(2013-07-08 ساعت 19:43)mahdibashoma نوشته:(2013-07-08 ساعت 15:16)ghafari88 نوشته:(2013-07-08 ساعت 09:52)behfaza نوشته: برای ارایه به آفیسر ( نه برای ادامه تحصیل )
ترجمه مدرک موقت پیام نور قابل قبول هست آِیا ؟
ببینید دوست من ... در این خصوص در همین تاپیک بحث زیاد شده. تجربه ثابت کرده که این امر دست آفیسر هست. برخی از آفیسرها مدارک موقت رو پذیرفتند و بعضی ها هم نپذیرفتند. در هر صورت مدرک موقت پیام نور چون جمله " قابلیت ترجمه ندارد " توش قید نمیشه، پس میشه ترجمه اش کرد. شما ترجمه کنید و همراه داشته باشید. اگر پذیرفتند که بهتر. اگر هم نپذیرفتند که باز شما مشکلی ندارین چون دیپلم دارین که تونستین لیسانس بگیرین.
موفق باشید.
دقیقا موافقم...اگر مدرک را قبول کردن که هیچ اگر قبول نکردن و مدرک نهایی شما لیسانس بود دیپلم را قبول نمیکنن ..(البته 4 مورد بررسی کردم دیپلم را خواسته بودن)به جای لیسانس.حد آخر نقص مدرک میخورید و زمان دریافت ویزا مدرک اصلی را میبرید که قاعدتا چند ماهی طول میکشه..من دقیقا وضعیتی مثل شما دارم.
بنده الان از مرکز استان پیام نور شهرمون اومدم
" درخواست صدور دانشنامه ( با قید ضروری بودن و با تایید معاون علمی فرهنگی مرکز استان )بنده را گرفتن که بفرستن به واحد محل تحصیلم
ولی خیلی راحت گفتن که ممکنه تا شش ماه دیگه هم به دستم نرسه !!!
بعد هم گفتن حتی اگه خودت بری تهران
تاثیری نداره
و موردی نشونم دادن که فرد
شرایطش طوری بود که وقتی بره حتی دیگه نمیتونه برگرده به ایران
ولی نتونسته با همه پیگیریهاش به دانشنامش برسه
و باز هم خیلی راحت فرمودن که
ما میدونیم که وقتی شما اصل دانشنامه رو همراه نداشته باشین
سفارت ممکنه تصور کنه که
شما به عنوان دانشجوی سابق با دانشگاهتون مشکلی داشتین ( هر مشکلی مثلا عدم تسویه حساب یا ... ) !