کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-08-24 ساعت 03:05)hamed1286 نوشته:  دوستان با تجربه !؟
من یه سوال شاید تکراری دارم ولی متاسفانه فرصت کافی برای مرور کردن شصت و خورده ای صفحه ندارم !؟ چون کارنتیم خیلی زود تر از چیزی که تصور میکردم اومده و من هنوز مدارک ترجمه نکردم Sad !؟ (این چند وقت درگیر کارای عروسیم بودم و خدارو شکر همین 3 روز پیش عروسیم به خبر و خوشی گذشت)

الف) مدارکی که باید ترجمه کنم ایناست ؟؟؟؟؟؟
1. سابقه تحصیلی که شامل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و دانشگاست ...
2. گواهی تولد که شامل شناسنامه و کارت ملی
3. گواهی خدمت نظامی
4. گواهی ازدواج که همون عقدنامست

ب) تمکین مالی هم نیاز به ترجمه داره ؟؟؟؟ واکسیناسیون چطور؟

ج) دارالترجمه خوب و خوش انصاف سمت غرب تهران کجا برم ؟

د) راستی سفارت من آنکاراست . میگن باید دو هفته زودتر مدارک رو براشون ارسال کنم ؟؟ منظور همین ترجمه هاست ؟ یا کپی ترجمه هاست ؟ با پست باید حتما ارسال بشه ؟؟ نمیشه ایمیل کرد ؟؟؟

ه) در کل چند سری باید از مدارک ترجمه کنم ؟؟؟؟؟

و) در حال حاضر نمی خوام ادامه تحصیل بدم ولی قصدش رو 3 سال دیگه دارم! آیا از همین حالا مدارک رو تائید دادگستری بگیرم یا خیر ؟؟؟؟ دانش نامه موقت رو دادگستری تائید میکنه ؟؟؟؟

الف)موارد 1،2،3 و 4 درسته. از مورد 4 دو نسخه ترجمه لازمه.
ب)اگر گواهی تمکن مالی لاتین باشه دیگه ترجمه نمیخواد، اگر نباشه خب باید ترجمه اش کنید. کارت زرد بین المللیه پس ترجمه نمیخواد.
ج)تهران نیستم اطلاعی ندارم.
د) خود ترجمه ها رو، کپی ترجمه هیج اعتباری نداره! بله باید پست بشه.
ه) یک سری کافیه ولی از اون جایی که ترجمه سری دوم تقریبا یک سوم سری اوله خیلیا برای محکم کاری 2 سری ترجمه میکنند.
و) اگر بر میگردید بعدا هم میتونید این کار رو بکنید (بعد از مصاحبه هم میتونید این کار رو بکنید). خیر گواهی موقت رو دادگستری تایید نمی کنه.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hamed1286 ، behfaza ، H Pier
بچه ها من یه مشکل بزرگ دارم
ببینین من فوقم تمام شده ولی هنوز نمره هام ثبت نشده که برم واسه کارای فارغ التحصیلی
تو فرم ها هم نوشتم دانشجوی فوق لیسانس و نگفتم که مدرکشو دارم.
حالا چه مدرکی با خودم ببرم؟ گواهی اشتغال که دانشگاه بهم نمیده الان یا اگرم بده تا آخر شهریور اعتبار داره. کارت دانشجوییمم همینطور تا آخر شهریور اعتبارشه. تاریخ مصاحبمم ممکنه اوایل مهر بیوفته و من نتونسته باشم کارای فارغ التحصیلی رو انجام بدم. حالا به نظر شما چیکار کنم ؟؟؟ تغییر زمان مصاحبه ؟

تشکر کنندگان:
(2013-08-24 ساعت 15:36)aghaghia نوشته:  
من یه سوال شاید تکراری دارم ولی متاسفانه فرصت کافی برای مرور کردن شصت و خورده ای صفحه ندارم !؟ چون کارنتیم خیلی زود تر از چیزی که تصور ........................

د) راستی سفارت.....................

الف)موارد 1،2،3 و 4 درست.......
د) خود ترجمه ها رو...........

میدان انقلاب پر از دارالترجمه است دوست خوبم. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، EKAM ، H Pier
(2013-08-24 ساعت 16:29)ghafari88 نوشته:  
من یه سوال شاید تکراری دارم ولی متاسفانه فرصت کافی برای مرور کردن شصت و خورده ای صفحه ندارم !؟ چون کارنتیم خیلی زود تر از چیزی که تصور ........................

من مداركمو دارالترجمه مهام ميدون پونك ميبرم خيلي راضيم
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، hamed1286
(2013-08-25 ساعت 10:12)EKAM نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 16:29)ghafari88 نوشته:  

من مداركمو دارالترجمه مهام ميدون پونك ميبرم خيلي راضيم

تبلیغ نباشه ولی من خیلی آمار گرفتم، اغلب دارالترجمه های اطراف میدون انقلاب از دارالترجمه های دیگه ارزون ترن،من خودم دانشجو دادم از قیمتشم اکونومیکه!
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: H Pier ، azar1348 ، behfaza ، ffrfar ، hamed1286 ، محبت
(2013-08-24 ساعت 16:25)rainyboy نوشته:  بچه ها من یه مشکل بزرگ دارم
ببینین من فوقم تمام شده ولی هنوز نمره هام ثبت نشده که برم واسه کارای فارغ التحصیلی
تو فرم ها هم نوشتم دانشجوی فوق لیسانس و نگفتم که مدرکشو دارم.
حالا چه مدرکی با خودم ببرم؟ گواهی اشتغال که دانشگاه بهم نمیده الان یا اگرم بده تا آخر شهریور اعتبار داره. کارت دانشجوییمم همینطور تا آخر شهریور اعتبارشه. تاریخ مصاحبمم ممکنه اوایل مهر بیوفته و من نتونسته باشم کارای فارغ التحصیلی رو انجام بدم. حالا به نظر شما چیکار کنم ؟؟؟ تغییر زمان مصاحبه ؟

راینی بوی عزیز

شما همون گواهی و کارت دانشجویی رو ترجمه کنین ببرین ، اگه ایرادی هم توی مصاحبه بگیرن کاملا شرایتطون موجه هست و میتونین براشون توضیح بدین . تاریخ مصاحبه رو عوض نکنین . Smile
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS ، rainyboy ، ojee ، EKAM ، محبت
دوستان
مسلما درصورتیکه مدارک ترجمه شده دارای مشکلاتی باشد میتواند عواقب جبران ناپذیری برای مهاجرت بوجود آورد.
برای کنترل کیفیت خدمات ترجمه ( به جز متن ترجمه شده) چه مواردی را باید لحاظ کرد ؟
با تشکر
سعید
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت
درود بر دوستان خوبم :شرمنده آیا مدارک ترجمه شده نیاز به مهر وزارت امور خارجه وتائیدیه و تمبر دادگستری داره یا نه ؟ یا اینکه فقط مهر دارالترجمه کفایت میکنه .
تشکر کنندگان:
(2013-08-25 ساعت 16:29)Mehrdad48 نوشته:  درود بر دوستان خوبم :شرمنده آیا مدارک ترجمه شده نیاز به مهر وزارت امور خارجه وتائیدیه و تمبر دادگستری داره یا نه ؟ یا اینکه فقط مهر دارالترجمه کفایت میکنه .

تنها برای سفارت و مصاحبه مهر دارالترجمه کفایت میکنه اما اگه قصد ادامه تحصیل در آ.م.ر.ی.ک.ا داشته باشین به مهر و تایید دادگستری نیاز دارین.
(صفحات قبل رو هم بخونین برای دریافت جواب سوالاتتون)
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، behfaza ، EKAM ، محبت
دوستان با توجه به اینکه بچه ها هم کارت زرد بین الملل دارن لازم هست کارت واکسیناسیون که در بدو تولد تا به حال پر شده را ترجمه کنیم و با خود ببریم؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان:
(2013-08-26 ساعت 10:26)Kamyar.A نوشته:  دوستان با توجه به اینکه بچه ها هم کارت زرد بین الملل دارن لازم هست کارت واکسیناسیون که در بدو تولد تا به حال پر شده را ترجمه کنیم و با خود ببریم؟

كارت واكسيناسيوني كه تا حالا پر شده ببريد انستيتو پاستور وارد كارت زرد كنند و احتياجي به ترجمه نيست
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-08-26 ساعت 13:14)EKAM نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 10:26)Kamyar.A نوشته:  دوستان با توجه به اینکه بچه ها هم کارت زرد بین الملل دارن لازم هست کارت واکسیناسیون که در بدو تولد تا به حال پر شده را ترجمه کنیم و با خود ببریم؟

كارت واكسيناسيوني كه تا حالا پر شده ببريد انستيتو پاستور وارد كارت زرد كنند و احتياجي به ترجمه نيست

اون کارو کردم ولی جایی خوندم که کارت واکسن هم باید ترجمه بشه میخوام بدونم صحت داره یا نه؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: behfaza ، afshin sadeghi 2
(2013-08-26 ساعت 13:23)Kamyar.A نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 13:14)EKAM نوشته:  

اون کارو کردم ولی جایی خوندم که کارت واکسن هم باید ترجمه بشه میخوام بدونم صحت داره یا نه؟؟؟

کارت واکسن ترجمه نمی خواد. انگلیسیه
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: behfaza
دوستان من دانشجوی کارشناسی هستم و تو فرمهام اخرین مدرک تحصیلیم رو پیش دانشگاهی زدم و همینطور در حال تحصیل در مقطع کارشناسی لطفا کسایی که اطلاع دارن مدارک تحصیلی رو که نوشنم واسه ترجمه چک کنن درسته کم و کسری نداره؟!!
1. دیپلم و ریز نمراتش
2. پیش دانشگاهی
3.گواهی اشتغال به تحصیل
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-26 ساعت 15:42)siminzakavand نوشته:  دوستان من دانشجوی کارشناسی هستم و تو فرمهام اخرین مدرک تحصیلیم رو پیش دانشگاهی زدم و همینطور در حال تحصیل در مقطع کارشناسی لطفا کسایی که اطلاع دارن مدارک تحصیلی رو که نوشنم واسه ترجمه چک کنن درسته کم و کسری نداره؟!!
1. دیپلم و ریز نمراتش
2. پیش دانشگاهی
3.گواهی اشتغال به تحصیل

درسته، البته بهتره ريز نمرات پيش رو ببرين تا ديپلم...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان