کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-07-11 ساعت 16:40)نسرین ظ نوشته:  اگه با تغییر آدرس بتونید کارت ملی رو عوض کنید، کد پستی روی کارت ملی شما عوض نمیشه؟!!! بعد تو فرم های اولیه ای که پر کردید اون کد پستی با کد پستی کارت ملی مغایرت پیدا نمی کنه؟! منم خواستم از این روش استفاده کنم، دیدم دردسر آپدیت کردن فرم ممکنه پیش بیاد... یا این که مهم نیست؟

اصلا مهم نیست دوست عزیز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، ghafari88 ، m.sabet ، ojee
(2013-07-11 ساعت 16:40)نسرین ظ نوشته:  اگه با تغییر آدرس بتونید کارت ملی رو عوض کنید، کد پستی روی کارت ملی شما عوض نمیشه؟!!! بعد تو فرم های اولیه ای که پر کردید اون کد پستی با کد پستی کارت ملی مغایرت پیدا نمی کنه؟! منم خواستم از این روش استفاده کنم، دیدم دردسر آپدیت کردن فرم ممکنه پیش بیاد... یا این که مهم نیست؟

نه دیگه نسرین خانم. اتفاقا برای اینکه مشکلی پیش نیاد این کار رو کردیم. برای اینکه ما موقع ثبت نام کدپستی همین محلی که ساکن هستیم و آدرسش رو داده بودیم در شرایطی که روی کارت ملی قبلی خانمم کدپستی محل سکونت قبلی بود. ولی کلا فکر نمی کنم گیر بدن.
موفق باشید. Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، behfaza
(2013-07-10 ساعت 17:33)sejz نوشته:  رشتتون و گرایشش اگه حساس نیست مهم نیست اون ترجمه(رشته هایی مثل هوافضا,فیزیک اتمی یا لیزر اینا) .. نگران نباشین حساسیتی ایجاد نمیکنه.. مثلا مکانیک حالا جامدات یا سیالات -برق حالا چه الکترونیک چه مخابرات .. صنایع چه تحلیل سیستم یا تولید.. توی مصاحبه خواست میپرسه و شما بهشون میگید Smile
ممنونم دوست عزیز
حالا فرض کنید حساس باشه البته در مقطع لیسانس اون وقت چی؟مشکل پیش نمیاد؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 17:54)elvira نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 17:33)sejz نوشته:  رشتتون و گرایشش اگه حساس نیست مهم نیست اون ترجمه(رشته هایی مثل هوافضا,فیزیک اتمی یا لیزر اینا) .. نگران نباشین حساسیتی ایجاد نمیکنه.. مثلا مکانیک حالا جامدات یا سیالات -برق حالا چه الکترونیک چه مخابرات .. صنایع چه تحلیل سیستم یا تولید.. توی مصاحبه خواست میپرسه و شما بهشون میگید Smile
ممنونم دوست عزیز

مشکل اسمشو نمیشه گذاشت فقط احتمال زیاد باعث چک خوردن کیس میشه که اکثرا کیس ها میخورن Smile همین وگرنه مشکلی نیس و ویزاتونو میگیرین Wink
تشکر کنندگان: ojee ، elvira ، maryam_a
(2013-07-12 ساعت 18:43)sejz نوشته:  
ممنونم دوست عزیز

مشکل اسمشو نمیشه گذاشت فقط احتمال زیاد باعث چک خوردن کیس میشه که اکثرا کیس ها میخورن Smile همین وگرنه مشکلی نیس و ویزاتونو میگیرین Wink
در کلیرنس ردش نمیکنن؟اخه هیچ چیز خاصی هم نیست!
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 20:00)elvira نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 18:43)sejz نوشته:  
ممنونم دوست عزیز

در کلیرنس ردش نمیکنن؟اخه هیچ چیز خاصی هم نیست!

نه دوست عزیز در کلیرینس ردش نمیکنند، کلا اگر شما کار خاصی که از نظر اونا فعالیت ت ر و ر ی س ت ی یا کمک به این نوع فعالیت ها باشه انجام نداده باشید موردی برای این که کلیر نشید وجود نداره و جای نگرانی هم وجود نداره حتی اگر رشته ی حساسی هم داشته باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، sejz ، maryam_a
(2013-07-11 ساعت 12:47)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:36)sejz نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:32)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 01:00)sejz نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 22:26)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز برا تعویض عکس شناسنامه در صورتی که شخص بالای 30 سال سن داشته باشه شناسنامه رو تعویض میکنند از طریق دفاتر پیشخوان خدمات دولت در هر شهری میشه اقدام کرد...

زیر 30 سال ها هم اگه مخدوش یا مستعمل شده باشه(چیزی ریخته باشه روش و اینجور مشکلات) انجام میدن.. من اینطوری عوض کردم..

قابل توجه دوستان زیر 30 سال که قصد تعویض شناسنامه خود را به هر دلیلی دارند به راحتی با استفاده از یک لیوان چای پررنگ میتوانند این مشکل را حل و شناسنامه خود را تعویض نمایند ...Big GrinBig Grin

من نخواستم مستقیم به این موضوع اشاره کنم که کیمیای عزیز اشاره کرد.. البته ماله من با شیر بود Big Grin

هنر نزد ایرانیان است و بس! Smile))))))))))))))))))))))))))))

راستی بچه ها من خانمم رفت امروز کارت ملیش رو از پیشخوان دولتی که توی آیت الله کاشانی نرسیده به پمپ بنزین هست درخواست داد تا تعویض کنن ( تغییر آدرس Big Grin )
11000 تومن گرفتند! .. تازه گفتند بالای یک ماه طول می کشه تا بیاد! ..
فکر کـــــــــــن؟! .. یه کارت ملی چس..ی رو یک ماه طول میدن تا صادر کنن. حالا می خوان واسه ما کارت ملی هوشمند هم بزنن! ... شیشکی! Cool

اعتبار كارت ملي من تموم شده ولي دادم ترجمه كردن ، مهر دادگستري هم زيرش زدن ، يعني حالا من بايد كارت ملي ام رو تعويض و دوباره بدم ترجمه كنن؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 01:42)Niyousha نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:47)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:36)sejz نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:32)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 01:00)sejz نوشته:  زیر 30 سال ها هم اگه مخدوش یا مستعمل شده باشه(چیزی ریخته باشه روش و اینجور مشکلات) انجام میدن.. من اینطوری عوض کردم..

قابل توجه دوستان زیر 30 سال که قصد تعویض شناسنامه خود را به هر دلیلی دارند به راحتی با استفاده از یک لیوان چای پررنگ میتوانند این مشکل را حل و شناسنامه خود را تعویض نمایند ...Big GrinBig Grin

من نخواستم مستقیم به این موضوع اشاره کنم که کیمیای عزیز اشاره کرد.. البته ماله من با شیر بود Big Grin

هنر نزد ایرانیان است و بس! Smile))))))))))))))))))))))))))))

راستی بچه ها من خانمم رفت امروز کارت ملیش رو از پیشخوان دولتی که توی آیت الله کاشانی نرسیده به پمپ بنزین هست درخواست داد تا تعویض کنن ( تغییر آدرس Big Grin )
11000 تومن گرفتند! .. تازه گفتند بالای یک ماه طول می کشه تا بیاد! ..
فکر کـــــــــــن؟! .. یه کارت ملی چس..ی رو یک ماه طول میدن تا صادر کنن. حالا می خوان واسه ما کارت ملی هوشمند هم بزنن! ... شیشکی! Cool

اعتبار كارت ملي من تموم شده ولي دادم ترجمه كردن ، مهر دادگستري هم زيرش زدن ، يعني حالا من بايد كارت ملي ام رو تعويض و دوباره بدم ترجمه كنن؟

نه
اگه ناریخ اکسپایر رو تو ترجمه زدن بده دوباره ترجمه کنن
تشکر کنندگان:
[/quote]

آفا تعویض شناسنامه واجبه؟ من سال 79 عکس دارش کردم و الآن 27 سالمه.
[/quote]
نه لازم نیست اگه شناسنامت مورد نداره.
سری که درد نمیکنه مثل من برا چی میخوای دستمال ببندی دوست عزیز
تشکر کنندگان: ghafari88 ، H Pier ، ssara
(2013-07-10 ساعت 22:26)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 19:54)میما نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:50)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:44)نسرین ظ نوشته:  سلام. من امروز برای تعویض کارت ملی ام که اعتبار آن تمام شده رفتم و با این که گفتم برای ترجمه و سفر به آن نیاز دارم، گفتند کارت جدید صادر نمی شود چون دولت هنوز فراخوان نداده! پس شماها چطور تعویض کردید؟ من چه کنم؟ حتی خواستم شناسنامه ام را که عکس آن قدیمی شده کلا عوض کنم، برای این هم گفتند که نمی شود؟! Sad

دوست عزیز برا خودش گفته شما کجا واسه تعویض رفتید ؟؟ هفته پیش من هم کارت ملی و هم شناسنامه رو دادم واسه تعویض و هیچ مشکلی هم نبود.

شما شناسنامه رو کجا دادین برای تعویض؟ آیا باید رفت شهرستان محل صدور؟ چون عکس روش خیلی کوچولوئهBig Grin

دوست عزیز برا تعویض عکس شناسنامه در صورتی که شخص بالای 30 سال سن داشته باشه شناسنامه رو تعویض میکنند از طریق دفاتر پیشخوان خدمات دولت در هر شهری میشه اقدام کرد...

مگه شناسنامه رو هم باید عوض کرد ؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 09:10)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 21:44)نسرین ظ نوشته:  سلام. من امروز برای تعویض کارت ملی ام که اعتبار آن تمام شده رفتم و با این که گفتم برای ترجمه و سفر به آن نیاز دارم، گفتند کارت جدید صادر نمی شود چون دولت هنوز فراخوان نداده! پس شماها چطور تعویض کردید؟ من چه کنم؟ حتی خواستم شناسنامه ام را که عکس آن قدیمی شده کلا عوض کنم، برای این هم گفتند که نمی شود؟! Sad

دوست عزیز برا خودش گفته شما کجا واسه تعویض رفتید ؟؟ هفته پیش من هم کارت ملی و هم شناسنامه رو دادم واسه تعویض و هیچ مشکلی هم نبود.

شما شناسنامه رو کجا دادین برای تعویض؟ آیا باید رفت شهرستان محل صدور؟ چون عکس روش خیلی کوچولوئهBig Grin

دوست عزیز برا تعویض عکس شناسنامه در صورتی که شخص بالای 30 سال سن داشته باشه شناسنامه رو تعویض میکنند از طریق دفاتر پیشخوان خدمات دولت در هر شهری میشه اقدام کرد...

مگه شناسنامه رو هم باید عوض کرد ؟؟؟

نه عزیزم. اگر مشکلی نداره برای چی باید عوض کنید؟!
نیازی به تعویض شناسنامه نیست.
اون دوستمون فرمودن " ... حتی خواستم شناسنامه ام را که عکس آن قدیمی شده ... "

موفق باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: maryam_a

آفا تعویض شناسنامه واجبه؟ من سال 79 عکس دارش کردم و الآن 27 سالمه.
[/quote]
نه لازم نیست اگه شناسنامت مورد نداره.
سری که درد نمیکنه مثل من برا چی میخوای دستمال ببندی دوست عزیز
[/quote]

آقا مورد یعنی چی دقیقاً ؟؟؟
مثلاً من به عنوان یه شهروند وظیفه شناس توی تمام انتخابات ها شرکت کردم، صفحه آخر شناسنامه ام دیگه جا واسه مهر نداره Big Grin
این مورد محسوب میشه؟؟

ضمنا" یکی از دوستان گفتن "اگه ناریخ اکسپایر رو تو ترجمه زدن بده دوباره ترجمه کنن" خوب من هنوز کارت ملی رو ندادم واسه ترجمه، سوالم اینکه که مگه میشه به مترجم گفت تاریخ انقضا رو ترجمه نکنه؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: poopak16
(2013-07-09 ساعت 21:50)KIMIA2005 نوشته:  [quote='نسرین ظ' pid='372682' dateline='1373390076']
سلام. من امروز برای تعویض کارت ملی ام که اعتبار آن تمام شده رفتم و با این که گفتم برای ترجمه و سفر به آن نیاز دارم، گفتند کارت جدید صادر نمی شود چون دولت هنوز فراخوان نداده! پس شماها چطور تعویض کردید؟ من چه کنم؟ حتی خواستم شناسنامه ام را که عکس آن قدیمی شده کلا عوض کنم، برای این هم گفتند که نمی شود؟! Sad

شما شناسنامه رو کجا دادین برای تعویض؟ آیا باید رفت شهرستان محل صدور؟
چون عکس روش خیلی کوچولوئهBig Grin

زیر 30 سال ها هم اگه مخدوش یا مستعمل شده باشه(چیزی ریخته باشه روش و اینجور مشکلات) انجام میدن.. من اینطوری عوض کردم..
[/quote

شناسنامه های جدید بفرم پاسپورتی هستن یا همون شکل قدیم ....؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 12:09)andishe نوشته:  

شما شناسنامه رو کجا دادین برای تعویض؟ آیا باید رفت شهرستان محل صدور؟
چون عکس روش خیلی کوچولوئهBig Grin

شناسنامه های جدید بفرم پاسپورتی هستن یا همون شکل قدیم ....؟؟؟

بله دوست عزیز. شناسنامه هایی که جدید صادر می شن اصطلاحاً پاسپورتی هستند و در حدود 40 تا 45 روز طول می کشه تا به دستتون برسه.
موفق باشید.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: maryam_a ، andishe
بچه ها چند تا سوال :

کسی هست تو اهواز مدارکشو داده باشه واسه ترجمه ؟ اگر هست لطفا معرفی کنه .

اگر بخوام مدارکمو طوری ترجمه کنم که بعدا برای ادامه تحصیلم بتونم ازشون استفاده کنم . غیر از مدارک تحصیلی و ریز نمرات رسمی کدوم مدارک باید تایید دادگستری و ... رو داشته باشه؟

در مورد کارت ملی هم اعتبار کارت های ملی تا آخر سال ۹۲ تمدید شده

تشکر کنندگان: maryam_a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان