کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام
دوستان من مدرک لیسانسم ازاد هست سوال دارم :
میخوام بدونم الان که باید ببرم ترجمه اول باید ببرم تایید سازمان دانشگاه ازاد بگیرم یا لازم نیست؟؟برای ریز نمراتی که از دانشگاه گرفتم برای ارشدم چی اوناهم نیاز به تایید سازمان دانشگاه ازاد داره؟(البته ریز نمراتم تمام مراحل مهر و امضاش داخل دانشگاه انجام شده)
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia
(2013-07-18 ساعت 13:09)ojee نوشته:  سلام
میخوام بدونم الان که باید ببرم ترجمه اول باید ببرم تایید سازمان دانشگاه ازاد بگیرم یا لازم نیست؟؟برای ریز نمراتی که از دانشگاه گرفتم برای ارشدم چی اوناهم نیاز به تایید سازمان دانشگاه ازاد داره؟(البته ریز نمراتم تمام مراحل مهر و امضاش داخل دانشگاه انجام شده)

سلام
1- اگر دانشنامه دانشگاه آزاد رو دارید ( دارای هولوگرام) نیازی به تائیده سازمان مرکزی نیست.
2-درخصوص ریزنمرات، می بایست ریزنمراتتون تائید سازمان مرکزی داشته باشه که باید از اداره فارغ التحصیلان واحد دانشگاهیتون درخواست بدید ( 5000 تومن هم باید واریز کنید و فکر کنم یک ماه طول می کشته تا حاضر بشه )

موفق باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، زری وحدتی ، aghaghia ، KIMIA2005 ، behfaza
(2013-07-07 ساعت 19:24)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان...ما با توجه به اینکه تهران نیستیم و در شهرمون دارالترجمه رسمی نداریم مسافرت پیش امد و به تهران اومدیم و مدارکمونو ترجمه کردیم میخواستم ببینم با توجه به کیس نامبرمون ایا این ترجمه ها منقضی میشن یا نه اعتبار دارن.تشکر

(2013-07-18 ساعت 13:12)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 13:09)ojee نوشته:  سلام

سلام
1- اگر دانشنامه دانشگاه آزاد رو دارید ( دارای هولوگرام) نیازی به تائیده سازمان مرکزی نیست.
2-درخصوص ریزنمرات، می بایست ریزنمراتتون تائید سازمان مرکزی داشته باشه که باید از اداره فارغ التحصیلان واحد دانشگاهیتون درخواست بدید ( 5000 تومن هم باید واریز کنید و فکر کنم یک ماه طول می کشته تا حاضر بشه )

موفق باشید
سلام فقط خواستم بگم تازگی ها هزینش شده 10000 هزار تومن.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee
(2013-07-18 ساعت 00:46)rainyboy نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 21:18)خسته از وطن نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 21:11)sejz نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 20:59)nedali نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 19:25)payam62 نوشته:  جناب آقای پیری دقت کنین ! اصل مدارک به درد سفارت نمیخوره . بلکه اصل ترجمه ی مدارک برای سفارت نیاز هست . منتها ، شما باید هنگام مصاحبه ، اصل مدارک همراهتون باشه تا اگه نیاز شد ارائه بدین . مثل کارت ملی یا مدارک تحصیلی و ... . پس از مصاحبه هم اصل مدارک رو بهتون پس میدن و فقط اصل ترجمه ی مدارک را نگه میدارند.

مگه پاسپورت هم ترجمه لازم داره خودش به لاتین نوشته دیگه ایا ترجمه کنیم ؟

پاسپورت رو ترجمه کنید؟؟؟!!! خیر این امکان وجود نداره.. :O

چه قاطعانه!! بله پاسپورت قابل ترجمه است و من این کار رو انجام دادم!

وای خیلی باحال بود . فلسفه پاسپورت رفت زیر سوال Big Grin

احساس کردم پاسم نیاز به ترجمه داره بعد این پستا Big GrinTongueSmile
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: sejz ، rainyboy
دوستان منو یه راهنمایی کنید تاریخ انقضا پاسم june 2014 است و تو سایت آنکارا خوندم باید تا 8 ماه بعد گرفتن ویزا اعتبار داشته باشه ولی از طرفی برای اقامت دانشجویی اقدام کردم و کپی این پاسو دادم. حالا برای گرین کارت عوض کنم برای اون یکی مشکل پیش نمیاد؟!
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان:
(2013-07-18 ساعت 03:28)محبت نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 02:08)pooyan1920 نوشته:  سلام . . . .
من 2 مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو دارم . . اول اینکه سفارت که به اصل شون کاری نداره فقط کپی برابر اصلشون رو می خواد دیگه؟ درسته؟
و دومین سوالم اینه که اگه خدا بخواد و من رفتم . . بدون شک بعد از مدتی که یه کم جا بیفتم باید برم دانشگاه حالا سوال اینه که این دو مدرکم لازمه که مهر دادگستری رو هم بخوره؟ برای دانشگاه رفتن لازمه؟
سلام دوست خوب
1-اصل مدرک رو میخوان نه کپی برابر اصل
2-ریز نمرات+اصل مدرک+ترجمه بهمراه مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
3-موفق باشی
یعنی سفارت اصل مدرک دیپلم و پیشم رو می خواد؟؟ترجمه رو هم می خواد دیگه؟؟
برای ورود به دانشگاه یا کالج ریزنمرات هم دیپلم و هم پیش دانشگاهیم لازمه؟؟
ترجمه این ریزنمرات هم لازمه؟؟
شرمنده اگه سوالی دوباره می پرسم امیدوارم نگرانی ام قابل درک باشه
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان:
(2013-07-18 ساعت 14:38)pooyan1920 نوشته:  
من 2 مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو دارم . . اول اینکه سفارت که به اصل شون کاری نداره فقط کپی برابر اصلشون رو می خواد دیگه؟ درسته؟
و دومین سوالم اینه که اگه خدا بخواد و من رفتم . . بدون شک بعد از مدتی که یه کم جا بیفتم باید برم دانشگاه حالا سوال اینه که این دو مدرکم لازمه که مهر دادگستری رو هم بخوره؟ برای دانشگاه رفتن لازمه؟
سلام دوست خوب
3-موفق باشی

دوست عزیز، جواب همه سوالات شما مثبت هست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، pooyan1920 ، محبت
(2013-07-18 ساعت 14:37)EKAM نوشته:  دوستان منو یه راهنمایی کنید تاریخ انقضا پاسم june 2014 است و تو سایت آنکارا خوندم باید تا 8 ماه بعد گرفتن ویزا اعتبار داشته باشه ولی از طرفی برای اقامت دانشجویی اقدام کردم و کپی این پاسو دادم. حالا برای گرین کارت عوض کنم برای اون یکی مشکل پیش نمیاد؟!

مشکلی نیست دوست عزیز، میتونید پاسپورت جدید رو اسکن کنید و براشون بفرستید تا در پرونده ویزای تحصیلی شما هم قرار بگیره، در ضمن تا 2 سال پیش که موقع تعویض پاس، پاس قدیمی رو هم پانچ میکردند و پس میدادند اگر مشکلی بود میتونید اون رو هم همراه داشته باشید و نشون بدید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، EKAM ، محبت
(2013-07-18 ساعت 14:37)EKAM نوشته:  دوستان منو یه راهنمایی کنید تاریخ انقضا پاسم june 2014 است و تو سایت آنکارا خوندم باید تا 8 ماه بعد گرفتن ویزا اعتبار داشته باشه ولی از طرفی برای اقامت دانشجویی اقدام کردم و کپی این پاسو دادم. حالا برای گرین کارت عوض کنم برای اون یکی مشکل پیش نمیاد؟!

من جای شما باشم تمدید می کنم. فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.

تشکر کنندگان: EKAM ، محبت
(2013-07-18 ساعت 15:02)aghaghia نوشته:  
سلام دوست خوب
3-موفق باشی

لطفا این سوالم جواب بدین که غیر از ریز نمرات و مدرک چه مدارکی باید تاییدیه دادگستری یا وزارت خارجه بگیرن برای دانشگاه .

تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-18 ساعت 15:13)rainyboy نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 15:02)aghaghia نوشته:  
سلام دوست خوب
3-موفق باشی

لطفا این سوالم جواب بدین که غیر از ریز نمرات و مدرک چه مدارکی باید تاییدیه دادگستری یا وزارت خارجه بگیرن برای دانشگاه .

این پست رو بخونید، مدارک تحصیلی شما مد نظر هست.
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، محبت ، sinamn ، rainyboy
سلام به همه دوستان تازه وارد اولا ورودتون رو به انجمن خیر مقدم میگم دوما هیچ ایرادی نداره سوال پرسیدن چون همه برای همین اینجائیم تا بپرسیم و هر چیزی رو که میدونیم جواب بدیم اما بد نیست تاپیکها رو مطالعه کنید و خیلی مسائل براتون پیش از پرسش حل میشه اینطوری تمرکز بیشتری روی مشکلات و سوالاتتون خواهید داشت و نتیجه بهتری میگیرید - به امید موفقیت همه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، aghaghia ، KIMIA2005 ، noobnoobi ، ghafari88 ، amin arefi
Wink 
(2013-07-16 ساعت 14:18)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 13:53)shahin_1359 نوشته:  سلام دوستان آیا لازمه کارت ملی که تاریخش گذشته عوض بشه

دوست عزیزم، تصور نمی کنید که اگر قبل از مطرح کردن یک سوال تاپیک مربوطه اش رو مطالعه کنید به جوابتون می رسید و نیازی نیست دوباره سوال رو مطرح کنید؟ Smile

به زعم بسیاری از دوستان؛ خیر؛ نیازی به تعویض نیست.

Smile ممنون دوست عزیز
آخه هر چی خوندم دیدم همه حرف از تعویض میزنند.
میشه بگی بعضی ها برای چی عوض میکنن؟
ممنون از لطفت
شماره کیس: 2014AS3xx
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ مصاحبه: 15 دسامبر 2013
دریافت ویزا: 17 دسامبر 2013
تاريخ اولين ورود: 10 آوريل 2014
مقصد اول : هيوستون تگزاس
مقصد دوم: لاس وگاس نوادا

مرد باش و پاي در راه بنه
راه خود گويدت چون بايد كرد
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 01:01)shahin_1359 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 13:53)shahin_1359 نوشته:  سلام دوستان آیا لازمه کارت ملی که تاریخش گذشته عوض بشه

دوست عزیزم، تصور نمی کنید که اگر قبل از مطرح کردن یک سوال تاپیک مربوطه اش رو مطالعه کنید به جوابتون می رسید و نیازی نیست دوباره سوال رو مطرح کنید؟ Smile

Smile ممنون دوست عزیز
ممنون از لطفت

خواهش می کنم

معمولا دو دلیل عمده داره:
1- کارت ملیشون بنا به دلایلی مانند تغییر آدرس و به طبع اون تغییر کد پستی؛ مشکلات سجلی و ... نیاز به تعویض داره
2-عده قلیلی هم برای اینکه به قول خودمون روزه شک دار نگیرن بهانه ای می تراشن تا کارت ملیشون رو عوض کنن و مسئله تاریخ انقضا رو از لیست دغدغه هاشون پاک کنن. اما این رو باید بدونید که تعویض کارت ملی، همینطوری نیست و باید دلیلی براش وجود داشته باشه؛ مانند موارد که در بد 1 عرض کردم.

در کل زیاد فکر خودتون رو درگیرش نکنید
موفق باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، ojee ، maryam_a
(2013-07-20 ساعت 08:53)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 01:01)shahin_1359 نوشته:  

Smile ممنون دوست عزیز
ممنون از لطفت

خواهش می کنم

معمولا دو دلیل عمده داره:
1- کارت ملیشون بنا به دلایلی مانند تغییر آدرس و به طبع اون تغییر کد پستی؛ مشکلات سجلی و ... نیاز به تعویض داره
2-عده قلیلی هم برای اینکه به قول خودمون روزه شک دار نگیرن بهانه ای می تراشن تا کارت ملیشون رو عوض کنن و مسئله تاریخ انقضا رو از لیست دغدغه هاشون پاک کنن. اما این رو باید بدونید که تعویض کارت ملی، همینطوری نیست و باید دلیلی براش وجود داشته باشه؛ مانند موارد که در بد 1 عرض کردم.

در کل زیاد فکر خودتون رو درگیرش نکنید
موفق باشید

بهتره عوض كني و روزه شك دار نگيري Wink تو ترجمه تاريخ انقضا رو ميزنه حالا اگه شانس نياري آفيسر گير بده چي !!!!!
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان