پس می دهند اما اینکه اصلاً نخواهند... ببینید عمو سعید عزیز، فرض کنید من متاهل بودم، برندۀ اصلی بودم و ادعا می کردم همسرم پزشک متخصص X ست، به نظر شما چون ایشان برندۀ اصلی نبود پس برای سفارت اهمیتی ندارد اگر این ادعا کذب باشد؟ در این صورت به نظر شما فرم هایی که برای تک تک اعضای کیس تکمیل می شوند چه نقشی دارند؟! بی شک شما سفرنامه ها را بهتر از من مطالعه کردید تا به حال به موردی برخوردید که در مورد شغل و تحصیلات همسر برنده سئوال نشده باشد؟!! شاید هم من اشتباه می کنم چون به هر حال می دانید که من همراه نداشتم اما... منطق حکم می کند که سفارت تمام ادعاهای مطرح در یک کیس را بررسی کند، اگر نیاز نبود مطمئناً فرمی برای همراهان تکمیل نمی شد و در مورد حرفه و تحصیلات همسر هم هیچ سئوالی نمی پرسیدند. به علاوه می دانید که برخی رشته های تحصیلی و مشاغل حساس تلقی می شوند، به نظر شما تفاوتی دارد که شخصی که در چنین رشته ای تحصیل کرده یا در حرفۀ خاصی فعال بوده، به عنوان برندۀ اصلی وارد آمریکا بشود یا به عنوان همراه؟ میزان حساسیت و نحوۀ بررسی آنها در خصوص چنین مواردی فکر می کنید برای برندۀ اصلی یا همراه متفاوت خواهد بود؟!! ضمن اینکه، من بین دوستان 2011، 2012 و 2013 تا به حال هیچ کیسی را ندیدم که مدارک تحصیلی همراهان را ارائه نداده باشند. شما هم احتمالاً ترجمۀ مدرک تحصیلی همسرتان را 15 روز قبل برای سفارت پست کردید، درست است؟ به نظر من اینکه به ترجمه اکتفا کردند و روز مصاحبه اصل مدرک را تطبیق ندادند یا ترجمه را به شما برگرداندند تفاوت دارد با اینکه شما اصلاً ارائه نکرده باشید. باز هم امیدوارم اگر بین برندگان سال های قبل خانواده ای بودند که فقط مدرک تحصیلی برندۀ اصلی را ارائه داده باشند، راهنمایی دقیق کنند.
ما داخل فرم ها همه موارد مربوط به مدرک تحصیلی و اشتغال رو نوشته بودیم. 20 روز قبل از مصاحبه فایل راهنمای سفارت رو گذاشتم جلوم. مورد به مورد رو طبق همون حاضر کردم و فرستادم. یعنی فقط ترجمه آخرین مدرک تحصیلی برنده رو فرستادم. روز مصاحبه هم از مدارک تحصیلیمون پرسیدن و هم از شغلمون. ولی هیچ مدرکی رو نگاه نکردن. خیلی از 2013ایهای دیگه هم اینطوری بودن. احتمالاً از زمان شما روال کاریشون فرق کرده. الان به همه توصیه میشه مدرک اضافی نفرستند و تا نخواستن تحویل ندن. چون در مدت زمان کوتاهی که آفیسر برای بررسی مدارک در اختیار داره باعث سردرگمی او شده و احتمال گرفتن برگه صورتی رو افزایش می دهند. باز هم صلاح مملکت خویش خسروان دانند. شب همگی بخیر.
(2013-06-26 ساعت 23:17)Saeedv13 نوشته:  
آقای سعید عزیز
ما داخل فرم ها همه موارد مربوط به مدرک تحصیلی و اشتغال رو نوشته بودیم. 20 روز قبل از مصاحبه فایل راهنمای سفارت رو گذاشتم جلوم. مورد به مورد رو طبق همون حاضر کردم و فرستادم. یعنی فقط ترجمه آخرین مدرک تحصیلی برنده رو فرستادم. روز مصاحبه هم از مدارک تحصیلیمون پرسیدن و هم از شغلمون. ولی هیچ مدرکی رو نگاه نکردن. خیلی از 2013ایهای دیگه هم اینطوری بودن. احتمالاً از زمان شما روال کاریشون فرق کرده. الان به همه توصیه میشه مدرک اضافی نفرستند و تا نخواستن تحویل ندن. چون در مدت زمان کوتاهی که آفیسر برای بررسی مدارک در اختیار داره باعث سردرگمی او شده و احتمال گرفتن برگه صورتی رو افزایش می دهند. باز هم صلاح مملکت خویش خسروان دانند. شب همگی بخیر.

با آرزوی بهترین ها برای همه
من منظور دوستان از برگه آبی صورتی یا سبز رو متوجه نمیشم میشه درموردش توضیح بدین. سپاس فراوان
تشکر کنندگان:
من دو تاسوال دارم .
1-دوستان همسر من دانشجوی ارشد هستش دانشگاه ازاد. و الان فقط پایان نامه اش مونده( یعنی الان 3 ترمه که مداوم پایان نامه رو تمدید میکنه اما هنوز تموم نشده این پایان نامه کذایی) ما هم در فرم ها ذکر کردیم که ایشون دانشجوی مستر هستش!
حالا به دلایل کاملا شخصی و منطقی، خودش می خواد انصراف بده.
حالا پیشنهاد شما چیه ؟ قبل اینکه بره انصرافش رو اعلام کنه گواهی اشتغال به تحصیل بگیره بعد بدیم ترجمه برای سفارت؟( اخه این طوری ممکنه تاریخ این گواهی 7 ماه قبل از مصاحبه بشه) یا اصلا هیچی نگیره بعد ما به kcc اعلام کنیم ایشون انصراف داد از تحصیل در مستر و دیگه دانشجو نیست ؟ یا اینکه انصراف بده و بعد ما هم هیچی به kcc نگیم ومدرک کارشناسی ش رو (که ازاد مبشه بعد از انصراف )ارایه بدیم؟
ما الان دقیقا نمی دونیم چیکار باید بکنیم؟

2. همسر من در دفتر اسناد رسمی کار میکنه . دفاتر اسناد رسمی زیر نظر سازمان ثبت اسناد رسمی و وزارت دادگستری هستند. ولی برای سر دفتران و دفتر یاران یه ابلاغ میدن که بتونن به صورت رسمی شروع به کار کنن.(بعد از کلی امتحان و مصاحبه این ابلاغ رو میدن ولی اصلا فیش حقوقی ندارند و کار به صورت نیمه خصوصی است.) حالا ما برای گواهی اشتغال به کار همسرم ، از سر دفتر، دفتر خونه باید گواهی اشتغال به کار بگیره ؟ یا باید از اداره ثبت اسناد بگیره ؟ یا همون ابلاغش کافیه ؟ میدونید زیر اون ابلاغ امضا و مهر دادگستری وسازمان ثبت اسناد باهم هست.
ممنونم که خوندید و پاسخ میدید.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان:
(2013-06-26 ساعت 23:17)Saeedv13 نوشته:  
آقای سعید عزیز
اختیار دارید شما نسبت به من بی شک اطلاعات موثق تری دارید. من هم بی تردید آن فایل را دیدم و مد نظر هم داشته ام اما... جسارتاً من هنوز هم فکر می کنم که ارائۀ مدارک تحصیلی همراهان بی شک لازم است. احتمالاً فقط ترجمۀ مدارک تحصیلی برندۀ اصلی را نگه می دارند و ضمیمۀ پرونده می کنند و ترجمۀ مدارک تحصیلی سایرین را پس می دهند اما اینکه اصلاً نخواهند... ببینید عمو سعید عزیز، فرض کنید من متاهل بودم، برندۀ اصلی بودم و ادعا می کردم همسرم پزشک متخصص X ست، به نظر شما چون ایشان برندۀ اصلی نبود پس برای سفارت اهمیتی ندارد اگر این ادعا کذب باشد؟ در این صورت به نظر شما فرم هایی که برای تک تک اعضای کیس تکمیل می شوند چه نقشی دارند؟! بی شک شما سفرنامه ها را بهتر از من مطالعه کردید تا به حال به موردی برخوردید که در مورد شغل و تحصیلات همسر برنده سئوال نشده باشد؟!! شاید هم من اشتباه می کنم چون به هر حال می دانید که من همراه نداشتم اما... منطق حکم می کند که سفارت تمام ادعاهای مطرح در یک کیس را بررسی کند، اگر نیاز نبود مطمئناً فرمی برای همراهان تکمیل نمی شد و در مورد حرفه و تحصیلات همسر هم هیچ سئوالی نمی پرسیدند. به علاوه می دانید که برخی رشته های تحصیلی و مشاغل حساس تلقی می شوند، به نظر شما تفاوتی دارد که شخصی که در چنین رشته ای تحصیل کرده یا در حرفۀ خاصی فعال بوده، به عنوان برندۀ اصلی وارد آمریکا بشود یا به عنوان همراه؟ میزان حساسیت و نحوۀ بررسی آنها در خصوص چنین مواردی فکر می کنید برای برندۀ اصلی یا همراه متفاوت خواهد بود؟!! ...
ما داخل فرم ها همه موارد مربوط به مدرک تحصیلی و اشتغال رو نوشته بودیم. 20 روز قبل از مصاحبه فایل راهنمای سفارت رو گذاشتم جلوم. مورد به مورد رو طبق همون حاضر کردم و فرستادم. یعنی فقط ترجمه آخرین مدرک تحصیلی برنده رو فرستادم. روز مصاحبه هم از مدارک تحصیلیمون پرسیدن و هم از شغلمون. ولی هیچ مدرکی رو نگاه نکردن. خیلی از 2013ایهای دیگه هم اینطوری بودن. احتمالاً از زمان شما روال کاریشون فرق کرده....

ممنون از توضیحتان. بسیار خوب در این صورت بدیهی ست که من هم به دوستان پیشنهاد می کنم بر اساس اطلاعات شما و سایر دوستان 2013 ای که به روزتر است عمل کنند. بی شک تجربیات 2013 ای ها نسبت به من و هم دوره هایم مستندتر هستند. ضن اینکه شما همراه داشتید و من نداشتم و تجربۀ شخصی شما مستندتر از گمان من است. بابت روشنگری شما متشکرم و عذرخواهی می کنم که راهنمایی ام برای دوستان 2014 ای مفید و کارا نبود.
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
[/font]
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، hushmandco ، aghaghia ، KIMIA2005 ، آلیس-1980 ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان