کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-07-09 ساعت 22:43)love_everlife نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 22:38)نسرین ظ نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 22:27)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 22:25)نسرین ظ نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:50)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز برا خودش گفته شما کجا واسه تعویض رفتید ؟؟ هفته پیش من هم کارت ملی و هم شناسنامه رو دادم واسه تعویض و هیچ مشکلی هم نبود.

من اداره ثبت احوال رفتم، جایی که همه اونجا می رن و شناسنامه هاشونو عوض می کنن. آیا جای دیگه ای هم هست که بشه این کار رو انجام داد؟ لطفا بفرمایید. اگه بازم فردا برم می دونم همین حرفو می زنن. گفتند تا آذرماه کاری نمی کنند! Sad

ثبت احوال رو بیخیال شو من هم رفتم ثبت احوال همین رو گفتند شما بایستی بری دفاتر پیشخوان دولت تقاضای تعویض کارت و شناسنامه کنی ..

دفاتر پیشخوان؟! تابحال به این اسم برخوردم.Big Grin یعنی همون جایی که خدمات تلفن رو ارائه می دن ؟! باید فردا بررسی کنم ببینم کجاست.. بسیار ممنون از راهنمایی شما.. امیدوارم مشکل من حل شود...

همه دفاتر پیشخوان ها ، کار شناسنامه و کارت ملی رو انجام نمیدن. اگه تهران هستی بگو بهت یه ادرس بدم بری همونجا. من اینجا رو نسبت جاهایه دیگه که دوستان رفته بودن مقایسه کردم از لحاظ قیمت و وقت بهتره

Sad نه تهران نیستم. اما لطفا آدرس رو بدید. ممنون میشم.
فردا صبح می رم تو شهر خودمون بررسی می کنم ببینم چیزی کشف می کنم..............
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 22:56)نسرین ظ نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 22:27)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 22:25)نسرین ظ نوشته:  من اداره ثبت احوال رفتم، جایی که همه اونجا می رن و شناسنامه هاشونو عوض می کنن. آیا جای دیگه ای هم هست که بشه این کار رو انجام داد؟ لطفا بفرمایید. اگه بازم فردا برم می دونم همین حرفو می زنن. گفتند تا آذرماه کاری نمی کنند! Sad

ثبت احوال رو بیخیال شو من هم رفتم ثبت احوال همین رو گفتند شما بایستی بری دفاتر پیشخوان دولت تقاضای تعویض کارت و شناسنامه کنی ..

دفاتر پیشخوان؟! تابحال به این اسم برخوردم.Big Grin یعنی همون جایی که خدمات تلفن رو ارائه می دن ؟! باید فردا بررسی کنم ببینم کجاست.. بسیار ممنون از راهنمایی شما.. امیدوارم مشکل من حل شود...

همه دفاتر پیشخوان ها ، کار شناسنامه و کارت ملی رو انجام نمیدن. اگه تهران هستی بگو بهت یه ادرس بدم بری همونجا. من اینجا رو نسبت جاهایه دیگه که دوستان رفته بودن مقایسه کردم از لحاظ قیمت و وقت بهتره

سیدخندان - سروردی - میدان پالیزی - روبروی شهرداری منطقه 7 - پلاک 3
تشکر کنندگان: poopak16
(2013-07-09 ساعت 23:52)love_everlife نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 22:27)KIMIA2005 نوشته:  ثبت احوال رو بیخیال شو من هم رفتم ثبت احوال همین رو گفتند شما بایستی بری دفاتر پیشخوان دولت تقاضای تعویض کارت و شناسنامه کنی ..

اگر محدوده منطقه 6 هم خواستین جایی برین، می دونم که اون دفتری که ضلع غربی میدان گل ها ( بالاتر از میدان فاطمی توی شهید گمنام ) هست هم انجام می ده. موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: love_everlife
با سلام
خردادامسال وقتی مدارکم پست شدن
ترم آخر کاشناسی (کاردانی به کارشناسی ) بودم پس مدرک آخرمو زدم کاردانی
اما ازکاردانی خودم که در پیام نور بوده فقط یه مدرک موقت دارم ( صادر شده در سال 88 که توی دانشگاه غیر انتفاعیه تا تسویه حساب )
باهمه پیگیری و نامه نگاری در پیام نور استان بمن گفتن : معلوم نیست که حتی تاشش ماه دیگه هم دانشنامم بیاد.

ازونطرف دانشگاهی که من کاردانی به کارشناسی خووندم
یه غیر انتفاعیه که اونم میگه تازه وقتی مدرک موقتتو بدیم بهت ( مثلا همین چندروز آینده )
بین شش ماه تا یک سال بعد میتونی دانشنامه کارشناسیتو بگیری.

یعنی در واقع من میمونم با دوتا مدرک موقت یه کاردانی موقت ازپیام نور
و یه کارشناسی موقت از غیرانتفاعی
که معلوم نیست کی دانشنامه هاشونو بتونم بگیرم.
با توجه به کیس نامبرپایین چه باید کرد چون حتی اگه برم و با نقص مدرک خوردن برگردم
بازهم معلوم نیست که تازمان مراجعه ی دوم به سفارت ( برای رفع نقص مدرک)
توانسته باشم دانشنامه ای بگیرم !!!
و اصلا باید چکار کنم که ظرف یکی دوماه بتونم دانشناممو بگیرم ؟

نظر خودتونو میفرمایین ؟
سپاس از لطفتون.
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 10:02)نسرین ظ نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 08:45)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 22:43)love_everlife نوشته:  همه دفاتر پیشخوان ها ، کار شناسنامه و کارت ملی رو انجام نمیدن. اگه تهران هستی بگو بهت یه ادرس بدم بری همونجا. من اینجا رو نسبت جاهایه دیگه که دوستان رفته بودن مقایسه کردم از لحاظ قیمت و وقت بهتره

اگر محدوده منطقه 6 هم خواستین جایی برین، می دونم که اون دفتری که ضلع غربی میدان گل ها ( بالاتر از میدان فاطمی توی شهید گمنام ) هست هم انجام می ده. موفق باشید.

خیلی ممنون از اطلاعاتتون.

ممکن است بفرمایید چه مدت زمان می برد تا آماده شود ... من دارم سفر طولانی مدت می روم و شماره کیس من هم حدود 1200 است می بایست در اسرع وقت کارهایم را انجام دهم.
منشکرم
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 10:16)poopak16 نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 10:02)نسرین ظ نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 08:45)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 22:56)نسرین ظ نوشته:  Sad نه تهران نیستم. اما لطفا آدرس رو بدید. ممنون میشم.

خیلی ممنون از اطلاعاتتون.

ممکن است بفرمایید چه مدت زمان می برد تا آماده شود ... من دارم سفر طولانی مدت می روم و شماره کیس من هم حدود 1200 است می بایست در اسرع وقت کارهایم را انجام دهم.
منشکرم

برای من 40 روز طول کشید ولی بعدش فهمیدم که میشه با قبض دفتر پیشخوان بری ثبت احوال که مربوط به شما میشه ( نه هر ثبت احوالی ) از خود متصدی اون دفتر بپرسی بهت میگن به کجا مربوط میشه. بعد 4-5 روز با همون قبض میری به همون ثبت احوال قبض دفتر پیشخوان رو نشون میدی میگید که عجله دارید. همون روز بهت تحویل میدن
تشکر کنندگان: poopak16 ، ghafari88
(2013-07-09 ساعت 21:44)نسرین ظ نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 13:05)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 00:00)spv نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 20:00)maryam_a نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 19:54)love_everlife نوشته:  ببینید از بعضی از دوستان توی مصاحبه درخواست شده. حالا شما به این نکته توجه کن که به خاطر یه تنبلی کوچیک نقص مدرک بخوری که هیچچچچ حالا باید افسووس هم روش بخوری Smile این همه هزینه سفرت شده باید دوباره هزینه کنی. هیچ چیز معلوم نیست پس اقدام به تعویض کنید لطفا

ممنون... ولي آقا اين امضا رو عوض كن ... ايشالا كه تا حاالا فرمهاتون رو فرستاديد ... Big Grin

دوست عزیز تعویض کارت ملی از طریق سایت ثبت احوال 1هفته هم کار نداره چون هفته پیش من انجام دادم و خوده پست درب خانه تحویل داد وقدیمی را گرفت

SPV جان عزیز. راهنماییت دیگه کار ساز نیست چون سایت ثبت احوال دیگه این کار رو انجام نمی ده و فقط میشه تغییر آدرس رو اعلام کرد که خودش هم نوشته منجر به صدور کارت شناسایی ملی جدید نخواهد شد.
ضمناً به قول عمو سعید این داستان کارت ملی جدی نیست. شما هم جدی نگیرید. Cool

سلام. من امروز برای تعویض کارت ملی ام که اعتبار آن تمام شده رفتم و با این که گفتم برای ترجمه و سفر به آن نیاز دارم، گفتند کارت جدید صادر نمی شود چون دولت هنوز فراخوان نداده! پس شماها چطور تعویض کردید؟ من چه کنم؟ حتی خواستم شناسنامه ام را که عکس آن قدیمی شده کلا عوض کنم، برای این هم گفتند که نمی شود؟! Sad

دوست عزیز من رفتم پیشخوان دولت ابتدای خ خوش در خ آزادی هفته پیش رفتم و عوض کرد و گفت برام میاد
شما هم برو اونجا گیری نداد اصلا
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: ghafari88
(2013-07-10 ساعت 11:49)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 00:00)spv نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 20:00)maryam_a نوشته:  ممنون... ولي آقا اين امضا رو عوض كن ... ايشالا كه تا حاالا فرمهاتون رو فرستاديد ... Big Grin

دوست عزیز تعویض کارت ملی از طریق سایت ثبت احوال 1هفته هم کار نداره چون هفته پیش من انجام دادم و خوده پست درب خانه تحویل داد وقدیمی را گرفت

SPV جان عزیز. راهنماییت دیگه کار ساز نیست چون سایت ثبت احوال دیگه این کار رو انجام نمی ده و فقط میشه تغییر آدرس رو اعلام کرد که خودش هم نوشته منجر به صدور کارت شناسایی ملی جدید نخواهد شد.

سلام. من امروز برای تعویض کارت ملی ام که اعتبار آن تمام شده رفتم و با این که گفتم برای ترجمه و سفر به آن نیاز دارم، گفتند کارت جدید صادر نمی شود چون دولت هنوز فراخوان نداده! پس شماها چطور تعویض کردید؟ من چه کنم؟ حتی خواستم شناسنامه ام را که عکس آن قدیمی شده کلا عوض کنم، برای این هم گفتند که نمی شود؟! Sad

دوست عزیز من رفتم پیشخوان دولت ابتدای خ خوش در خ آزادی هفته پیش رفتم و عوض کرد و گفت برام میاد

شما که تهران هستید این مشکل رو می تونید یه طوری حل کنید، اما من چه کنمSad آیا هیچ کدام از آدرس هایی که گفتید سایت اینترنتی ندارند که مشخصات را برایشان ایمیل و یا مدارک را با پست ارسال کنم که بعد از صدور برام پست کنند؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 12:25)نسرین ظ نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 11:49)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 00:00)spv نوشته:  دوست عزیز تعویض کارت ملی از طریق سایت ثبت احوال 1هفته هم کار نداره چون هفته پیش من انجام دادم و خوده پست درب خانه تحویل داد وقدیمی را گرفت

شما که تهران هستید این مشکل رو می تونید یه طوری حل کنید، اما من چه کنمSad آیا هیچ کدام از آدرس هایی که گفتید سایت اینترنتی ندارند که مشخصات را برایشان ایمیل و یا مدارک را با پست ارسال کنم که بعد از صدور برام پست کنند؟
توگوگل سرچ کنید که دفاتر پیشخوان دولت به اسم شهر خودتون ! همرو میاره برید یکی دیگش
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 09:59)behfaza نوشته:  با سلام
اما ازکاردانی خودم که در پیام نور بوده فقط یه مدرک موقت دارم ( صادر شده در سال 88 که توی دانشگاه غیر انتفاعیه تا تسویه حساب )
باهمه پیگیری و نامه نگاری در پیام نور استان بمن گفتن : معلوم نیست که حتی تاشش ماه دیگه هم دانشنامم بیاد.

یه غیر انتفاعیه که اونم میگه تازه وقتی مدرک موقتتو بدیم بهت ( مثلا همین چندروز آینده )

با توجه به کیس نامبرپایین چه باید کرد چون حتی اگه برم و با نقص مدرک خوردن برگردم

نظر خودتونو میفرمایین ؟
سپاس از لطفتون.

ببینید دوست گلم
در مورد شما چند تا بحث هست:
اولاً که ظاهرا دغدغه اصلی شما گرفتن دانشنامه هست که خوب بالطبع باید گرفتن دانشنامه کاردانیتون که مربوط به پیام نور هست در اولویت باشه ( چون توی مدارکتون این رو نوشتین ) .. با نظر به اینکه شما سال 88 تسویه کردین به گفته خودتون برای من جای تعجبه که چرا تا الان دانشنامه کاردانیتون حاضر نشده. این رو باید به جد از پیام نور ( همونطور که در پیام خصوص هم خدممتون عرض کردم ) و مشخصا سازمان مرکزی پیام نور واقع در مینی سیتی تهران پیگیر باشید. ( البته اگر موضوع و مسئله ای هست که سبب شده دانشنامه تون دیر حاضر بشه مثل دیر تسویه کردن و این ها دیگه موضوع جدایی هست )
دوما مورد اساسی که باید راجع به اون واقع بین بود و در جواب یکی دیگر از دوستان هم عرض کرده بودم اینه که پذیرفتن مدرک موقت کاملاً دست افسر پرونده هست و برخی از آفیسر ها مدرک موقت رو پذیرفتن و برخی هم نپذیرفتن.
به فرض اینکه دانشنامه تون رو نگیرید ( کاردانی ) و افسر هم ایراد بگیره، در هر صورت اگر بتونین افسر پرونده رو قانع کنید که من بخاطر داشتن مدرک موقتم توی فرم ها این رو نوشتم و مثلا اگر می دونستم شما نمی پذیرید می نوشتم دیپلم؛ و با توجه به اینکه شما مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو دارید شاید بتونید افسر پرونده رو قانع کنید که همون حداقلی ماجرا یعنی دیپلم رو ازتون بپذیره.

اما نظر نهایی من:
چون دقیقا نمی دونم چرا دانشنامه کاردانی تون حاضر نشده و آیا دلیل خاصی وجود داره یا مشکل از خود دانشگاه هست، بهتون توصیه می کنم وقتتون رو اصلاً برای دانشنامه کارشناسیتون نذارید و پیگیر دانشنامه کاردانیتون باشید.
شماره تماس تلفنخانه سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور این هست:
021-23322222 ( باید با اداره کل خدمات آموزشی صحبت کنید )
شماره تماس خود این اداره کل هم اینه: 021-23322289

موفق باشید دوست من Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، m.sabet ، love_everlife ، behfaza ، KIMIA2005 ، آلیس-1980
(2013-07-10 ساعت 12:46)ghafari88 نوشته:  

نظر خودتونو میفرمایین ؟
سپاس از لطفتون.

ببینید دوست گلم
اولاً که ظاهرا دغدغه اصلی شما گرفتن دانشنامه هست که خوب بالطبع باید گرفتن دانشنامه کاردانیتون که مربوط به پیام نور هست باید در اولویت باشه ( چون توی مدارکتو این رو نوشتین ) .. با نظر به اینکه شما سال 88 تسویه کردین به گفته خودتون برای من جای تعجبه که چرا تا الان دانشنامه کاردانیتون حاضر نشده. این رو باید به جد از پیام نور ( همونطور که در پیام خصوص هم خدممتون عرض کردم ) و مشخصا سازمان مرکزی پیام نور واقع در مینی سیتی تهران پیگیر باشید. ( البته اگر موضوع و مسئله ای هست که سبب شده دانشنامه تون دیر حاضر بشه مثل دیر تسویه کردن و این ها دیگه موضوع جدایی هست )
دوما مورد اساسی که باید راجع به اون واقع بین بود و در جواب یکی دیگر از دوستان هم عرض کرده بودم اینه که پذیرفتن مدرک موقت کاملاً دست افسر پرونده هست و برخی از آفیسر ها مدرک موقت رو پذیرفتن و برخی هم نپذیرفتن.
به فرض اینکه دانشنامه تون رو نگیرید ( کاردانی ) و افسر هم ایراد بگیره، در هر صورت اگر بتونین افسر پرونده رو قانع کنید که من بخاطر داشتن مدرک موقتم توی فرم ها این رو نوشتم و مثلا اگر می دونستم شما نمی پذیرید می نوشتم دیپلم؛ و با توجه به اینکه شما مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو دارید شاید بتونید افسر پرونده رو قانع کنید که همون حداقلی ماجرا یعنی دیپلم رو ازتون بپذیره.

اما نظر نهایی من:
چون دقیقا نمی دونم چرا دانشنامه کاردانی تون حاضر نشده و آیا دلیل خاصی وجود داره یا مشکل از خود دانشگاه هست، بهتون توصیه می کنم وقتتون رو اصلاً برای دانشنامه کارشناسیتون نذارید و پیگیر دانشنامه کاردانیتون باشید.

موفق باشید دوست من Wink

سپاس فراوان. وقتی ازواحد دانش آموختگان سازمان پیام نور شهرمون پرسیدم که
چطور بعداز گذشت 4 سال از صدور مدرک موقت و تسویه حساب من و بدون وجود هیچ مشکلی هنوز دانشنامه من صادر نشده ؟؟؟
فرمودن که این که چیزی نیست ما فارغ التحصیل سال 80 داریم که هنوز دانشنامش صادر نشده و ...
وقتی خواستم ازشون که خودم با رفتن به سازمان مرکزی پیام نور در تهران
پیگیری کنم
گفتن که تهران مدارکو فرستاده به واحدها
تا هرواحدی خودش دانشنامه ها شو صادر کنه.
ونهایتا درخواستمو گرفتن که بفرستن واحد محل تحصیلم که مثلا توی اولویت صدور قرار بگیره.
البته من سعی میکنم با استفاده از راهنماییتون
پلی به تهران بزنم شاید حاصلی داشته باشه.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، آلیس-1980
(2013-07-10 ساعت 13:38)behfaza نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 12:46)ghafari88 نوشته:  

نظر خودتونو میفرمایین ؟
سپاس از لطفتون.

ببینید دوست گلم
اولاً که ظاهرا دغدغه اصلی شما گرفتن دانشنامه هست که خوب بالطبع باید گرفتن دانشنامه کاردانیتون که مربوط به پیام نور هست باید در اولویت باشه ( چون توی مدارکتو این رو نوشتین ) .. با نظر به اینکه شما سال 88 تسویه کردین به گفته خودتون برای من جای تعجبه که چرا تا الان دانشنامه کاردانیتون حاضر نشده. این رو باید به جد از پیام نور ( همونطور که در پیام خصوص هم خدممتون عرض کردم ) و مشخصا سازمان مرکزی پیام نور واقع در مینی سیتی تهران پیگیر باشید. ( البته اگر موضوع و مسئله ای هست که سبب شده دانشنامه تون دیر حاضر بشه مثل دیر تسویه کردن و این ها دیگه موضوع جدایی هست )

اما نظر نهایی من:

موفق باشید دوست من Wink

سپاس فراوان. وقتی ازواحد دانش آموختگان سازمان پیام نور شهرمون پرسیدم که
چطور بعداز گذشت 4 سال از صدور مدرک موقت و تسویه حساب من و بدون وجود هیچ مشکلی هنوز دانشنامه من صادر نشده ؟؟؟
فرمودن که این که چیزی نیست ما فارغ التحصیل سال 80 داریم که هنوز دانشنامش صادر نشده و ...
وقتی خواستم ازشون که خودم با رفتن به سازمان مرکزی پیام نور در تهران
پیگیری کنم
گفتن که تهران مدارکو فرستاده به واحدها
تا هرواحدی خودش دانشنامه ها شو صادر کنه.
ونهایتا درخواستمو گرفتن که بفرستن واحد محل تحصیلم که مثلا توی اولویت صدور قرار بگیره.
البته من سعی میکنم با استفاده از راهنماییتون
پلی به تهران بزنم شاید حاصلی داشته باشه.

به نظر من یه مقدار غیر منطقی میاد این حرف. مگه میشه کسی دوازده سال دانشنامه اش صادر نشده باشه؟ .. اصلا جز محالاته!
حتما پیگیر باشید. نهایتا برید سراغ بازرسی و شکایات و از این دست بخش ها. بالاخره اون مدت زمانی که باید پشت سر می ذاشتید گذاشتید و حرف بیخود می زنن که طبیعیه و از این حرفا. حتــــــــــــــــــــــماً پیگیری کنید به نظر من.
شاد باشید و تندرست.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، آلیس-1980
آیا ترجمه کارت پایان خدمت همسر شخص برنده هم لازمه یا نه؟ و آیا به جای تمکن مالی از بانک می شه فقط سند خونه ترجمه کرد؟ آخه ما که پول نداریم تو بانک زیاد، از کسی هم نمی تونیم بگیریم Sad
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 14:13)negarin60 نوشته:  آیا ترجمه کارت پایان خدمت همسر شخص برنده هم لازمه یا نه؟ و آیا به جای تمکن مالی از بانک می شه فقط سند خونه ترجمه کرد؟ آخه ما که پول نداریم تو بانک زیاد، از کسی هم نمی تونیم بگیریم Sad

اول تمکین مالی .
اگه آفیسر کافی ندونست بعد سند خونه و ماشین و ...
مسیج بده بگم چه کنی!
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 21:52)rayan.rahpou نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:17)elvira نوشته:  سلام دوستان و مدیران عزیز:
یک سوال ازتون داشتم
من یک ترجمه از مدارک لیسانسم دارم اما یک چیزی کم هست در تزجمه.یعنی مترجم توجه به گرایش تحصیلیم نکرده و فقط عنوان رشتم گفته شده.بنظرتون میتونه این موضوع مشکل ساز باشه؟این که گرایشم در پرانتز جلو رشتم گفته نشده ایراد حساب میشه؟اونا متوجه این تفاوت در اصل فارسیش و ترجمش میشن؟

اونجا میان فارسیو ترجمشو با هم تطبیق میدن یا نه؟
من چی میتونم بگم اون موقع؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

نه برای مصاحبه مشکلی نیست ولی اگر بخواهی ادامه تحصیل بدی بهتره درستش کنید
یعنی در مصاحبه ایراد نمیگیرن؟یا اصلا متوجه نمیشن؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان