کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
بچه هایی که کارای ترجمشونو انجام دادن کسی کارت پایان خدمت هوشمند داشته که ببینیم ترجمه می کنن یانه؟ اصن چجوریاس؟ ترجمه نکنن باید چیکارکنیم؟ رو خوده کارت که فقط تاریخ شروع و پایان زده. درجه و محل خدمت و اینا نداره
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-13 ساعت 22:40)uranus88 نوشته:  بچه هایی که کارای ترجمشونو انجام دادن کسی کارت پایان خدمت هوشمند داشته که ببینیم ترجمه می کنن یانه؟ اصن چجوریاس؟ ترجمه نکنن باید چیکارکنیم؟ رو خوده کارت که فقط تاریخ شروع و پایان زده. درجه و محل خدمت و اینا نداره

داداش مگه میشه ترجمه نکنن؟!
این کارت هم مثل باقی مدارک شما یک کارت صادر شده از مرجع قانونی خودش هست. دلیلی برای عدم ترجمه اش نیست!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: rainyboy ، ojee ، behfaza
(2013-08-13 ساعت 00:20)nedafarsi نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:22)KIMIA2005 نوشته:  دوستان که برا تایید مدارک دانشگاهی و ریز نمرات از طریق سامانه اینترنتی خدمات اموزشی اقدام کردند چند روزه جواب تایید مدارک دانشگاهی خودشون رو گرفتند ؟؟

شنیده ها حاکی از 2 هفته هست که البته بستگی به تعداد مدارک هم داره. راستش برای من که نزدیک 1ماه شد. چون به مدرک لیسانسم گیر دادن و در کمال بدشانسی مجبور شدم تا صدور یه دانشنامه جدید صبر کنم. همه این ها یه طرف کلی دنگ و فنگ داره. برای تائید 2 مدرک تحصیلی و ریزنمرات مربوطه به علاوه پول پست و ...حدود 100تومان هزینه هم داره (جهت اطلاع عرض کردم) Tongue
پروسه گرفتن ریز نمرات چیه دوستان واز کجا باید اقدام کرد برای لیسانس؟
چند وقته میدن
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-08-14 ساعت 00:02)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:22)KIMIA2005 نوشته:  دوستان که برا تایید مدارک دانشگاهی و ریز نمرات از طریق سامانه اینترنتی خدمات اموزشی اقدام کردند چند روزه جواب تایید مدارک دانشگاهی خودشون رو گرفتند ؟؟

شنیده ها حاکی از 2 هفته هست که البته بستگی به تعداد مدارک هم داره. راستش برای من که نزدیک 1ماه شد. چون به مدرک لیسانسم گیر دادن و در کمال بدشانسی مجبور شدم تا صدور یه دانشنامه جدید صبر کنم. همه این ها یه طرف کلی دنگ و فنگ داره. برای تائید 2 مدرک تحصیلی و ریزنمرات مربوطه به علاوه پول پست و ...حدود 100تومان هزینه هم داره (جهت اطلاع عرض کردم) Tongue
چند وقته میدن

از دانشگاهتون
پس از فارغ التحصیلی و تسویه حساب کامل یعنی همزمان با گرفتن دانشنامه
بسته به فرآیند تسویه حساب داره
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: EKAM
(2013-08-14 ساعت 00:32)nedafarsi نوشته:  

چند وقته میدن

از دانشگاهتون
برای من که 7 سال گذشته چی؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-08-14 ساعت 00:39)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:32)nedafarsi نوشته:  

چند وقته میدن

از دانشگاهتون
برای من که 7 سال گذشته چی؟

والا من که نمیدونم شما تسویه حساب کردبن؟؟ اگه روزانه بودین تعهد خدمت بردین یانه؟؟
این ها رو باید از دانشگاهتون بپرسین!
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان:
(2013-08-13 ساعت 20:13)sbh نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 15:11)aghaghia نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 13:41)sbh نوشته:  سلام دوستان
سوال من در مورد داشتن مدرک دیپلم هستش. خواستم بدونم برای تمامی افراد یک کیس نامبر ارائه مدرک دیپلم الزامی ست، حتی اگر که فرد مورد نظر مدرک لیسانس داشته باشه؟ متاسفانه مدرک دیپلم گم شده و تنها ریز نمرات موجود هستش.

دستور العمل اینه که باید آخرین مدرک فرد برنده برای مصاحبه ارائه بشه ولی متاسفانه در سفرنامه ها دیده شده که با وجود مدارک بالاتر باز هم آفیسر درخواست مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی کرده! اگر میتونید یه گواهی بگیرید و با ریز نمراتتون همراه داشته باشید، البته میتونید به خود سایت سفارت و مدارک درخواستی هم استناد کنید و بگید که فقط آخرین مدرک درخواست شده...

ممنون از راهنماییتون.
لطف میکنین آدرس لینکی رو که میشه بهش استناد کرد بفرمایین.
اگر منظورتون چک لیست مدارک درخواستیِ سفارته، میتونید فایلش رو از امضای آقای بیات دانلود کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، EKAM ، نسرین ظ ، sbh
برای ترجمه دقیقا چه مدارکی را باید بدیم ترجمه? و کدام مهرها بایذ زده شود?
تشکر کنندگان:
(2013-08-14 ساعت 02:49)hani.saray نوشته:  برای ترجمه دقیقا چه مدارکی را باید بدیم ترجمه? و کدام مهرها بایذ زده شود?

دوست عزیز همین پست بالایی توضیح داده شده اگر قصد ادامه تحصیل ندارید فقط مهر دارالترجمه کافیه والا مهر دادگستری و وزارت خارجه هم میخواد مدارک تحصیلیتون
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، EKAM ، amin arefi
(2013-08-14 ساعت 09:27)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 02:49)hani.saray نوشته:  برای ترجمه دقیقا چه مدارکی را باید بدیم ترجمه? و کدام مهرها بایذ زده شود?

دوست عزیز همین پست بالایی توضیح داده شده اگر قصد ادامه تحصیل ندارید فقط مهر دارالترجمه کافیه والا مهر دادگستری و وزارت خارجه هم میخواد مدارک تحصیلیتون

منظورم فقط مدرک تحصیلی نیست کل مدارکی که لازمه رو میگم چون پیدا نمیکنم توی تاپیکها
تشکر کنندگان: ojee
(2013-08-13 ساعت 22:56)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 22:40)uranus88 نوشته:  بچه هایی که کارای ترجمشونو انجام دادن کسی کارت پایان خدمت هوشمند داشته که ببینیم ترجمه می کنن یانه؟ اصن چجوریاس؟ ترجمه نکنن باید چیکارکنیم؟ رو خوده کارت که فقط تاریخ شروع و پایان زده. درجه و محل خدمت و اینا نداره

داداش مگه میشه ترجمه نکنن؟!
این کارت هم مثل باقی مدارک شما یک کارت صادر شده از مرجع قانونی خودش هست. دلیلی برای عدم ترجمه اش نیست!

در تایید عمو احسان عزیز :
بله معافیت جدید من ترجمه شد و خیلی خوبم شد !Wink
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، uranus88 ، amin arefi
(2013-05-06 ساعت 11:04)payam62 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 10:27)aghaghia نوشته:  سلام دوستان،
من مدرک دیپلمم رو گم کردم و هر چقدر گشتم پیداش نکردم Sad ، از آموزش پرورش هم سوال کردم میگن المثنی نمیدن، فقط از طرف دبیرستان بهم یه گواهی میدن. البته من باقی مدارکم از جمله مدرک پیش دانشگاهی، لیسانس و مدرک کارشناسی ارشدم رو دارم، میخواستم بدونم الان که کارشناسی ارشد دارم، دیپلم دیگه مهمه داشته باشم یا نه و این که روز مصاحبه ممکنه ازم بخوان؟ ممنون از توجهتون

همون مدرک ارشد کافی هستش . یعنی کسی که ارشد داره ، حتماً دیپلم هم داره دیگه Big Grin

دوست عزیز من هم مدرک دیپلمم بین 100 دبیرستان چرخیده و ÷یداش نکردم نگران نباشید.آخریم مدرک کفایت میکنه
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
(2013-08-14 ساعت 12:49)ehsancapri نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 11:04)payam62 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 10:27)aghaghia نوشته:  سلام دوستان،
من مدرک دیپلمم رو گم کردم و هر چقدر گشتم پیداش نکردم Sad ، از آموزش پرورش هم سوال کردم میگن المثنی نمیدن، فقط از طرف دبیرستان بهم یه گواهی میدن. البته من باقی مدارکم از جمله مدرک پیش دانشگاهی، لیسانس و مدرک کارشناسی ارشدم رو دارم، میخواستم بدونم الان که کارشناسی ارشد دارم، دیپلم دیگه مهمه داشته باشم یا نه و این که روز مصاحبه ممکنه ازم بخوان؟ ممنون از توجهتون

همون مدرک ارشد کافی هستش . یعنی کسی که ارشد داره ، حتماً دیپلم هم داره دیگه Big Grin

دوست عزیز من هم مدرک دیپلمم بین 100 دبیرستان چرخیده و ÷یداش نکردم نگران نباشید.آخریم مدرک کفایت میکنه
ممنون از شما دوست عزیز، البته من این مورد رو حدود 3 ماه پیش پرسیدم که هنوز خیلی با روند کاری لاتاری آشنا نبودم و خوشبختانه مدرک دیپلمم رو هم پیدا کردم و البته متوجه شدم که اصل همراه داشتن آخرین مدرک تحصیلی هست ولی گاهی اوقات بعضی آفیسرها با وجود تحصیلات دانشگاهی بالاتر، باز هم خواستن دیپلم رو هم ببینند...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
(2013-08-14 ساعت 11:20)hani.saray نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 09:27)KIMIA2005 نوشته:  

منظورم فقط مدرک تحصیلی نیست کل مدارکی که لازمه رو میگم چون پیدا نمیکنم توی تاپیکها

به این پست مراجعه کنید
تشکر کنندگان: amin arefi ، ojee ، behfaza
شناسنامه همه صفحاتش ترجمه میشه؟ خود دارالترجمه اینو میدونه و انجام میده یا باید بهشون بگیم که همشو ترجمه کنه؟

تشکر کنندگان: ojee ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان