موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
من دو تاسوال دارم .
1-دوستان همسر من دانشجوی ارشد هستش دانشگاه ازاد. و الان فقط پایان نامه اش مونده( یعنی الان 3 ترمه که مداوم پایان نامه رو تمدید میکنه اما هنوز تموم نشده این پایان نامه کذایی) ما هم در فرم ها ذکر کردیم که ایشون دانشجوی مستر هستش!
حالا به دلایل کاملا شخصی و منطقی، خودش می خواد انصراف بده.
حالا پیشنهاد شما چیه ؟ قبل اینکه بره انصرافش رو اعلام کنه گواهی اشتغال به تحصیل بگیره بعد بدیم ترجمه برای سفارت؟( اخه این طوری ممکنه تاریخ این گواهی 7 ماه قبل از مصاحبه بشه) یا اصلا هیچی نگیره بعد ما به kcc اعلام کنیم ایشون انصراف داد از تحصیل در مستر و دیگه دانشجو نیست ؟ یا اینکه انصراف بده و بعد ما هم هیچی به kcc نگیم ومدرک کارشناسی ش رو (که ازاد مبشه بعد از انصراف )ارایه بدیم؟
ما الان دقیقا نمی دونیم چیکار باید بکنیم؟
2. همسر من در دفتر اسناد رسمی کار میکنه . دفاتر اسناد رسمی زیر نظر سازمان ثبت اسناد رسمی و وزارت دادگستری هستند. ولی برای سر دفتران و دفتر یاران یه ابلاغ میدن که بتونن به صورت رسمی شروع به کار کنن.(بعد از کلی امتحان و مصاحبه این ابلاغ رو میدن ولی اصلا فیش حقوقی ندارند و کار به صورت نیمه خصوصی است.) حالا ما برای گواهی اشتغال به کار همسرم ، از سر دفتر، دفتر خونه باید گواهی اشتغال به کار بگیره ؟ یا باید از اداره ثبت اسناد بگیره ؟ یا همون ابلاغش کافیه ؟ میدونید زیر اون ابلاغ امضا و مهر دادگستری وسازمان ثبت اسناد باهم هست.
ممنونم که خوندید و پاسخ میدید.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete