موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-17 ساعت 09:36)fakhrinejad نوشته: (2013-09-16 ساعت 15:28)aghaghia نوشته: (2013-09-16 ساعت 15:23)fakhrinejad نوشته: با سلام و خسته نباشید
مدرک دانشگاهی که به من دادند موقت هست و دارالترجمه مهر خودشو روی ترجمه نمیزنه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه هم نمیخوره و فقط ترجمه میکنه آیا مشکل ایجاد میشود؟ واینکه چیکار باید بکنم؟
باید مهر خود دارالترجمه رو داشته باشه، به یک دارالترجمه دیگه مراجعه کنید...
ممنون از راهنماییتون مدرک من موقت هست و زیرش نوشته ارزش ترجمه ندارد وبرای دانشگاه غیر انتفاعی است ولی دارالترجمه گفت روی سربرگ ترجمه نمیکنه ولی روی یک برگه آ4 ترجمه میکنه و مهر دارلترجمه میزنه و بالطبع تایید دادگستری و وزارت امور خارجه هم نمیخورد. به نظر شما من چکار باید کنم؟
سلام
دوست خوبم من امروز دارالترجمه رفتم برا چک قیمتها که مطلب شما رو هم پرسیدم و گفتن انجام میدن یعنی در واقع منعی براش وجود نداره پس به جاهای دیگه سری بزنید حل میشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-18 ساعت 00:21)rtt نوشته: (2013-09-17 ساعت 16:30)farazz نوشته: (2013-09-17 ساعت 16:27)محبت نوشته: (2013-09-17 ساعت 09:36)fakhrinejad نوشته: (2013-09-16 ساعت 15:28)aghaghia نوشته: باید مهر خود دارالترجمه رو داشته باشه، به یک دارالترجمه دیگه مراجعه کنید...
ممنون از راهنماییتون مدرک من موقت هست و زیرش نوشته ارزش ترجمه ندارد وبرای دانشگاه غیر انتفاعی است ولی دارالترجمه گفت روی سربرگ ترجمه نمیکنه ولی روی یک برگه آ4 ترجمه میکنه و مهر دارلترجمه میزنه و بالطبع تایید دادگستری و وزارت امور خارجه هم نمیخورد. به نظر شما من چکار باید کنم؟
سلام
دوست خوبم من امروز دارالترجمه رفتم برا چک قیمتها که مطلب شما رو هم پرسیدم و گفتن انجام میدن یعنی در واقع منعی براش وجود نداره پس به جاهای دیگه سری بزنید حل میشه.
پيشنهاد من دارالترجمه سعديان تو ميدون انقلاب روبروي سينا بهمن هست براتون انجام ميده
دوست عزیزی که فرمودبن رفتین دارالترجمه واسه چک قیمت ها میشه لطف کنید قیمت هارو به من هم بگین؟؟؟؟؟؟
سلام
عزیز قیمتها متفاوته برای مدارک مختلف و حتی دارالترجمه های مختلف از 5000تومان تا25000تومان اما علی اقا KIMIA2005زحمت کشیدن چند صفحه قبل نمونه هاشو گذاشتن.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-18 ساعت 09:35)fakhrinejad نوشته: (2013-09-17 ساعت 16:27)محبت نوشته: (2013-09-17 ساعت 09:36)fakhrinejad نوشته: (2013-09-16 ساعت 15:28)aghaghia نوشته: (2013-09-16 ساعت 15:23)fakhrinejad نوشته: با سلام و خسته نباشید
مدرک دانشگاهی که به من دادند موقت هست و دارالترجمه مهر خودشو روی ترجمه نمیزنه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه هم نمیخوره و فقط ترجمه میکنه آیا مشکل ایجاد میشود؟ واینکه چیکار باید بکنم؟
باید مهر خود دارالترجمه رو داشته باشه، به یک دارالترجمه دیگه مراجعه کنید...
سلام
ممنون از راهنمایی همه بچه ها اگه میشه اسم این دارالترجمه که رفتینو میشه بگید
سلام
من اراک هستم دوست خوبم اما ترجمه هامو میخوام ببرم میدان انقلاب دارالترجمه دانشجو باهاشون صحبت کردم قیمتهاش منصفانه بود.
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان صفحات خالیه شناسنامه نیاز به ترجمه دارن ؟؟؟ آخه من تو یه سفرنامه خوندم که یکی مجبور به ترجمه اون صفحات هم شده
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck