کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-08-12 ساعت 09:13)aghaghia نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 05:56)mohammad19911991 نوشته:  دوستان مدرک فوق دیپلم و ریز نمراتش کفایت میکنه ؟ یا دیپلم هم باید همراهم باشه ؟
چون من هردوش (دیپلم 11 ساله و فوق دیپلم) رو دارم ... میخاستم ببینم دیپلمم رو هم ترجمه کنم ؟ لازم میشه ؟

بله دوست عزیز دیپلم رو هم با ترجمه اش همراه داشته باشید...

من فقط مدرك فوقمو ترجمه كردم Sad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ojee ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 09:21)nedafarsi نوشته:  من یه دسته گلی به آب دادم Sad
با این همه تحقیق و حواس جمعی....

من وقتی داشتم فرمهامو پر میکردم تو رشته دبیرستانم که تجربی بود نوشتم natural science
حالا که مدارکو دادم ترجمه دارالترجمه میگه درستش experimental science.گفتم حالا نمیشه شما هم همون natural science بنویسین گفتن نه که نه...شما اشتباه نوشتی به ما چه Sad
چی میشه حالا؟؟ داستان نشه این تناقض...
استرس دارم خیلی

دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد، خیلی از دوستان سالهای قبل هم همچین اشتباهاتی کردن ولی میگن آفیسر اصلا به این قضایای پیش پا افتاده اهمیت نمیده. در ضمن روز مصاحبه هم میتونید این مسئله رو بگید که اصلا نگید هم مشکلی پیش نمیاد، خودشون متوجه منظورتون میشن 100% اینقدر که با این موارد سر و کار داشتن!

(2013-08-12 ساعت 09:23)EKAM نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 09:13)aghaghia نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 05:56)mohammad19911991 نوشته:  دوستان مدرک فوق دیپلم و ریز نمراتش کفایت میکنه ؟ یا دیپلم هم باید همراهم باشه ؟
چون من هردوش (دیپلم 11 ساله و فوق دیپلم) رو دارم ... میخاستم ببینم دیپلمم رو هم ترجمه کنم ؟ لازم میشه ؟

بله دوست عزیز دیپلم رو هم با ترجمه اش همراه داشته باشید...

من فقط مدرك فوقمو ترجمه كردم Sad

خب هنوز دیر نشده مدرک دیپلمتون رو هم بدین ترجمه کنند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ojee ، nedafarsi ، behfaza ، محبت
(2013-08-12 ساعت 09:20)EKAM نوشته:  

آخرين مدرك تحصيلي كافيه و اگه قصد ادامه تحصيل ندارين احتياجي به ريز نمرات نيست.

چرا دوست عزیز کسانی که دیپلم 11 ساله دارن بعد فوق گرفتن جتما ریز نمرات کاردانیشون رو همراه داشته باشند چون برای آفیسرها یکم عجیبه که جطور با دیپلم 11 ساله دانشگاه میشه رفت، اینطوری میتونید با نشون دادن ریز نمرات بگین که دروس پیش رو در دانشگاه خوندین. پس ریزنمرات نیاز میشه....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، محبت ، khder ، میما
(2013-08-12 ساعت 01:40)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:57)soli asali نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:55)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:49)soli asali نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:18)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیزدعوا واسه چی؟؟

دعوا برای دیر تحویل دادن مدارک. دعوا برای درست انجام ندادن ترجمه ها. و ...
برای اشتباه تو توضیحات شناسنامه.
و در آخر برای همین پلمپ وسخره ای برای زده.
به نظر شما این پلمپی که اینجوری شل و وله مشکل ایجاد نمیکنه ؟
بنظر من دعواشو که کردی پس ببر دارالترجمه واست درستش کنه که خیالت هم راحت باشه

نمیکنه .... بهش گفتم گفت به من ربطی نداره. منم زدم میز عسلی شو شکوندم Big Grin اومدم بیرون

دوست عزیزبالاخره اشتباهاتی رو که در ترجمه ها داشت تصحیح کرد یانه ؟؟
نه عزیز . الان بیشتر برای من این پلمپ مدارک مهمه!!! که اینجوری شل وله !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: ojee ، behfaza

من وقتی داشتم فرمهامو پر میکردم تو رشته دبیرستانم که تجربی بود نوشتم natural science
حالا که مدارکو دادم ترجمه دارالترجمه میگه درستش experimental science.گفتم حالا نمیشه شما هم همون natural science بنویسین گفتن نه که نه...شما اشتباه نوشتی به ما چه Sad
استرس دارم خیلی
منم مشکل پیدا کردم
روز پر کردن فرمها خیلی سوال کردم دوستان گفتن ریاضی فیزیک رو بزن mathematical science حالا دارالترجمه میگه فقط mathematical and physics درسته چیکار کنیــــــــــــــــــــــــم
Sad Sad
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، sce
بچه ها از نظر فنی میشه داد یه دارالترجمه معمولی بعد داد دادگستری مهر کنه ؟ مشکل نداره؟

تشکر کنندگان: behfaza ، ojee
(2013-08-12 ساعت 12:22)rainyboy نوشته:  بچه ها از نظر فنی میشه داد یه دارالترجمه معمولی بعد داد دادگستری مهر کنه ؟ مشکل نداره؟
سلام
نه مشکلی نداره فقط دردسر داره و علافی ضمنا اگر میخواهید ادامه تحصیل بدید مدارک تحصیلیتون رو بدید مهر دادگستری و وزارت خارجه رو بزنن
در غیر اینصورت نیازی نیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: rainyboy ، ojee ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 12:15)ojee نوشته:  

استرس دارم خیلی
منم مشکل پیدا کردم
روز پر کردن فرمها خیلی سوال کردم دوستان گفتن ریاضی فیزیک رو بزن mathematical science حالا دارالترجمه میگه فقط mathematical and physics درسته چیکار کنیــــــــــــــــــــــــم
Sad Sad
سلام
اینها اصلا مشکلی نیست که بهش بپردازید اصلا مورد نداره منم اشتباه شما رو کردم و گذشتگانم همینطور و بایه جمله : که اگر اشتباهی در نوشتن هست عمدی نبوده و شما بذارید به حساب ضعف در زبان که به آفیسر گفته شده و معمولا جوابش یک لبخند بوده این مسائل ساده رفع شده که البته واقعیتشم همینه. Wink

تشکر کنندگان: ojee ، nedafarsi ، behfaza ، میما
(2013-08-12 ساعت 13:34)محبت نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 12:22)rainyboy نوشته:  بچه ها از نظر فنی میشه داد یه دارالترجمه معمولی بعد داد دادگستری مهر کنه ؟ مشکل نداره؟
سلام
نه مشکلی نداره فقط دردسر داره و علافی ضمنا اگر میخواهید ادامه تحصیل بدید مدارک تحصیلیتون رو بدید مهر دادگستری و وزارت خارجه رو بزنن

چرا علافی؟ من اخه آشنا دارم دادگستری و مشکلی واسه مهرش ندارم

تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
آقا میشه دارالترجمه هایی که با سیستم لاتاری آشنایی بیشتری دارند رو معرفی کنید. باید یه ساعت واسه هر کدوم توضیح بدیم چی میخوایم. واسه کجا می خوایم
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-12 ساعت 13:54)rainyboy نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:34)محبت نوشته:  
سلام

چرا علافی؟ من اخه آشنا دارم دادگستری و مشکلی واسه مهرش ندارم - راستی رتبه 5 هم مبارکت باشه
خب عزیز دلم بگو پارتی دارم - همه چیز با پارتی بهتره این که سوال کردن نداره هم ولایتی

تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، rainyboy
دوستان که برا تایید مدارک دانشگاهی و ریز نمرات از طریق سامانه اینترنتی خدمات اموزشی اقدام کردند چند روزه جواب تایید مدارک دانشگاهی خودشون رو گرفتند ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee
(2013-08-12 ساعت 23:22)KIMIA2005 نوشته:  دوستان که برا تایید مدارک دانشگاهی و ریز نمرات از طریق سامانه اینترنتی خدمات اموزشی اقدام کردند چند روزه جواب تایید مدارک دانشگاهی خودشون رو گرفتند ؟؟

شنیده ها حاکی از 2 هفته هست که البته بستگی به تعداد مدارک هم داره. راستش برای من که نزدیک 1ماه شد. چون به مدرک لیسانسم گیر دادن و در کمال بدشانسی مجبور شدم تا صدور یه دانشنامه جدید صبر کنم. همه این ها یه طرف کلی دنگ و فنگ داره. برای تائید 2 مدرک تحصیلی و ریزنمرات مربوطه به علاوه پول پست و ...حدود 100تومان هزینه هم داره (جهت اطلاع عرض کردم) Tongue
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، noobnoobi ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 17:33)arpmn نوشته:  آقا میشه دارالترجمه هایی که با سیستم لاتاری آشنایی بیشتری دارند رو معرفی کنید. باید یه ساعت واسه هر کدوم توضیح بدیم چی میخوایم. واسه کجا می خوایم

من رفتم دادم به دارالترجمه دانشجو تقریبا دور میدون انقلاب (میدان انقلاب- خیابان انقلاب روبروی دبیرخانه دانشگاه تهران) یه دالترجمه تقریبا بزرگ هست که سابقه خیلی زیادی در ترجمه دارن. هرچند اونها کارشون رو کاملن بلد هستن اما برخورد اون خانوم هایی که اونجا کارتون رو تحویل میگیرن با مشتریها زیاد محترمانه نیست. (من اینو تو برخورد با چند مشتری حس کردم) اما من از کیفیت کارشون- روتین بودن فرایند دریافت اسناد و ترجمه و تحویل- راضی هستم ضمن اینکه تا حالا که هیچ مشکلی تو ترجمه شون ندیدم و به نظرم کاملن آشنا هستن با اینکه مشتریشون چی می خواد.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، ojee
دوستان شناسنامه هم نیاز به ترجمه داره ؟ پاسپورت چی ؟ کسی که پاسپورتو ترجمه نمیکنه درسته؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان