کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-08-28 ساعت 03:29)hamed1286 نوشته:  سلام
فوری نیاز به راهنمایی دارم
برای ترجمه فقط باید مدارک تحصیلی ترجمه بشه یا ریز نمرات هم نیازه !
دیپلم
پیش دانشگاهی
دانشگاه

اینا باید ریز نمراتشون هم ترجمه بشه یا نیازی نیست ؟؟؟
درضمن قصد ادامه تحصیل فعلا ندارم

درود بر hamed
داداش اخه 2 تا کاغذ ریز نمرات مگه چیه ترجمش کن با خودت ببر
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: ffrfar ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، behfaza
(2013-09-01 ساعت 20:08)SaraBanoo نوشته:  بچه ها داشتن مدرک دیچلم خیلی لازمه؟ من دیپلمم ناپدید شده. مدرک لیسانس و فوق لیسانس رو دارم ولی دیپلمم نیستش . یکی از بچه ها میگفت که لازمه . ایا درسته؟ چیکار کنم به نظرتون؟ متشکرم

در دستورالعمل خود سفارت ها اومده که آخرین مدرک تحصیلی کافیه ولی بعضی آفیسر ها درخواست دیپلم هم میکنند، البته نباید مهم باشه!
من هم دقیقا مثل شما بود وضعیتم، بعد از قبولی فکر کردم که مدرک دیپلمم گم شده چون همه مدارکم بود الا دیپلمم، رفتم دبیرستانم و خوشبختانه اصلا نگرفته بودمش، 6 تومن گرفتن بهم دادن، شما هم یه سری بزنید... حالا یا دست دانشگاهه یا دبیرستان...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: maziar irani ، behfaza ، EKAM ، محبت
حتما تاریخ مدارکی رو که دارالترجمه ها ترجمه می کنن با معادل شمس اوون چک کنید. امکان اشتباه زیاده. موفق باشید.
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: EKAM ، محبت
(2013-09-01 ساعت 21:04)aghaghia نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 20:08)SaraBanoo نوشته:  بچه ها داشتن مدرک دیچلم خیلی لازمه؟ من دیپلمم ناپدید شده. مدرک لیسانس و فوق لیسانس رو دارم ولی دیپلمم نیستش . یکی از بچه ها میگفت که لازمه . ایا درسته؟ چیکار کنم به نظرتون؟ متشکرم

در دستورالعمل خود سفارت ها اومده که آخرین مدرک تحصیلی کافیه ولی بعضی آفیسر ها درخواست دیپلم هم میکنند، البته نباید مهم باشه!
من هم دقیقا مثل شما بود وضعیتم، بعد از قبولی فکر کردم که مدرک دیپلمم گم شده چون همه مدارکم بود الا دیپلمم، رفتم دبیرستانم و خوشبختانه اصلا نگرفته بودمش، 6 تومن گرفتن بهم دادن، شما هم یه سری بزنید... حالا یا دست دانشگاهه یا دبیرستان...

سلام
اما من فکر می کنم مدرک شما باید در دانشگاه باشد. مطمئنا وقتی دانشگاه قبول شدید (لیسانس) همونجا مدرک دیپلم رو از شما گرفتن. من هم مثل شما فکر می کردم که دیپلمم گم شده. هفته گذشته (چند سال بعد از گرفتن مدرک لیسانس) رفتم دانشگاه دیدم اونجا تو بخش بایگانی هست. انشاا.. مال شما هم اونجاست. یک سری به دانشگاهتون بزنید. پولی هم از شما نمی گیرن. موفق باشید.
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت
(2013-08-28 ساعت 13:46)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 13:40)H Pier نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 00:21)H Pier نوشته:  ببخشید که زیاد سوال میپرسم و ممنون که جواب میدین..
من میخوام برای مصاحبه فقط مهر دارالترجمه رو بگیرم...
امکان اینکه بعد از مصاحبه و یا اصلا بعد از چند سال تاییدیه وزارت علوم و دادگستری رو بگیرم.. مشکلی پیش نمیاد؟
(مثلا بعد از چند وقت مدارک ترجمه شدمو ببرم همون دارالترجمه و بگم مهر دادگستری رو هم برام بگیرین.)
Sad
از دوستان کسی جوابی برای من نداره؟Cool

دوست عزیز خیرمشکلی نیست شما میتونید هر زمان که خواستید مدارک دانشگاهیتون رو تایید کنید و مجددا ترجمه و ممهور به مهر دادگستری کنید...

یه سوال!این سایت فقط برای بچه های دانشگاه سراسری هست، درسته؟
دانشگاه آزاد هم باید از همین طریق پیگیری کنه؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان:
(2013-09-01 ساعت 22:40)raihaneh.az90 نوشته:  یه سوال!این سایت فقط برای بچه های دانشگاه سراسری هست، درسته؟
دانشگاه آزاد هم باید از همین طریق پیگیری کنه؟

دوست عزیز در این پست میتونید جواب خودتون رو پیدا کنید.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، Soap McTavish ، محبت ، raihaneh.az90
(2013-09-01 ساعت 22:35)نسرین ظ نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 21:04)aghaghia نوشته:  

سلام
اما من فکر می کنم مدرک شما باید در دانشگاه باشد. مطمئنا وقتی دانشگاه قبول شدید (لیسانس) همونجا مدرک دیپلم رو از شما گرفتن. من هم مثل شما فکر می کردم که دیپلمم گم شده. هفته گذشته (چند سال بعد از گرفتن مدرک لیسانس) رفتم دانشگاه دیدم اونجا تو بخش بایگانی هست. انشاا.. مال شما هم اونجاست. یک سری به دانشگاهتون بزنید. پولی هم از شما نمی گیرن. موفق باشید.

باشه حتما دوباره هم یه سر به دبیرستانم و هم به دانشگاه میزنم ببینم میشه پیدا کرد . خیلی ممنونم از جوابتون
تشکر کنندگان: محبت
دارم از استرس میمیرم
الان اومدم مدارکمو ببرم پست کنم گفتم حالا یک بار دیگه هم چکشون کنم دیدم من قبلا پسوند داشتم تو ترجمه شناسنامه اینها پسوند منو هم ترجمه کردن منتها من تو فرم ها نوشتمmahalle و دارالترجمه نوشته mahaleh تازه تو فرمهای دیپلم وپیش دانشگاهیم هم وارد شده خاک بر سر شدم نمی تونم همه فرم هامو از اول بدم ترجمه. می تونم رفتم سفارت اونجا فرمو درست کنم(لاک بگیرم)
دیگه دارم سکته می کنم
تشکر کنندگان:
(2013-09-03 ساعت 08:47)aseman abi نوشته:  دارم از استرس میمیرم
الان اومدم مدارکمو ببرم پست کنم گفتم حالا یک بار دیگه هم چکشون کنم دیدم من قبلا پسوند داشتم تو ترجمه شناسنامه اینها پسوند منو هم ترجمه کردن منتها من تو فرم ها نوشتمmahalle و دارالترجمه نوشته mahaleh تازه تو فرمهای دیپلم وپیش دانشگاهیم هم وارد شده خاک بر سر شدم نمی تونم همه فرم هامو از اول بدم ترجمه. می تونم رفتم سفارت اونجا فرمو درست کنم(لاک بگیرم)
دیگه دارم سکته می کنم
استرس چرا؟
میتونین برین دارالترجمه بگین که اشتباه نوشتن اسمتونو و تصحیح کنن تحویلتون بدن ،فکر نکنم یک روز زیاد تاثیری رو ارسال فرمها داشته باشه.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، محبت
سلام
براي كسانيكه جدا شدن ترجمه رونوشت طلاق كفايت مي كنه؟ چون سند ازدواج كه منجر به طلاق شده در دست نيست نمي شه اونو ترجمه كرد. از دوستان اگر كسي اطلاع داره پاسخ بده لطفاً
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان:
اگه کسی تحصیلات دانشگاهی داشته باشه ریز نمرات پیش دانشگاهی یا دبیرستان لازمه ترجمه کنه لصفا راهنمایی کنید عزیزان ؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان:
دوست عزیز
توضیحات کامل در صفحات این تاپیک وجود دارد.
بطور خلاصه
جزو مدارک درخواستی نمیباشد اما در مواردی دیده شده است که آفیسر درخواست نموده است.

(2013-09-03 ساعت 12:35)amaka747 نوشته:  اگه کسی تحصیلات دانشگاهی داشته باشه ریز نمرات پیش دانشگاهی یا دبیرستان لازمه ترجمه کنه لصفا راهنمایی کنید عزیزان ؟
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: aghaghia ، آلیس-1980 ، محبت ، behfaza
(2013-09-03 ساعت 09:31)Elahe. نوشته:  
دیگه دارم سکته می کنم
استرس چرا؟
میتونین برین دارالترجمه بگین که اشتباه نوشتن اسمتونو و تصحیح کنن تحویلتون بدن ،فکر نکنم یک روز زیاد تاثیری رو ارسال فرمها داشته باشه.

متاسفانه به هیچ وجه قبول نمیکنن و میگن پول کامل ترجمه ها رو میگیرنSadSadSad
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-03 ساعت 12:50)aseman abi نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 09:31)Elahe. نوشته:  
دیگه دارم سکته می کنم
استرس چرا؟

متاسفانه به هیچ وجه قبول نمیکنن و میگن پول کامل ترجمه ها رو میگیرنSadSadSad

دوست عزیز، وقتی ما میگیم صفحات قبل رو بخونین برای همینه، من خودم در صفحه اول و هم در صفحات بعدی که دوستان با همین مشکل روبرو شده بودند گفتم که یا صفحه اول پاسپورتتون رو همراه مدارک بدین که از روی اون براتون اسم و تاریخ تولدتون رو بنویسن و یا خودتون اطلاعات خاص تون رو به انگلیسی بنویسین بهشون بدین که خب متاسفانه چون دوستان مطالعه نمی کنند با این مشکلات و هزینه های دوباره مواجه میشن!!!
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، آلیس-1980 ، aseman abi ، محبت ، behfaza ، Saeedv13
برای دوستانی که دنبال دارالترجمه هستند:
لینک یک سایت رسمی ترجمه رو میذارم که متاسفانه خودم بعد از ترجمه مدارکم پیداش کردم. ولی پیشنهاد میکنم شما قبل از ترجمه حتما یک سر بزنید اینجا و از قیمت ها حداقل آگاه شید که مثل من یا دار الترجمه ها درگیر نشید و پول اضافه ندید. موفق باشید
www.satraa.com
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: EKAM ، SaraBanoo ، محبت ، behfaza ، taleghani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان