کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-09-12 ساعت 10:57)EKAM نوشته:  من دیروز رفتم یه دارالترجمه توی میدون ونک قیمت هارو پرسیدم چندتا سوال دیگه هم داشتم که ازشون پرسیدم حالا می خواستم اینجا قیمت هارو بزارم تا دوستانی که اطلاعی در موردش دارند بگن خوبه قیکتاش یا بهتره ببرم انقلاب و ایا اونجا ارزونتره یا نه؟؟؟؟/
ترجمه دانشنامه یا هر مدرک تحصیلی دیگه 12000 تومان
شناسنامه و کارت ملی هر کدوم 12000 تومان
ریزنمرات ترمی 4000 تومان
این مبالغ فقط با مهر مترجم هستش و بدون تایید دادگستری
میشه دوستان نظرشونو بگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تقریبا خوبه . شناسنامه رو زیاد گفته فقط ۸ یا ۹ مناسب تره. ولی بقیش خوبه. زیاد به یکی دو هزار تومان اهمیت ندین. مهم کاره که خوب باشه. همین جا من تجربمو از ترجمه مدارک بنویسم شاید بد نباشه.
من از طریق یه وب سایت این کارو انجام دادم. مدارک رو واسشون فرستادم و اونا هم دست آخر پست کردن. چندتاخوبی داشت که میگم واستون
۱- اول اینکه تاییدیه هر مدرک رو ازتون میگیرن . مدرک رو تو یه فایل ورد میگیرین که هم چک کنین درسته و هم اینکه یه نسخه ورد ازش دارین . ممکنه بعدا بدرد بخوره
۲- تک تک مدارک رو اسکن می کنن و شما اینجوری یه اسکن از کل مدارک که ترجمه کردین دارین.
۳- دقیق بودن و البته خیلی همکاری خوبی کردن یکی از مدارکم که نسخه اصلیشو نداشتم رو واسم ترجمه کردن که واقعا کارمو راه انداخت. در کل راضی بودم ShyShy

تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، EKAM ، behfaza ، amin arefi
دوستان قیمت ترجمه مدارکی رو که واسه ترجمه دادم

شناسنامه 10000 تومان
کارت ملی 6000 تومان
سند ازدواج 20000 تومان
کارت پایان خدمت 8000 تومان
گواهی دیپلم 10000 تومان
لیسانس 10000 تومان
ریز نمرات هر ترم 5000 تومان
سند منزل 17000 تومان
اشتغال به تحصیل 8000 تومان
گواهی کار 8000 تومان
سابقه بیمه 8000 تومان
گواهینامه رانندگی 8000 تومان
البته با مهر دارالترجمه و مهر دادگستری و ترجمه سری دوم همزمان هر کدام 3000 تومان بود...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، behfaza ، ماتیتی ، amin arefi
بچه ها چند تا سوال دارم:
1.مدرک دیپلم من یه برگست که بالاش نوشته مدرک موقت دیپلم!این درسته؟؟یا باید اصلش باشه که فکر کنم دست دانشگاست! والا نمی دونم مدرک دیپلم چه شکلیه اصن!!
2.مدرک پیش دانشگاهیمم کپیشو دارم اصلش دست دانشگاست که هنوز 2 ترم دیگم مونده بهم می دن یا اصل نمی خواد؟؟
3.ریز نمرات 3 سال دبیرستان و پیش دانشگاهی هم باید ترجمه کنیم؟؟
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان:
(2013-09-12 ساعت 11:42)niloosin نوشته:  بچه ها چند تا سوال دارم:
1.مدرک دیپلم من یه برگست که بالاش نوشته مدرک موقت دیپلم!این درسته؟؟یا باید اصلش باشه که فکر کنم دست دانشگاست! والا نمی دونم مدرک دیپلم چه شکلیه اصن!!
2.مدرک پیش دانشگاهیمم کپیشو دارم اصلش دست دانشگاست که هنوز 2 ترم دیگم مونده بهم می دن یا اصل نمی خواد؟؟
3.ریز نمرات 3 سال دبیرستان و پیش دانشگاهی هم باید ترجمه کنیم؟؟
سلام دوست عزیز
۱- نه این که دست شماست دیپلم نیست. من دیپلم رو توی دبیرستان پیدا کردم و فک کنم فرستاده نمیشه دانشگاه. یه برگ زرد رنگه.
۲- فکر نکنم بهتون بدن. شاید به طور موقت بتونین ازشون بگیرین
۳- ریز نمرات آخرین مقطع تحصیلی رو ببرین کافیه. البته من شخصا برای احتیاط همه مقاطع رو ترجمه کردم
موفق باشین

تشکر کنندگان: pooyan1920 ، niloosin ، محبت ، behfaza
(2013-09-08 ساعت 15:26)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 13:33)free-tomorrow نوشته:  دوستان اگه کسی اجربه ای در مورد گواهی اشتغال به تحصیل داره به من کمک کنه
من سال 6 پزشکی هستم و برای خروج از کشور باید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم (البته اول برای ارائه به سفارت می خواستم بگیرم بعد فهمیدم بدون اون ویزا هم بهم نمی دن) حالا دانشگاه به من میگه که شما باید ی نامه به ما بدی که سفره توریستی می خوای بری مثلن ازین تاریخ تا اون تاریخ (چون برا ویزا هست تاریخ می خوان) اما من هنوز نامه ی دوم ام نیومده که تاریخ داشته باشم!!!!از طرفی هم گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل زمان بر هست + تایم ترجمه!!!!
شما نظری دارید که تاریخ رو چطور بگم؟الان کارنت شدم و شماره پایینی هم دارم 06XX برا همین میترسم نرسم کارامو تموم کنم

دوست عزیز شما باید نامه خروج از کشور بگیرین که اصلا به دانشگاه مربوط نمیشه برای چی و کجا میخاین برین (بجز یک کشور که اجازش صادر نمیشه)
و چاره ای هم ندارید جز اینکه صبر کنید تا زمانی که روز مصاحبتون دقیقا مشخص بشه و بعد اقدام کنید برای نامه خروج و ... ،
زمان کافی هم تا روز مصاحبه در اختیار همه قرار میدن که حداقل 20 و حداکثر 45 روز هست
من خودم شرایطم مشابه شماست دوست عزیز . .
اونجوری که من تحقیق کردم اول باید زمان و کشور مورد نظر رو به دانشگاه بگیم تا بهمون نامه ای رو مبنی بر دانشجو بودن به ما بده بعدش اون نامه رو باید ببریم نظام وظیفه . . من به شخصه فکر می کنم اگه پاسپورت نداشته باشیم این پروسه تا گرفتن پاس 20 روز طول بکشه . . و در ضمن من فکر می کنم فقط باید نامه خروج رو ترجمه کرد نه اشتغال به تحصیل از دانشگاه رو
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-12 ساعت 11:39)KIMIA2005 نوشته:  دوستان قیمت ترجمه مدارکی رو که واسه ترجمه دادم

شناسنامه 10000 تومان
کارت ملی 6000 تومان
سند ازدواج 20000 تومان
گواهی دیپلم 10000 تومان
لیسانس 10000 تومان
سند منزل 17000 تومان
گواهی کار 8000 تومان
سابقه بیمه 8000 تومان
البته با مهر دارالترجمه و مهر دادگستری و ترجمه سری دوم همزمان هر کدام 3000 تومان بود...
لطفاً ادرس دارالترجمه را اعلام کنید.ممنون
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-09-12 ساعت 13:40)hamid.eng نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 11:39)KIMIA2005 نوشته:  دوستان قیمت ترجمه مدارکی رو که واسه ترجمه دادم

شناسنامه 10000 تومان
کارت ملی 6000 تومان
سند ازدواج 20000 تومان
گواهی دیپلم 10000 تومان
لیسانس 10000 تومان
سند منزل 17000 تومان
گواهی کار 8000 تومان
سابقه بیمه 8000 تومان
لطفاً ادرس دارالترجمه را اعلام کنید.ممنون

دوست عزیز این دارالترجمه در شیراز هستش...
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت
(2013-09-12 ساعت 13:33)pooyan1920 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 15:26)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 13:33)free-tomorrow نوشته:  دوستان اگه کسی اجربه ای در مورد گواهی اشتغال به تحصیل داره به من کمک کنه
من سال 6 پزشکی هستم و برای خروج از کشور باید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم (البته اول برای ارائه به سفارت می خواستم بگیرم بعد فهمیدم بدون اون ویزا هم بهم نمی دن) حالا دانشگاه به من میگه که شما باید ی نامه به ما بدی که سفره توریستی می خوای بری مثلن ازین تاریخ تا اون تاریخ (چون برا ویزا هست تاریخ می خوان) اما من هنوز نامه ی دوم ام نیومده که تاریخ داشته باشم!!!!از طرفی هم گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل زمان بر هست + تایم ترجمه!!!!
شما نظری دارید که تاریخ رو چطور بگم؟الان کارنت شدم و شماره پایینی هم دارم 06XX برا همین میترسم نرسم کارامو تموم کنم

دوست عزیز شما باید نامه خروج از کشور بگیرین که اصلا به دانشگاه مربوط نمیشه برای چی و کجا میخاین برین (بجز یک کشور که اجازش صادر نمیشه)
و چاره ای هم ندارید جز اینکه صبر کنید تا زمانی که روز مصاحبتون دقیقا مشخص بشه و بعد اقدام کنید برای نامه خروج و ... ،
زمان کافی هم تا روز مصاحبه در اختیار همه قرار میدن که حداقل 20 و حداکثر 45 روز هست
من خودم شرایطم مشابه شماست دوست عزیز . .
اونجوری که من تحقیق کردم اول باید زمان و کشور مورد نظر رو به دانشگاه بگیم تا بهمون نامه ای رو مبنی بر دانشجو بودن به ما بده بعدش اون نامه رو باید ببریم نظام وظیفه . . من به شخصه فکر می کنم اگه پاسپورت نداشته باشیم این پروسه تا گرفتن پاس 20 روز طول بکشه . . و در ضمن من فکر می کنم فقط باید نامه خروج رو ترجمه کرد نه اشتغال به تحصیل از دانشگاه رو
سلام
نه دوست خوبم اصلا نیاز نیست زمان و کشور مورد نظر را به دانشگاه اعلام کنید . از من که خواسته نشد و به نام وزارت امور خارجه گرفتم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان:
(2013-09-12 ساعت 09:12)rtt نوشته:  من دیروز رفتم یه دارالترجمه توی میدون ونک قیمت هارو پرسیدم چندتا سوال دیگه هم داشتم که ازشون پرسیدم حالا می خواستم اینجا قیمت هارو بزارم تا دوستانی که اطلاعی در موردش دارند بگن خوبه قیکتاش یا بهتره ببرم انقلاب و ایا اونجا ارزونتره یا نه؟؟؟؟/
ترجمه دانشنامه یا هر مدرک تحصیلی دیگه 12000 تومان
شناسنامه و کارت ملی هر کدوم 12000 تومان
ریزنمرات ترمی 4000 تومان
این مبالغ فقط با مهر مترجم هستش و بدون تایید دادگستری
میشه دوستان نظرشونو بگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارالترجه دانشجو توی میدون انقلاب
خیلی چیزها دادم ترجمه ولی قیمت ها یادم نمیاد اما یادمه کارت ملی 6000 و ریز نمرات ترمی 2000 تومان بود. البته از هر مدرک دو نسخه ترجمه میده با همون پول
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، behfaza

شناسنامه 10000 تومان
کارت ملی 6000 تومان
سند ازدواج 20000 تومان
گواهی دیپلم 10000 تومان
لیسانس 10000 تومان
سند منزل 17000 تومان
گواهی کار 8000 تومان
سابقه بیمه 8000 تومان

سابقه بيمتون چه جوريه ؟ از كجا گرفتين ؟ همون فرميه كه بيمه سنواتو پر ميكنه !!!! يا هموني كه از سايتش ميشه پرينت گرفت كافيه!!!!
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-12 ساعت 17:07)EKAM نوشته:  

شناسنامه 10000 تومان
کارت ملی 6000 تومان
سند ازدواج 20000 تومان
گواهی دیپلم 10000 تومان
لیسانس 10000 تومان
سند منزل 17000 تومان
گواهی کار 8000 تومان
سابقه بیمه 8000 تومان

سابقه بيمتون چه جوريه ؟ از كجا گرفتين ؟ همون فرميه كه بيمه سنواتو پر ميكنه !!!! يا هموني كه از سايتش ميشه پرينت گرفت كافيه!!!!

نیازی به سابقه بیمه نیست خودم هم نگرفتم دوست عزیز فقط قیمت واسه اطلاع دوستان قید کردم ...
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، ali_yari5 ، behfaza
سلام به همگی
بالاخره بعد از کلی بالا و پایین زدن اصل مدرک لیسانسم رو گرفتم حالا یک سوالی دارم من که برای زندگی قصد مهاجرت دارم نیازه که اصل مدرکم رو ببرم وزارت علوم تایید کنم یا نیازی نیست همین مدرک رو ببرم برا ترجمه کفایت میکنه ؟ ریز نمرات هم برا ترجمه نیازه ؟
کلا چه مدارکی رو باید ترجمه کنم ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2013-09-12 ساعت 21:33)morteza-dm نوشته:  سلام به همگی
بالاخره بعد از کلی بالا و پایین زدن اصل مدرک لیسانسم رو گرفتم حالا یک سوالی دارم من که برای زندگی قصد مهاجرت دارم نیازه که اصل مدرکم رو ببرم وزارت علوم تایید کنم یا نیازی نیست همین مدرک رو ببرم برا ترجمه کفایت میکنه ؟ ریز نمرات هم برا ترجمه نیازه ؟

تا اونجا که از دوستان شنیدم قبل از ترجمه باید مدرک شما رو وزارت علوم تایید کنه و ارتباطی به این نداره که شما بعدش میخواین ادامه تحصیل بدین یا نه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: morteza-dm ، ali_yari5
(2013-09-12 ساعت 22:11)masuodrh نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 21:33)morteza-dm نوشته:  سلام به همگی

تا اونجا که از دوستان شنیدم قبل از ترجمه باید مدرک شما رو وزارت علوم تایید کنه و ارتباطی به این نداره که شما بعدش میخواین ادامه تحصیل بدین یا نه

دوست عزیز اگر قصد مهاجرت و کار رو دارید نیاز به تایید مدارک دانشگاهی توسط وزارت علوم نیست ولی اگر قصد ادامه تحصیل دارید بایستی مدارک رو به تایید وزارت علوم برسونید اونوقت برا ترجمه اقدام کنید..
تشکر کنندگان: morteza-dm ، ali_yari5 ، behfaza
(2013-09-12 ساعت 20:43)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 17:07)EKAM نوشته:  

شناسنامه 10000 تومان
کارت ملی 6000 تومان
سند ازدواج 20000 تومان
گواهی دیپلم 10000 تومان
لیسانس 10000 تومان
سند منزل 17000 تومان
گواهی کار 8000 تومان
سابقه بیمه 8000 تومان

نیازی به سابقه بیمه نیست خودم هم نگرفتم دوست عزیز فقط قیمت واسه اطلاع دوستان قید کردم ...
سلام
علی جان گواهی کار هم واسه اطلاع نوشتی داداش.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ali_yari5 ، behfaza ، .YAS ، EKAM ، رژین

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان