موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-13 ساعت 07:22)rainyboy نوشته: (2013-08-13 ساعت 07:00)amaka747 نوشته: دوستان شناسنامه هم نیاز به ترجمه داره ؟ پاسپورت چی ؟ کسی که پاسپورتو ترجمه نمیکنه درسته؟
شناسنامه بله حتما
ولی پاسپورت !!!! یه جا دیگه هم گفتم فلسفه پاسپورت بین المللی بودنشه ترجمه پاسپورت یعنی چی ؟؟ پس همونجور که خودتونم گفتین پاسپورتو کسی ترجمه نمی کنه . اصلا عبارت ترجمه پاسپورت از هر نظر غلطه
موفق باشین
سلام دوستان
پاسپورت در حقیقت ترجمه نمیشه اما برای سفارتهای کشورهای دیگه وقتی مدارک میفرستید باید کپی پاسپورتتون توسط دادگستری مهر برابراصل بشه وبفرستید و اونطرف مطمئن میشه که شما دارنده چنین پاسپورتی هستید.
اما برای سفارتهای ا م ر ی ک ا توی تاپیکای سالهای قبل هم من خوندم لازم نبوده .
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها امروز سر ناهار با یکی از همکارام داشتم صحبت می کردم، گفت من حدود یک ماه پیش درخواست تعویض کارت پایان خدمتم رو دادم و دو هفته ای هم اومد. قابل توجه اون دسته از دوستانی که می خوان کارت پایان خدمتشون رو تعویض کنند به هوشمند!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سوال من در مورد داشتن مدرک دیپلم هستش. خواستم بدونم برای تمامی افراد یک کیس نامبر ارائه مدرک دیپلم الزامی ست، حتی اگر که فرد مورد نظر مدرک لیسانس داشته باشه؟ متاسفانه مدرک دیپلم گم شده و تنها ریز نمرات موجود هستش.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که تاریخ ترجمه مدارک براشون مهمه مخصوصا کسایکه ترجمه رو برای اونطرف (تحصیلات وغیره) میخوان یه کاری که میشه کرد اینه که مدارکو بدن دارالترجمه که ترجمه بشه و چک پرینتشو بگیرن وچک کنند. اما به دارالترجمه بگن فعلا پرینت اصلی رو سربرگ داروالترجمه و مهر و تاریخ و امضا رو نزنند تا هروقت که لازم دارین براتون مهر و تاریخ بزنند.
البته خیلی به دارالترجمه بستگی داره گفته باشم. بعضیاشون عجب آدمایییییین ...
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
خوب بلاخره منم مدارکو دادم برای ترجمه از طریق سایت satraa . یه خوبی که داشتن یکی از مدارکو کپی برابر اصل هم قبول کردن که واقعا کمک بزرگی واسه من بود. فقط یه سوال ۱ نسخه از هر ترجمه کافیه؟ بعدا غیر از کاربرد تحصیلات کاربرد دیگه ای نداره این ترجمه ها ؟