کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
مرسی انجام میدم ولی یه چیز بگم میدونم جاش اینجا نیست ولی هر کاری میکنم نمیتونم امضا درست کنم

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: behfaza
من یه جا خوندم مدارکی که ترجمه می کنیم میدیم سفارت بهمون بر می گردونن درسته؟ منظورم اینه نیاز نیست دو سری بدیم ترجمه کنن
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
(2013-08-15 ساعت 11:17)parmisv نوشته:  مرسی انجام میدم ولی یه چیز بگم میدونم جاش اینجا نیست ولی هر کاری میکنم نمیتونم امضا درست کنم

دوست عزیز اون بالای صفحه کنترل پنل رو میزنی سمت راست تغییر امضا رو کلیک کن توی کادر امضات رو بنویس و تمام
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، reza_top60 ، محبت
(2013-08-15 ساعت 11:26)batigoal_189 نوشته:  من یه جا خوندم مدارکی که ترجمه می کنیم میدیم سفارت بهمون بر می گردونن درسته؟ منظورم اینه نیاز نیست دو سری بدیم ترجمه کنن

اگه اینجوره که دیگه سفارش کپی ترجمه ها رو پس بگیریم . Big Grin

تشکر کنندگان: behfaza ، pari pariaaa ، محبت
(2013-08-15 ساعت 07:45)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 23:47)philadelphia نوشته:  با سلام
کارمند رسمی دولت نیازه که حکم کارگزینی ترجمه کنه ? کارت شناسایی اداره اش چطور?

دوست عزیز همین پست بالایی رو زحمت میکشیدی و یک نگاه مینداختی دقیقا دوستمون توضیح داده دیگه لازم نبود یکبار دیگه بپرسی ...دوستان برا چندمین بار لطف کنید قبل از طرح سوال یک نگاه به تاپیک های مربوطه بندازند اگر جوابتون رو پیدا نکردید که مطمئنا پیدا خواهید کرد اونوقت پست بذارید... درسته دوستان لطف میکنند سوالات هر چند تکراری رو هم جواب میدند ولی بد نیست شما هم این مسایل را رعایت کنید تا از تعدد صفحات تاپیکها بخاطر سوالات تکراری جلوگیری بشه ... موفق و پیروز باشید به امید اخذ ویزای یکضرب واسه همه دوستان

مرسی حق با شماست معذرت
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، Elahe. ، behfaza ، محبت
دوستان پاسپورتو فقط تمام صفحاتشو کپی برابر اصل کنیم .دیگه مهری چیزی نمیخواد
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-08-15 ساعت 17:33)hosseintest1 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 17:13)amaka747 نوشته:  دوستان پاسپورتو فقط تمام صفحاتشو کپی برابر اصل کنیم .دیگه مهری چیزی نمیخواد

مگه باید کپی پاسپورتو برابر اصل کنیم؟؟

از کجا؟؟؟!!!
چند سری کی بگیریم؟؟

دوستان صفحه اول پاسپورتتون رو کپی بگیرید تمام صفحات لازم نیست.
اگر می خوایید کپی برابر اصل کنید هموم صفحه اول کافیست.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-08-15 ساعت 17:41)arash12 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 17:33)hosseintest1 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 17:13)amaka747 نوشته:  دوستان پاسپورتو فقط تمام صفحاتشو کپی برابر اصل کنیم .دیگه مهری چیزی نمیخواد

مگه باید کپی پاسپورتو برابر اصل کنیم؟؟

از کجا؟؟؟!!!
چند سری کی بگیریم؟؟

دوستان صفحه اول پاسپورتتون رو کپی بگیرید تمام صفحات لازم نیست.
اگر می خوایید کپی برابر اصل کنید هموم صفحه اول کافیست.

دوستان سری به سایت ها و منابع اصلی بزنید و لطفا کمی هیورستیک عمل کنید

http://photos.state.gov/libraries/turkey...urkish.pdf

هیچ مهر و برابر اصلی نمیخاد ... فقط کپی از صفحه ای که بیو شما اونجا قرار داره
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: behfaza ، aghaghia ، maziar irani ، reza_top60 ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، محبت
دوستان به نظر شما باید عکس شناسنامه رو عوض کرد؟ ایراد میگیرن اگه قدیمی باشه؟ چون چهره من کاملا فرق کرده و اون عکس قدیمی واسه 15 سالگیمه.الان 30 سالمه...
(2013-08-16 ساعت 14:45)hani.saray نوشته:  دوستان به نظر شما باید عکس شناسنامه رو عوض کرد؟ ایراد میگیرن اگه قدیمی باشه؟ چون چهره من کاملا فرق کرده و اون عکس قدیمی واسه 15 سالگیمه.الان 30 سالمه...

در حالت عادی نیازی به تعویض شناسنامه نیست. مطمئناً اون ها هم می دونند که یک نفر در طی 15 سال تغییراتی در چهره خواهد داشت. نگران این موضوعات نباشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: hani.saray ، reza_top60 ، behfaza ، pari pariaaa ، محبت ، ojee
دوستان من در مهاجر سرا خوندم که سند ازدواج یا عقدنامه برای هریک باید جداگانه باشه و جداگانه ترجمه بشه در حالیکه که محضر به ما کلا یک جلد عقدنامه داده. داخلش هم نوشته که یک جلد تحویل زوج و زوجه گردید.بقیه دوستان این مدرکشون چه جوریه؟ در ضمن کل صفحات عقدنامهه باید ترجمه بشه؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
دوستان در اصفهان دار الترجمه خوب با ذکر قیمت معرفی فرمایند.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2013-08-15 ساعت 17:03)hosseintest1 نوشته:  سلام
لطفا دوستانی که ترجمه کردند ادرس و شماره تماس چند دارالترجمه مناسب را بنویسید که دوستان دیگر درگیر گشتن به دنبال دارالترجمه مناسب نشوند

تعداد مدارک و مدت زمان تحویل را هم بنویسید که بدانیم کدام دارالترجمه زودتر تحویل میدهد.
همچنین عنوان کنید که ترجمه شما به صورت فوری انجام شده یا غیر فوری

همچنین قیمت ها برای ترجمه شناسنامه و کارت ملی و پایان خدمت و غیر را هم کامل بنویسید

دادن شماره تماس فراموش نشود
دالترجمه دانشجو، تهران میدان انقلاب خیابان انقلاب روبروی دبیرخانه دانشگاه تهران، من مدارکم رو به اینجا دادم به نظرم کارشون خوبه
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2013-08-16 ساعت 19:14)میما نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 17:03)hosseintest1 نوشته:  سلام
لطفا دوستانی که ترجمه کردند ادرس و شماره تماس چند دارالترجمه مناسب را بنویسید که دوستان دیگر درگیر گشتن به دنبال دارالترجمه مناسب نشوند

تعداد مدارک و مدت زمان تحویل را هم بنویسید که بدانیم کدام دارالترجمه زودتر تحویل میدهد.
همچنین عنوان کنید که ترجمه شما به صورت فوری انجام شده یا غیر فوری

همچنین قیمت ها برای ترجمه شناسنامه و کارت ملی و پایان خدمت و غیر را هم کامل بنویسید

دادن شماره تماس فراموش نشود
دالترجمه دانشجو، تهران میدان انقلاب خیابان انقلاب روبروی دبیرخانه دانشگاه تهران، من مدارکم رو به اینجا دادم به نظرم کارشون خوبه

منم مدارکمو دادم همون جا فقط یادتون باشه حتماً حتماً قبل از این که تحویلتون بدن یه چک پرینت بدن که ترجمه رو چک کنین
ضمناً دالترجمه دانشجو به اضاء پول یک نسخه ترجمه، بهتون دو نسخه میده
به قول خودشون نسخه های زوج رایگان حساب میشه Big Grin
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: storagemeter ، behfaza ، pari pariaaa ، محبت ، Lemony
دوستان
تاپیکهای سالهای گذشته بخونید.اینقدرراهنمایی غلط نکنید.کارهای اضافی ووقت گیرواسترس زا وبیهوده انجام ندید .مصاحبه دوستان سال گذشته به تفکیک سفارت مطالعه کنید تامتوجه بشیدکه چه کارهای درستی بایدانجام بدید.خیلی از این کارهای بیهوده ناخوادگاه انرژی مفیدومثبت ازبین میبره
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، pari pariaaa ، محبت ، amin arefi ، maziar irani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان