کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-07-13 ساعت 01:55)love_everlife نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 01:42)Niyousha نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:47)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:36)sejz نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:32)KIMIA2005 نوشته:  قابل توجه دوستان زیر 30 سال که قصد تعویض شناسنامه خود را به هر دلیلی دارند به راحتی با استفاده از یک لیوان چای پررنگ میتوانند این مشکل را حل و شناسنامه خود را تعویض نمایند ...Big GrinBig Grin

من نخواستم مستقیم به این موضوع اشاره کنم که کیمیای عزیز اشاره کرد.. البته ماله من با شیر بود Big Grin

هنر نزد ایرانیان است و بس! Smile))))))))))))))))))))))))))))

راستی بچه ها من خانمم رفت امروز کارت ملیش رو از پیشخوان دولتی که توی آیت الله کاشانی نرسیده به پمپ بنزین هست درخواست داد تا تعویض کنن ( تغییر آدرس Big Grin )
11000 تومن گرفتند! .. تازه گفتند بالای یک ماه طول می کشه تا بیاد! ..
فکر کـــــــــــن؟! .. یه کارت ملی چس..ی رو یک ماه طول میدن تا صادر کنن. حالا می خوان واسه ما کارت ملی هوشمند هم بزنن! ... شیشکی! Cool

اعتبار كارت ملي من تموم شده ولي دادم ترجمه كردن ، مهر دادگستري هم زيرش زدن ، يعني حالا من بايد كارت ملي ام رو تعويض و دوباره بدم ترجمه كنن؟

نه
اگه ناریخ اکسپایر رو تو ترجمه زدن بده دوباره ترجمه کنن
زدن ، يعني بگم تاريخ انقضا شو تو ترجمه ننويسن؟؟؟اخه ثبت احوال ميگه تمديد كارت ملي نداريم .
تشکر کنندگان:
جهت اطلاع دوستان عزیز کارت های ملی تا اخر 92 اعتبار دارند و نیازی به تعویض کارت ملی و یا شناسنامه نیستش مگر اینکه عکس شناسنامه قدیمی باشه و یا فامیل تغییر کرده باشه و یا پسوندی داشته که حذف شده که در اینصورت شخص برا اینکه مغایرتی با دیگر مدارک نداشته باشه نسبت به تعویضش اقدام میکنه مثل خودم وگرنه دلیلی نداره کارت و شناسنامه رو تعویض کنید..خودتون رو درگیر این مسئله نکنید و به مسائل وکارهای مهمتر و اساسی تربپردازید حتی شاید در مصاحبه اصلا کارت ملی رو هم ازشما نخواستند..موفق باشید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: m.sabet ، htity ، maryam_a ، aghaghia ، ghafari88 ، nedafarsi ، behfaza ، pooyan1920 ، ali1985ir
(2013-07-13 ساعت 13:36)Niyousha نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 01:55)love_everlife نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 01:42)Niyousha نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:47)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:36)sejz نوشته:  من نخواستم مستقیم به این موضوع اشاره کنم که کیمیای عزیز اشاره کرد.. البته ماله من با شیر بود Big Grin

هنر نزد ایرانیان است و بس! Smile))))))))))))))))))))))))))))

راستی بچه ها من خانمم رفت امروز کارت ملیش رو از پیشخوان دولتی که توی آیت الله کاشانی نرسیده به پمپ بنزین هست درخواست داد تا تعویض کنن ( تغییر آدرس Big Grin )
11000 تومن گرفتند! .. تازه گفتند بالای یک ماه طول می کشه تا بیاد! ..
فکر کـــــــــــن؟! .. یه کارت ملی چس..ی رو یک ماه طول میدن تا صادر کنن. حالا می خوان واسه ما کارت ملی هوشمند هم بزنن! ... شیشکی! Cool

اعتبار كارت ملي من تموم شده ولي دادم ترجمه كردن ، مهر دادگستري هم زيرش زدن ، يعني حالا من بايد كارت ملي ام رو تعويض و دوباره بدم ترجمه كنن؟

نه
اگه ناریخ اکسپایر رو تو ترجمه زدن بده دوباره ترجمه کنن
زدن ، يعني بگم تاريخ انقضا شو تو ترجمه ننويسن؟؟؟اخه ثبت احوال ميگه تمديد كارت ملي نداريم .

من از دارالترجمه پرسیدم مبنی براینکه تاریخ انقضا کارت را در متن برگردان استفاده می کنند یا خیر و گفتند حتما" باید ترجمه شود. اما ایشان اشاره هم کردند که تا حالا کارت ملی جدیدی ترجمه نکرده اند وهمه در سبک قدیمی و با تاریخ های منقضی بوده. من بازهم پیگیر تعوض و تمدید کارت خواهم بود ولی شاید اگر برای شخص مسول در سفارت شرح بدهیم که دولت فراخوان برای تمدید و تعوض کارت ملی هنوز نداد و کلیه کارت ها تا پایان 92 معتبرند (نقل قول دفتر پیشخوان دولت ) بپذیرد.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، m.sabet ، aghaghia ، maryam_a ، Niyousha
(2013-07-13 ساعت 14:15)poopak16 نوشته:  من از دارالترجمه پرسیدم مبنی براینکه تاریخ انقضا کارت را در متن برگردان استفاده می کنند یا خیر و گفتند حتما" باید ترجمه شود. اما ایشان اشاره هم کردند که تا حالا کارت ملی جدیدی ترجمه نکرده اند وهمه در سبک قدیمی و با تاریخ های منقضی بوده. من بازهم پیگیر تعوض و تمدید کارت خواهم بود ولی شاید اگر برای شخص مسول در سفارت شرح بدهیم که دولت فراخوان برای تمدید و تعوض کارت ملی هنوز نداد و کلیه کارت ها تا پایان 92 معتبرند (نقل قول دفتر پیشخوان دولت ) بپذیرد.

دقیقا همینطوره دوست عزیز و همانطوری که بالا هم توضیح دادم نیاز به تعویض کارت نیست ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: maryam_a ، aghaghia ، ghafari88 ، محبت
(2013-07-13 ساعت 14:19)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 14:15)poopak16 نوشته:  من از دارالترجمه پرسیدم مبنی براینکه تاریخ انقضا کارت را در متن برگردان استفاده می کنند یا خیر و گفتند حتما" باید ترجمه شود. اما ایشان اشاره هم کردند که تا حالا کارت ملی جدیدی ترجمه نکرده اند وهمه در سبک قدیمی و با تاریخ های منقضی بوده. من بازهم پیگیر تعوض و تمدید کارت خواهم بود ولی شاید اگر برای شخص مسول در سفارت شرح بدهیم که دولت فراخوان برای تمدید و تعوض کارت ملی هنوز نداد و کلیه کارت ها تا پایان 92 معتبرند (نقل قول دفتر پیشخوان دولت ) بپذیرد.

دقیقا همینطوره دوست عزیز و همانطوری که بالا هم توضیح دادم نیاز به تعویض کارت نیست ...

بنظرم این کارتون اشتباهه چون خیلی از بچه های 2014 الان دادن ترجمه و کارتای جدیدی که بگیرند تا 1402 اعتبار داره ممکنه تناقض براشون پیش بیاد و اعتبار همون چیری که رو کارتته براشون مهم باشه نه فته شفاهی !!
اگه تا مصاحبت زمان داری بده عوض کنن ماکزیمم 45 روزه میاد
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان عزیز در رابطه با کارت ملی که تاریخ انقضاء گذشته باشه باید حتما تعویض بشه و در مورد شناسنامه من بالای 30 سال هستم اما شناسنامم رو تا حالا عوض نکردم آیا واقعا تعویض شناسنامه و کارت ملی واجبه؟مثلا اگه کسی شماره مصاحبش پایین باشه که فرصت اینکارو نداره بعدش جایی در شناسنامه تاریخ انقضاء نزده اگه ممکنه توضیح بیشتری در این رابطه بدید؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 17:16)arash12 نوشته:  با سلام به دوستان عزیز در رابطه با کارت ملی که تاریخ انقضاء گذشته باشه باید حتما تعویض بشه و در مورد شناسنامه من بالای 30 سال هستم اما شناسنامم رو تا حالا عوض نکردم آیا واقعا تعویض شناسنامه و کارت ملی واجبه؟مثلا اگه کسی شماره مصاحبش پایین باشه که فرصت اینکارو نداره بعدش جایی در شناسنامه تاریخ انقضاء نزده اگه ممکنه توضیح بیشتری در این رابطه بدید؟

یا امضاتون رو کامل کنین یا وقتی سوال میکنین حدود کیستون رو بگین لطفا..
خیر تعویض لازم و اجباری نیست.. اگرم دوست داشته باشین عوض کنین حدود 1.5 تا 2 ماه اینا طول میکشه و قبل از مصاحبه دستتونه.. فقط خواستم بگم فرصت دارین..
تشکر کنندگان: ghafari88 ، KIMIA2005 ، maryam_a ، ojee
(2013-07-13 ساعت 19:51)sejz نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 17:16)arash12 نوشته:  با سلام به دوستان عزیز در رابطه با کارت ملی که تاریخ انقضاء گذشته باشه باید حتما تعویض بشه و در مورد شناسنامه من بالای 30 سال هستم اما شناسنامم رو تا حالا عوض نکردم آیا واقعا تعویض شناسنامه و کارت ملی واجبه؟مثلا اگه کسی شماره مصاحبش پایین باشه که فرصت اینکارو نداره بعدش جایی در شناسنامه تاریخ انقضاء نزده اگه ممکنه توضیح بیشتری در این رابطه بدید؟

خیر تعویض لازم و اجباری نیست.. اگرم دوست داشته باشین عوض کنین حدود 1.5 تا 2 ماه اینا طول میکشه و قبل از مصاحبه دستتونه.. فقط خواستم بگم فرصت دارین..
با عرض پوزش حتما اینکار رو انجام می دم من کیسم سه رقمی هست مگه مصاحبه ها از اول سپتامبر شروع نمی شه؟یا اینکه میوفته تو اکتبر؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: maryam_a
(2013-07-13 ساعت 20:14)arash12 نوشته:  

با عرض پوزش حتما اینکار رو انجام می دم من کیسم سه رقمی هست مگه مصاحبه ها از اول سپتامبر شروع نمی شه؟یا اینکه میوفته تو اکتبر؟

مصاحبه ها از اکتبر شروع میشه ولی اگه سفارتتون انکاراست باتوجه به امار 2013 ایی ها , انکارا به خاطر تجمع بیشتر کیسها نسبت به دو سفارت دیگه کیس های سه رقمی از نوامبر شروع شده بودند.
تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، maryam_a
دوستان ترجمه و اصل کارت پایان خدمت ((((همسر)))) شخص برنده هم برای مصاحبه لازمه؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
(2013-07-14 ساعت 18:46)negarin60 نوشته:  دوستان ترجمه و اصل کارت پایان خدمت ((((همسر)))) شخص برنده هم برای مصاحبه لازمه؟

بله حتما با خودتون ببرید.چون روی پایان خدمت حساس هستند.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، negarin60 ، maryam_a ، ojee
سلام

مگر کارت ملی رو هم باید ترجمه کنیم اصلاً............؟؟؟
اصلا هیچ جای سایت لاتری اسمی از کارت ملی نیورده بود که ... فقط شناسنامه رو گفته بود........
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(2013-07-13 ساعت 14:11)KIMIA2005 نوشته:  جهت اطلاع دوستان عزیز کارت های ملی تا اخر 92 اعتبار دارند و نیازی به تعویض کارت ملی و یا شناسنامه نیستش مگر اینکه عکس شناسنامه قدیمی باشه و یا فامیل تغییر کرده باشه و یا پسوندی داشته که حذف شده که در اینصورت شخص برا اینکه مغایرتی با دیگر مدارک نداشته باشه نسبت به تعویضش اقدام میکنه مثل خودم وگرنه دلیلی نداره کارت و شناسنامه رو تعویض کنید..خودتون رو درگیر این مسئله نکنید و به مسائل وکارهای مهمتر و اساسی تربپردازید حتی شاید در مصاحبه اصلا کارت ملی رو هم ازشما نخواستند..موفق باشید
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
(2013-07-14 ساعت 19:13)mehdikhosro نوشته:  سلام

اصلا هیچ جای سایت لاتری اسمی از کارت ملی نیورده بود که ... فقط شناسنامه رو گفته بود........

(2013-07-13 ساعت 14:11)KIMIA2005 نوشته:  جهت اطلاع دوستان عزیز کارت های ملی تا اخر 92 اعتبار دارند و نیازی به تعویض کارت ملی و یا شناسنامه نیستش مگر اینکه عکس شناسنامه قدیمی باشه و یا فامیل تغییر کرده باشه و یا پسوندی داشته که حذف شده که در اینصورت شخص برا اینکه مغایرتی با دیگر مدارک نداشته باشه نسبت به تعویضش اقدام میکنه مثل خودم وگرنه دلیلی نداره کارت و شناسنامه رو تعویض کنید..خودتون رو درگیر این مسئله نکنید و به مسائل وکارهای مهمتر و اساسی تربپردازید حتی شاید در مصاحبه اصلا کارت ملی رو هم ازشما نخواستند..موفق باشید

ترجیحاً ترجمه کنید و همراهتون باشه. ظاهراً برخی از آفیسرها خواستند که ببینند. بد نیست که ترجمه اش همراهتون باشه. ضرر نداره.
موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: maryam_a ، ojee
(2013-07-14 ساعت 19:16)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 19:13)mehdikhosro نوشته:  سلام

ترجیحاً ترجمه کنید و همراهتون باشه. ظاهراً برخی از آفیسرها خواستند که ببینند. بد نیست که ترجمه اش همراهتون باشه. ضرر نداره.
موفق باشید.

به طور کاملا مشخص در مدارک لازم برای سفارت آنکارا ذکر شده ... بقیه سفارت ها رو در جریان نیستم ....
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: ghafari88 ، maryam_a ، ojee

من شناسناممو تعویض کردم کمتر از دو هفته به دستم رسید، البته من یه تیکه از فامیلیمو برداشتم!!!

یه سوالم داشتم از دوستان، من که فامیلیم تغییر کرده الان و با نام فامیلی که تو مدرک لیسانسم ثبت شده اندکی فرق داره، اونوقت این مساله در مصاحبه و ارائه مدرکم مشکلی به وجود نمیاره؟؟؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان