کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
جهت اطلاع دوستانی که پرسیده بودند تعویض شناسنامه چقدر زمان میبره بنده شناسنامه رو که واسه تعویض داده بودم بعد از 20 روز امروز اومد..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
حالا یعنی بریم کارت ملی رو عوض کنیم ؟؟

تشکر کنندگان: afshinghwink
(2013-07-15 ساعت 17:04)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 16:52)aghaghia نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 16:18)hariri-a نوشته:  با سلام به دوستان،

برای من مشکلی در زمینه ترجمه مدارک پیش اومده. پس از اینکه بعد از چندین بار مراجعه به دارالترجمه اعتبار نوین در حوالی میدان فردوسی بالاخره موفق به دریافت ترجمه ها شدم (به دلیل بدقولی دارالترجمه)، پس از چک ترجمه ها متوجه چندین اشتباه نوشتاری و گرامری شدم و وقتی درخواست کردم که نسخه تصحیح شده با پیک برای اینجانب ارسال بشه، به هیچ عنوان زیر بار هزینه پیک نرفته و بعد از کلی بحث و جدل کلا زیر بار تصحیح ترجمه ها هم نرفت. آیا کسی می دونه تو این مملکت خراب شده میشه برخوردی با این شخص کرد یا خیر؟
در ضمن اکیداً به همه دوستان توصیه می کنم که به این دارالترجمه مراجعه نکنید.

مسلما شما میتونید شکایت کنید ولی چون روند رسیدگی به شکایات در کشور فرسایش هست و اونها هم اینو میدونن حتی اگر تهدید به شکایت هم بکنید میگن برو شکایت کن و خب این وسط وقت و هزینه های بیشتری هم متحمل خواهید شد متاسفانه!!! البته اگر از دوستان کسی اطلاعاتی در زمینه برخورد با این افراد داره خوشحال میشیم بشنویم...
دوستانی که برای ترجمه مدارکشون مراجعه می کنند در نظر داشته باشند که هجی صحیح اسمشون یعنی اونی که در پاسپورت و در فرم ها نوشتن با هجی اسامی شهر و ادرس محل سکونت رو خودشون از قبل روی کاغذ بنویسن و بهشون تاکید کنند که با این روش نوشته بشه و از قبل باهاشون طی کنید که اگر اشتباهی در این موارد پیش بیاد متوجه اون هاست و باید تصحیحش کنند اگر قبول نکردند برین سراغ یه دارالترجمه دیگه، بخصوص در تهران چیزی که زیاده دارالترجمه!

همونطوری که دوست عزیزمون اقاقیا نیز یاداور شدند میتونید یک کپی از پاسپورت رو هم به دارالترجمه بدید و نیز از اونها بخواهید قبل از مهر و تکمیل نهایی ترجمه ها یک نسخه از ترجمه ها را برای شما ایمیل کنندتا بررسی و اگر مغایرتی بود تصحیح شود به هر صورت در ابتدا با دارالترجمه طی کنید که مثل این دوستمون دچار مشکل نشید و بقول معروف جنگ اول به از صلح آخر هستش ...

ممنون از همتون، من تنها کاری که می تونم بکنم اینه که بقیه رو مطلع کنم که گرفتار این دارالترجه نشن

جهت اطلاع دوستان مجدداً اسم و آدرشو میگم:

دارالترجمه اعتبار نوین، حوالی میدان فردوسی
2014AS24XX // تعداد 2 نفر //
ارسال فرمها با ایمیل 16 جولای // تأییدیه 19 جولای
دریافت نامه دوم: 20 نوامبر// تاریخ مصاحبه: هفته آخر ژانویه، ابوظبی، یک ضرب Cool
مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، love_everlife ، maryam_a ، زری وحدتی
(2013-07-15 ساعت 20:59)rainyboy نوشته:  حالا یعنی بریم کارت ملی رو عوض کنیم ؟؟

دوست عزیزاونش دیگه بستگی به خودت داره من خودم واسه تاریخ انقضا رفتم تعویض کردم و خیال خودم رو راحت کردم ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2013-07-15 ساعت 20:50)KIMIA2005 نوشته:  جهت اطلاع دوستانی که پرسیده بودند تعویض شناسنامه چقدر زمان میبره بنده شناسنامه رو که واسه تعویض داده بودم بعد از 20 روز امروز اومد..

بابای کیمیا Smile .... برای خواهر خانوم من دقیقا 45 روز طول کشید تا اومد. بگیر نگیر داره. اما خوشحالم که شناسنامتون رو زود گرفتین .... مبارک باشه ... یعنی الان دوباره متولد شدین؟! Big Grin
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، love_everlife ، maryam_a ، behfaza ، afshinghwink ، زری وحدتی
(2013-07-15 ساعت 15:48)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 00:13)arash12 نوشته:  با سلام از دوستان کسی هست که کارت ملیش رو عوض کرده باشه بگه چقدر طول میکشه؟من می ترسم کارت ملی رو عوض کنم بعد تا بخواهد برسه طول بکشه. تازه شناسنامم هم قدیمیه نمی دونم چیکار کنم. واقعا ریسکه.

ارش جان لااقل امضات رو کامل کن تا براساس کیس نامبر بتونیم راحتتر راهنماییتون کنیم دوست عزیز بنده کارت ملی و شناسنامه رو دادم واسه تعویض و گفتند که حداکثرحدودای 40 روز طول میکشه تا به دستتون برسه شما کیس نامبرت چنده ؟؟

تعويض كارت ملي يك ماه زمان ميبره و از طريق دفتر پيشخوان انجام ميشه....
تشکر کنندگان: jazirehh ، KIMIA2005 ، aghaghia ، maryam_a ، زری وحدتی
(2013-07-16 ساعت 11:11)EKAM نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 00:13)arash12 نوشته:  با سلام از دوستان کسی هست که کارت ملیش رو عوض کرده باشه بگه چقدر طول میکشه؟من می ترسم کارت ملی رو عوض کنم بعد تا بخواهد برسه طول بکشه. تازه شناسنامم هم قدیمیه نمی دونم چیکار کنم. واقعا ریسکه.

ارش جان لااقل امضات رو کامل کن تا براساس کیس نامبر بتونیم راحتتر راهنماییتون کنیم دوست عزیز بنده کارت ملی و شناسنامه رو دادم واسه تعویض و گفتند که حداکثرحدودای 40 روز طول میکشه تا به دستتون برسه شما کیس نامبرت چنده ؟؟

دوستان برای تعویض کارت ملی نیازی به مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان ندارین، می تونین از طریق وب سایت تثب احوال درخواست بدین، بدون اینکه کارت قدیمی رو تحویل بدین، کارت جدیدتون صادر میشه و پست میاره در منزل، کارت قدیمی رو می گیره و کارت جدید رو تحویل میده، هزینه اش هم چند ماه پیش 2500 تومان بود.
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، afshinghwink ، زری وحدتی
(2013-07-16 ساعت 11:18)jazirehh نوشته:  

دوستان برای تعویض کارت ملی نیازی به مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان ندارین، می تونین از طریق وب سایت تثب احوال درخواست بدین، بدون اینکه کارت قدیمی رو تحویل بدین، کارت جدیدتون صادر میشه و پست میاره در منزل، کارت قدیمی رو می گیره و کارت جدید رو تحویل میده، هزینه اش هم چند ماه پیش 2500 تومان بود.
Jazirehh جان درست میگه. من همین کار رو انجام دادم 2 3 هفته ای با پست آوردن در خونه... البته این برای شیراز بود... فقط موقع ثبت نام فراموش نکنید کد رهگیری رو save کنید
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، afshinghwink ، rasoularab ، زری وحدتی
دوستان در سایت ثبت احوال قسمت خدمات الکترونیکی شما میتونید اعلام تغییر کدپستی کنید که بعدا پست کارت ملی جدید با کدپستی و ناریخ جدید رو میاره در خونه و کارت ملی قدیمی رو بعلاوه 2500 تومان میگیره که حسنش اینه که توی این مدت هم کارت ملی قدیمی دستتون هست و اگه دیر آورد از همون قدیمی استفاده کنید.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، amin arefi ، afshinghwink ، زری وحدتی
(2013-07-16 ساعت 11:32)tenese نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 11:18)jazirehh نوشته:  

Jazirehh جان درست میگه. من همین کار رو انجام دادم 2 3 هفته ای با پست آوردن در خونه... البته این برای شیراز بود... فقط موقع ثبت نام فراموش نکنید کد رهگیری رو save کنید

نه دوستان. دیگه این امکان وجود نداره و از روی سایت ثبت احوال برداشته شده و سامانه اش عوض شده. فقط باید به دفاتر پیشخوان مراجعه کنید.

[عکس: b404265_melli.jpg]
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، reza_top60 ، amin arefi ، maryam_a ، محبت ، زری وحدتی ، EKAM ، آلیس-1980
می بخشید مگه کسانیکه شناسنامشون قدیمی هست باید عوض کنند؟ آخه شناسنامه که تاریخ انقضا نداره
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-07-16 ساعت 12:51)rastashah نوشته:  می بخشید مگه کسانیکه شناسنامشون قدیمی هست باید عوض کنند؟ آخه شناسنامه که تاریخ انقضا نداره

نه دوست عزیز. نیازی به تعویض نیست. مگر اینکه شناسنامتون مشکل خاصی داشته باشه.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: rastashah ، KIMIA2005 ، maryam_a ، behfaza ، H Pier ، زری وحدتی
سلام دوستان آیا لازمه کارت ملی که تاریخش گذشته عوض بشه
شماره کیس: 2014AS3xx
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ مصاحبه: 15 دسامبر 2013
دریافت ویزا: 17 دسامبر 2013
تاريخ اولين ورود: 10 آوريل 2014
مقصد اول : هيوستون تگزاس
مقصد دوم: لاس وگاس نوادا

مرد باش و پاي در راه بنه
راه خود گويدت چون بايد كرد
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-07-16 ساعت 13:53)shahin_1359 نوشته:  سلام دوستان آیا لازمه کارت ملی که تاریخش گذشته عوض بشه

دوست عزیزم، تصور نمی کنید که اگر قبل از مطرح کردن یک سوال تاپیک مربوطه اش رو مطالعه کنید به جوابتون می رسید و نیازی نیست دوباره سوال رو مطرح کنید؟ Smile

به زعم بسیاری از دوستان؛ خیر؛ نیازی به تعویض نیست.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: reza_top60 ، KIMIA2005 ، maryam_a ، behfaza ، H Pier
سلام خسته نباشید من یک سوال دارم من امسال برنده شدم تو لاتاری و تو ردیف های 4000 هم هستم 1 سوال دارم من دیپلم دارم دیپلم کارودانش متوسطه می خواستم بدونم از نظر مصاحبه مشکلی دارم یا نه البته شاغل هستم و مدارک فنی حرفه ای کامپیوتر هم دارم سفارت هم آنکارا هست ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان