کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-06-28 ساعت 22:48)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 19:53)aghaghia نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 16:53)زهرا وحدتی پور نوشته:  دوستان یعنی هیچ کس هیچ پیشنهادی برای ما ندارد؟ در چند پست قبلی مشکلم رو گفتم اما کسی پاسخی بهش نداد این لینک اون چند پست قبل تر است. لطفا بخوانید و منتظر پاسخ هستم !!!
پستی که توش مشکلم رو گفتم

زهرا جان، اگر در لیست مقاطع تحصیلی همسرتون به این که دانشجوی فوق هستند اشاره کردید، بهتره که حقیقت رو بگین (با توجه به این که 3 ترم هم پایان نامه رو تمدید کردن یعنی 3 سال هست دانشجوی مستر هستن و حتما شما هم تاریخ شروع رو وارد کردین دیگه) ، اگر اشاره نکردین که خب همون آخرین راهی که خودتون گفتین رو انجام بدین.
در مورد کارشون هم همون گواهی اشتغال به کار از محل کارشون کافیه.
امیدوارم اگر اشتباه میکنم دوستان باتجربه راهنمایی درست را انجام بدن.

مرسی که بالاخره یکی جواب داد. خوب به نظر شما اگر بره و انصراف بده ! بعدش باید به kcc فرم های جدید رو با مشخصات پر شده در بخش تحصیلات جدید بفرستیم یا واستیم تو مصاحبه بگیم که انصراف داده؟ و فرم جایگزینش کنیم؟

خواهش میکنم. اگر در فرم ها زدین که دانشجو هستند، موفع مصاحبه هم میتونید این کار رو بکنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-28 ساعت 10:44)aghaghia نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 08:01)hamed1286 نوشته:  همسرم (خانومم) برنده لاتاری 2014 شده
مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیش دست دانشگاست !
بتازگی از لیسانس فارق التحصیل شده و هنوز مدرک موقتش هم نرسیده دستش ....

برای لاتاری کدام مدرکهاش باید همراهش باشه ؟؟؟ مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی را با قید وثیقه می تونیم کپی برابر اصل کنیم ولی اصلش رو باید پس بدیم .... کپی برابر اصل رو میشه ترجمه کرد ؟؟؟؟؟
مدرک لیسانس هم موقته اگه بخوایم اصلش را داشته باشیم باید بخریمش چون دانشگاه دولتی درس خونده Sad

حتما باید اصل مدرک باشه یا گواهی موقت هم کافیه ؟؟
اگه بعدا بخواد آمریکا ادامه تحصیل بده چی !؟ با گواهی موقت (!) میشه ؟؟؟

اطلاعاتی در این زمینه نداریم
اساتید لطفا راهنمایی بفرمائید

باید هر کاری میتونید بکنید یکی از مدارکتون رو ازاد کنید، البته این موضوع یکم به نظر آفیسر هم بستگی داره، از بعضی ها قبول کردن از برخی دیگر قبول نکردن مدرک موقت رو. اگر ازتون مدرک موقت رو قبول نکنن نقص مدرک میخورید.
اگر چند تا سفر نامه بخونید خودتون متوجه میشید.
برای ادامه تحصیل هم به اصل مدرکتون نیاز خواهید داشت چون هم باید ترجمه بشه هم مهر دادگستری بخوره و به گفته بعضی دوستان مهر وزارت خارجه رو هم نیاز داره.

کپی برابر اصل مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم قابل قبوله ؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه اینکه بنده در حال تحصیل هستم ... این رو کجا باید لحاظ کنم
آخرین مدرکم کاردانیه و دانشجوی کارشناسی هستم ؟!

برای لاتاری کدام مدرکهاش باید همراهش باشه ؟؟؟ مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی را با قید وثیقه می تونیم کپی برابر اصل کنیم ولی اصلش رو باید پس بدیم .... کپی برابر اصل رو میشه ترجمه کرد ؟؟؟؟؟
مدرک لیسانس هم موقته اگه بخوایم اصلش را داشته باشیم باید بخریمش چون دانشگاه دولتی درس خونده Sad

باید هر کاری میتونید بکنید یکی از مدارکتون رو ازاد کنید، البته این موضوع یکم به نظر آفیسر هم بستگی داره، از بعضی ها قبول کردن از برخی دیگر قبول نکردن مدرک موقت رو. اگر ازتون مدرک موقت رو قبول نکنن نقص مدرک میخورید.
برای ادامه تحصیل هم به اصل مدرکتون نیاز خواهید داشت چون هم باید ترجمه بشه هم مهر دادگستری بخوره و به گفته بعضی دوستان مهر وزارت خارجه رو هم نیاز داره.

2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
(2013-06-28 ساعت 03:34)maryam_fo نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 18:32)hamid.eng نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 22:19)ghafari88 نوشته:  بچه ها یه چیزی متوجه شدم که بد ندیدم به شما هم اطلاع رسانی کنم!
اون دوستانی که دنبال تغییر کدپستیشون توی کارت ملیشون و به نوعی تعویش کارت ملیشون به این دلیل بودن در جریان باشن که ثبت احوال سامانه ای که برای این کار داشت رو تغییر داده و از این به بعد فقط میشه تغییر نشانی و کدپستی رو بهشون اعلام کرد و دیگه از این راه کارت ملی جدید صادر نمی کنن. Sad
اینم لینکش : خدمات الکترونیکی کارت ملی
می تونید روی تغییر نشانی کارت ملی کلیک کنید تا وارد سامانه جدیدشون بشید. توضیحاتش رو اونجا نوشته! Cool

آره گویا اینجوری شده...اما من سه هفته پیش از طریق همون صفحه قدیمی سایت اقدام کردم و در حالی که این هفته با دیدن این صفحه جدید کلاً ناامید شده یودم امروز کارت ملی منو همسرم با تاریح اعتبار 99/3 توسط پست اومد...

من هم دقیقا 3 هفته پیش از طریق لینک قدیمی اقدام کردم و کد رهگیری گرفتم که الان تو همون سایت قبلی قابل استفاده نیست . از طریق پست هم چیزی دریافت نکردم . به نظرتون دوباره در خواست بدهم ؟

به نظر من فعلاً منتظر بمونيد...به احتمال زياد مثل ما، كارت هاي جديدتون تو همين روزها به دستتون مي رسه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان:
(2013-06-29 ساعت 06:15)hamed1286 نوشته:  

اطلاعی ندارم، و همونطور که گفتم شاید سلیقه ای باشه! چون از بعضی ها قبول کردن از بعضی دیگه نه! سعی کنید برای مصاحبه هر طور هست چند روزی از دانشگاه بگیریدش بعد دوباره پس بدین.
در همون قسمت 33 شما باید از آخرین مقطعی که درس خوندین یا میخونین شروع به لیست کردن مقاطع تحصیلیتون بکنین.
این پست رو هم بخونید: http://mohajersara.com/thread-6451-post-...#pid366772
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان:
سلام از هر کدوم از مدارک (شناسنامه-کارت ملی-کارت پایان خدمت-مدارک تحصیلی- عقدنامه)از هر کدوم یک سری ترجمه بدون مهر دادگستری نیازه یا بیشتر؟مدارکی که نوشتم درسته؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.
من برای گرفتن مدرک دیپلم دچار مشکل شدم. چون اصل مدرکم رو بایگانی پیش دانشگاهی گم کرده از شانس من. اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشدم رو هم ندارم. مدارک موقتشون هم چون در حال حاضر دانشجو هستم دست دانشگاه هست. اگه ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل الانم رو زمان مصاحبه تحویل بدم بهشون کفایت میکنه؟ این مدرک ثابت میکنه که من بیشتر از 12 سال درس خوندم دیگه.
(2013-05-02 ساعت 12:27)payam62 نوشته:  دوستان عزیزی که مدارک لازم رو جهت ترجمه به دارالترجمه ها میدین به این نکته مهم توجه داشته باشین :

اگر قصد ادامه تحصیل در ایالات متحده را دارید، مدارک لازم ترجمه شده باید به تایید دادگستری و وزارت خارجه برسه .

اگر صرفاً مهاجرت و کار تو برنامتون هست ، مهر مترجم کافی هست. هزینه اضافی برای تایید دادگستری و وزارت خارجه نپردازین. لطفاً به این جمله هم فکر نکنین : کار از محکم کاری عیبی نمیکنه !
دوستان عزیزم توجه داشته باشین که به هنگام مصاحبه و ارائه مدارک، آفیسر صداقت شما رو ملاک قرار داده نه تعداد مهر ها !
اگر مدرک را غیر رسمی ترجمه شود یعنی بدون سربرگ دادگستری و تنها مهر مترجم پای آن باشد مورد قبو هست یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-29 ساعت 15:52)امیرفرزان نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 12:27)payam62 نوشته:  دوستان عزیزی که مدارک لازم رو جهت ترجمه به دارالترجمه ها میدین به این نکته مهم توجه داشته باشین :

اگر قصد ادامه تحصیل در ایالات متحده را دارید، مدارک لازم ترجمه شده باید به تایید دادگستری و وزارت خارجه برسه .

اگر صرفاً مهاجرت و کار تو برنامتون هست ، مهر مترجم کافی هست. هزینه اضافی برای تایید دادگستری و وزارت خارجه نپردازین. لطفاً به این جمله هم فکر نکنین : کار از محکم کاری عیبی نمیکنه !
دوستان عزیزم توجه داشته باشین که به هنگام مصاحبه و ارائه مدارک، آفیسر صداقت شما رو ملاک قرار داده نه تعداد مهر ها !
اگر مدرک را غیر رسمی ترجمه شود یعنی بدون سربرگ دادگستری و تنها مهر مترجم پای آن باشد مورد قبو هست یا نه؟

دوست عزیز تا جاییکه من اطلاع دارم و با توجه به مدارکی که دادم واسه ترجمه، باید سربرگ دارالترجمه که نشون میده این مترجم مترجم رسمی دادگستری هست رو داشته باشه، منظور دوستمون این بود که احتیاجی به تمبر باطل کردن و مهر دادگستری نیست که خب خودش باعث یک هزینه اضافی میشه!
تشکر کنندگان: ojee ، Danial_4139 ، زری وحدتی ، noobnoobi
(2013-06-29 ساعت 11:30)m.sabet نوشته:  سلام دوستان.
من برای گرفتن مدرک دیپلم دچار مشکل شدم. چون اصل مدرکم رو بایگانی پیش دانشگاهی گم کرده از شانس من. اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشدم رو هم ندارم. مدارک موقتشون هم چون در حال حاضر دانشجو هستم دست دانشگاه هست. اگه ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل الانم رو زمان مصاحبه تحویل بدم بهشون کفایت میکنه؟ این مدرک ثابت میکنه که من بیشتر از 12 سال درس خوندم دیگه.

دوست عزیز مدرک پیش دانشگاهی شما باید در بایگانیه دانشگاهه کارشناسیتون باشه نه بایگانیه پیش دانشگاهی.. چون تا اون مدرک رو به دانشگاتون تحویل ندین براتون دانشنامه کارشناسی صادر نمیشه( طبق گفته خودتون هم کارشناسی هم ارشدتون صادر شده) و امور فارغ التحصبلان مدرک پیش دانشگاهیتون رو میخواد...پس باید قبلا تحویل گرفته باشینش و به دانشگاتون داده باشین.. از اونجا چک کنین.
موفق یاشین
تشکر کنندگان: m.sabet ، زری وحدتی
(2013-06-29 ساعت 11:23)vistac نوشته:  سلام از هر کدوم از مدارک (شناسنامه-کارت ملی-کارت پایان خدمت-مدارک تحصیلی- عقدنامه)از هر کدوم یک سری ترجمه بدون مهر دادگستری نیازه یا بیشتر؟مدارکی که نوشتم درسته؟

دو سری بگیرین که معمولا سری دوم هزینش هم نصفه و هم اینکه در اینده لازمتون ممکنه بشه.. مخصوصا مدارک تحصیلی..
(2013-06-29 ساعت 20:37)sejz نوشته:  
دوست عزیز مدرک پیش دانشگاهی شما باید در بایگانیه دانشگاهه کارشناسیتون باشه نه بایگانیه پیش دانشگاهی.. چون تا اون مدرک رو به دانشگاتون تحویل ندین براتون دانشنامه کارشناسی صادر نمیشه( طبق گفته خودتون هم کارشناسی هم ارشدتون صادر شده) و امور فارغ التحصبلان مدرک پیش دانشگاهیتون رو میخواد...پس باید قبلا تحویل گرفته باشینش و به دانشگاتون داده باشین.. از اونجا چک کنین.
موفق یاشین
ممنون از پاسختون. البته من گفتم مدارک موقت کارشناسی و کارشناسی ارشدم دست دانشگاهی هست که الان دانشجو هستم. در واقع هنوز دانشنامه ای برای من صادر نشده و اصل مدرک پیش رو هم من اصلا از پیش دانشگاهی تحویل نگرفتم. حالا سوالم اینه که به نظرتون گواهی اشتغال به تحصیل کفایت میکنه؟
تشکر کنندگان:
دوستان اینکه گفته میشه درصورت قصد ادامه تحصیل بایستی مدارک به تایید دادگستری و وزارت برسه، منظور فقط مدارک تحصیلیه یا کل مدارک ....؟؟ و اینکه برا ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نیازه از مدارک دبیرستان هم دونسخه تهیه کرد و به تایید دادگستری و ..... رسوند؟؟؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
(2013-06-28 ساعت 23:31)Danial_4139 نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 22:48)زهرا وحدتی پور نوشته:  مرسی که بالاخره یکی جواب داد. خوب به نظر شما اگر بره و انصراف بده ! بعدش باید به kcc فرم های جدید رو با مشخصات پر شده در بخش تحصیلات جدید بفرستیم یا واستیم تو مصاحبه بگیم که انصراف داده؟ و فرم جایگزینش کنیم؟

شما موقع پر کردن فرم ها جلوی قسمت تحصیلات ارشد ، عبارت No Degree رو ثبت کردین یا نوشتین Masters ؟

اگر No Degree نوشته باشین که مشکلی نیست فقط یه گواهی اشتغال به تحصیل لازم دارین که اگر لازم شد بشون نشون بدید البته بعد از انصراف هم میتونید گواهی بگیرید مبنی بر اینکه آقای .... از تاریخ .... تا تاریخ .... مشغول تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته .... بودن و در تاریخ .... بنا به دلایل شخصی از ادامه تحصیل انصراف دادن .
هیچ کدوم تو بخش مدرک نوشتیم Still studying حالا چی ؟ خوب این که میشه از یونی گواهی اشتغال به تحصیل گرفت پیشنهاد خوبی بود.اما برای اصلاح فرک ها چی؟ موقع مصاحبه فرم ها رو اصلاح کنیم یا بعد از انصرافش فرم جدید بفرستیم؟
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان:
(2013-06-29 ساعت 21:18)m.sabet نوشته:  
موفق یاشین
ممنون از پاسختون. البته من گفتم مدارک موقت کارشناسی و کارشناسی ارشدم دست دانشگاهی هست که الان دانشجو هستم. در واقع هنوز دانشنامه ای برای من صادر نشده و اصل مدرک پیش رو هم من اصلا از پیش دانشگاهی تحویل نگرفتم. حالا سوالم اینه که به نظرتون گواهی اشتغال به تحصیل کفایت میکنه؟

من مطمئن نیستم ولی ممکنه کافی باشه.. این شرایط بستگی به اینده شما داره و نباید توی این مورد به نظرم کوتاه اومد.. و هم اینکه اگر مدرسه مدرک رو گم کرده باشه وظیفه دارن که درخواسته المثنی بدن یا لا اقل شما رو راهنمایی کنن که از اموزش و پرورش منطقتون پیگیر شین.. دلیل هم دارین.( برای صادر شدن اصل دانشنامه لیسانس)
هیچ صحبتیم از رفتن و مصاحبه و اینا نزنین که سنگ تو کارتون میندازن.. حتما از مدرسه نشد از اموزش پرورش منطقون مشکل رو عنوان و راه کار بخواین!
تشکر کنندگان: m.sabet
(2013-06-30 ساعت 00:15)sejz نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 21:18)m.sabet نوشته:  
موفق یاشین

من مطمئن نیستم ولی ممکنه کافی باشه.. این شرایط بستگی به اینده شما داره و نباید توی این مورد به نظرم کوتاه اومد.. و هم اینکه اگر مدرسه مدرک رو گم کرده باشه وظیفه دارن که درخواسته المثنی بدن یا لا اقل شما رو راهنمایی کنن که از اموزش و پرورش منطقتون پیگیر شین.. دلیل هم دارین.( برای صادر شدن اصل دانشنامه لیسانس)
هیچ صحبتیم از رفتن و مصاحبه و اینا نزنین که سنگ تو کارتون میندازن.. حتما از مدرسه نشد از اموزش پرورش منطقون مشکل رو عنوان و راه کار بخواین!

همراه بردن مدرک واجبه ولی واجبتر از این متقاعد کردن آفیسر هست. باید سعی کنید هر طور شده ایشون رو راضی کنید
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، m.sabet ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان