کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-07-09 ساعت 21:52)rayan.rahpou نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:17)elvira نوشته:  سلام دوستان و مدیران عزیز:
یک سوال ازتون داشتم
من یک ترجمه از مدارک لیسانسم دارم اما یک چیزی کم هست در تزجمه.یعنی مترجم توجه به گرایش تحصیلیم نکرده و فقط عنوان رشتم گفته شده.بنظرتون میتونه این موضوع مشکل ساز باشه؟این که گرایشم در پرانتز جلو رشتم گفته نشده ایراد حساب میشه؟اونا متوجه این تفاوت در اصل فارسیش و ترجمش میشن؟

اونجا میان فارسیو ترجمشو با هم تطبیق میدن یا نه؟
من چی میتونم بگم اون موقع؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

نه برای مصاحبه مشکلی نیست ولی اگر بخواهی ادامه تحصیل بدی بهتره درستش کنید
یعنی در مصاحبه ایراد نمیگیرن؟یا اصلا متوجه نمیشن؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 16:10)elvira نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:52)rayan.rahpou نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:17)elvira نوشته:  سلام دوستان و مدیران عزیز:
یک سوال ازتون داشتم
من یک ترجمه از مدارک لیسانسم دارم اما یک چیزی کم هست در تزجمه.یعنی مترجم توجه به گرایش تحصیلیم نکرده و فقط عنوان رشتم گفته شده.بنظرتون میتونه این موضوع مشکل ساز باشه؟این که گرایشم در پرانتز جلو رشتم گفته نشده ایراد حساب میشه؟اونا متوجه این تفاوت در اصل فارسیش و ترجمش میشن؟

اونجا میان فارسیو ترجمشو با هم تطبیق میدن یا نه؟
من چی میتونم بگم اون موقع؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

نه برای مصاحبه مشکلی نیست ولی اگر بخواهی ادامه تحصیل بدی بهتره درستش کنید
یعنی در مصاحبه ایراد نمیگیرن؟یا اصلا متوجه نمیشن؟

Smile تو رو خدا بیخیال این بحث بشید. ایقدر گیر بدید که آخر سر بگن او مهر امور خارجه و دادگستری رو هم بزنید. نمیخواد برادر من خواهر من نمی خواد. حالا یا متوجه نمیشن یا هرچی دیگه Smile
تشکر کنندگان: ghafari88
رشتتون و گرایشش اگه حساس نیست مهم نیست اون ترجمه(رشته هایی مثل هوافضا,فیزیک اتمی یا لیزر اینا) .. نگران نباشین حساسیتی ایجاد نمیکنه.. مثلا مکانیک حالا جامدات یا سیالات -برق حالا چه الکترونیک چه مخابرات .. صنایع چه تحلیل سیستم یا تولید.. توی مصاحبه خواست میپرسه و شما بهشون میگید Smile
تشکر کنندگان:
سلام. آيا ترجمه ي كارت پايان خدمت هم نياز به مهر قوه قضاييه داره يا همون مهر دارالترجمه كفايت ميكنه؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 18:21)hadi472 نوشته:  سلام. آيا ترجمه ي كارت پايان خدمت هم نياز به مهر قوه قضاييه داره يا همون مهر دارالترجمه كفايت ميكنه؟

مهر دارالترجمه کافیه دوست عزیز...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88
(2013-07-09 ساعت 21:50)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:44)نسرین ظ نوشته:  سلام. من امروز برای تعویض کارت ملی ام که اعتبار آن تمام شده رفتم و با این که گفتم برای ترجمه و سفر به آن نیاز دارم، گفتند کارت جدید صادر نمی شود چون دولت هنوز فراخوان نداده! پس شماها چطور تعویض کردید؟ من چه کنم؟ حتی خواستم شناسنامه ام را که عکس آن قدیمی شده کلا عوض کنم، برای این هم گفتند که نمی شود؟! Sad

دوست عزیز برا خودش گفته شما کجا واسه تعویض رفتید ؟؟ هفته پیش من هم کارت ملی و هم شناسنامه رو دادم واسه تعویض و هیچ مشکلی هم نبود.

شما شناسنامه رو کجا دادین برای تعویض؟ آیا باید رفت شهرستان محل صدور؟ چون عکس روش خیلی کوچولوئهBig Grin
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 13:49)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:38)behfaza نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 12:46)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 09:59)behfaza نوشته:  با سلام
خردادامسال وقتی مدارکم پست شدن
ترم آخر کاشناسی (کاردانی به کارشناسی ) بودم پس مدرک آخرمو زدم کاردانی
اما ازکاردانی خودم که در پیام نور بوده فقط یه مدرک موقت دارم ( صادر شده در سال 88 که توی دانشگاه غیر انتفاعیه تا تسویه حساب )
باهمه پیگیری و نامه نگاری در پیام نور استان بمن گفتن : معلوم نیست که حتی تاشش ماه دیگه هم دانشنامم بیاد.

ازونطرف دانشگاهی که من کاردانی به کارشناسی خووندم
یه غیر انتفاعیه که اونم میگه تازه وقتی مدرک موقتتو بدیم بهت ( مثلا همین چندروز آینده )
بین شش ماه تا یک سال بعد میتونی دانشنامه کارشناسیتو بگیری.

یعنی در واقع من میمونم با دوتا مدرک موقت یه کاردانی موقت ازپیام نور
و یه کارشناسی موقت از غیرانتفاعی
که معلوم نیست کی دانشنامه هاشونو بتونم بگیرم.
با توجه به کیس نامبرپایین چه باید کرد چون حتی اگه برم و با نقص مدرک خوردن برگردم
بازهم معلوم نیست که تازمان مراجعه ی دوم به سفارت ( برای رفع نقص مدرک)
توانسته باشم دانشنامه ای بگیرم !!!
و اصلا باید چکار کنم که ظرف یکی دوماه بتونم دانشناممو بگیرم ؟

نظر خودتونو میفرمایین ؟
سپاس از لطفتون.

ببینید دوست گلم
در مورد شما چند تا بحث هست:
اولاً که ظاهرا دغدغه اصلی شما گرفتن دانشنامه هست که خوب بالطبع باید گرفتن دانشنامه کاردانیتون که مربوط به پیام نور هست باید در اولویت باشه ( چون توی مدارکتو این رو نوشتین ) .. با نظر به اینکه شما سال 88 تسویه کردین به گفته خودتون برای من جای تعجبه که چرا تا الان دانشنامه کاردانیتون حاضر نشده. این رو باید به جد از پیام نور ( همونطور که در پیام خصوص هم خدممتون عرض کردم ) و مشخصا سازمان مرکزی پیام نور واقع در مینی سیتی تهران پیگیر باشید. ( البته اگر موضوع و مسئله ای هست که سبب شده دانشنامه تون دیر حاضر بشه مثل دیر تسویه کردن و این ها دیگه موضوع جدایی هست )
دوما مورد اساسی که باید راجع به اون واقع بین بود و در جواب یکی دیگر از دوستان هم عرض کرده بودم اینه که پذیرفتن مدرک موقت کاملاً دست افسر پرونده هست و برخی از آفیسر ها مدرک موقت رو پذیرفتن و برخی هم نپذیرفتن.
به فرض اینکه دانشنامه تون رو نگیرید ( کاردانی ) و افسر هم ایراد بگیره، در هر صورت اگر بتونین افسر پرونده رو قانع کنید که من بخاطر داشتن مدرک موقتم توی فرم ها این رو نوشتم و مثلا اگر می دونستم شما نمی پذیرید می نوشتم دیپلم؛ و با توجه به اینکه شما مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو دارید شاید بتونید افسر پرونده رو قانع کنید که همون حداقلی ماجرا یعنی دیپلم رو ازتون بپذیره.

اما نظر نهایی من:
چون دقیقا نمی دونم چرا دانشنامه کاردانی تون حاضر نشده و آیا دلیل خاصی وجود داره یا مشکل از خود دانشگاه هست، بهتون توصیه می کنم وقتتون رو اصلاً برای دانشنامه کارشناسیتون نذارید و پیگیر دانشنامه کاردانیتون باشید.
شماره تماس تلفنخانه سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور این هست:
021-23322222 ( باید با اداره کل خدمات آموزشی صحبت کنید )
شماره تماس خود این اداره کل هم اینه: 021-23322289

موفق باشید دوست من Wink

سپاس فراوان. وقتی ازواحد دانش آموختگان سازمان پیام نور شهرمون پرسیدم که
چطور بعداز گذشت 4 سال از صدور مدرک موقت و تسویه حساب من و بدون وجود هیچ مشکلی هنوز دانشنامه من صادر نشده ؟؟؟
فرمودن که این که چیزی نیست ما فارغ التحصیل سال 80 داریم که هنوز دانشنامش صادر نشده و ...
وقتی خواستم ازشون که خودم با رفتن به سازمان مرکزی پیام نور در تهران
پیگیری کنم
گفتن که تهران مدارکو فرستاده به واحدها
تا هرواحدی خودش دانشنامه ها شو صادر کنه.
ونهایتا درخواستمو گرفتن که بفرستن واحد محل تحصیلم که مثلا توی اولویت صدور قرار بگیره.
البته من سعی میکنم با استفاده از راهنماییتون
پلی به تهران بزنم شاید حاصلی داشته باشه.

به نظر من یه مقدار غیر منطقی میاد این حرف. مگه میشه کسی دوازده سال دانشنامه اش صادر نشده باشه؟ .. اصلا جز محالاته!
حتما پیگیر باشید. نهایتا برید سراغ بازرسی و شکایات و از این دست بخش ها. بالاخره اون مدت زمانی که باید پشت سر می ذاشتید گذاشتید و حرف بیخود می زنن که طبیعیه و از این حرفا. حتــــــــــــــــــــــماً پیگیری کنید به نظر من.
شاد باشید و تندرست.

شش ماه بعد از مدرک موقت طبق قانون اصل دانشنامه باید آماده باشد..در غیر اینصورت پشت گوش انداختن..مشکلی که من درگیر اون هستم ..
البته من بعد از 10 سال برای تسویه رفتم و همان روز واحد فارغالتحصیلان شروع به سنگ اندازی کرد ..گفتند موقت شما شش ماه دیگه و اصل یک سال دیگه ..جلوی چشمشون امور فارغ التحصیلان رو گرفتم ...طرف دستپاچه شد و قول دو هفته دیگه رو داد.دو هفته بعد موقت آماده شد و باز همان شش ماه آینده را بهانه کردند ..به امور فارق التحصیلان تهران رفتم و ماجرا را گفتم.چند روز بعد دانشگاه زنگ زد که چرا رفتم اونجا..به شدت میترسن...
از قرار معلوم اینها به خاطر تنبلی و اینکه پرونده ها رو با هم بفرستن هر 3 ماه یکبار درخواست میدند..و این حرفی بود که بازرس اونجا به من گفت..بنده هم امید دارم تا مهر یا آبان اصل مدرکم را بدهند.در غیر اینصورت به موقت بسنده باید کرد.
تشکر کنندگان: behfaza ، ghafari88 ، آلیس-1980
(2013-07-10 ساعت 19:54)میما نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:44)نسرین ظ نوشته:  سلام. من امروز برای تعویض کارت ملی ام که اعتبار آن تمام شده رفتم و با این که گفتم برای ترجمه و سفر به آن نیاز دارم، گفتند کارت جدید صادر نمی شود چون دولت هنوز فراخوان نداده! پس شماها چطور تعویض کردید؟ من چه کنم؟ حتی خواستم شناسنامه ام را که عکس آن قدیمی شده کلا عوض کنم، برای این هم گفتند که نمی شود؟! Sad

دوست عزیز برا خودش گفته شما کجا واسه تعویض رفتید ؟؟ هفته پیش من هم کارت ملی و هم شناسنامه رو دادم واسه تعویض و هیچ مشکلی هم نبود.

شما شناسنامه رو کجا دادین برای تعویض؟ آیا باید رفت شهرستان محل صدور؟ چون عکس روش خیلی کوچولوئهBig Grin

دوست عزیز برا تعویض عکس شناسنامه در صورتی که شخص بالای 30 سال سن داشته باشه شناسنامه رو تعویض میکنند از طریق دفاتر پیشخوان خدمات دولت در هر شهری میشه اقدام کرد...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: میما ، ojee ، behfaza ، maryam_a
(2013-07-10 ساعت 22:26)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 19:54)میما نوشته:  

دوست عزیز برا تعویض عکس شناسنامه در صورتی که شخص بالای 30 سال سن داشته باشه شناسنامه رو تعویض میکنند از طریق دفاتر پیشخوان خدمات دولت در هر شهری میشه اقدام کرد...

زیر 30 سال ها هم اگه مخدوش یا مستعمل شده باشه(چیزی ریخته باشه روش و اینجور مشکلات) انجام میدن.. من اینطوری عوض کردم..
تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، KIMIA2005 ، maryam_a
خبرآنلاین: هزینه صدور گذرنامه افزایش یافت. پیش از این برای صدور و تمدید گذرنامه 60 هزار تومان دریافت می شد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، نیروی انتظامی با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: به استناد بند 60 قانون بودجه سال 1392، از این پس متقاضیان صدور، تعویض و تمدید گذرنامه برای کلیه شرایط سنی، باید مبلغ هفتصد و پنجاه هزار ریال (75 هزار تومان) بپردازند.

همچنین به تبع افزایش هزینه صدور گذرنامه، عوارض شهرداری نیز معادل 5درصد تعرفه صدور، به مبلغ 3750 تومان افزایش می یابد.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، love_everlife ، ojee ، KIMIA2005 ، m.sabet ، behfaza ، nedafarsi ، noobnoobi ، maryam_a
(2013-07-11 ساعت 01:00)sejz نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 22:26)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز برا تعویض عکس شناسنامه در صورتی که شخص بالای 30 سال سن داشته باشه شناسنامه رو تعویض میکنند از طریق دفاتر پیشخوان خدمات دولت در هر شهری میشه اقدام کرد...

زیر 30 سال ها هم اگه مخدوش یا مستعمل شده باشه(چیزی ریخته باشه روش و اینجور مشکلات) انجام میدن.. من اینطوری عوض کردم..

قابل توجه دوستان زیر 30 سال که قصد تعویض شناسنامه خود را به هر دلیلی دارند به راحتی با استفاده از یک لیوان چای پررنگ میتوانند این مشکل را حل و شناسنامه خود را تعویض نمایند ...Big GrinBig Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: sejz ، ghafari88 ، m.sabet ، ojee ، aghaghia ، behfaza ، noobnoobi
(2013-07-11 ساعت 12:32)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 22:26)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز برا تعویض عکس شناسنامه در صورتی که شخص بالای 30 سال سن داشته باشه شناسنامه رو تعویض میکنند از طریق دفاتر پیشخوان خدمات دولت در هر شهری میشه اقدام کرد...

قابل توجه دوستان زیر 30 سال که قصد تعویض شناسنامه خود را به هر دلیلی دارند به راحتی با استفاده از یک لیوان چای پررنگ میتوانند این مشکل را حل و شناسنامه خود را تعویض نمایند ...Big GrinBig Grin

من نخواستم مستقیم به این موضوع اشاره کنم که کیمیای عزیز اشاره کرد.. البته ماله من با شیر بود Big Grin
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ghafari88 ، m.sabet ، ojee ، aghaghia ، behfaza ، noobnoobi ، maryam_a
(2013-07-11 ساعت 12:36)sejz نوشته:  

من نخواستم مستقیم به این موضوع اشاره کنم که کیمیای عزیز اشاره کرد.. البته ماله من با شیر بود Big Grin

هنر نزد ایرانیان است و بس! Smile))))))))))))))))))))))))))))

راستی بچه ها من خانمم رفت امروز کارت ملیش رو از پیشخوان دولتی که توی آیت الله کاشانی نرسیده به پمپ بنزین هست درخواست داد تا تعویض کنن ( تغییر آدرس Big Grin )
11000 تومن گرفتند! .. تازه گفتند بالای یک ماه طول می کشه تا بیاد! ..
فکر کـــــــــــن؟! .. یه کارت ملی چس..ی رو یک ماه طول میدن تا صادر کنن. حالا می خوان واسه ما کارت ملی هوشمند هم بزنن! ... شیشکی! Cool
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، KIMIA2005 ، behfaza ، noobnoobi
[/quote]
[/quote]
[/quote]
سلام منم زیر 30 سال هستم و برای منم تعویض نکردن نه شناسنامه و نه کارت ملی را من شناسناممو دادم ترجمه ولی کارت ملیمو می خوام برم بگم گم کردم به نظر شما برای صدور کارت ملی جدید تاریخ اعتبارشم جدید می زنن و قیمت صدور کارت جدیدم اگه بگین ممنون می شم ؟
این فکر دیروز به ذهنم رسید این جوری 2 تا کارت ملی دارم ...Big Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان:
(2013-07-11 ساعت 12:47)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:36)sejz نوشته:  

هنر نزد ایرانیان است و بس! Smile))))))))))))))))))))))))))))

راستی بچه ها من خانمم رفت امروز کارت ملیش رو از پیشخوان دولتی که توی آیت الله کاشانی نرسیده به پمپ بنزین هست درخواست داد تا تعویض کنن ( تغییر آدرس Big Grin )
11000 تومن گرفتند! .. تازه گفتند بالای یک ماه طول می کشه تا بیاد! ..
فکر کـــــــــــن؟! .. یه کارت ملی چس..ی رو یک ماه طول میدن تا صادر کنن. حالا می خوان واسه ما کارت ملی هوشمند هم بزنن! ... شیشکی! Cool

اگه با تغییر آدرس بتونید کارت ملی رو عوض کنید، کد پستی روی کارت ملی شما عوض نمیشه؟!!! بعد تو فرم های اولیه ای که پر کردید اون کد پستی با کد پستی کارت ملی مغایرت پیدا نمی کنه؟! منم خواستم از این روش استفاده کنم، دیدم دردسر آپدیت کردن فرم ممکنه پیش بیاد... یا این که مهم نیست؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان