موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من توی دانشگاه هوا فضا اوکرایین تحصیل میکنم . اصل مدرک مهندسی من به زبان انگلیسی هست و نیاز به ترجمه نداره. ۱۵ روز قبل مصاحبه باید اصل ترجمه و یک فتوکپی از مدارک بفرستیم نه اصل مدرک . حالا سوالم این هست من به جای اصل ترجمه مدرک مهندسیم خود مدرک که به زبان انگلیسی هست باید بفرستم آخه گفتن اصلشو باس روز مصاحبه ببریم میشه راهنمایی کنید دوستان
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
من تو کرج از یک دارالترجمه قیمت گرفتم که به صورت زیر بود
شناسنامه 8000 سری دوم 4000
کارت ملی و کارت پایان خدمت هرکدام 10000
دادگستری 5000
وزارت خارجه هم 5000
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که مدارکشون رو ترجمه کردن و از دارالترجمه راضی بودن بی زحمت اگه اسم و آدرس رو توی پیغام خصوصی برام بفرستین ممنون می شم...
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها من چند صفحه ای تو این تاپیک خوندم ولی جواب قطعی و محکمی به این سوالاتم پیدا نکردم.
عزیزان با تجربه لطفا راهنمایی فرمایید
۱. لیست مدارکی که مورد نیاز است برای همه افراد کیس هست یا فرد اصلی؟ کدوما برای افراد همراه صدق نمی کنه؟
۲. بالاخره من نفهمیدم ترجمه هایی که قبلا انجام دادیم معتبر هستند یا نه؟ (از نظر زمانی) بعضی ها می گن زمان فقط مدارک مالی مهمه، بعضی ها می گن مدارکی که شامل تغییرات شدند(!؟) بعضی ها هم می گن شناسنامه، کارت ملی و .... کدوم (لطفا دقیق تر).
۳. کلا چند سری ترجمه لازم هست؟
۴. مدارکی که قبل از مصاحبه برای سفارت آنکارا باید ارسال شوند، فقط یکسری کپی ساده از مدارک ترجمه شده هستند یا یک سری کامل از مدارک بصورت ترجمه شده؟ اصل مدارک همون مدارک اصلی به زبان فارسی می شند دیگه درسته؟
بسیار سپاس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من مدرک پیش انشگاهی ام را گم کردم و اموزش و پرورش بجای ان به من کارنامه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی را داده ایا همین را ترجمه کنم کافی هست ؟
لطفا راهنمایی کنین
با تشکر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 17:27)KIMIA2005 نوشته: (2013-08-19 ساعت 16:37)arash12 نوشته: (2013-08-18 ساعت 09:13)amaka747 نوشته: من توی دانشگاه هوا فضا اوکرایین تحصیل میکنم . اصل مدرک مهندسی من به زبان انگلیسی هست و نیاز به ترجمه نداره. ۱۵ روز قبل مصاحبه باید اصل ترجمه و یک فتوکپی از مدارک بفرستیم نه اصل مدرک . حالا سوالم این هست من به جای اصل ترجمه مدرک مهندسیم خود مدرک که به زبان انگلیسی هست باید بفرستم آخه گفتن اصلشو باس روز مصاحبه ببریم میشه راهنمایی کنید دوستان
با سلام دوست عزیز شما اصل مدرک رو حتما روز مصاحبه باید ببری چون خودشون گفتن بهیچ وجه ۱۵ روز قبل اصل مدارک رو برامون نفرستید.شما همون کپی مدرک رو بدید جایی براتون برابر اصل کنه بعد براشون بفرستید.
[font=Courier]دوست عزیز نیازی به کپی برابر اصل کردن مدارک نیستش ..
اصل ترجمه مدارک به اضافه کپی مدارک اصلی همین [/font]
اصل ترجمه ؟ قربان منظورمو متوجه نشدی .اصل مدرک لیسانس من مهندسی هواپیماست که به انگلیسی هست . فقط کپیشو باس بفرستم ۱۵ روز مونده به مصاحبه ؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]