کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-08-12 ساعت 17:49)محبت نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:54)rainyboy نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 13:34)محبت نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 12:22)rainyboy نوشته:  بچه ها از نظر فنی میشه داد یه دارالترجمه معمولی بعد داد دادگستری مهر کنه ؟ مشکل نداره؟
سلام
نه مشکلی نداره فقط دردسر داره و علافی ضمنا اگر میخواهید ادامه تحصیل بدید مدارک تحصیلیتون رو بدید مهر دادگستری و وزارت خارجه رو بزنن
در غیر اینصورت نیازی نیست.

چرا علافی؟ من اخه آشنا دارم دادگستری و مشکلی واسه مهرش ندارم - راستی رتبه 5 هم مبارکت باشه
خب عزیز دلم بگو پارتی دارم - همه چیز با پارتی بهتره این که سوال کردن نداره هم ولایتی

حالا یه جا پارتی داریم هی بگین ها Big Grin . پس یعنی مهر دادگستری رو بزنم نیازی به مهر دارالترجمه نیست؟ اگه اینه که خودمم میتونم مدارکو ترجمه کنم بعدم مهر کنم !!! مهر دادگستری شهرستان کافیه؟

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-13 ساعت 07:00)amaka747 نوشته:  دوستان شناسنامه هم نیاز به ترجمه داره ؟ پاسپورت چی ؟ کسی که پاسپورتو ترجمه نمیکنه درسته؟

شناسنامه بله حتما
ولی پاسپورت !!!! یه جا دیگه هم گفتم فلسفه پاسپورت بین المللی بودنشه ترجمه پاسپورت یعنی چی ؟؟ Big Grin پس همونجور که خودتونم گفتین پاسپورتو کسی ترجمه نمی کنه . اصلا عبارت ترجمه پاسپورت از هر نظر غلطه Cool
موفق باشین

(2013-08-13 ساعت 07:22)rainyboy نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 07:00)amaka747 نوشته:  دوستان شناسنامه هم نیاز به ترجمه داره ؟ پاسپورت چی ؟ کسی که پاسپورتو ترجمه نمیکنه درسته؟

شناسنامه بله حتما
ولی پاسپورت !!!! یه جا دیگه هم گفتم فلسفه پاسپورت بین المللی بودنشه ترجمه پاسپورت یعنی چی ؟؟ Big Grin پس همونجور که خودتونم گفتین پاسپورتو کسی ترجمه نمی کنه . اصلا عبارت ترجمه پاسپورت از هر نظر غلطه Cool
موفق باشین

سلام دوستان
پاسپورت در حقیقت ترجمه نمیشه اما برای سفارتهای کشورهای دیگه وقتی مدارک میفرستید باید کپی پاسپورتتون توسط دادگستری مهر برابراصل بشه وبفرستید و اونطرف مطمئن میشه که شما دارنده چنین پاسپورتی هستید.
اما برای سفارتهای ا م ر ی ک ا توی تاپیکای سالهای قبل هم من خوندم لازم نبوده .
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
تشکر کنندگان: aghaghia ، EKAM ، behfaza
(2013-08-13 ساعت 08:11)maziar irani نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 07:22)rainyboy نوشته:  

شناسنامه بله حتما
موفق باشین

سلام دوستان
پاسپورت در حقیقت ترجمه نمیشه اما برای سفارتهای کشورهای دیگه وقتی مدارک میفرستید باید کپی پاسپورتتون توسط دادگستری مهر برابراصل بشه وبفرستید و اونطرف مطمئن میشه که شما دارنده چنین پاسپورتی هستید.
اما برای سفارتهای ا م ر ی ک ا توی تاپیکای سالهای قبل هم من خوندم لازم نبوده .

بله همینطوره، پاسپورت رو وقتی به دارلترجمه میدین براتون ترجمه نمی کنه ولی به دادگستری میده تا مهر کپی برابر اصل بخوره و تمبر روش باطل بشه، برای ما(برندگان لاتاری) لازم نیست ولی مثلا کسانی که برای مهاجرت به کانادا اقدام میکنن این کار براشون ضروریه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، noobnoobi ، EKAM ، storagemeter ، behfaza ، maziar irani ، tenese
بچه ها امروز سر ناهار با یکی از همکارام داشتم صحبت می کردم، گفت من حدود یک ماه پیش درخواست تعویض کارت پایان خدمتم رو دادم و دو هفته ای هم اومد. قابل توجه اون دسته از دوستانی که می خوان کارت پایان خدمتشون رو تعویض کنند به هوشمند!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
سلام دوستان
سوال من در مورد داشتن مدرک دیپلم هستش. خواستم بدونم برای تمامی افراد یک کیس نامبر ارائه مدرک دیپلم الزامی ست، حتی اگر که فرد مورد نظر مدرک لیسانس داشته باشه؟ متاسفانه مدرک دیپلم گم شده و تنها ریز نمرات موجود هستش.
(2013-08-13 ساعت 13:41)sbh نوشته:  سلام دوستان
سوال من در مورد داشتن مدرک دیپلم هستش. خواستم بدونم برای تمامی افراد یک کیس نامبر ارائه مدرک دیپلم الزامی ست، حتی اگر که فرد مورد نظر مدرک لیسانس داشته باشه؟ متاسفانه مدرک دیپلم گم شده و تنها ریز نمرات موجود هستش.

دستور العمل اینه که باید آخرین مدرک فرد برنده برای مصاحبه ارائه بشه ولی متاسفانه در سفرنامه ها دیده شده که با وجود مدارک بالاتر باز هم آفیسر درخواست مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی کرده! اگر میتونید یه گواهی بگیرید و با ریز نمراتتون همراه داشته باشید، البته میتونید به خود سایت سفارت و مدارک درخواستی هم استناد کنید و بگید که فقط آخرین مدرک درخواست شده...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: storagemeter ، ffrfar ، behfaza ، sbh
دوستای گل مهاجرسرا سلام. اول که خیلی خوشحالم که همه خوشحالن این روزا به خاطر اینکه دو سه روز دیگه کارنتی ها مشخص میشه و اینا Big Grin

من دیروز مدارک ترجمه شده رو از دالترجمه گرفتم تا جایی که یادم میاد من ازشون خواسته بودم که فقط مدرک تحصیلیم رو به خاطر موضوع ادامه تحصیل تاییدیه وزارت خارجه و دادگستری بگیرن اما اونها زحمت فراوان کشیده بودن همه مدارک رو بدون استثنا، تایید وزارت خارجه و هم دادگستری رو گرفته بودن و کلن همه رو دونسخه یک نسخه بدون تاییدیه و یک نسخه با تایید وزارت خارجه و دادگستری آماده کرده بودن. خب بد نبود حالا من می تونم همه مدارک رو تایید شده بفرستم ولی این وسط مدرک تحصیلیم رو اون نسخه تایید شده رو باید بدم بره، به نظرتون چیکار کنم همه مدارک رو با تاییده بدم مدرک تحصیلی رو بدون تاییده؟! (چون اون نسخه تایید شده مدرک تحصیلیم رو نیاز دارم برای بعد) بعد اینجور ی این حس پیش نمیاد که چرا همه مدارک تاییدیه دارن فقط اون یکی نداره؟! یا اصلن بی خیال نسخه تایید شده مدارک بشم نسخه بدون تایید رو برای همه بفرستم ولی تایید شده ها رو با خودم داشته باشم در صورت لزوم؟! یا اینکه کلن همه مدارک رو با تاییدیه بفرستم و بعد از مصاحبه نسخه دیگه از مدرک تحصیلی برای خودم دوباره ترجمه کنم؟! یا اینکه ... کلن گیج شدم الان Big Grin اینم از فراوانی مدارک!!!!
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2013-08-05 ساعت 16:14)HELIAA نوشته:  سلام.ممنون از كمكهاتون .زحمتتون.من مدركم ليسانسه.اونجا قصد ادامه تحصيل دارم. ايا بايد ليسانس ,ريز نمراتش بعلاوه ديپلم و پيش دانشگاهي رو هم ترجمه رسمي و مهر دادگستري و وزارت بكنم ?حدودا هزينش چقدر ميشه. اگه اونام لازمه , من ديپلم و پيشم رو گم كردم. كپيشونو دارم. با اونا ميشه كاري كرد. متونم تو مصاحبه نگم كه اين قصدو دارم? وضع ماليم خيلي خوب نيس. فك ميكميد بتونم ادامه تحصيل بدم. يعني هم كار و هم تحصيل?نميدونم ميانگين هزينش حدودا چقدره.رشته صنايع.

ترجمه لیسانس (آخرین مدرک تحصیلی, اونجا گفته شده مدرکی که ثابت می کنه شما 12 سال یا بیش از اون در سیستم استاندارد آموزشی درس خوندین) به گفته سایت رسمی راهنمای پذیرفته شدگان ویزای مهاجرتی گوناگون کافیه حتی بدون تایید خب شما طبیعا برای ادامه تحصیلی باید تاییدیه ها رو بگیرین برای اونایی که کاردانی پیوسته دارن برای اینکه موضوع 1 سال پیش دانشگاهی حل بشه ظاهرن ممکنه آفسیر درخواست ریز نمرات هم کنه خب شما باز برای ادامه تحصیل ریز نمرات لیسانس رو هم با تاییدیه ها لازم دارین. در مورد دیپلم و پیش دانشگاهی من شخصن ترجمه ش نکردم (چون مترجم گفتش که باید تاییدیه آموزش پرورش محل صدور رو داشته باشه و از این داستانا من کلن احساس نیاز هم نمی کنم به اینکه ترجمه بخواد بنابراین ترجمه ش نکردم، اگه اینجا از دوستان کسی هست که فکر میکنه ضروریه که دیپلم رو هم ترجمه کنه لطفا بهم بگه) Smile موفق باشین
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2013-08-13 ساعت 16:16)میما نوشته:  دوستای گل مهاجرسرا سلام. اول که خیلی خوشحالم که همه خوشحالن این روزا به خاطر اینکه دو سه روز دیگه کارنتی ها مشخص میشه و اینا Big Grin

من دیروز مدارک ترجمه شده رو از دالترجمه گرفتم تا جایی که یادم میاد من ازشون خواسته بودم که فقط مدرک تحصیلیم رو به خاطر موضوع ادامه تحصیل تاییدیه وزارت خارجه و دادگستری بگیرن اما اونها زحمت فراوان کشیده بودن همه مدارک رو بدون استثنا، تایید وزارت خارجه و هم دادگستری رو گرفته بودن و کلن همه رو دونسخه یک نسخه بدون تاییدیه و یک نسخه با تایید وزارت خارجه و دادگستری آماده کرده بودن. خب بد نبود حالا من می تونم همه مدارک رو تایید شده بفرستم ولی این وسط مدرک تحصیلیم رو اون نسخه تایید شده رو باید بدم بره، به نظرتون چیکار کنم همه مدارک رو با تاییده بدم مدرک تحصیلی رو بدون تاییده؟! (چون اون نسخه تایید شده مدرک تحصیلیم رو نیاز دارم برای بعد) بعد اینجور ی این حس پیش نمیاد که چرا همه مدارک تاییدیه دارن فقط اون یکی نداره؟! یا اصلن بی خیال نسخه تایید شده مدارک بشم نسخه بدون تایید رو برای همه بفرستم ولی تایید شده ها رو با خودم داشته باشم در صورت لزوم؟! یا اینکه کلن همه مدارک رو با تاییدیه بفرستم و بعد از مصاحبه نسخه دیگه از مدرک تحصیلی برای خودم دوباره ترجمه کنم؟! یا اینکه ... کلن گیج شدم الان Big Grin اینم از فراوانی مدارک!!!!

برای روز مصاحبه مهر دارالترجمه رسمی کفایت میکنه، میتونید تایید شده ها رو برای خودتون و برای احتمالا ادامه تحصیل نگه دارین....
تشکر کنندگان: maziar irani ، behfaza ، میما
(2013-08-13 ساعت 16:23)میما نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 16:14)HELIAA نوشته:  سلام.ممنون از كمكهاتون .زحمتتون.من مدركم ليسانسه.اونجا قصد ادامه تحصيل دارم. ايا بايد ليسانس ,ريز نمراتش بعلاوه ديپلم و پيش دانشگاهي رو هم ترجمه رسمي و مهر دادگستري و وزارت بكنم ?حدودا هزينش چقدر ميشه. اگه اونام لازمه , من ديپلم و پيشم رو گم كردم. كپيشونو دارم. با اونا ميشه كاري كرد. متونم تو مصاحبه نگم كه اين قصدو دارم? وضع ماليم خيلي خوب نيس. فك ميكميد بتونم ادامه تحصيل بدم. يعني هم كار و هم تحصيل?نميدونم ميانگين هزينش حدودا چقدره.رشته صنايع.

ترجمه لیسانس (آخرین مدرک تحصیلی, اونجا گفته شده مدرکی که ثابت می کنه شما 12 سال یا بیش از اون در سیستم استاندارد آموزشی درس خوندین) به گفته سایت رسمی راهنمای پذیرفته شدگان ویزای مهاجرتی گوناگون کافیه حتی بدون تایید خب شما طبیعا برای ادامه تحصیلی باید تاییدیه ها رو بگیرین برای اونایی که کاردانی پیوسته دارن برای اینکه موضوع 1 سال پیش دانشگاهی حل بشه ظاهرن ممکنه آفسیر درخواست ریز نمرات هم کنه خب شما باز برای ادامه تحصیل ریز نمرات لیسانس رو هم با تاییدیه ها لازم دارین. در مورد دیپلم و پیش دانشگاهی من شخصن ترجمه ش نکردم (چون مترجم گفتش که باید تاییدیه آموزش پرورش محل صدور رو داشته باشه و از این داستانا من کلن احساس نیاز هم نمی کنم به اینکه ترجمه بخواد بنابراین ترجمه ش نکردم، اگه اینجا از دوستان کسی هست که فکر میکنه ضروریه که دیپلم رو هم ترجمه کنه لطفا بهم بگه) Smile موفق باشین
اگر قصد ادامه تحصیل دارین بهتره مدرک دیپلمتون رو هم ترجمه کنید چون گاها پیش میاد که مدرک ایران رو قبول ندارن و شما باید از سطح پایینتری شروع به تحصیل بکنید.... برای روز مصاحبه هم بهتره اسمی از ادامه تحصیل نیارید، وقتی رفتید اونور میتونید وام تحصیلی هم بگیرید....
تشکر کنندگان: maziar irani ، behfaza
(2013-08-13 ساعت 18:15)aghaghia نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 16:23)میما نوشته:  

اگر قصد ادامه تحصیل دارین بهتره مدرک دیپلمتون رو هم ترجمه کنید چون گاها پیش میاد که مدرک ایران رو قبول ندارن و شما باید از سطح پایینتری شروع به تحصیل بکنید.... برای روز مصاحبه هم بهتره اسمی از ادامه تحصیل نیارید، وقتی رفتید اونور میتونید وام تحصیلی هم بگیرید....

سلام
برای ترجمه فقط:
1- آخرین مدرک تحصیلی
2- تمام صفحات شناسنامه
3- کارت ملی
همینه دیگه؟ از بس که استرس گرفتم حتی ترجمه ها رو هنوز انجام ندادم. شماره کیسمم پایینه Sad
تو فرم های ارسالی قبلی، می خواستم آدرس شخص دیگه ای تو آمریکا بذارم. با یک سری اطلاعات اضافی دیگه.. به kcc ایمیل دادم که فرم های آپدیت شده رو براشون بفرستم یا نیازی نیست و می تونم به محل مصاحبه بفرستم، اما جواب ندادن. فکرم مشغول اون شده. Sad
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: behfaza ، میما
سلام
دوستانی که تاریخ ترجمه مدارک براشون مهمه مخصوصا کسایکه ترجمه رو برای اونطرف (تحصیلات وغیره) میخوان یه کاری که میشه کرد اینه که مدارکو بدن دارالترجمه که ترجمه بشه و چک پرینتشو بگیرن وچک کنند. اما به دارالترجمه بگن فعلا پرینت اصلی رو سربرگ داروالترجمه و مهر و تاریخ و امضا رو نزنند تا هروقت که لازم دارین براتون مهر و تاریخ بزنند.
البته خیلی به دارالترجمه بستگی داره گفته باشم. بعضیاشون عجب آدمایییییین ...
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
(2013-08-13 ساعت 15:11)aghaghia نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 13:41)sbh نوشته:  سلام دوستان

دستور العمل اینه که باید آخرین مدرک فرد برنده برای مصاحبه ارائه بشه ولی متاسفانه در سفرنامه ها دیده شده که با وجود مدارک بالاتر باز هم آفیسر درخواست مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی کرده! اگر میتونید یه گواهی بگیرید و با ریز نمراتتون همراه داشته باشید، البته میتونید به خود سایت سفارت و مدارک درخواستی هم استناد کنید و بگید که فقط آخرین مدرک درخواست شده...

ممنون از راهنماییتون.
لطف میکنین آدرس لینکی رو که میشه بهش استناد کرد بفرمایین.
خوب بلاخره منم مدارکو دادم برای ترجمه از طریق سایت satraa . یه خوبی که داشتن یکی از مدارکو کپی برابر اصل هم قبول کردن که واقعا کمک بزرگی واسه من بود. فقط یه سوال ۱ نسخه از هر ترجمه کافیه؟ بعدا غیر از کاربرد تحصیلات کاربرد دیگه ای نداره این ترجمه ها ؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان