موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-13 ساعت 21:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-14 ساعت 00:41 توسط آلیس-1980.)
من یکبار مدارک تحصیلیمو دادم ترجمه رسمی کنن، ازشون هم چک پرینت خواستم که وقتی چک کردم دیدم نوشته چه کسانی و ارگانهایی مهر وامضا کردن، گفتم فقط می خوام مهر مترجم رو داشته باشه و پرسیدم اگه بخوام مهر دادگستری و وزارت خارجه رو هم داشته باشم چیزی کم و کسر نداره که گفتن دیپلم و پیش دانشگاهی یاید مهر آموزش و پرورش استان رو داشته باشه و مدارک دانشگاهی هم باید مهر وزارت علوم و مدارک رشته های پزشکی و پیراپزشکی مهر وزارت بهداشت، حالا این سوال برام پیش اومده که اصلا برای ترجمه رسمی که فقط مهر مترجم رو داره سفارت نگاه می کنه که چه کسانی این مدرک رو تایید و امضا کردن، خوب ما می گیم نیازی به تایید دادگستری و امور خارجه نیست، تایید بقیه مراجع چی ، یعنی آموزش و پرورش استان ، وزارت علوم و وزارت بهداشت چی ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-13 ساعت 14:08)EKAM نوشته: (2013-09-13 ساعت 13:49)benitto نوشته: با سلام و احترام.
آیا کارت ملی ترجمه نمی خواد؟
گویا فقط مهر مترجم لازمه برای کسی که نمی خواد ادامه تحصیل بده. رو مهرش به انگلیسی چه می نویسه؟ دادگستری و امور خارجه نمی خواد؟
ترجمه كارت ملي لازمه ... خودتون هم ميگين فقط مهر دارلترجمه ! اگه قصد ادامه تحصيل ندارين دادگستري امور خارجه لازم نيست تمام دارلترجمه ها يه جمله معروف دارند كه زير ترجمه هاست و همون كافيه. true translation certified
ممنونم. یه سوال دیگه هم دارم. پدر و مادرم دیپلم قدیم (دانشسرا) دارند و جایی ننوشته دیپلم و همین طور فوق دیپلم تایید شده وزارت آموزش و پرورش برای هر دو. آیا همین برای ترجمه کفایت می کنه یا لازم هست نشانه ای از 12 سال درس خوندن حداقل ایجاد بشود؟ و اینکه الان بازنشسته هستند. چه مدرکی دال بر کار کردن 30 سال گذشته و یا بازنشسته شدن لازم هست؟ (چون چیزی ندارند به جز حکم بازنشستگی فیش حقوقی که هر ماه صادر می شه. اصولاً مدارک کاری لازم هست رسماً).
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI
Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-14 ساعت 11:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-14 ساعت 11:24 توسط محبت.)
ممنونم. یه سوال دیگه هم دارم. پدر و مادرم دیپلم قدیم (دانشسرا) دارند و جایی ننوشته دیپلم و همین طور فوق دیپلم تایید شده وزارت آموزش و پرورش برای هر دو. آیا همین برای ترجمه کفایت می کنه یا لازم هست نشانه ای از 12 سال درس خوندن حداقل ایجاد بشود؟ و اینکه الان بازنشسته هستند. چه مدرکی دال بر کار کردن 30 سال گذشته و یا بازنشسته شدن لازم هست؟ (چون چیزی ندارند به جز حکم بازنشستگی فیش حقوقی که هر ماه صادر می شه. اصولاً مدارک کاری لازم هست رسماً).
[/quote]
سلام
1- از برنده اصلی مدارک کار و تحصیل رو میخوان .
2-سابقه بیمه و سابقه کار از اداره زمان فعالیتشون و همون حکم بازنشستگی.
3-خود اون حضرات آفیسر بسته به زمان تحصیل اشخاص نوع دیپلم رو میشناسن و جای نگرانی نیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-13 ساعت 21:39)آلیس-1980 نوشته: من یکبار مدارک تحصیلیمو دادم ترجمه رسمی کنن، ازشون هم چک پرینت خواستم که وقتی چک کردم دیدم نوشته چه کسانی و ارگانهایی مهر وامضا کردن، گفتم فقط می خوام مهر مترجم رو داشته باشه و پرسیدم اگه بخوام مهر دادگستری و وزارت خارجه رو هم داشته باشم چیزی کم و کسر نداره که گفتن دیپلم و پیش دانشگاهی یاید مهر آموزش و پرورش استان رو داشته باشه و مدارک دانشگاهی هم باید مهر وزارت علوم و مدارک رشته های پزشکی و پیراپزشکی مهر وزارت بهداشت، حالا این سوال برام پیش اومده که اصلا برای ترجمه رسمی که فقط مهر مترجم رو داره سفارت نگاه می کنه که چه کسانی این مدرک رو تایید و امضا کردن، خوب ما می گیم نیازی به تایید دادگستری و امور خارجه نیست، تایید بقیه مراجع چی ، یعنی آموزش و پرورش استان ، وزارت علوم و وزارت بهداشت چی ؟
سلام
برای آفیسر اصل بودن مدرک فقط مهمه و اینکه جعلی نباشه و صحتش رو فقط تایید میکنه اما برای ادامه تحصیل و ارائه به دانشگاهها تایید وزارت بهداشت و وزارت علوم و آموزش و پرورش استان برای مدارک نیازه حتی گاها گفته شده نیاز به تایید دادگستری نیست و وزارت امور خارجه برای ترجمه ها
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-13 ساعت 20:09)Sam2014 نوشته: (2013-09-13 ساعت 18:48)محبت نوشته: سلام
یه خبر جالب توجه واسه دوستانی که میخوان کارت ملیشونو به هر دلیلی بدن واسه تعویض دقت کنید اینکارو انجام ندید
با توجه به اینکه بسیاری از کارتهای ملی که در اولین دوره آنها صادر شدند مدتها است از تاریخ انقضایشان گذشته است اما وزارت کشور از تمدید کارتهای ملی شهروندان خود داری میکند.
به گزارش افکارنیوز؛ گفته میشود از آنجا که روکش پلاستیکی این کارتهای ملی از خارج وارد میشده و اینک واردات آن متوقف شده است، وزارت کشور قادر نیست کارت ملی جدید برای شهروندان صادر کند و به همین دلیل است که تمدید اعتبار کارتهای ملی مرتباً به تعویق میافتد!
دوست عزیز با سلام
ریسک مغایرت ترجمه کارت ملی با مشخصات شما در فرم های ارسال شده و کنترل آفیسر بسیار بیشتر از ریسک سگ دو زدن دنبال تعویض کارت ملیه.
به هر حال این خبر جالب شما یه کمی دیر اعلام شده چون خیلی ها درخواست دادن و کارت جدید را دریافت کرده اند!!!
اونهایی که اقدام نکردند تصمصیم بگیرند .دوستانی هم که در پروسه تعویض هستند انشااله مشکلی پیش نخواهد آمد(زیاد خبرهای سایت ها رو جدی نگیرید)
ضمناً اگر اطلاع دارید بفرمایید روکش صفحه اول پاسپورت را از کجا می آورند؟ اگه اونهم از خارج باشه که پاسپورت ها راهم نمیشه تعویض کرد؟؟
سلام
دوست خوبم این خبر مربوط به سایتهای خبری بود که البته مرتبط با تعدادی از بچه ها و اما در خصوص مغایرت تنها آدرس میتونه مغایر باشه که قرار نیست همه تا پایان عمر آدرسی عوض نکنن اما فکر کنم به ریسکش نیارزه و تعویض آدرس امری معمولیه و در خصوص دیر اعلام شدن این خبر دست من نبود والا شبکه خبر رسانی پریروز اعلام کرد و در خصوص پاسپورت و روکشش هم هیچ اطلاعی ندارم و باید اهل فنش نظر بده چون اصلا نمیدونم داخلیه یا خارجیه چه برسه به اظهار نظر. اما واقعا دوست داشتم این خبر 3ماه پیش میومد تا بچه ها راحتتر تصمیم بگیرن
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مدرک پیش دانشگاهی هم موقت و اصل داره؟ روی مدرک من زده موقت و 6 ماه از زمان صدور اعتبار داره که مال سال89!! از کجا اصلشو باید بگیرم؟
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-14 ساعت 16:21)nedafarsi نوشته: (2013-09-14 ساعت 11:46)محبت نوشته: (2013-09-13 ساعت 20:09)Sam2014 نوشته: (2013-09-13 ساعت 18:48)محبت نوشته: سلام
یه خبر جالب توجه واسه دوستانی که میخوان کارت ملیشونو به هر دلیلی بدن واسه تعویض دقت کنید اینکارو انجام ندید
با توجه به اینکه بسیاری از کارتهای ملی که در اولین دوره آنها صادر شدند مدتها است از تاریخ انقضایشان گذشته است اما وزارت کشور از تمدید کارتهای ملی شهروندان خود داری میکند.
به گزارش افکارنیوز؛ گفته میشود از آنجا که روکش پلاستیکی این کارتهای ملی از خارج وارد میشده و اینک واردات آن متوقف شده است، وزارت کشور قادر نیست کارت ملی جدید برای شهروندان صادر کند و به همین دلیل است که تمدید اعتبار کارتهای ملی مرتباً به تعویق میافتد!
دوست عزیز با سلام
ریسک مغایرت ترجمه کارت ملی با مشخصات شما در فرم های ارسال شده و کنترل آفیسر بسیار بیشتر از ریسک سگ دو زدن دنبال تعویض کارت ملیه.
به هر حال این خبر جالب شما یه کمی دیر اعلام شده چون خیلی ها درخواست دادن و کارت جدید را دریافت کرده اند!!!
اونهایی که اقدام نکردند تصمصیم بگیرند .دوستانی هم که در پروسه تعویض هستند انشااله مشکلی پیش نخواهد آمد(زیاد خبرهای سایت ها رو جدی نگیرید)
ضمناً اگر اطلاع دارید بفرمایید روکش صفحه اول پاسپورت را از کجا می آورند؟ اگه اونهم از خارج باشه که پاسپورت ها راهم نمیشه تعویض کرد؟؟
سلام
دوست خوبم این خبر مربوط به سایتهای خبری بود که البته مرتبط با تعدادی از بچه ها و اما در خصوص مغایرت تنها آدرس میتونه مغایر باشه که قرار نیست همه تا پایان عمر آدرسی عوض نکنن اما فکر کنم به ریسکش نیارزه و تعویض آدرس امری معمولیه و در خصوص دیر اعلام شدن این خبر دست من نبود والا شبکه خبر رسانی پریروز اعلام کرد و در خصوص پاسپورت و روکشش هم هیچ اطلاعی ندارم و باید اهل فنش نظر بده چون اصلا نمیدونم داخلیه یا خارجیه چه برسه به اظهار نظر. اما واقعا دوست داشتم این خبر 3ماه پیش میومد تا بچه ها راحتتر تصمیم بگیرن
والا من که همون کارت ملی ام با همون تاریخ منقضی رو دادم برای ترجمه، آقای ترجمه ای گفت الان همه هیمن کارت قدیمی رو ترجمه میکنن
اگه آفیسر هم بهم گیر داد،میگم شما که از همه چی خبر دارین برین آفیشال سایت ثبت احوال رو ببینین که گفته دیگه تمدید نمیکن، حالا اگه میخوای کلیر بزن
من و همسرم هم یک ماه پیش دا دیم برای تعویض که مال همسرم رو دیروز پست آورد ولی مال من نیومده. نگرانم
یعنی دلیلش میتونه متفاوت بودن شهر تولدمون باشه؟ یا همین روکش و اینا...
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-14 ساعت 19:08)masuodrh نوشته: (2013-09-14 ساعت 16:21)nedafarsi نوشته: (2013-09-14 ساعت 11:46)محبت نوشته: (2013-09-13 ساعت 20:09)Sam2014 نوشته: (2013-09-13 ساعت 18:48)محبت نوشته: سلام
دوست عزیز با سلام
سلام
والا من که همون کارت ملی ام با همون تاریخ منقضی رو دادم برای ترجمه، آقای ترجمه ای گفت الان همه هیمن کارت قدیمی رو ترجمه میکنن
اگه آفیسر هم بهم گیر داد،میگم شما که از همه چی خبر دارین برین آفیشال سایت ثبت احوال رو ببینین که گفته دیگه تمدید نمیکن، حالا اگه میخوای کلیر بزن
من و همسرم هم یک ماه پیش دا دیم برای تعویض که مال همسرم رو دیروز پست آورد ولی مال من نیومده. نگرانم
یعنی دلیلش میتونه متفاوت بودن شهر تولدمون باشه؟ یا همین روکش و اینا...
و احتمالاً آفیسر اینقدر بیکاره که حتماً می ره آفیشیال سایت ثبت احوال را چک میکنه !!!!
در ضمن ثبت احوال اگه مشکل داره چرا قبول می کنه و برای تعویض پاسخ ارباب رجوع را میده؟
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟