موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2013-07-13 ساعت 14:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-13 ساعت 14:21 توسط KIMIA2005.)
جهت اطلاع دوستان عزیز کارت های ملی تا اخر 92 اعتبار دارند و نیازی به تعویض کارت ملی و یا شناسنامه نیستش مگر اینکه عکس شناسنامه قدیمی باشه و یا فامیل تغییر کرده باشه و یا پسوندی داشته که حذف شده که در اینصورت شخص برا اینکه مغایرتی با دیگر مدارک نداشته باشه نسبت به تعویضش اقدام میکنه مثل خودم وگرنه دلیلی نداره کارت و شناسنامه رو تعویض کنید..خودتون رو درگیر این مسئله نکنید و به مسائل وکارهای مهمتر و اساسی تربپردازید حتی شاید در مصاحبه اصلا کارت ملی رو هم ازشما نخواستند..موفق باشید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز در رابطه با کارت ملی که تاریخ انقضاء گذشته باشه باید حتما تعویض بشه و در مورد شناسنامه من بالای 30 سال هستم اما شناسنامم رو تا حالا عوض نکردم آیا واقعا تعویض شناسنامه و کارت ملی واجبه؟مثلا اگه کسی شماره مصاحبش پایین باشه که فرصت اینکارو نداره بعدش جایی در شناسنامه تاریخ انقضاء نزده اگه ممکنه توضیح بیشتری در این رابطه بدید؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-13 ساعت 19:51)sejz نوشته: (2013-07-13 ساعت 17:16)arash12 نوشته: با سلام به دوستان عزیز در رابطه با کارت ملی که تاریخ انقضاء گذشته باشه باید حتما تعویض بشه و در مورد شناسنامه من بالای 30 سال هستم اما شناسنامم رو تا حالا عوض نکردم آیا واقعا تعویض شناسنامه و کارت ملی واجبه؟مثلا اگه کسی شماره مصاحبش پایین باشه که فرصت اینکارو نداره بعدش جایی در شناسنامه تاریخ انقضاء نزده اگه ممکنه توضیح بیشتری در این رابطه بدید؟
یا امضاتون رو کامل کنین یا وقتی سوال میکنین حدود کیستون رو بگین لطفا..
خیر تعویض لازم و اجباری نیست.. اگرم دوست داشته باشین عوض کنین حدود 1.5 تا 2 ماه اینا طول میکشه و قبل از مصاحبه دستتونه.. فقط خواستم بگم فرصت دارین..
با عرض پوزش حتما اینکار رو انجام می دم من کیسم سه رقمی هست مگه مصاحبه ها از اول سپتامبر شروع نمی شه؟یا اینکه میوفته تو اکتبر؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ترجمه و اصل کارت پایان خدمت ((((همسر)))) شخص برنده هم برای مصاحبه لازمه؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 19:16)ghafari88 نوشته: (2013-07-14 ساعت 19:13)mehdikhosro نوشته: سلام
مگر کارت ملی رو هم باید ترجمه کنیم اصلاً............؟؟؟
اصلا هیچ جای سایت لاتری اسمی از کارت ملی نیورده بود که ... فقط شناسنامه رو گفته بود........
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(2013-07-13 ساعت 14:11)KIMIA2005 نوشته: جهت اطلاع دوستان عزیز کارت های ملی تا اخر 92 اعتبار دارند و نیازی به تعویض کارت ملی و یا شناسنامه نیستش مگر اینکه عکس شناسنامه قدیمی باشه و یا فامیل تغییر کرده باشه و یا پسوندی داشته که حذف شده که در اینصورت شخص برا اینکه مغایرتی با دیگر مدارک نداشته باشه نسبت به تعویضش اقدام میکنه مثل خودم وگرنه دلیلی نداره کارت و شناسنامه رو تعویض کنید..خودتون رو درگیر این مسئله نکنید و به مسائل وکارهای مهمتر و اساسی تربپردازید حتی شاید در مصاحبه اصلا کارت ملی رو هم ازشما نخواستند..موفق باشید
ترجیحاً ترجمه کنید و همراهتون باشه. ظاهراً برخی از آفیسرها خواستند که ببینند. بد نیست که ترجمه اش همراهتون باشه. ضرر نداره.
موفق باشید.
به طور کاملا مشخص در مدارک لازم برای سفارت آنکارا ذکر شده ... بقیه سفارت ها رو در جریان نیستم ....
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر