کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-09-19 ساعت 13:30)masuodrh نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 13:18)arffx نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 13:06)masuodrh نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 12:11)masuodrh نوشته:  یک سوال دارم
آیا شما همه کارت های ملی خودتون روتعویض کردین و با تاریخ جدید ترجمه کردین.؟ یا کارت بدون تاریخ اعتبار رو هم میشه داد برای ترجمه
میترسم الان بدم نرسه به دستم تا آبان که مصاحبه دارم
ممنون میشم کمک کنید

لطفا سوال من رو هم جواب بدین

اگه الان از دفاتر دولت الکترونیک بدین واسه تعویض 45 روز کاری طول میکشه. ما 20 تیر دادیم 21 شهریور اومد. البته اگر تو ثبت احوال آشنا داشته یاشین زود تر تحویل میدن. اما تو این شرایط شما به ریسکش نمی ارزه.

فکر میکنین باکارت قدیمی تو مصاحبه مشکل پیدا میکنم؟
البته من برنده اصلی نیستم..همسرم اصلیه و کارت ایشون اعتبار داره
سلام
خیر هیچ مشکلی نخواهید داشت و در حال حاضر بهتره هیچ مدرکی رو برای تعویض ندید و اگه چند صفحه قبل رو بخونید کلی راجب این موضوع بحث شده.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: masuodrh ، .YAS ، EKAM ، behfaza
درود
دوستان کیس نامبر من بالای 7000 هست به نظرتون کی مدارک رو بدم برا ترجمه ؟ ترجمه 6 ماه بیشتر اعتبار نداره درسته ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2013-09-19 ساعت 18:52)morteza-dm نوشته:  درود
دوستان کیس نامبر من بالای 7000 هست به نظرتون کی مدارک رو بدم برا ترجمه ؟ ترجمه 6 ماه بیشتر اعتبار نداره درسته ؟

مدارك تحصيلي و هر مدركي كه امكان تغييري در اون نباشه رو ميتونيد الان ترجمه كنيد
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 20:49)محبت نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 15:46)rtt نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 14:21)محبت نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 09:35)fakhrinejad نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 16:27)محبت نوشته:  سلام
دوست خوبم من امروز دارالترجمه رفتم برا چک قیمتها که مطلب شما رو هم پرسیدم و گفتن انجام میدن یعنی در واقع منعی براش وجود نداره پس به جاهای دیگه سری بزنید حل میشه.

ممنون از راهنمایی همه بچه ها اگه میشه اسم این دارالترجمه که رفتینو میشه بگید
سلام
من اراک هستم دوست خوبم اما ترجمه هامو میخوام ببرم میدان انقلاب دارالترجمه دانشجو باهاشون صحبت کردم قیمتهاش منصفانه بود.

دوست عزیز میشه قیمت های دارالترجمه دانشجو رو بزاری اینجا من می خوام با یک دارالترجمه دیگه تو ونک مقایسه کنم ببینم ارزش داره برم انقلاب یا همون ونک بدم؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بفرما دوست خوبم یه تماس بگیر
آدرس:
میدان انقلاب - روبروی سینما بهمن - نبش منیری جاوید - پلاک جدید 87 - طبقه دوم
تلفن : 66403393 - 66405645

زنگ زدم گفتن تلفنی قیمت نمیدیم باید تشریف بیارین
منم گفتم صاب تشریف باشین چشم تشریف میارم Smile
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: محبت ، azadeh2014
(2013-09-19 ساعت 22:22)rtt نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 20:49)محبت نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 15:46)rtt نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 14:21)محبت نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 09:35)fakhrinejad نوشته:  ممنون از راهنمایی همه بچه ها اگه میشه اسم این دارالترجمه که رفتینو میشه بگید
سلام
من اراک هستم دوست خوبم اما ترجمه هامو میخوام ببرم میدان انقلاب دارالترجمه دانشجو باهاشون صحبت کردم قیمتهاش منصفانه بود.

دوست عزیز میشه قیمت های دارالترجمه دانشجو رو بزاری اینجا من می خوام با یک دارالترجمه دیگه تو ونک مقایسه کنم ببینم ارزش داره برم انقلاب یا همون ونک بدم؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بفرما دوست خوبم یه تماس بگیر
آدرس:
میدان انقلاب - روبروی سینما بهمن - نبش منیری جاوید - پلاک جدید 87 - طبقه دوم
تلفن : 66403393 - 66405645

زنگ زدم گفتن تلفنی قیمت نمیدیم باید تشریف بیارین
منم گفتم صاب تشریف باشین چشم تشریف میارم Smile
سلام صفحه قبل رو مطالعه کن لیست قیمتها رو گذاشتمSmile

تشکر کنندگان: .YAS ، EKAM ، behfaza ، SaraBanoo
دوستان من رفتم گواهی سو پیشینه هم دادم که امروز به دستم رسید که تک برگی هستش و به فارسی ... اونم باد بدم ترجمه بشه یا همونطوری کافی هستش؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
(2013-09-20 ساعت 02:11)hamideftex2014 نوشته:  دوستان من رفتم گواهی سو پیشینه هم دادم که امروز به دستم رسید که تک برگی هستش و به فارسی ... اونم باد بدم ترجمه بشه یا همونطوری کافی هستش؟

برای ایرانی ها که لازم نیست، مگه این که خارج از کشور بیش از 6 ماه ساکن بوده باشن، در اونصورت باید از اون کشور گواهی بگیرن، اگر از پلیس ایران گرفتین، اصلا بهش احتیاجی ندارین، اگر واسه کشور دیگه هست که عجیبه که فارسیه!!! و حتما باید ترجمه بشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، behfaza ، rouzbehdarvishi
درود
کسانی که زمین یا ساختمان دارند ( غیر از اموال منقول ) میتونند سند رو بدند برا ترجمه ؟ مراحل کار به چه صورتی هست آیا باید کارشناس دادگستری ارزش ملک رو بزاره ؟
ضمنا نیاز هست که اشتغال بکار خود ( بنده در بخش دولتی مشغول بکارم ) رو هم برا ترجه بدیم یا نیازی نیست ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2013-09-20 ساعت 09:32)morteza-dm نوشته:  درود
کسانی که زمین یا ساختمان دارند ( غیر از اموال منقول ) میتونند سند رو بدند برا ترجمه ؟ مراحل کار به چه صورتی هست آیا باید کارشناس دادگستری ارزش ملک رو بزاره ؟
ضمنا نیاز هست که اشتغال بکار خود ( بنده در بخش دولتی مشغول بکارم ) رو هم برا ترجه بدیم یا نیازی نیست ؟
سلام
1- بله میتونید بدید دارالترجمه براتون ترجمه کنند بدون نیاز به ارزشگذاری کارشناس رسمی دادگستری و اما باز هم میگم ارائه تمکن مالی یا حساب بانکی بهتر از سند خونه و ماشینه اما اسناد رو هم میتونید ارائه بدید
2- ارائه مدرک تحصیلی کفایت میکنه و نیاز به ارائه سابقه کار نیست اما بعضی دوستان برای اطمینان گواهی سابقه کار رو هم ترجمه میکنن و همراه خودشون میبرن .

تشکر کنندگان: morteza-dm ، ffrfar ، EKAM ، behfaza ، .YAS
سلام دوستان
من تو اىن تاپىکها خوندم علاوه بر دانشنامه باىد مدرک دىپلم و پىش دانشگاهىمونم بدىم ترجمه و اصلشو با خودمون روز مصاحبه ببرىم ولى من تو مدارک لازم تو دستورالعمل سفارت دىدم نوشته آخرىن مدرک تحصىلى.راستش من مدرک دىپلم و پىشمو گم کردم.فکرمىکنىد لازمه اونا حتما باشه؟اخه تو ساىت سفارت نگفته هاااا.
ممنون مىشم راهنماىى کنىد اگه لازمه من باىد چى کار کنم حالا که گمشون کردم
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-20 ساعت 23:12)basi2014 نوشته:  سلام دوستان
من تو اىن تاپىکها خوندم علاوه بر دانشنامه باىد مدرک دىپلم و پىش دانشگاهىمونم بدىم ترجمه و اصلشو با خودمون روز مصاحبه ببرىم ولى من تو مدارک لازم تو دستورالعمل سفارت دىدم نوشته آخرىن مدرک تحصىلى.راستش من مدرک دىپلم و پىشمو گم کردم.فکرمىکنىد لازمه اونا حتما باشه؟اخه تو ساىت سفارت نگفته هاااا.

اگر مدرك كارشناسي معتبر و خوب و قابل ارائه اي داريد نگران نباشيد دوست عزيز
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: EKAM
سلام
دوستان حتما تاریخ های ترجمه شده رو خودتون یکبار چک کنید ما یه تناقض پیدا کردیم بین ترجمه و اصل مدرک دیپلم همسرم ، و اینکه شماره دانش آموزی رو هم اشتباه تایپب داشتند و از اونجایی که کسانی که در سفارت هستند اعداد فارسی را بخوبی می شناسند اگر تناقضی پیدا بشه با مشکل مواجه میشید.
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza
(2013-09-21 ساعت 08:45)farazz نوشته:  

دوست عزیز
من چون دانشگاه سراسری درس خوندم رفتم پول دادم و مدرکمو آزاد کردم. الان دانشنامم دستمه. فکر میکنید همین کفایت می کنه؟ مطمئنید؟
ضمنا یه سوال دیگه هم داشتم من دانشجوی ارشدم به نظرتون لازمه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم یا کارت دانشجوییمو ترجمه کنم یا نه صداشو اصلا در نیارم اگه پرسیدن توضیح بدم
ممنون از راهنماییت
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان:
(2013-09-21 ساعت 12:19)basi2014 نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 08:45)farazz نوشته:  

دوست عزیز
من چون دانشگاه سراسری درس خوندم رفتم پول دادم و مدرکمو آزاد کردم. الان دانشنامم دستمه. فکر میکنید همین کفایت می کنه؟ مطمئنید؟
ضمنا یه سوال دیگه هم داشتم من دانشجوی ارشدم به نظرتون لازمه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم یا کارت دانشجوییمو ترجمه کنم یا نه صداشو اصلا در نیارم اگه پرسیدن توضیح بدم
ممنون از راهنماییت

همون مدرك ليسانس كفايت ميكنه مطمئن باشينWink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
سلام دوستان
اینطور که من توی مدارک مورد نیاز خوندم مدرک دبیرستان و آخرین مدرک تحصیلی رو باید روز مصاحبه ارائه بدیم
من فوق لیسانس دارم و بنا به دلایلی به مدرک لیسانسم دسترسی ندارم. اما کپی برابر اصلش رو دارم.
می خوام برای روز مصاحبه مدرک پیش دانشگاهی و فوق لیسانس رو ارائه کنم
به نظرتون مشکلی پیش نمیاد
البته کپی لیسانس رو هم می تونم بدم ترجمه کنن
اما بدون مهر می شه
می خوام بدونم نیازی هست یا خیر
با تشکر
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان