2013-08-24 ساعت 15:36
(2013-08-24 ساعت 03:05)hamed1286 نوشته: دوستان با تجربه !؟
من یه سوال شاید تکراری دارم ولی متاسفانه فرصت کافی برای مرور کردن شصت و خورده ای صفحه ندارم !؟ چون کارنتیم خیلی زود تر از چیزی که تصور میکردم اومده و من هنوز مدارک ترجمه نکردم !؟ (این چند وقت درگیر کارای عروسیم بودم و خدارو شکر همین 3 روز پیش عروسیم به خبر و خوشی گذشت)
الف) مدارکی که باید ترجمه کنم ایناست ؟؟؟؟؟؟
1. سابقه تحصیلی که شامل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و دانشگاست ...
2. گواهی تولد که شامل شناسنامه و کارت ملی
3. گواهی خدمت نظامی
4. گواهی ازدواج که همون عقدنامست
ب) تمکین مالی هم نیاز به ترجمه داره ؟؟؟؟ واکسیناسیون چطور؟
ج) دارالترجمه خوب و خوش انصاف سمت غرب تهران کجا برم ؟
د) راستی سفارت من آنکاراست . میگن باید دو هفته زودتر مدارک رو براشون ارسال کنم ؟؟ منظور همین ترجمه هاست ؟ یا کپی ترجمه هاست ؟ با پست باید حتما ارسال بشه ؟؟ نمیشه ایمیل کرد ؟؟؟
ه) در کل چند سری باید از مدارک ترجمه کنم ؟؟؟؟؟
و) در حال حاضر نمی خوام ادامه تحصیل بدم ولی قصدش رو 3 سال دیگه دارم! آیا از همین حالا مدارک رو تائید دادگستری بگیرم یا خیر ؟؟؟؟ دانش نامه موقت رو دادگستری تائید میکنه ؟؟؟؟
الف)موارد 1،2،3 و 4 درسته. از مورد 4 دو نسخه ترجمه لازمه.
ب)اگر گواهی تمکن مالی لاتین باشه دیگه ترجمه نمیخواد، اگر نباشه خب باید ترجمه اش کنید. کارت زرد بین المللیه پس ترجمه نمیخواد.
ج)تهران نیستم اطلاعی ندارم.
د) خود ترجمه ها رو، کپی ترجمه هیج اعتباری نداره! بله باید پست بشه.
ه) یک سری کافیه ولی از اون جایی که ترجمه سری دوم تقریبا یک سوم سری اوله خیلیا برای محکم کاری 2 سری ترجمه میکنند.
و) اگر بر میگردید بعدا هم میتونید این کار رو بکنید (بعد از مصاحبه هم میتونید این کار رو بکنید). خیر گواهی موقت رو دادگستری تایید نمی کنه.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا