کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
یه سوال..
پاسپورت من و پسرم باهم هست؟ آیا نیازی هست که پاس جداگانه بگیریم یا مشکلی به وجود نمیاد؟
پی نوشت: من با نام کاربری همسرم میام اینجا Smile
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان:
(2013-09-21 ساعت 16:00)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان
اینطور که من توی مدارک مورد نیاز خوندم مدرک دبیرستان و آخرین مدرک تحصیلی رو باید روز مصاحبه ارائه بدیم
من فوق لیسانس دارم و بنا به دلایلی به مدرک لیسانسم دسترسی ندارم. اما کپی برابر اصلش رو دارم.
می خوام برای روز مصاحبه مدرک پیش دانشگاهی و فوق لیسانس رو ارائه کنم
به نظرتون مشکلی پیش نمیاد
البته کپی لیسانس رو هم می تونم بدم ترجمه کنن
اما بدون مهر می شه
می خوام بدونم نیازی هست یا خیر
با تشکر

مهر اجباری نیست ترجمش کنید کافیه مهر برای ادامه تحصیل لازمه اونم برای بعضی از دانشگاهها
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: EKAM
(2013-09-20 ساعت 02:24)aghaghia نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 02:11)hamideftex2014 نوشته:  دوستان من رفتم گواهی سو پیشینه هم دادم که امروز به دستم رسید که تک برگی هستش و به فارسی ... اونم باد بدم ترجمه بشه یا همونطوری کافی هستش؟

برای ایرانی ها که لازم نیست، مگه این که خارج از کشور بیش از 6 ماه ساکن بوده باشن، در اونصورت باید از اون کشور گواهی بگیرن، اگر از پلیس ایران گرفتین، اصلا بهش احتیاجی ندارین، اگر واسه کشور دیگه هست که عجیبه که فارسیه!!! و حتما باید ترجمه بشه...

اقاقیا جان من هم چند سال ایران نبودم یعنی الان باید برم سفارت اون کشور تو ایران و گواهی سو پیشینه بگیرم؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-21 ساعت 22:26)SaraBanoo نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 02:24)aghaghia نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 02:11)hamideftex2014 نوشته:  دوستان من رفتم گواهی سو پیشینه هم دادم که امروز به دستم رسید که تک برگی هستش و به فارسی ... اونم باد بدم ترجمه بشه یا همونطوری کافی هستش؟

برای ایرانی ها که لازم نیست، مگه این که خارج از کشور بیش از 6 ماه ساکن بوده باشن، در اونصورت باید از اون کشور گواهی بگیرن، اگر از پلیس ایران گرفتین، اصلا بهش احتیاجی ندارین، اگر واسه کشور دیگه هست که عجیبه که فارسیه!!! و حتما باید ترجمه بشه...

اقاقیا جان من هم چند سال ایران نبودم یعنی الان باید برم سفارت اون کشور تو ایران و گواهی سو پیشینه بگیرم؟
بله دوست عزیز، حتما باید تهیه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، gbtm ، SaraBanoo
(2013-09-21 ساعت 19:25)masuodrh نوشته:  یه سوال..
پاسپورت من و پسرم باهم هست؟ آیا نیازی هست که پاس جداگانه بگیریم یا مشکلی به وجود نمیاد؟
سوال من خیلی مسخره بود؟ چرا کسی جواب نمیده؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان:
(2013-09-22 ساعت 00:19)masuodrh نوشته:  

دوست عزیز حتما کسی اطلاع نداشته، این مسئله رو باید از دفاتر پیشخوان سوال کنید یا اداره گذرنامه...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: behfaza ، masuodrh ، gbtm
(2013-09-22 ساعت 00:58)aghaghia نوشته:  

دوست عزیز حتما کسی اطلاع نداشته، این مسئله رو باید از دفاتر پیشخوان سوال کنید یا اداره گذرنامه...

چون برای هر فرد ویزای جداگانه صادر میشه بهتر هست که برای ایشون هم پاس جداگانه بگیرید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، masuodrh ، ffrfar ، EKAM ، محبت ، hamed1286
(2013-09-19 ساعت 09:28)fakhrinejad نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 07:54)Amin-AK نوشته:  سلام دوستان،
من مدرک تحصیلی کارشناسیم دولتی و روش نوشته فاقد ارزش ترجمه. بردم دارلترجمه و گفتن مجبوریم عین این جمله رو ترجمه کنیم. البته یه دارالترجمه هم بردم که گفت چون این رو نوشته اصلا با مهر رسمی مترجم نمیشه ترجمش کرد. ولی بالاخره یک دارالترجمه حرفه ای پیدا کردم که گفت با مهر رسمی مترجم دادگستری ترجمه اش میکنند. به نظرتون مشکلی حین مصاحبه ام پیش میاد؟
تا اونجا که تحقیق کردم گفتن اگه مهر رسمی مترجم داشته باشه قبوله و برای آفیسر هم این جمله مهم نیست.
واقعاً گیج شدم، ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

دوست عزیز من هم همین مشکلو دارم همه دارالترجمه ها میگن روی سربرگ این کارو نمیکنن و تنها کاری که میتونن بکنن روی برگه آ4 با مهر دارالترجمه ولی دوستان میگن باید روی سربرگ باشه تا مشکلی پیش نیاد شما میتونی بری سایت وزارت علوم اسکن مدرکتو بفرستی بعدش بهت کد پیگیری میده بعد از یه مدت کدتو چک میکنی اگه کارت ok بود مدرکتو باید پست کنی تا اونا برات تایید کنند که میتونی ترجمه کنی و برات بفرستن فقط نمیدونم این پروسه چقدر طول میکشه؟ و آیا همین یک راه وجود داره؟ دوستان اگه میشه راهنمایی کنید

برای من 7روز طول کشید
تشکر کنندگان: EKAM
(2013-09-19 ساعت 09:34)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 09:33)fakhrinejad نوشته:  ممنون از راهنماییتون ولی روی مدرک به صراحت نوشته ارزش ترجمه ندارد و دارالترجه ها این کارو نمیکنن میشه لطفا اگر دارالترجمه ای سراغ دارید شمارشو بدبد و اینکه پروسه تایید ممدرک وزارت علوم چقدر طول میکشه؟

تایید مدارک حدود 3 هفته واسه بنده طول کشید...

ولی برای من 7روز طول کشید
تشکر کنندگان:

دوست عزیز شما حتما باید واسه پسرت پاسپورت جدا بگیری. وگرنه اجازه خروج نداری
من پسرم 6 ماهه بود که گفتن حتما باید واسش پاسپورت بگیرم
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: علی1369 ، aghaghia ، behfaza ، gbtm ، EKAM
(2013-09-22 ساعت 14:29)meisam_civil82 نوشته:  

شما مثل اینکه درست متوجه نشدین..من با همین پاسپورت همه جا رفتم با پسرم من سوالم به خاطر سفارت آمریکا بود که آیا گیر میدن که حتما پاسپورت بچه جدا باشه یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-22 ساعت 16:16)masuodrh نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 14:29)meisam_civil82 نوشته:  

شما مثل اینکه درست متوجه نشدین..من با همین پاسپورت همه جا رفتم با پسرم من سوالم به خاطر سفارت آمریکا بود که آیا گیر میدن که حتما پاسپورت بچه جدا باشه یا نه؟

چند تا پست بالاتر عرض کردم خدمتتون ...
چون ویزا برای هر فرد جدا صادر میشه بهتر هست که برای ایشون هم پاس جدا بگیرید تا ویزاشون داخل پاسشون بخوره و بهانه ای هم دست سفارت نداده باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: masuodrh ، gbtm ، behfaza ، EKAM ، محبت
سلام دوستان عزیز منم سوال دارم من فقط مدرک لیسانسمو ترجمه کردم ریزنمرات رو ترجمه نکردم لازمه ترجمه بشه ؟ چون میخوام اونجا ادامه تحصیل بدم یه چیز دیگه که یادم رفت بگم من برای مصاحبه رفتم و ویزامو گرفتم اما الان توش موندم که ریز نمرات رو بدم برای ترجمه یا نه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-22 ساعت 19:16)soror faridi نوشته:  سلام دوستان عزیز منم سوال دارم من فقط مدرک لیسانسمو ترجمه کردم ریزنمرات رو ترجمه نکردم لازمه ترجمه بشه ؟ چون میخوام اونجا ادامه تحصیل بدم یه چیز دیگه که یادم رفت بگم من برای مصاحبه رفتم و ویزامو گرفتم اما الان توش موندم که ریز نمرات رو بدم برای ترجمه یا نه ؟

اگر قصد ادامه تحصیل دارید 100% باید این کار رو انجام بدید...
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، ojee ، mohammadg846
با سلام. برای تایید فوق دیپلم مترجم گفته ببرید وزارت علوم تایید کنه. می شه دقیق با آدرس محل بگید کجا باید رفت؟ تشکر
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان