موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-29 ساعت 06:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-29 ساعت 06:15 توسط hamed1286.)
(2013-06-28 ساعت 10:44)aghaghia نوشته: (2013-06-28 ساعت 08:01)hamed1286 نوشته: همسرم (خانومم) برنده لاتاری 2014 شده
مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیش دست دانشگاست !
بتازگی از لیسانس فارق التحصیل شده و هنوز مدرک موقتش هم نرسیده دستش ....
برای لاتاری کدام مدرکهاش باید همراهش باشه ؟؟؟ مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی را با قید وثیقه می تونیم کپی برابر اصل کنیم ولی اصلش رو باید پس بدیم .... کپی برابر اصل رو میشه ترجمه کرد ؟؟؟؟؟
مدرک لیسانس هم موقته اگه بخوایم اصلش را داشته باشیم باید بخریمش چون دانشگاه دولتی درس خونده
حتما باید اصل مدرک باشه یا گواهی موقت هم کافیه ؟؟
اگه بعدا بخواد آمریکا ادامه تحصیل بده چی !؟ با گواهی موقت (!) میشه ؟؟؟
اطلاعاتی در این زمینه نداریم
اساتید لطفا راهنمایی بفرمائید
باید هر کاری میتونید بکنید یکی از مدارکتون رو ازاد کنید، البته این موضوع یکم به نظر آفیسر هم بستگی داره، از بعضی ها قبول کردن از برخی دیگر قبول نکردن مدرک موقت رو. اگر ازتون مدرک موقت رو قبول نکنن نقص مدرک میخورید.
اگر چند تا سفر نامه بخونید خودتون متوجه میشید.
برای ادامه تحصیل هم به اصل مدرکتون نیاز خواهید داشت چون هم باید ترجمه بشه هم مهر دادگستری بخوره و به گفته بعضی دوستان مهر وزارت خارجه رو هم نیاز داره.
کپی برابر اصل مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم قابل قبوله ؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه بنده در حال تحصیل هستم ... این رو کجا باید لحاظ کنم
آخرین مدرکم کاردانیه و دانشجوی کارشناسی هستم ؟!
(2013-06-28 ساعت 10:44)aghaghia نوشته: (2013-06-28 ساعت 08:01)hamed1286 نوشته: همسرم (خانومم) برنده لاتاری 2014 شده
مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیش دست دانشگاست !
بتازگی از لیسانس فارق التحصیل شده و هنوز مدرک موقتش هم نرسیده دستش ....
برای لاتاری کدام مدرکهاش باید همراهش باشه ؟؟؟ مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی را با قید وثیقه می تونیم کپی برابر اصل کنیم ولی اصلش رو باید پس بدیم .... کپی برابر اصل رو میشه ترجمه کرد ؟؟؟؟؟
مدرک لیسانس هم موقته اگه بخوایم اصلش را داشته باشیم باید بخریمش چون دانشگاه دولتی درس خونده
حتما باید اصل مدرک باشه یا گواهی موقت هم کافیه ؟؟
اگه بعدا بخواد آمریکا ادامه تحصیل بده چی !؟ با گواهی موقت (!) میشه ؟؟؟
اطلاعاتی در این زمینه نداریم
اساتید لطفا راهنمایی بفرمائید
باید هر کاری میتونید بکنید یکی از مدارکتون رو ازاد کنید، البته این موضوع یکم به نظر آفیسر هم بستگی داره، از بعضی ها قبول کردن از برخی دیگر قبول نکردن مدرک موقت رو. اگر ازتون مدرک موقت رو قبول نکنن نقص مدرک میخورید.
اگر چند تا سفر نامه بخونید خودتون متوجه میشید.
برای ادامه تحصیل هم به اصل مدرکتون نیاز خواهید داشت چون هم باید ترجمه بشه هم مهر دادگستری بخوره و به گفته بعضی دوستان مهر وزارت خارجه رو هم نیاز داره.
کپی برابر اصل مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم قابل قبوله ؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه بنده در حال تحصیل هستم ... این رو کجا باید لحاظ کنم
آخرین مدرکم کاردانیه و دانشجوی کارشناسی هستم ؟!
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام از هر کدوم از مدارک (شناسنامه-کارت ملی-کارت پایان خدمت-مدارک تحصیلی- عقدنامه)از هر کدوم یک سری ترجمه بدون مهر دادگستری نیازه یا بیشتر؟مدارکی که نوشتم درسته؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من برای گرفتن مدرک دیپلم دچار مشکل شدم. چون اصل مدرکم رو بایگانی پیش دانشگاهی گم کرده از شانس من. اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشدم رو هم ندارم. مدارک موقتشون هم چون در حال حاضر دانشجو هستم دست دانشگاه هست. اگه ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل الانم رو زمان مصاحبه تحویل بدم بهشون کفایت میکنه؟ این مدرک ثابت میکنه که من بیشتر از 12 سال درس خوندم دیگه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-29 ساعت 21:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-29 ساعت 21:28 توسط andishe.)
دوستان اینکه گفته میشه درصورت قصد ادامه تحصیل بایستی مدارک به تایید دادگستری و وزارت برسه، منظور فقط مدارک تحصیلیه یا کل مدارک ....؟؟ و اینکه برا ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نیازه از مدارک دبیرستان هم دونسخه تهیه کرد و به تایید دادگستری و ..... رسوند؟؟؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-28 ساعت 23:31)Danial_4139 نوشته: (2013-06-28 ساعت 22:48)زهرا وحدتی پور نوشته: مرسی که بالاخره یکی جواب داد. خوب به نظر شما اگر بره و انصراف بده ! بعدش باید به kcc فرم های جدید رو با مشخصات پر شده در بخش تحصیلات جدید بفرستیم یا واستیم تو مصاحبه بگیم که انصراف داده؟ و فرم جایگزینش کنیم؟
شما موقع پر کردن فرم ها جلوی قسمت تحصیلات ارشد ، عبارت No Degree رو ثبت کردین یا نوشتین Masters ؟
اگر No Degree نوشته باشین که مشکلی نیست فقط یه گواهی اشتغال به تحصیل لازم دارین که اگر لازم شد بشون نشون بدید البته بعد از انصراف هم میتونید گواهی بگیرید مبنی بر اینکه آقای .... از تاریخ .... تا تاریخ .... مشغول تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته .... بودن و در تاریخ .... بنا به دلایل شخصی از ادامه تحصیل انصراف دادن .
هیچ کدوم تو بخش مدرک نوشتیم Still studying حالا چی ؟ خوب این که میشه از یونی گواهی اشتغال به تحصیل گرفت پیشنهاد خوبی بود.اما برای اصلاح فرک ها چی؟ موقع مصاحبه فرم ها رو اصلاح کنیم یا بعد از انصرافش فرم جدید بفرستیم؟
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete