کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
آقا من بالاخره متوجه نشدم که مدارک و یک بار باس ترجمه کنیم یا دوبار
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، .YAS
(2013-08-21 ساعت 22:51)amaka747 نوشته:  آقا من بالاخره متوجه نشدم که مدارک و یک بار باس ترجمه کنیم یا دوبار

یکبار کافیه ولی بعضی از دوستان 2بار ترجمه میکنن جون سری دوم هزینه اش تقریبا یک سومه و برای محکم کاری 2 سری ترجمه میکنند.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee
(2013-08-23 ساعت 11:27)sorooosh نوشته:  دوستان كسي كه مدرك كارشناسي ارشد داره ديپلم و پيش دانشگاهي و ريز نمرا تش كجاست الان؟؟؟
بايد از دانشگاه بگيريم يا آموزش و پرورش؟

پیشدانشگاهی باید دست دانشگاه باشه ولی من خودم دیپلمم دست دبیرستانم بود و همینطور ریز نمراتم!
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-23 ساعت 12:17)aghaghia نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 11:27)sorooosh نوشته:  دوستان كسي كه مدرك كارشناسي ارشد داره ديپلم و پيش دانشگاهي و ريز نمرا تش كجاست الان؟؟؟

پیشدانشگاهی باید دست دانشگاه باشه ولی من خودم دیپلمم دست دبیرستانم بود و همینطور ریز نمراتم!

اداره آموزش و پرورش کل این طوری من رو راهنمایی کرد ... که اول از خود دبیرستان و پیش دانشگاهی اقدام کنید و مدارک و ریز نمراتش رو بگیرید بعد به اداره آموز ش و پرورش منطقه ببرید برای تایید .... چون مدرکتون فوق لیسانس هست بعید می دونم پیش دانشگاهی دست دانشگاه باشه ....
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: sorooosh ، behfaza ، .YAS ، ojee
من مدرک دیپلمم رو ترجمه کردم نوشته 12/2005ولی تو فرم های ارسالی نوشتم 1/2006،حالا باید به کی سی سی امیل بزنم و تصحیح کنم یا میشه باز برم دارااترجمه بگم مثل اونی که خووم نوشتم واسم بنویسم البته با توجه به اینه ماهای میلادی تقریبا از 11هم ماه شمسی شروع میشه!!!!!!
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان:
(2013-08-23 ساعت 12:23)maryam_fo نوشته:  

اداره آموزش و پرورش کل این طوری من رو راهنمایی کرد ... که اول از خود دبیرستان و پیش دانشگاهی اقدام کنید و مدارک و ریز نمراتش رو بگیرید بعد به اداره آموز ش و پرورش منطقه ببرید برای تایید .... چون مدرکتون فوق لیسانس هست بعید می دونم پیش دانشگاهی دست دانشگاه باشه ....

ممنون از راهنماييتون ولي من مشكلم اينه كه محل تحصيل پيش دانشگاهيم و كارشناسي و كارشناسي ارشد و محل فعلي زندگيم باهم فرق دارن!!!
راستش خودمم تازه متوجه شدم Smile
به همين خاطر خواستم دقيق تر بدونم كه چيكار بايد بكنم
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2013-08-23 ساعت 12:49)sorooosh نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 12:23)maryam_fo نوشته:  

ممنون از راهنماييتون ولي من مشكلم اينه كه محل تحصيل پيش دانشگاهيم و كارشناسي و كارشناسي ارشد و محل فعلي زندگيم باهم فرق دارن!!!
راستش خودمم تازه متوجه شدم Smile
به همين خاطر خواستم دقيق تر بدونم كه چيكار بايد بكنم

خب دوست عزیز بالاخره یا باید زنگ بزنید یا کسی رو اگر در اون شهرها میشناسید بفرستید براتون پیگیر بشن و یا خودتون مراجعه کنید. در ضمن من مدرک پیشم دست دانشگاه دوره لیسانسم بود بعد از فارغ التحصیلی بهم پس دادن و برای دوره فوق هم ازم نخواستن... ولی برای آقایون فکر میکنم این روند فرق میکنه و اگر کارت پایان خدمت نداشته باشین همونجا دست دانشگاه میمونه...
تشکر کنندگان: sorooosh ، behfaza ، ojee
ریز نمرات پیش دانشگاهی رو هم میخوان یا دانشگاه کافیه؟
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: ojee
(2013-08-23 ساعت 15:05).YAS نوشته:  ریز نمرات پیش دانشگاهی رو هم میخوان یا دانشگاه کافیه؟

براي مصاحبه كه ريز نمرات نميخوان ولي براي ادامه تحصيل ميخواين بستگي به دانشگاه داره كه بعضيا ريز نمرات تمام مقاطع رو ميخوان.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: .YAS ، H Pier
(2013-08-23 ساعت 15:52)نسرین ظ نوشته:  سلام
دوستانی که محل مصاحبه شونو KCC از آنکارا به ایروان تغییر داده، آیا اطلاع دارند که مدارک مورد نیاز ایروان برای 1- کنسولگری 2- پزشکی مشابه آنکارا هست یا خیر؟ لطفا اونایی که اطلاع کامل دارند و تونستند تاپیک مربوطه رو پیدا کنند، اطلاع رسانی کنند و تیتروار مدارک رو اعلام کنند. من هر چه می گردم فقط در مورد مسافرت نوشته شده!
با تشکر

مدارک مورد نیاز مصاحبه ایروان

مدارک موردنیاز مدیکال ایروان
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، reza_top60 ، shamim_irs ، H Pier
(2013-08-23 ساعت 16:23)KIMIA2005 نوشته:  
دوستانی که محل مصاحبه شونو KCC از آنکارا به ایروان تغییر داده، آیا اطلاع دارند که مدارک مورد نیاز ایروان برای 1- کنسولگری 2- پزشکی مشابه آنکارا هست یا خیر؟ لطفا اونایی که اطلاع کامل دارند و تونستند تاپیک مربوطه رو پیدا کنند، اطلاع رسانی کنند و تیتروار مدارک رو اعلام کنند. من هر چه می گردم فقط در مورد مسافرت نوشته شده!
با تشکر

سلام
ممنون.. اینو قبلا دیده بودم اما مواردی بود که برام عجیب بود و می خواستم بدونم آیا شما اطلاع دارید که برندگان 2013 چه مدارکی رو زمان مصاحبه ارائه دادند.. منظور من نوع مدرک تحصیلی و مدرک مالی هست..
این که در مورد آنکارا، آخرین مدرک تحصیلی درخواست شده بود و در مورد مدارک مالی، در صورت ارائه برگه بانکی و نشان دادن تمکن مالی نیازی به اسپانسر نبود، اما در مورد ایروان، مدرک تحصیلی دیپلم دبیرستان و همین طور سابقه کاری !!!!! و در مورد توانایی مالی، تنها به داشتن اسپانسر اشاره کرده!!! که در همین آدرسی که شما لطف کردید در مورد مدارک مورد نیاز ایروان اعلام گردید نوشته شده:
Medical Exam Results: Your medical exam must be conducted by one of the Embassy's panel physicians (see website for additional information). It takes approximately two days to process the results of the medical exam. For more information regarding the medical exam please contact the panel physicians directly.
11. Color photographs (see sample on page 1): you must present two (2) 5X5 cm photographs for your visa, and another three (3) 3X4 cm photographs for your medical exam
12. Education and Work Documents: Original high school diploma of the applicant is required. It is highly advised to bring documents relating to an applicant’s work history, including a work booklet, reference letters, etc.
13. Evidence of Financial Viability: Diversity visa applicants and any accompanying family member applicants are subject to INA 212(a)(4) and must demonstrate to the consular officer's satisfaction that they will not become a public charge. Such documents that are highly advised to bring at the time of the interview are:
- Form I-134 Affidavit of Support: ORIGINAL ONLY from any US sponsor.
- Sponsor’s prior year 1040 tax form and W2s: If tax returns are not available, please provide transcripts from the IRS.
- Sponsor’s US ID: A copy of the sponsor’s US passport picture page or green card is required.
لطفا راهنمایی بفرمایید.. چون موارد بالا دلسرد کننده است..
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: H Pier
(2013-08-23 ساعت 16:45)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 16:23)KIMIA2005 نوشته:  
با تشکر

سلام
ممنون.. اینو قبلا دیده بودم اما مواردی بود که برام عجیب بود و می خواستم بدونم آیا شما اطلاع دارید که برندگان 2013 چه مدارکی رو زمان مصاحبه ارائه دادند.. منظور من نوع مدرک تحصیلی و مدرک مالی هست..
این که در مورد آنکارا، آخرین مدرک تحصیلی درخواست شده بود و در مورد مدارک مالی، در صورت ارائه برگه بانکی و نشان دادن تمکن مالی نیازی به اسپانسر نبود، اما در مورد ایروان، مدرک تحصیلی دیپلم دبیرستان و همین طور سابقه کاری !!!!! و در مورد توانایی مالی، تنها به داشتن اسپانسر اشاره کرده!!! که در همین آدرسی که شما لطف کردید در مورد مدارک مورد نیاز ایروان اعلام گردید نوشته شده:
Medical Exam Results: Your medical exam must be conducted by one of the Embassy's panel physicians (see website for additional information). It takes approximately two days to process the results of the medical exam. For more information regarding the medical exam please contact the panel physicians directly.
11. Color photographs (see sample on page 1): you must present two (2) 5X5 cm photographs for your visa, and another three (3) 3X4 cm photographs for your medical exam
12. Education and Work Documents: Original high school diploma of the applicant is required. It is highly advised to bring documents relating to an applicant’s work history, including a work booklet, reference letters, etc.
13. Evidence of Financial Viability: Diversity visa applicants and any accompanying family member applicants are subject to INA 212(a)(4) and must demonstrate to the consular officer's satisfaction that they will not become a public charge. Such documents that are highly advised to bring at the time of the interview are:
- Form I-134 Affidavit of Support: ORIGINAL ONLY from any US sponsor.
- Sponsor’s prior year 1040 tax form and W2s: If tax returns are not available, please provide transcripts from the IRS.
- Sponsor’s US ID: A copy of the sponsor’s US passport picture page or green card is required.
لطفا راهنمایی بفرمایید.. چون موارد بالا دلسرد کننده است..

دوست عزیز چرا یکی 2 تا از سفرنامه های سال پیش رو نمیخونید هیچ چیز نسبت به پارسال فرقی نکرده، من همین لیست مدارک رو بلافاصله بعد از قبول شدن یعنی در همون ماه می دانلود کردم که همین مدارک بود و هیج تغییری نکرده... در واقع همه سفارت ها مکانیسم مشابه دارند و اختلافشون خیلی ناچیز هست، اکثر دوستان 2013 هم نامه بانکی بردن و تعداد خیلی کمی اسپانسر داشتند و در مورد کار هم فقط شغل رو میپرسن و کم پیش میاد که مدرکی در موردش ازتون بخوان. باز هم تاکید میکنم که سفرنامه ها رو مطالعه کنید و اینقدر همه چیز رو برای خودتون سخت نکنید!!!!
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، amin arefi ، behfaza ، ffrfar ، godot ، ojee ، H Pier
(2013-08-23 ساعت 17:14)نسرین ظ نوشته:  سلام مجدد... دوست عزیز سفرنامه ها رو ورق می زنم اما هنوز به اون قسمتی نرسیدم که بگه چه مدارکی رو دوستان ارائه دادند .. اگه شما خوندید و مطمئن شدید که حرف شما قابل قبوله.. چون دیگه نمی خوام ذهنمو درگیر این موارد کنم. باز هم سپاسگزارم...

دوست عزیز این سفرنامه یکی از کاملترین سفرنامه هاست بخونید حتما. خوندن باقی سفرنامه ها هم خالی از لطف نیست Smile
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، Elahe. ، ojee ، H Pier
دوستان با تجربه !؟
من یه سوال شاید تکراری دارم ولی متاسفانه فرصت کافی برای مرور کردن شصت و خورده ای صفحه ندارم !؟ چون کارنتیم خیلی زود تر از چیزی که تصور میکردم اومده و من هنوز مدارک ترجمه نکردم Sad !؟ (این چند وقت درگیر کارای عروسیم بودم و خدارو شکر همین 3 روز پیش عروسیم به خبر و خوشی گذشت)

الف) مدارکی که باید ترجمه کنم ایناست ؟؟؟؟؟؟
1. سابقه تحصیلی که شامل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و دانشگاست ...
2. گواهی تولد که شامل شناسنامه و کارت ملی
3. گواهی خدمت نظامی
4. گواهی ازدواج که همون عقدنامست

ب) تمکین مالی هم نیاز به ترجمه داره ؟؟؟؟ واکسیناسیون چطور؟

ج) دارالترجمه خوب و خوش انصاف سمت غرب تهران کجا برم ؟

د) راستی سفارت من آنکاراست . میگن باید دو هفته زودتر مدارک رو براشون ارسال کنم ؟؟ منظور همین ترجمه هاست ؟ یا کپی ترجمه هاست ؟ با پست باید حتما ارسال بشه ؟؟ نمیشه ایمیل کرد ؟؟؟

ه) در کل چند سری باید از مدارک ترجمه کنم ؟؟؟؟؟

و) در حال حاضر نمی خوام ادامه تحصیل بدم ولی قصدش رو 3 سال دیگه دارم! آیا از همین حالا مدارک رو تائید دادگستری بگیرم یا خیر ؟؟؟؟ دانش نامه موقت رو دادگستری تائید میکنه ؟؟؟؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier
(2013-08-24 ساعت 13:13)mohammad19911991 نوشته:  دوستان من مدرک دیپلم و فوق دیپلم دارم ... ریز نمرات فوق دیپلم رو بم ندادن ولی یه کارنامه کل که شامل ریز نمرات هست گرفتم و مهر و امضای تموم مسولین هم زیرش هست ، این کافیه آیا ؟؟؟

بله همون رو بدین ترجمه، نیازی به تاییدیه دادگستری هم نداره برای مصاحبه...
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، behfaza ، H Pier

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان