کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
آخ جون سوال دارم Smile

1 - دوستان ریز نمرات دیپلمو پیش دانشگاهی نیازه واسه ترجمه واسه روز مصاحبه ؟؟؟؟

2 - من قصد تحصیل دارم ریز نمرات کل دبیرستان لازمه یا فقط همون دیپلم و پیش ؟؟؟؟
مرسی
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: noobnoobi ، maziar irani ، behfaza
(2013-08-10 ساعت 20:53)ojee نوشته:  آخ جون سوال دارم Smile

1 - دوستان ریز نمرات دیپلمو پیش دانشگاهی نیازه واسه ترجمه واسه روز مصاحبه ؟؟؟؟

2 - من قصد تحصیل دارم ریز نمرات کل دبیرستان لازمه یا فقط همون دیپلم و پیش ؟؟؟؟
مرسی

آخ جون جواب! Big Grin

1- خیر نیازی نیست. اما بهتره که همراهتون باشه.
2- تصور می کنم فقط همون دیپلم و پیش کافی باشه. باز علما نظر بدن ( البته اگر بینشون اختلاف نیفته Big Grin و ماه رو بتونن ببینن! Tongue )
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، storagemeter ، محبت ، H Pier ، noobnoobi ، آلیس-1980 ، behfaza ، sharareh amini
اهالی مهاجرسرا ! من مدارک رو امروز از دارالترجمه لعنت الله عیه گرفتم بعد از کلی دعوا و گیس و گیس کشی متوجه شدم 2 تا از مدارک مت خوب پلمپ نشده و کلا لقه ...
ایراد وارده یا نه ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ojee ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 00:04)soli asali نوشته:  اهالی مهاجرسرا ! من مدارک رو امروز از دارالترجمه لعنت الله عیه گرفتم بعد از کلی دعوا و کیس و گیس کشی متوجه شدم 2 تا از مدارک مت خوب پلمپ نشده و کلا لقه ...
ایراد وارده یا نه ؟

دوست عزیزدعوا واسه چی؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 00:18)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:04)soli asali نوشته:  اهالی مهاجرسرا ! من مدارک رو امروز از دارالترجمه لعنت الله عیه گرفتم بعد از کلی دعوا و کیس و گیس کشی متوجه شدم 2 تا از مدارک مت خوب پلمپ نشده و کلا لقه ...
ایراد وارده یا نه ؟

دوست عزیزدعوا واسه چی؟؟

دعوا برای دیر تحویل دادن مدارک. دعوا برای درست انجام ندادن ترجمه ها. و ...
برای اشتباه تو توضیحات شناسنامه.
و در آخر برای همین پلمپ وسخره ای برای زده.
به نظر شما این پلمپی که اینجوری شل و وله مشکل ایجاد نمیکنه ؟
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

(2013-08-12 ساعت 00:49)soli asali نوشته:  
ایراد وارده یا نه ؟

دوست عزیزدعوا واسه چی؟؟

بنظر من دعواشو که کردی پس ببر دارالترجمه واست درستش کنه که خیالت هم راحت باشه
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 00:55)KIMIA2005 نوشته:  
ایراد وارده یا نه ؟

دوست عزیزدعوا واسه چی؟؟

نمیکنه .... بهش گفتم گفت به من ربطی نداره. منم زدم میز عسلی شو شکوندم Big Grin اومدم بیرون
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، behfaza ، sharareh amini
(2013-08-12 ساعت 00:57)soli asali نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:55)KIMIA2005 نوشته:  
ایراد وارده یا نه ؟

دوست عزیزدعوا واسه چی؟؟

نمیکنه .... بهش گفتم گفت به من ربطی نداره. منم زدم میز عسلی شو شکوندم Big Grin اومدم بیرون

دوست عزیزبالاخره اشتباهاتی رو که در ترجمه ها داشت تصحیح کرد یانه ؟؟
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
سلام،
همسر من با CN2XXX ترم آخر کارشناسی ناپیوسته هست و مدرک کاردانی از دانشگاه علمی کاربردی داره، الان 2 تا سوال برای ما پیش اومده:
1- آیا مدرک کاردانی دانشگاه علمی کاربردی برای ترجمه و سفارت کافیه (دانشنامه بدون ذکر معدل و تعداد واحد گذرانده)
2- مدرک موقت پیش دانشگاهی (اصل مدرک رو نداره) برای ترجمه و سفارت قابل قبوله یا باید اصلش رو هم بگیره؟
با تشکر از وقتتون، امیدوارم در آینده ما هم بتونیم به دیگر دوستان کمک کنیم.
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
دوستان مدرک فوق دیپلم و ریز نمراتش کفایت میکنه ؟ یا دیپلم هم باید همراهم باشه ؟
چون من هردوش (دیپلم 11 ساله و فوق دیپلم) رو دارم ... میخاستم ببینم دیپلمم رو هم ترجمه کنم ؟ لازم میشه ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
(2013-08-06 ساعت 10:30)azar1348 نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 16:14)HELIAA نوشته:  سلام.ممنون از كمكهاتون .زحمتتون.من مدركم ليسانسه.اونجا قصد ادامه تحصيل دارم. ايا بايد ليسانس ,ريز نمراتش بعلاوه ديپلم و پيش دانشگاهي رو هم ترجمه رسمي و مهر دادگستري و وزارت بكنم ?حدودا هزينش چقدر ميشه. اگه اونام لازمه , من ديپلم و پيشم رو گم كردم. كپيشونو دارم. با اونا ميشه كاري كرد. متونم تو مصاحبه نگم كه اين قصدو دارم? وضع ماليم خيلي خوب نيس. فك ميكميد بتونم ادامه تحصيل بدم. يعني هم كار و هم تحصيل?نميدونم ميانگين هزينش حدودا چقدره.رشته صنايع.

سلام هلیای عزیز

دوست خوبم اول بگم که بله همه مدارکی که فرمودین با همه تاییدیه ها لازمه اما :
بقیه سوالاتون اینقدر جوابای طولانی و مختلف داره که توی یه پست نمیشه پاسخ داد و هم اینکه اصلا اینجا تاپیک رجمه رسمی مدارک، دارالترجمه ، هست و جای اون سوالا نیست . شما تالارهای این لینک را مطالعه بفرمایید احتمالا به خیلی از مسایل تحصیلی ، دانشگاه ها ، هزینه ها و انواع کمک هزینه ها و .... پی خواهید برد و اگر باز هم سوالات خیلی جزیی و تخصصی تر نیز داشتید سایتهای تخصصی تحصیل در خارج از کشور میتونه کمکتون کنه .
موفق باشید

هلیا عزیز من کل شناسنامه+مدارک و ریز نمرات دیپلوم، پیش دانشگاهی، لیسانس و ارشدم رو بردم واسه ترجمه 4 نسخه 2تا با مهر دادگستری 2تا فقط با مهر مترجم جمعاً شد 220 تومان
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
(2013-08-12 ساعت 05:56)mohammad19911991 نوشته:  دوستان مدرک فوق دیپلم و ریز نمراتش کفایت میکنه ؟ یا دیپلم هم باید همراهم باشه ؟
چون من هردوش (دیپلم 11 ساله و فوق دیپلم) رو دارم ... میخاستم ببینم دیپلمم رو هم ترجمه کنم ؟ لازم میشه ؟

بله دوست عزیز دیپلم رو هم با ترجمه اش همراه داشته باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-08-12 ساعت 03:06)ali99sh نوشته:  سلام،
همسر من با CN2XXX ترم آخر کارشناسی ناپیوسته هست و مدرک کاردانی از دانشگاه علمی کاربردی داره، الان 2 تا سوال برای ما پیش اومده:
1- آیا مدرک کاردانی دانشگاه علمی کاربردی برای ترجمه و سفارت کافیه (دانشنامه بدون ذکر معدل و تعداد واحد گذرانده)
2- مدرک موقت پیش دانشگاهی (اصل مدرک رو نداره) برای ترجمه و سفارت قابل قبوله یا باید اصلش رو هم بگیره؟
با تشکر از وقتتون، امیدوارم در آینده ما هم بتونیم به دیگر دوستان کمک کنیم.

دوست عزیز من با روال دانشگاه علمی کاربردی آشنا نیستم ولی مگه میشه دانشنامه بدون معدل باشه؟!!! شایدم میشه من اطلاع ندارم. مدرک پیش رو سعی کنید حتما با خودتون ببرید. به هر حال سعی کنید تا میتونید اصل مدارک رو هم همواهتون داشته باشید که با نقص مدرک مواجه نشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ojee ، behfaza ، ali99sh
(2013-08-12 ساعت 05:56)mohammad19911991 نوشته:  دوستان مدرک فوق دیپلم و ریز نمراتش کفایت میکنه ؟ یا دیپلم هم باید همراهم باشه ؟

آخرين مدرك تحصيلي كافيه و اگه قصد ادامه تحصيل ندارين احتياجي به ريز نمرات نيست.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
من یه دسته گلی به آب دادم Sad
با این همه تحقیق و حواس جمعی....

من وقتی داشتم فرمهامو پر میکردم تو رشته دبیرستانم که تجربی بود نوشتم natural science
حالا که مدارکو دادم ترجمه دارالترجمه میگه درستش experimental science.گفتم حالا نمیشه شما هم همون natural science بنویسین گفتن نه که نه...شما اشتباه نوشتی به ما چه Sad
چی میشه حالا؟؟ داستان نشه این تناقض...
استرس دارم خیلی
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان