کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-07-08 ساعت 19:43)mahdibashoma نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 15:16)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 09:52)behfaza نوشته:  برای ارایه به آفیسر ( نه برای ادامه تحصیل )

ترجمه مدرک موقت پیام نور قابل قبول هست آِیا ؟

ببینید دوست من ... در این خصوص در همین تاپیک بحث زیاد شده. تجربه ثابت کرده که این امر دست آفیسر هست. برخی از آفیسرها مدارک موقت رو پذیرفتند و بعضی ها هم نپذیرفتند. در هر صورت مدرک موقت پیام نور چون جمله " قابلیت ترجمه ندارد " توش قید نمیشه، پس میشه ترجمه اش کرد. شما ترجمه کنید و همراه داشته باشید. اگر پذیرفتند که بهتر. اگر هم نپذیرفتند که باز شما مشکلی ندارین چون دیپلم دارین که تونستین لیسانس بگیرین. Tongue
موفق باشید. Cool

دقیقا موافقم...اگر مدرک را قبول کردن که هیچ اگر قبول نکردن و مدرک نهایی شما لیسانس بود دیپلم را قبول نمیکنن ..(البته 4 مورد بررسی کردم دیپلم را خواسته بودن)به جای لیسانس.حد آخر نقص مدرک میخورید و زمان دریافت ویزا مدرک اصلی را میبرید که قاعدتا چند ماهی طول میکشه..من دقیقا وضعیتی مثل شما دارم.

بنده الان از مرکز استان پیام نور شهرمون اومدم
" درخواست صدور دانشنامه ( با قید ضروری بودن و با تایید معاون علمی فرهنگی مرکز استان )بنده را گرفتن که بفرستن به واحد محل تحصیلم
ولی خیلی راحت گفتن که ممکنه تا شش ماه دیگه هم به دستم نرسه !!!
بعد هم گفتن حتی اگه خودت بری تهران
تاثیری نداره
و موردی نشونم دادن که فرد
شرایطش طوری بود که وقتی بره حتی دیگه نمیتونه برگرده به ایران
ولی نتونسته با همه پیگیریهاش به دانشنامش برسه

و باز هم خیلی راحت فرمودن که
ما میدونیم که وقتی شما اصل دانشنامه رو همراه نداشته باشین
سفارت ممکنه تصور کنه که
شما به عنوان دانشجوی سابق با دانشگاهتون مشکلی داشتین ( هر مشکلی مثلا عدم تسویه حساب یا ... )
!
تشکر کنندگان:
دوستانی که ارسال هاشون به عدد 10 رسیده لطف کنن امضاشون رو درست کنند تا بهتر بشه جواب سوالاشون رو داد و راهنمایی شون کرد. Smile
برای ساختن امضا برین به کنترل پنل اکانت تون و قسمت تغییر امضا رو انتخاب کنید و امضا تون رو درست کنید، خیلی ساده ست...
همینطور اگر مایلید اطلاعات کیس تون رو به سرکار خانم زهرا وحدتی پور بدین تا وارد لیست شون کنن و ما هم مثل برندگان سالهای پیش یه منبع جامع از اطلاعات دوستان برنده امسال داشته باشیم که برای اطلاع از زمان کارنت شدن و مصاحبه خیلی کاربرد خوبی خواهد داشت
ممنون از توجهتون... Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza
[font=Tahoma][font=Impact][b]سلام
مدیر گرامی
لطفا پست 519 روبخوونین
میبینین که حتی روی چند ماه دیگه هم نمیشه حساب کرد.

من مدرک آخرم رو زدم کاردانی
چون در زمان ارسال فرمها
دانشجوی ترم آخر کارشناسی بودم ( کاردانی به کارشناسی )

حتی دانشگاه آخری ( که غیر انتفاعی هم هست ) رفتم میگه بین شش ماه تا یک سال ازصدور مدرک موقتت بگذره
تا بیای دنبال دانشنامه !

خب با این اوصاف و پایین بودن کیس نامبربنده
واینکه حتی روی چند ماه دیگه هم نمیتونم حساب کنم
چه باید کرد
؟؟؟
[/font]
[/font]
[/b]
تشکر کنندگان: maryam_a ، آلیس-1980
(2013-07-07 ساعت 19:35)shadi79 نوشته:  دوستانی که مثل من اصل دیپلم رو گم کردندبعد از رفتن به آموزش وپرورش منطقه شان باید نامه روکه گرفتید ببرید دارالترجمه قوه قضاییه واقع در خ صدری بالاتر از م حسن آبادبعد از آتش نشانی مراجعه وبعد از اینکه نامه رو برابر اصل کردند ببرند تا ترجمه کنند
قبل از اینکه ببرید ترجمه بشه باید اداره کل آموزش وپرورش هم تایید کنه آدرس خ فلسطین خ ایتالیا
تشکر کنندگان: aghaghia
سلام دوستان و مدیران عزیز:
یک سوال ازتون داشتم
من یک ترجمه از مدارک لیسانسم دارم اما یک چیزی کم هست در تزجمه.یعنی مترجم توجه به گرایش تحصیلیم نکرده و فقط عنوان رشتم گفته شده.بنظرتون میتونه این موضوع مشکل ساز باشه؟این که گرایشم در پرانتز جلو رشتم گفته نشده ایراد حساب میشه؟اونا متوجه این تفاوت در اصل فارسیش و ترجمش میشن؟

اونجا میان فارسیو ترجمشو با هم تطبیق میدن یا نه؟
من چی میتونم بگم اون موقع؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 21:17)elvira نوشته:  سلام دوستان و مدیران عزیز:
یک سوال ازتون داشتم
من یک ترجمه از مدارک لیسانسم دارم اما یک چیزی کم هست در تزجمه.یعنی مترجم توجه به گرایش تحصیلیم نکرده و فقط عنوان رشتم گفته شده.بنظرتون میتونه این موضوع مشکل ساز باشه؟این که گرایشم در پرانتز جلو رشتم گفته نشده ایراد حساب میشه؟اونا متوجه این تفاوت در اصل فارسیش و ترجمش میشن؟

دوست عزیز ماه مبارک رمضان فرا رسیده بنابراین روزه شک دار نگیر مدرک رو بده ترجمه کنه خیال خودتو راحت کن که دیگه استرس هم نداشته باشی
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza
یک سوال ازتون داشتم

مسلما تطابق داده میشه وگرنه اصل مدرک رو نمیخواستن ولی این که دردسرساز میشه یا نه رو نمیدونم... چرا نمیبرین به همون دارالترجمه و درخواست اصلاحشو نمیکنین، حتی اگر مجبور بشین دوباره بدین واسه ترجمه، بهتره این کار رو بکنید و کار رو بر اما و اگر و احتمالات قرار ندین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza
(2013-07-04 ساعت 13:05)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 00:00)spv نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 20:00)maryam_a نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 19:54)love_everlife نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 18:36)maryam_a نوشته:  دوستان... آيا واقعاً لازم و ضروريه كه كارت ملي تعويض بشه؟؟؟؟

ببینید از بعضی از دوستان توی مصاحبه درخواست شده. حالا شما به این نکته توجه کن که به خاطر یه تنبلی کوچیک نقص مدرک بخوری که هیچچچچ حالا باید افسووس هم روش بخوری Smile این همه هزینه سفرت شده باید دوباره هزینه کنی. هیچ چیز معلوم نیست پس اقدام به تعویض کنید لطفا

ممنون... ولي آقا اين امضا رو عوض كن ... ايشالا كه تا حاالا فرمهاتون رو فرستاديد ... Big Grin

دوست عزیز تعویض کارت ملی از طریق سایت ثبت احوال 1هفته هم کار نداره چون هفته پیش من انجام دادم و خوده پست درب خانه تحویل داد وقدیمی را گرفت

SPV جان عزیز. راهنماییت دیگه کار ساز نیست چون سایت ثبت احوال دیگه این کار رو انجام نمی ده و فقط میشه تغییر آدرس رو اعلام کرد که خودش هم نوشته منجر به صدور کارت شناسایی ملی جدید نخواهد شد.
ضمناً به قول عمو سعید این داستان کارت ملی جدی نیست. شما هم جدی نگیرید. Cool

سلام. من امروز برای تعویض کارت ملی ام که اعتبار آن تمام شده رفتم و با این که گفتم برای ترجمه و سفر به آن نیاز دارم، گفتند کارت جدید صادر نمی شود چون دولت هنوز فراخوان نداده! پس شماها چطور تعویض کردید؟ من چه کنم؟ حتی خواستم شناسنامه ام را که عکس آن قدیمی شده کلا عوض کنم، برای این هم گفتند که نمی شود؟! Sad
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 21:44)نسرین ظ نوشته:  سلام. من امروز برای تعویض کارت ملی ام که اعتبار آن تمام شده رفتم و با این که گفتم برای ترجمه و سفر به آن نیاز دارم، گفتند کارت جدید صادر نمی شود چون دولت هنوز فراخوان نداده! پس شماها چطور تعویض کردید؟ من چه کنم؟ حتی خواستم شناسنامه ام را که عکس آن قدیمی شده کلا عوض کنم، برای این هم گفتند که نمی شود؟! Sad

دوست عزیز برا خودش گفته شما کجا واسه تعویض رفتید ؟؟ هفته پیش من هم کارت ملی و هم شناسنامه رو دادم واسه تعویض و هیچ مشکلی هم نبود.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، azar1348 ، behfaza
یک سوال ازتون داشتم

نه برای مصاحبه مشکلی نیست ولی اگر بخواهی ادامه تحصیل بدی بهتره درستش کنید
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
یادمه یکی از بچه ها از سامانه قبلی ثبت احوال درخواست کارت ملی جدید کرده بود اما با سامانه جدید نمی تونست پیگیری کنه و هنوز هم کارت ملی دستش نرسیده بود.
خود ثبت احوال یه صفحه گذاشته برای این کار. آدرسش هم اینه:
http://www.sabteahval.ir/default-10623.aspx?tabid=10623

امیدوارم کارت راه بیفته دوست عزیز. Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-07-09 ساعت 21:50)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:44)نسرین ظ نوشته:  سلام. من امروز برای تعویض کارت ملی ام که اعتبار آن تمام شده رفتم و با این که گفتم برای ترجمه و سفر به آن نیاز دارم، گفتند کارت جدید صادر نمی شود چون دولت هنوز فراخوان نداده! پس شماها چطور تعویض کردید؟ من چه کنم؟ حتی خواستم شناسنامه ام را که عکس آن قدیمی شده کلا عوض کنم، برای این هم گفتند که نمی شود؟! Sad

دوست عزیز برا خودش گفته شما کجا واسه تعویض رفتید ؟؟ هفته پیش من هم کارت ملی و هم شناسنامه رو دادم واسه تعویض و هیچ مشکلی هم نبود.

من اداره ثبت احوال رفتم، جایی که همه اونجا می رن و شناسنامه هاشونو عوض می کنن. آیا جای دیگه ای هم هست که بشه این کار رو انجام داد؟ لطفا بفرمایید. اگه بازم فردا برم می دونم همین حرفو می زنن. گفتند تا آذرماه کاری نمی کنند! Sad
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 22:25)نسرین ظ نوشته:  

من اداره ثبت احوال رفتم، جایی که همه اونجا می رن و شناسنامه هاشونو عوض می کنن. آیا جای دیگه ای هم هست که بشه این کار رو انجام داد؟ لطفا بفرمایید. اگه بازم فردا برم می دونم همین حرفو می زنن. گفتند تا آذرماه کاری نمی کنند! Sad

ثبت احوال رو بیخیال شو من هم رفتم ثبت احوال همین رو گفتند شما بایستی بری دفاتر پیشخوان دولت تقاضای تعویض کارت و شناسنامه کنی ..
تشکر کنندگان: love_everlife
(2013-07-09 ساعت 22:27)KIMIA2005 نوشته:  

ثبت احوال رو بیخیال شو من هم رفتم ثبت احوال همین رو گفتند شما بایستی بری دفاتر پیشخوان دولت تقاضای تعویض کارت و شناسنامه کنی ..

دفاتر پیشخوان؟! تابحال به این اسم برخوردم.Big Grin یعنی همون جایی که خدمات تلفن رو ارائه می دن ؟! باید فردا بررسی کنم ببینم کجاست.. بسیار ممنون از راهنمایی شما.. امیدوارم مشکل من حل شود...
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 22:38)نسرین ظ نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 22:27)KIMIA2005 نوشته:  

دفاتر پیشخوان؟! تابحال به این اسم برخوردم.Big Grin یعنی همون جایی که خدمات تلفن رو ارائه می دن ؟! باید فردا بررسی کنم ببینم کجاست.. بسیار ممنون از راهنمایی شما.. امیدوارم مشکل من حل شود...

همه دفاتر پیشخوان ها ، کار شناسنامه و کارت ملی رو انجام نمیدن. اگه تهران هستی بگو بهت یه ادرس بدم بری همونجا. من اینجا رو نسبت جاهایه دیگه که دوستان رفته بودن مقایسه کردم از لحاظ قیمت و وقت بهتره
تشکر کنندگان: KIMIA2005

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان