کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-08-14 ساعت 14:19)rainyboy نوشته:  شناسنامه همه صفحاتش ترجمه میشه؟ خود دارالترجمه اینو میدونه و انجام میده یا باید بهشون بگیم که همشو ترجمه کنه؟
دوست عزیز باید بهشون بگید
من دادم برای ترجمه فکر کردم میدونن بعد که ایمیل فرستادن که ترجمه ها رو چک کنم دیدم فقط صفحه ی اول ترجمه شده بعد بهشون گفتم و انجام دادن

موفق باشی Smile
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: sce ، behfaza
بچه ها من الان داشتم Checklist for Non-Turkish DV Applicants رو چک میکردم که چه چیز هایی لازمه واسه BEFORE THE INTERVIEW دیدم سوابق دادگاه و زندان و اسناد دادگاه میخوان جریانشو کسی میدونه کجا باید بریم و چی کار کنیم؟؟؟همه این مدرک رو گرفتید و دادید ترجمه کنن؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS
(2013-08-14 ساعت 14:43)Kamyar.A نوشته:  بچه ها من الان داشتم Checklist for Non-Turkish DV Applicants رو چک میکردم که چه چیز هایی لازمه واسه BEFORE THE INTERVIEW دیدم سوابق دادگاه و زندان و اسناد دادگاه میخوان جریانشو کسی میدونه کجا باید بریم و چی کار کنیم؟؟؟همه این مدرک رو گرفتید و دادید ترجمه کنن؟؟؟

تا جایی که من اطلاع دارم برای ایرانی ها نیازی نیست.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
سلام
من بعضی از مدارکم که ترجمه است مال پارساله که واسه 1مورد دیگه داده بودم ترجمه رسمی مثل دیپلم , فوق لیسانسم, شناسنامه اینها باز باید ترجمه جدید بشن در ضمن تاییده دادگستری هم شدند؟ ممنون
کیس نامبر 2014AS000052XX
(2013-08-14 ساعت 14:54)داودی نوشته:  سلام
من بعضی از مدارکم که ترجمه است مال پارساله که واسه 1مورد دیگه داده بودم ترجمه رسمی مثل دیپلم , فوق لیسانسم, شناسنامه اینها باز باید ترجمه جدید بشن در ضمن تاییده دادگستری هم شدند؟ ممنون
کیس نامبر 2014AS000052XX
دوست عزیز مدارکی مثل دیپلم و فوق لیسانسو این مدارک که دیگه تغییری نمیکنن(مدارک تحصیلی ) نیاز نیست باز ترجمه کنید ولی شناسنامه اگه تغییری توش ایجاد شده بله وگرنه لازم نیست
موفق باشی Cool
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: sce ، behfaza ، .YAS
(2013-08-13 ساعت 15:11)aghaghia نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 13:41)sbh نوشته:  سلام دوستان
سوال من در مورد داشتن مدرک دیپلم هستش. خواستم بدونم برای تمامی افراد یک کیس نامبر ارائه مدرک دیپلم الزامی ست، حتی اگر که فرد مورد نظر مدرک لیسانس داشته باشه؟ متاسفانه مدرک دیپلم گم شده و تنها ریز نمرات موجود هستش.

دستور العمل اینه که باید آخرین مدرک فرد برنده برای مصاحبه ارائه بشه ولی متاسفانه در سفرنامه ها دیده شده که با وجود مدارک بالاتر باز هم آفیسر درخواست مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی کرده! اگر میتونید یه گواهی بگیرید و با ریز نمراتتون همراه داشته باشید، البته میتونید به خود سایت سفارت و مدارک درخواستی هم استناد کنید و بگید که فقط آخرین مدرک درخواست شده...

دوستان من مدارک دیپلم و مدرک دانشگاهیمو ترجمه کردم پشت دیپلمم هم مهر آموزش و پرورش زده شد ولی ریز نمرات نگرفتم برای همسرم هم مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیش و همینطور لیسانسش ترجمه شده ولی ریز نمراتش نه .اگه لازمه باید کجا بریم و چه اقداماتی بکنیم؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
(2013-08-14 ساعت 14:51)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 14:43)Kamyar.A نوشته:  بچه ها من الان داشتم Checklist for Non-Turkish DV Applicants رو چک میکردم که چه چیز هایی لازمه واسه BEFORE THE INTERVIEW دیدم سوابق دادگاه و زندان و اسناد دادگاه میخوان جریانشو کسی میدونه کجا باید بریم و چی کار کنیم؟؟؟همه این مدرک رو گرفتید و دادید ترجمه کنن؟؟؟

تا جایی که من اطلاع دارم برای ایرانی ها نیازی نیست.

برای گواهی از پلیس واضح زده شده که ایران لازم نداره ولی واسه این سوابق زندان و دادگاه چیزی ننوشته کلی مارو به استرس انداختن که از کجا باید تهیه کنیم؟
دوستان اگر من مدارک تحصیلیم رو روز مصاحبه نداشته باشم با خودم رد میشم یا کسری مدرک میخورم؟
بچه ها در مورد فرستادن مدارک ترجمه شده به آنکارا (15 روز قبل از مصاحبه)اصلش رو پست کنیم یا کپی ترجمه ها و مدارکو؟؟؟
فرمت تاریخ ها توی ترجمه مدارک ، باید مثل فرمت تاریخ ها KCC باشه ؟
یعنی : MM.DD.YYYY ؟؟؟؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2013-08-14 ساعت 15:19)siminzakavand نوشته:  دوستان اگر من مدارک تحصیلیم رو روز مصاحبه نداشته باشم با خودم رد میشم یا کسری مدرک میخورم؟

کسر مدرک میخورید و وقتی کلیر شدید باید مدرکتون رو ارائه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
(2013-08-14 ساعت 15:54)soli asali نوشته:  فرمت تاریخ ها توی ترجمه مدارک ، باید مثل فرمت تاریخ ها KCC باشه ؟
یعنی : MM.DD.YYYY ؟؟؟؟
دوست عزیز معمولا در ترجمه های دارالترجمه ها ماه رو با اسم مینویسند مثلا 20 may 1995 پس فرق نمی کنه اول ماه باشه یا روز چون مشخصه ، حالا اگر برای شما همه رو به عدد می نویسند، سعی کنید همون فرمتی رو که گفتید ازشون بخواین تا رعایت کنند.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: amin arefi ، ojee ، behfaza
(2013-08-14 ساعت 14:40)ojee نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 14:19)rainyboy نوشته:  شناسنامه همه صفحاتش ترجمه میشه؟ خود دارالترجمه اینو میدونه و انجام میده یا باید بهشون بگیم که همشو ترجمه کنه؟
دوست عزیز باید بهشون بگید
من دادم برای ترجمه فکر کردم میدونن بعد که ایمیل فرستادن که ترجمه ها رو چک کنم دیدم فقط صفحه ی اول ترجمه شده بعد بهشون گفتم و انجام دادن

موفق باشی Smile

حتی اگه خالی باشه بقیه صفحات ؟

تشکر کنندگان: ojee ، .YAS
(2013-08-14 ساعت 15:33)Kamyar.A نوشته:  بچه ها در مورد فرستادن مدارک ترجمه شده به آنکارا (15 روز قبل از مصاحبه)اصلش رو پست کنیم یا کپی ترجمه ها و مدارکو؟؟؟

کپی مدارک و ترجمه ها رو باید بفرستید، اصلشون و یه کپی هم محض احتیاط همراهتون باشه....
(2013-08-14 ساعت 15:02)Kamyar.A نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 15:11)aghaghia نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 13:41)sbh نوشته:  سلام دوستان
سوال من در مورد داشتن مدرک دیپلم هستش. خواستم بدونم برای تمامی افراد یک کیس نامبر ارائه مدرک دیپلم الزامی ست، حتی اگر که فرد مورد نظر مدرک لیسانس داشته باشه؟ متاسفانه مدرک دیپلم گم شده و تنها ریز نمرات موجود هستش.

دستور العمل اینه که باید آخرین مدرک فرد برنده برای مصاحبه ارائه بشه ولی متاسفانه در سفرنامه ها دیده شده که با وجود مدارک بالاتر باز هم آفیسر درخواست مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی کرده! اگر میتونید یه گواهی بگیرید و با ریز نمراتتون همراه داشته باشید، البته میتونید به خود سایت سفارت و مدارک درخواستی هم استناد کنید و بگید که فقط آخرین مدرک درخواست شده...

دوستان من مدارک دیپلم و مدرک دانشگاهیمو ترجمه کردم پشت دیپلمم هم مهر آموزش و پرورش زده شد ولی ریز نمرات نگرفتم برای همسرم هم مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیش و همینطور لیسانسش ترجمه شده ولی ریز نمراتش نه .اگه لازمه باید کجا بریم و چه اقداماتی بکنیم؟؟؟
دوست عزیز ریز نمرات اگر مدرک دانشگاهی دارین لازم نیست و فقط محض احتیاط دوستان با خودشون میبرن بیشتر برای کسانی که دیپلم 11 ساله و مدرک دانشگاهی دارن لازمه ولی اگر محض احتیاط با خودتون میخواین ببرین باید به واحد دانشگاهی تون مراجعه کنید و درخواست ریز نمرات بدین که معمولا باید به قسمت امور فارغ التحصیلان مراجعه بشه...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان