کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-08-28 ساعت 21:15)محبت نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 20:25)aseman abi نوشته:  دوستان عزیزم یه سوال داشتم ازتون
من از برنده های لاتاری 2014 هستم که اخر اکتبر مصاحبه دارم خواستم بدونم اگه ترجمه مدارک تحصیلیمو ببرم کافیه یا باید سابقه کاریمم رو هم ببرم؟؟ ( از طریق لاتاری یا با مدرک یا با سابقه کار میشه رفت منظروم اینه که فقط مدرک تحصیلی ببرم کافیه؟)
واینکه تو سایت نوشته ترجمه هاتون باید توسط مترجم تایید بشه این یعنی همون مهر مترجم کافیه یا حتما باید به تایید وزارت امور خارجه و دادگستری هم برسه؟؟؟
سلام
همون مدرک تحصیلی کفایت میکنه و در خصوص ترجمه هاتم بدون مهر خارجه و دادگستری و در صورتیکه میخواهید ادامه تحصیل بدید ریز نمراتتون و مدارک تحصیلیتون رو فقط بدید مهر دادگستری و وزارت امور خارجه بخوره.

مرسی از راهنماییتون دوست عزیز
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم من تصمیم دارم بعد ها اگه تونستم اونجا جا بیفتم درس هم بخونم این ربطی به سفارت الان نداره و من بدون تایید وزارت امور خارجه مدارکمو بدم مثلا 2 سال بعد اونجا خواستم برم دانشگاه برام مشکلی پیش نمیاد؟؟؟/
تشکر کنندگان: محبت
(2013-08-29 ساعت 08:03)aseman abi نوشته:  مرسی از راهنماییتون دوست عزیز
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم من تصمیم دارم بعد ها اگه تونستم اونجا جا بیفتم درس هم بخونم این ربطی به سفارت الان نداره و من بدون تایید وزارت امور خارجه مدارکمو بدم مثلا 2 سال بعد اونجا خواستم برم دانشگاه برام مشکلی پیش نمیاد؟؟؟/

دوست عزیز بارها گفته شده که برای سفارت نیازی به تایید دادگستری نیست ولی هر وقت بخواین ادامه تحصیل بدین باید مدارکتون رو به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسونید... فکر نمی کنم بخواین فقط برای این کار برگردین ایران! اگر بر میگردین که بعدا انجام بدین وگرنه تا نرفتین انجامش بدین!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005 ، afshin4749 ، behfaza ، EKAM ، محبت ، ojee
سلام دوستان یه سوالی داشتم اینکه ترجمه کارت ملی هم لازمه آخه اعتباری که پشت کارت تموم شده اما کارت جدید نمیدن و میگن تا آخر 92 اعتبار داره چی کار باید کرد افیسر بگه این کارت اعتبار نداره حالا بیا توضیح بدهSad[/color]
تشکر کنندگان:
(2013-08-29 ساعت 13:35)reyk62 نوشته:  سلام دوستان یه سوالی داشتم اینکه ترجمه کارت ملی هم لازمه آخه اعتباری که پشت کارت تموم شده اما کارت جدید نمیدن و میگن تا آخر 92 اعتبار داره چی کار باید کرد افیسر بگه این کارت اعتبار نداره حالا بیا توضیح بدهSad[/color]
دوستان به هیچ وجه نیازی به تعویض کارت ملی نیست. دوستانی هم دادن برای تعویض بهتره اون برگه ای را بهشون دادن ببرن ترجمه و کپی کارت ملی را هم ببرن ترجمه که اگه احیانا روز مصاحبه ازشون خواستن ارائه بدن و به افیسر قضیه را توضیح بدن. نهایتا هم کسر مدرک میخورید پس نگران نباشید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، afshin4749 ، behfaza ، EKAM ، H Pier ، محبت ، ojee ، aseman abi ، pari pariaaa ، آلیس-1980
من شفاف سازی کنم باز! Tongue
ما بخاطر تغییر کد پستی درخواست تعویض کارت ملی دادیم و بابت تاریخ انقضا نیازی به تعویض کارت ملی ندارید ....
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: afshin4749 ، behfaza ، H Pier ، محبت ، ojee ، reyk62 ، hossien_501 ، آلیس-1980 ، .YAS
(2013-08-29 ساعت 15:32)saeedshafiee نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 15:29)shadi79 نوشته:  دوستان سند ماشین رو که دادم برای ترجمه قبول نکردند گفت دادگستری ایراد می گیره چون مهر برجسته نداره ماشین از محصولات ایران خودرو هست حالا کجا ببرم سند ماشینو که مهر برجسته بزنن

ماشین ؟!!!!!!!!
؟؟
دوست عزیزم ، بنده محض اطلاع جنابعالی عرض کنم که ماشین از نقطه نظر سفارت آمریکا ، اموال و دارایی محسوب نمیشه !!! در کشور آمریکا به ماشین به دید یه کالای مصرفی نگاه میکنن . اصلاً اگر همچین کاری بکنید ، فقط یه پول ترجمه دادین و بس . بعدم مگه صد بار توضیح ندادم که هیچ ترجمه ای رو لازم نیست مهمور به مهر دادگستری و وزارت خارجه کنید ؟ چرا شماها اصلاً این تاپیک رو مطالعه نمی کنید ؟ ببخشید دوست ندارم خدایی ناکرده شما رو ناراحت کنم . اما بی تفاوت از کنار این چیزا گذشتن ، ممکنه به خودتون آسیب وارد کنه !!! . اگه من ببینم که یه پستی ممکنه باعث بشه که آینده شما تغییر کنه ، بر خودم واجب میدونم که به شما کمک کنم تا راه درست رو پیدا کنید . موفق باشید .
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، KIMIA2005 ، saeedshafiee ، EKAM ، H Pier ، محبت ، ojee ، Soap McTavish ، hossien_501 ، آلیس-1980 ، taleghani
من مدرک موقت لیسانسم از دانشگاه پیام نور هستش و میخوام از سایت وزارت علوم تاییدیه بگیرم چون دارترجمه گفته بدون تاییدیه ترجمه نمی کنه حالا تو سایت وزارت علوم اطلاعاتمو وارد کردم و یه کد رهگیری دادن و در اخر گفته باید30000 تومن به حساب واریز کنی این پول رو چه جوری باید واریز کنم؟ ایا کسی این کارو کرده؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنین؟

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: H Pier
(2013-08-29 ساعت 15:03)ghafari88 نوشته:  من شفاف سازی کنم باز! Tongue
ما بخاطر تغییر کد پستی درخواست تعویض کارت ملی دادیم و بابت تاریخ انقضا نیازی به تعویض کارت ملی ندارید ....
سلام دوست عزیز
مرسی از شفاف سازی بله میدونم بابت تاریخ انقضا نیاز به تعویض نیست اما وقتی میدید ترجمه با همون تاریخ پشت کارت ترجمه میکنه دیگه مثلا برای من 1387 است در اینصورت سفارت ایراد نمیگیره چون الان 1392 است؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-30 ساعت 00:47)anahita 62 نوشته:  من مدرک موقت لیسانسم از دانشگاه پیام نور هستش و میخوام از سایت وزارت علوم تاییدیه بگیرم چون دارترجمه گفته بدون تاییدیه ترجمه نمی کنه حالا تو سایت وزارت علوم اطلاعاتمو وارد کردم و یه کد رهگیری دادن و در اخر گفته باید30000 تومن به حساب واریز کنی این پول رو چه جوری باید واریز کنم؟ ایا کسی این کارو کرده؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنین؟

دوست عزیز 3 صفحه قبل رو بخونید توضیح داده شده و مبلغ رو بایستی انلاین همون موقع پرداخت کنید ..

(2013-08-30 ساعت 08:30)reyk62 نوشته:  
سلام دوست عزیز
مرسی از شفاف سازی بله میدونم بابت تاریخ انقضا نیاز به تعویض نیست اما وقتی میدید ترجمه با همون تاریخ پشت کارت ترجمه میکنه دیگه مثلا برای من 1387 است در اینصورت سفارت ایراد نمیگیره چون الان 1392 است؟

خیر ...کارت های ملی تا پایان 92 تمدید شده و برا تاریخ انقضا نیاز به تعویض نیست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، anahita 62 ، ffrfar
(2013-08-30 ساعت 08:46)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 00:47)anahita 62 نوشته:  من مدرک موقت لیسانسم از دانشگاه پیام نور هستش و میخوام از سایت وزارت علوم تاییدیه بگیرم چون دارترجمه گفته بدون تاییدیه ترجمه نمی کنه حالا تو سایت وزارت علوم اطلاعاتمو وارد کردم و یه کد رهگیری دادن و در اخر گفته باید30000 تومن به حساب واریز کنی این پول رو چه جوری باید واریز کنم؟ ایا کسی این کارو کرده؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنین؟

دوست عزیز 3 صفحه قبل رو بخونید توضیح داده شده و مبلغ رو بایستی انلاین همون موقع پرداخت کنید ..

(2013-08-30 ساعت 08:30)reyk62 نوشته:  
سلام دوست عزیز

خیر ...کارت های ملی تا پایان 92 تمدید شده و برا تاریخ انقضا نیاز به تعویض نیست
ممنون اما این جواب سوال من نبود پست را با دقت بخونید
تشکر کنندگان:
(2013-08-30 ساعت 08:51)reyk62 نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 08:46)KIMIA2005 نوشته:  خیر ...کارت های ملی تا پایان 92 تمدید شده و برا تاریخ انقضا نیاز به تعویض نیست
ممنون اما این جواب سوال من نبود پست را با دقت بخونید

دوست عزیز اگر سوال شما این بود که سفارت برا تاریخ انقضا ایراد نمیگیره که جواب داده شده خیر سفارت ایرادی نمیگیره
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: reyk62 ، behfaza ، H Pier ، EKAM ، Soap McTavish ، محبت
(2013-05-06 ساعت 11:04)payam62 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 10:27)aghaghia نوشته:  سلام دوستان،
من مدرک دیپلمم رو گم کردم و هر چقدر گشتم پیداش نکردم Sad ، از آموزش پرورش هم سوال کردم میگن المثنی نمیدن، فقط از طرف دبیرستان بهم یه گواهی میدن. البته من باقی مدارکم از جمله مدرک پیش دانشگاهی، لیسانس و مدرک کارشناسی ارشدم رو دارم، میخواستم بدونم الان که کارشناسی ارشد دارم، دیپلم دیگه مهمه داشته باشم یا نه و این که روز مصاحبه ممکنه ازم بخوان؟ ممنون از توجهتون

همون مدرک ارشد کافی هستش . یعنی کسی که ارشد داره ، حتماً دیپلم هم داره دیگه Big Grin

سلام
من هم با مشکل دیپلم مواجه بودم با اینکه همه ی مدارکم تا ارشد کامل بود. یهو جرقه ش خورد که اصل دیپلمم در دانشگاهی باید باشه که لیسانسمو گرفتم. و دقیقا هم تو همون دانشگاه با اصل ریز نمراتم بود. با اینکه اصل دانشنامه م رو گرفته بودم! به نظرم یه سر به دانشگاهی که کارشناسیتون رو از اونجا گرفتین بزنین. به احتمال زیاد اگر بعد از فارغ التحصیلی مدرک دیپلم یا ریزنمراتتون رو نگرفتین هنوز هم همونجاست Smile
موفق باشین
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، EKAM ، محبت ، ghafari88
(2013-08-30 ساعت 09:02)Natasha9 نوشته:  سلام
من هم با مشکل دیپلم مواجه بودم با اینکه همه ی مدارکم تا ارشد کامل بود. یهو جرقه ش خورد که اصل دیپلمم در دانشگاهی باید باشه که لیسانسمو گرفتم. و دقیقا هم تو همون دانشگاه با اصل ریز نمراتم بود. با اینکه اصل دانشنامه م رو گرفته بودم! به نظرم یه سر به دانشگاهی که کارشناسیتون رو از اونجا گرفتین بزنین. به احتمال زیاد اگر بعد از فارغ التحصیلی مدرک دیپلم یا ریزنمراتتون رو نگرفتین هنوز هم همونجاست Smile
موفق باشین
ممنون دوست عزیز، اگر به تاریخ ارسال من دقت کرده باشید برای 6 می هست، من همون موقع رفتم دبیرستانم و هم ریزنمرات و هم دیپلمم رو گرفتم، ترجمه شون هم کردم Big Grin . ممنون از توجه شما. Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، H Pier ، EKAM ، noobnoobi ، pari pariaaa ، Natasha9
1. گواهی تمکن مالی هم ترجمه شود؟
2. برای همه مدارک کپی برابر اصل لازمه؟
3. تمام صفحات سند ازدواج را ترجمه کنیم؟
4. روز مصاحبه چند عدد عکس 5*5 در پاکت بگذاریم؟
ممنون میشم پاسخ بدید...
تشکر کنندگان:
(2013-08-30 ساعت 14:21)h..h نوشته:  1. گواهی تمکن مالی هم ترجمه شود؟
2. برای همه مدارک کپی برابر اصل لازمه؟
3. تمام صفحات سند ازدواج را ترجمه کنیم؟
4. روز مصاحبه چند عدد عکس 5*5 در پاکت بگذاریم؟
ممنون میشم پاسخ بدید...

دوست گرامی
همه جوابهای شما در پست اول این تاپیک قرار داده شده است
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: H Pier ، Soap McTavish ، KIMIA2005 ، behfaza ، EKAM ، محبت ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان