کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-09-08 ساعت 12:50)ali1220 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 12:37)reza_norouzi نوشته:  با سلام به دوستان همراه
ميشه لطفا راهنمايي كنيد كه نامه سابقه كار بايد شامل چه مواردي باشه و آيا سفارت اگه موردي كم باشه گير ميده يا نه؟
ممنون.

باسلام
این سوال من هم هست لطفاً دوستان باتجربه پاسخ بدهنید
باتشکر SadSad
دوست عزيز نامه سابقه كار نيازي نيست
اگر آفيسر اطلاعات بيشتري بخواد مي گه فرم 9 سوالي و cv براشون ايميل كنين...
معمولاً براي افراد با تحصيلات بالا اين درخواست رو دارن...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: ali1220 ، behfaza ، محبت ، EKAM
دوستان اگه کسی اجربه ای در مورد گواهی اشتغال به تحصیل داره به من کمک کنه
من سال 6 پزشکی هستم و برای خروج از کشور باید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم (البته اول برای ارائه به سفارت می خواستم بگیرم بعد فهمیدم بدون اون ویزا هم بهم نمی دن) حالا دانشگاه به من میگه که شما باید ی نامه به ما بدی که سفره توریستی می خوای بری مثلن ازین تاریخ تا اون تاریخ (چون برا ویزا هست تاریخ می خوان) اما من هنوز نامه ی دوم ام نیومده که تاریخ داشته باشم!!!!از طرفی هم گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل زمان بر هست + تایم ترجمه!!!!
شما نظری دارید که تاریخ رو چطور بگم؟الان کارنت شدم و شماره پایینی هم دارم 06XX برا همین میترسم نرسم کارامو تموم کنم
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-08 ساعت 13:33)free-tomorrow نوشته:  دوستان اگه کسی اجربه ای در مورد گواهی اشتغال به تحصیل داره به من کمک کنه
من سال 6 پزشکی هستم و برای خروج از کشور باید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم (البته اول برای ارائه به سفارت می خواستم بگیرم بعد فهمیدم بدون اون ویزا هم بهم نمی دن) حالا دانشگاه به من میگه که شما باید ی نامه به ما بدی که سفره توریستی می خوای بری مثلن ازین تاریخ تا اون تاریخ (چون برا ویزا هست تاریخ می خوان) اما من هنوز نامه ی دوم ام نیومده که تاریخ داشته باشم!!!!از طرفی هم گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل زمان بر هست + تایم ترجمه!!!!
شما نظری دارید که تاریخ رو چطور بگم؟الان کارنت شدم و شماره پایینی هم دارم 06XX برا همین میترسم نرسم کارامو تموم کنم

دوست عزیز شما باید نامه خروج از کشور بگیرین که اصلا به دانشگاه مربوط نمیشه برای چی و کجا میخاین برین (بجز یک کشور که اجازش صادر نمیشه)
و چاره ای هم ندارید جز اینکه صبر کنید تا زمانی که روز مصاحبتون دقیقا مشخص بشه و بعد اقدام کنید برای نامه خروج و ... ،
زمان کافی هم تا روز مصاحبه در اختیار همه قرار میدن که حداقل 20 و حداکثر 45 روز هست
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: free-tomorrow ، behfaza ، محبت ، EKAM ، afshin4749 ، pooyan1920
(2013-09-07 ساعت 13:08)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 09:10)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:19)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 12:22)farmiz نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 11:02)byazdani نوشته:  سلام به همگی
یه سوال داشتم. از مدارک چند سری باید ترجمه کرد؟ آیا برای سفارت آنکارا که باید 15 روز قبل کپی مدارک را بفرستیم در خصوص ترجمه ها هم باید کپی بفرستیم یا اصل ترجمه ها رو. لطفا کسی که دقیق میدونه کمک کنه.
ممنون

يكسري ترجمه كنيد كپي ترجمه شده مدارك براشون بفرستيد ١٥ تا ٢٠ روز قبل مصاحبه مداركتون بايد به سفارت برسونيد

دوست عزیز اصل ترجمه ها رو باید بفرستیم بهمراه کپی مدارک اصلی یا اینطور که شما فرمودید کپی ترجمه مدارک بهمراه کپی مدارک اصلی ؟؟
علي اقا
بهتره از اول دوسري ترجمه بگيريد كه يكسري را بفرستيد و يك سري را هم با خودتون ببريد. معمولا براي نسخه دوم پول كمتري ميگيرند. در ضمن شما ايروان مگه نيستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محمد اقا خیلی مخلصیم داداش اخه این دوستمون اقا فارمیز توی پستشون گفته بودند که کپی ترجمه ها رو بایستی فرستاد در صورتی که بایستی اصل ترجمه رو واسه انکارا ارسال کرد .. البته من دو سری ترجمه اماده کردم و فعلا هم بلاتکلیف هستیم نمیدونیم ایروان هستیم یا انکارا چون تغییر سفارت دادم هنوز نامه دوم نیومده به هرحال ممنونم
نامه دوم که ایشاله براتون بیاد داخلش توضیح داده که کپی مدارک براشون بفرستید من دو سری ترجمه کردم یکسریش هنوز دارم Wink
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، behfaza ، amin arefi ، محبت ، free-tomorrow
(2013-09-08 ساعت 16:05)farmiz نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 13:08)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 09:10)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:19)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 12:22)farmiz نوشته:  يكسري ترجمه كنيد كپي ترجمه شده مدارك براشون بفرستيد ١٥ تا ٢٠ روز قبل مصاحبه مداركتون بايد به سفارت برسونيد

دوست عزیز اصل ترجمه ها رو باید بفرستیم بهمراه کپی مدارک اصلی یا اینطور که شما فرمودید کپی ترجمه مدارک بهمراه کپی مدارک اصلی ؟؟
علي اقا
بهتره از اول دوسري ترجمه بگيريد كه يكسري را بفرستيد و يك سري را هم با خودتون ببريد. معمولا براي نسخه دوم پول كمتري ميگيرند. در ضمن شما ايروان مگه نيستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محمد اقا خیلی مخلصیم داداش اخه این دوستمون اقا فارمیز توی پستشون گفته بودند که کپی ترجمه ها رو بایستی فرستاد در صورتی که بایستی اصل ترجمه رو واسه انکارا ارسال کرد .. البته من دو سری ترجمه اماده کردم و فعلا هم بلاتکلیف هستیم نمیدونیم ایروان هستیم یا انکارا چون تغییر سفارت دادم هنوز نامه دوم نیومده به هرحال ممنونم
نامه دوم که ایشاله براتون بیاد داخلش توضیح داده که کپی مدارک براشون بفرستید من دو سری ترجمه کردم یکسریش هنوز دارم Wink

دوستان دقت کنید گفتن "کپی مدارک" نه کپی ترجمه ها، کپی ترجمه ها ارزشی نداره، باید اصل ترجمه ها رو فرستاد یا همراه داشت!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: nedafarsi ، KIMIA2005 ، آلیس-1980 ، Soap McTavish ، behfaza ، amin arefi ، محبت ، artam2 ، afshin4749
(2013-09-07 ساعت 13:08)rtt نوشته:  دوستان من یه سوالی داشتم
من در دانشگاه غیر انتفاعی درس خوندم وقتی قبول شدم اسمش موسسه آموزش عالی بود ولی الان شده دانشگاه ، مدرک موقت من توش خورده موسسه آموزش عالی ولی مدرک اصلیم می خوره دانشگاه ولی مدرک اصلیم تا زمان ماحبه آماده نمیشه حال من از دارالترجمه پرسیدم گفتن موسسه آموزش عالی رو ترجمه می کنن higher graduation institue ولی من تو فرمام که پست کردم نوشتم یونیورسیتی حالا می خواستم ببینم به خاطر تناقض مشکلی پیش نمیاد برام؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماییتون

چرا کسی جواب منو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-08 ساعت 12:56)hamid.eng نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 12:50)ali1220 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 12:37)reza_norouzi نوشته:  با سلام به دوستان همراه
ميشه لطفا راهنمايي كنيد كه نامه سابقه كار بايد شامل چه مواردي باشه و آيا سفارت اگه موردي كم باشه گير ميده يا نه؟
ممنون.

باسلام
این سوال من هم هست لطفاً دوستان باتجربه پاسخ بدهنید
باتشکر SadSad
دوست عزيز نامه سابقه كار نيازي نيست
اگر آفيسر اطلاعات بيشتري بخواد مي گه فرم 9 سوالي و cv براشون ايميل كنين...
معمولاً براي افراد با تحصيلات بالا اين درخواست رو دارن...
با سلام و سپاس
میشه لطفا بگین فرم 9 سوالی چیه؟ تو خود سفارت باید پرش کنیم؟
در ضمن من فوق لیسانس هستم.
مرسی.
سلام به دوستان عزیز
من توی فرم هام نوشتم مدرکم لیسانس هست. الان دانشجوی ارشد هستم و تو قسمت شغل اشاره کردم که دانشجو هستم . حالا میخوام ببینم که لازمه از دانشگاه اشتغال به تحصیل بگیرم واسه روز مصاحبه و ترجمه کنم ببرم؟
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان:
(2013-09-08 ساعت 17:59)reza_norouzi نوشته:  با سلام و سپاس
مرسی.
برای فرم 9سوالی اینجارو بخون
http://mohajersara.com/thread-4813.html?...9%84%DB%8C
این فرم را بعد از مصاحبه براتون ایمیل میکنن و شما جوابشون را از طریق هموم ایمیل میدید. درضمن سوالاتش کاملا یکسان هست
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، amin arefi ، محبت
(2013-09-08 ساعت 19:54)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 17:59)reza_norouzi نوشته:  با سلام و سپاس
مرسی.
برای فرم 9سوالی اینجارو بخون
http://mohajersara.com/thread-4813.html?...9%84%DB%8C
این فرم را بعد از مصاحبه براتون ایمیل میکنن و شما جوابشون را از طریق هموم ایمیل میدید. درضمن سوالاتش کاملا یکسان هست
ببخشید من یه چیزی توجه ام رو جلب کرد،نوشتید که کلیر بعد از 135 روز !!! ینی شما این مدت رو توی آنکارا موندید؟؟؟؟چون من دانشجو هستم و خیلی که بتونم دانشگاه نرم 1هفته است !!! که برای سفر ترکیه فکرشو کردم بیشتر از اون یا باید قید دانشگاه رو بزنم یا قید لاتاری!!!!میشه منو راهنمایی کنید؟
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
(2013-09-08 ساعت 20:19)free-tomorrow نوشته:  ببخشید من یه چیزی توجه ام رو جلب کرد،نوشتید که کلیر بعد از 135 روز !!! ینی شما این مدت رو توی آنکارا موندید؟؟؟؟چون من دانشجو هستم و خیلی که بتونم دانشگاه نرم 1هفته است !!! که برای سفر ترکیه فکرشو کردم بیشتر از اون یا باید قید دانشگاه رو بزنم یا قید لاتاری!!!!میشه منو راهنمایی کنید؟

شما اگر در مصاحبه کلیرینس بخورین همون روز میتونید برگردید ایران، بعد که کلیر شدید 2باره میرید و ویزا رو می گیرید، قرار نیست این مدت رو در کشور محل مصاحبه بمونید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، amin arefi ، ghafari88 ، محبت ، Soap McTavish
سلام دوستان، من دوتا سوال دارم؟ 1-ترجمه عدم سوپیشینه رو هم باید 15 روز زودتر به سفارت ترکیه فرستاد ؟ ( این گواهی فقط یک ماه اعتبار داره و اگه باید ارسال بشه باید 15 روز زودتر هم اونجا رسیده باشه)
2- گواهی تمکین مالی هم باید قبل مصاحبه به سفارت ارسال بشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-09 ساعت 18:01)Hamid nezam نوشته:  سلام دوستان، من دوتا سوال دارم؟ 1-ترجمه عدم سوپیشینه رو هم باید 15 روز زودتر به سفارت ترکیه فرستاد ؟ ( این گواهی فقط یک ماه اعتبار داره و اگه باید ارسال بشه باید 15 روز زودتر هم اونجا رسیده باشه)
سلام
سوءپیشینه فقط برای کسانی هست که در خارج از کشور اقامت داشتن و طبیعتا به لاتین هستش و گواهی تمکین مالی هم در زمان مصاحبه همراهتون باشه اما بودن دوستانی که پست کردن کپی لاتینش رو یا ترجمه شو در صورت فارسی بودنش.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، .YAS ، amin arefi
(2013-09-09 ساعت 18:01)Hamid nezam نوشته:  سلام دوستان، من دوتا سوال دارم؟ 1-ترجمه عدم سوپیشینه رو هم باید 15 روز زودتر به سفارت ترکیه فرستاد ؟ ( این گواهی فقط یک ماه اعتبار داره و اگه باید ارسال بشه باید 15 روز زودتر هم اونجا رسیده باشه)

دوست عزیز از کجا میدونید گواهی عدم سوء پیشینه ۱ ماه اعتبار دارد ؟ من از پلیس روسیه گرفتم روش فقط تاریخی که داده شده نوشته . تاریخ انقضا نداره
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

(2013-09-09 ساعت 18:19)amaka747 نوشته:  

دوست عزیز از کجا میدونید گواهی عدم سوء پیشینه ۱ ماه اعتبار دارد ؟ من از پلیس روسیه گرفتم روش فقط تاریخی که داده شده نوشته . تاریخ انقضا نداره

مال انگلیس هم فقط تاریخ صدور داره اما بعد از تماسی که گرفتم گفتن تا 3 ماه اعتبار داره .... فکر می کنم منظورشون پلیس ایران هست ....
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان