موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-14 ساعت 22:29)mechanicalengineer نوشته: (2013-09-13 ساعت 20:09)Sam2014 نوشته: (2013-09-13 ساعت 18:48)محبت نوشته: سلام
یه خبر جالب توجه واسه دوستانی که میخوان کارت ملیشونو به هر دلیلی بدن واسه تعویض دقت کنید اینکارو انجام ندید
با توجه به اینکه بسیاری از کارتهای ملی که در اولین دوره آنها صادر شدند مدتها است از تاریخ انقضایشان گذشته است اما وزارت کشور از تمدید کارتهای ملی شهروندان خود داری میکند.
به گزارش افکارنیوز؛ گفته میشود از آنجا که روکش پلاستیکی این کارتهای ملی از خارج وارد میشده و اینک واردات آن متوقف شده است، وزارت کشور قادر نیست کارت ملی جدید برای شهروندان صادر کند و به همین دلیل است که تمدید اعتبار کارتهای ملی مرتباً به تعویق میافتد!
دوست عزیز با سلام
ریسک مغایرت ترجمه کارت ملی با مشخصات شما در فرم های ارسال شده و کنترل آفیسر بسیار بیشتر از ریسک سگ دو زدن دنبال تعویض کارت ملیه.
به هر حال این خبر جالب شما یه کمی دیر اعلام شده چون خیلی ها درخواست دادن و کارت جدید را دریافت کرده اند!!!
اونهایی که اقدام نکردند تصمصیم بگیرند .دوستانی هم که در پروسه تعویض هستند انشااله مشکلی پیش نخواهد آمد(زیاد خبرهای سایت ها رو جدی نگیرید)
ضمناً اگر اطلاع دارید بفرمایید روکش صفحه اول پاسپورت را از کجا می آورند؟ اگه اونهم از خارج باشه که پاسپورت ها راهم نمیشه تعویض کرد؟؟
منم عوض کرده بودم ویک هفتس برام اومده !
احسنت بالاخره یکنفر انرژی مثبت وارد این معرکه کرد....موفق باشی عزیز
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-15 ساعت 20:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-15 ساعت 20:03 توسط محبت.)
(2013-09-15 ساعت 15:51)ghafari88 نوشته: (2013-09-15 ساعت 15:47)hudson نوشته: سلام دوستان عزیز
در خصوص کسانیکه حدود 40 سال از زمان تحصیل در دوره دبیرستان و دیپلم شان گذشته هم لازمه که دیپلم برده بشه،
البته با توجه به اینکه مدرک بالاتر (لیسانس و غیره) دارند؟
چون در حال حاضر دسترسی به دیپلم نیست ولی ریزنمرات و مدرک لیسانس در دسترس هست
شما اگر آخرین مدرک تحصیلیتان را لیسانس ( و یا هر مدرک دیگه ای اعلام کرده باشید ) باید همان مدرک را روز مصاحبه به همراه داشته باشید.
سلام
ضمن تایید فرمایشات احسان عزیز باید خدمتتون عرض کنم که همون مدرک بالاتر از دیپلم کفایت میکنه اما مطابق سفرنامه های قبلی بعضی آفیسرها مدرک دیپلم رو هم خواسته بودن علاوه بر لیسانس که البته با توجه به قدیمی بودن دیپلم ایشان احتمالش ضعیفه به هر حال بهتره اگر میتونن یه تاییدیه دریافت دیپلم از آموزش و پرورش دریافت کنن البته برا محکم کاری که امیدوارم نیازی بهش پیدا نکنن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ،
من نمیدونم چرا شما انقدر به تعویض کارت ملی حساس شدین !!!!؟؟؟؟؟؟ بنده هم همین موضوع رو داشتم !!! هم تاریخ کارت ملی م منقضی شده بود ، و هم آدرس و کد پستی م تغییر کرده بود !!! اصلاً هم اقدامی براش نکردم و فقط در فرمهای ارسالی به KCC و سفارت US در آنکارا ، اینو توضیح دادم که البته لازمم نبود . خود آفیسر هم با خنده گفت اینا اصلاً مهم نیست !!!!! . من نمیدونم که شما چرا نمیخوایدبه آدمایی که این موضوع رو تجربه کردن ، اعتماد کنید ؟!! والا، بلا ، هیچ مشکلی وجود نداره و نخواهد داشت . اینا هیچکدوم مانعی برای دریافت ویزا نیست !!!! به قول دوستمون شما سعی کنید که اسناد ترجمه شده ، عاری از هر گونه مغایرت با مشخصات شما و یا اظهاراتتون باشه !!! . خود اون آفیسر بهتر از بسیاری از ما این موضوعات رو میدونه !! . عزیزان بارها گفتم که مهر دادگستری و خارجه نیازی نیست !!!! حتی برای ادامه تحصیل !! چون این دو مهر ، هیچگونه سندیتی برای مراکز دولتی و غیر دولتی آمریکا نداره . به من اثبات کنید که شخصی بدون این دو مهر به دانشگاه رفته و از پذیرشش خودداری کردن ؟!!!!!! اگر موردی داشتیم ، بفرمایید . بنده هم مدارک تحصیلیم رو اصلاً مهمور به این دو مهر نکردم و در ارسال اون هم به دانشگاه محل اقامتم ، هیچ مشکلی پیش نیومد . هر چند که شرایطی وجود داشت که مانع از ادامه تحصیل من شد . اما هیچکس هم به من نگفت که مهر دادگستری کو ؟ وزارت خارجه کجاست ؟ اصلاً این دو تا چه ربطی به مدارک تحصیلی دارن ؟ فقط مهر وزارت علوم ، اون هم روی ریز نمرات و دانشنامه !! همین و بس . اصلاً ما همیشه دوست داریم که دیگران سرمون کلاه بگذارن . عزیزان من ، بخدا که من فقط دلم میسوزه و بس وگرنه غیر از این باشه ، میگم خوب به من چه ؟!!!! بذار هر کاری میخوان بکنن !!! حالا هی شما برید دنبال مهر دادگستری و خارجه و تعویض کارت ملی !!!!!! .
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-15 ساعت 20:20)afshin4749 نوشته: دوستان عزیز ،
من نمیدونم چرا شما انقدر به تعویض کارت ملی حساس شدین !!!!؟؟؟؟؟؟ بنده هم همین موضوع رو داشتم !!! هم تاریخ کارت ملی م منقضی شده بود ، و هم آدرس و کد پستی م تغییر کرده بود !!! اصلاً هم اقدامی براش نکردم و فقط در فرمهای ارسالی به KCC و سفارت US در آنکارا ، اینو توضیح دادم که البته لازمم نبود . خود آفیسر هم با خنده گفت اینا اصلاً مهم نیست !!!!! . من نمیدونم که شما چرا نمیخوایدبه آدمایی که این موضوع رو تجربه کردن ، اعتماد کنید ؟!! والا، بلا ، هیچ مشکلی وجود نداره و نخواهد داشت . اینا هیچکدوم مانعی برای دریافت ویزا نیست !!!! به قول دوستمون شما سعی کنید که اسناد ترجمه شده ، عاری از هر گونه مغایرت با مشخصات شما و یا اظهاراتتون باشه !!! . خود اون آفیسر بهتر از بسیاری از ما این موضوعات رو میدونه !! . عزیزان بارها گفتم که مهر دادگستری و خارجه نیازی نیست !!!! حتی برای ادامه تحصیل !! چون این دو مهر ، هیچگونه سندیتی برای مراکز دولتی و غیر دولتی آمریکا نداره . به من اثبات کنید که شخصی بدون این دو مهر به دانشگاه رفته و از پذیرشش خودداری کردن ؟!!!!!! اگر موردی داشتیم ، بفرمایید . بنده هم مدارک تحصیلیم رو اصلاً مهمور به این دو مهر نکردم و در ارسال اون هم به دانشگاه محل اقامتم ، هیچ مشکلی پیش نیومد . هر چند که شرایطی وجود داشت که مانع از ادامه تحصیل من شد . اما هیچکس هم به من نگفت که مهر دادگستری کو ؟ وزارت خارجه کجاست ؟ اصلاً این دو تا چه ربطی به مدارک تحصیلی دارن ؟ فقط مهر وزارت علوم ، اون هم روی ریز نمرات و دانشنامه !! همین و بس . اصلاً ما همیشه دوست داریم که دیگران سرمون کلاه بگذارن . عزیزان من ، بخدا که من فقط دلم میسوزه و بس وگرنه غیر از این باشه ، میگم خوب به من چه ؟!!!! بذار هر کاری میخوان بکنن !!! حالا هی شما برید دنبال مهر دادگستری و خارجه و تعویض کارت ملی !!!!!! .
بنده هم با افشین موافقم . این کشمکش رو پایان بدید و به اصول مهمتر بپردازیم.حفظ آرامش و تمرکز روی آیتم های مهم رو فراموش نکنیم و به هم کمک فکری سازنده بدهیم.
انشااله همه موفق می شویم.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-16 ساعت 01:33)EKAM نوشته: (2013-09-15 ساعت 23:17)Sam2014 نوشته: (2013-09-15 ساعت 20:20)afshin4749 نوشته: دوستان عزیز ،
بنده هم با افشین موافقم . این کشمکش رو پایان بدید و به اصول مهمتر بپردازیم.حفظ آرامش و تمرکز روی آیتم های مهم رو فراموش نکنیم و به هم کمک فکری سازنده بدهیم.
انشااله همه موفق می شویم.
اين ٨٠ صفحه چيه بخونيد هي سوال تكراري نكنيد من اعتراف ميكنم كارتمو عوض كردم و اشتباه كردم آخه اين كارت چه ارزشي داره كه وقت بذاري هزينه بكني
سلام
ضمن تایید فرمایشات دوستان بزرگوارم این مطلب رو هم قید کنم که در چند سفرنامه مربوط به ارمنستان دیدم که اصلا آفیسر کارت ملی و ترجمه شو نخواسته پس بی دلیل دلهره نداشته باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید
مدرک دانشگاهی که به من دادند موقت هست و دارالترجمه مهر خودشو روی ترجمه نمیزنه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه هم نمیخوره و فقط ترجمه میکنه آیا مشکل ایجاد میشود؟ واینکه چیکار باید بکنم؟