موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-28 ساعت 03:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-28 ساعت 04:13 توسط hamed1286.)
سلام
فوری نیاز به راهنمایی دارم
برای ترجمه فقط باید مدارک تحصیلی ترجمه بشه یا ریز نمرات هم نیازه !
دیپلم
پیش دانشگاهی
دانشگاه
اینا باید ریز نمراتشون هم ترجمه بشه یا نیازی نیست ؟؟؟
درضمن قصد ادامه تحصیل فعلا ندارم
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میخاستم مدرک فوق دیپلمم رو ترجمه کنم، که دارالترجمه به دلیل موقت بودنش اینکارو نکرد ...
پس تکلیف ما چی هست >؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم یه سوال داشتم ازتون
من از برنده های لاتاری 2014 هستم که اخر اکتبر مصاحبه دارم خواستم بدونم اگه ترجمه مدارک تحصیلیمو ببرم کافیه یا باید سابقه کاریمم رو هم ببرم؟؟ ( از طریق لاتاری یا با مدرک یا با سابقه کار میشه رفت منظروم اینه که فقط مدرک تحصیلی ببرم کافیه؟)
واینکه تو سایت نوشته ترجمه هاتون باید توسط مترجم تایید بشه این یعنی همون مهر مترجم کافیه یا حتما باید به تایید وزارت امور خارجه و دادگستری هم برسه؟؟؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-28 ساعت 20:25)aseman abi نوشته: دوستان عزیزم یه سوال داشتم ازتون
من از برنده های لاتاری 2014 هستم که اخر اکتبر مصاحبه دارم خواستم بدونم اگه ترجمه مدارک تحصیلیمو ببرم کافیه یا باید سابقه کاریمم رو هم ببرم؟؟ ( از طریق لاتاری یا با مدرک یا با سابقه کار میشه رفت منظروم اینه که فقط مدرک تحصیلی ببرم کافیه؟)
واینکه تو سایت نوشته ترجمه هاتون باید توسط مترجم تایید بشه این یعنی همون مهر مترجم کافیه یا حتما باید به تایید وزارت امور خارجه و دادگستری هم برسه؟؟؟
سلام
همون مدرک تحصیلی کفایت میکنه و در خصوص ترجمه هاتم بدون مهر خارجه و دادگستری و در صورتیکه میخواهید ادامه تحصیل بدید ریز نمراتتون و مدارک تحصیلیتون رو فقط بدید مهر دادگستری و وزارت امور خارجه بخوره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.