کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-09-24 ساعت 16:13)sargol2001@yahoo.com نوشته:  گواهى مىدن اما ترجمه کردنش سخته اخه گفتن واسه چى مى خواى و.... و اىنکه خطاب به کجا باشه ؟ مىشه بگىد دقىقا باىد چى بگم ؟ کسى گواهى ترجمه کرده؟

به دانشگاه ربطی نداره که برای کجا می خواید.
خطاب به وزارت امور خارجه بگیرید. نهایتاً بگید می خوام ترجمه کنم برای ادامه تحصیل. زیاد توضیح ندید به دانشگاه. اونا وظیفشونه که به شما گواهی اشتغال به تحصیل بدن.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: sargol2001@yahoo.com ، studpk ، محبت ، behfaza
راستى عمو احسان ما هم ابوظبى هستىم و نوامبر Wink و ممنون از پاسختون
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza
(2013-09-24 ساعت 10:51)shilan نوشته:  شوهر من که برندس الان اصل مدرک فوق دیپلم و مدرک موقت لیسانس دانشگاه غیر انتفاعی با ترجمه و مهر وزارت علوم رو داره حالا اون کافیه یا حتما باید اصلش باشه آخه اصلشم دانشگاه می گه باید اصل فوق دیپلم رو بذاری تا اون بیاد اونم چند ماه طول میکشه حالا موقت کافیه یا نه؟

ای بابا هیشکی جواب منو نداد.اگه کسی میدونه بگه لطفا
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان:
(2013-09-24 ساعت 15:30)sargol2001@yahoo.com نوشته:  دوستان من و همسرم هر دو دانشجو هستىم .درفرم ها اخرىن مدرک را نوشتىم .اما نوشتىم که دانشجو هم هستىم.اگه روز مصاحبه ازمون مدرکى دال بر دانشجو بودن بخوان چى باىد بگىم ىا چى باىد ببرىم؟
سلام
کارت دانشجوئیتون رو ترجمه کنید و ببرید و یا اینکه کارت دانشجوئی بین المللی بگیرید اما توصیه م مورد اوله.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، studpk ، ojee
(2013-09-24 ساعت 17:56)shilan نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 10:51)shilan نوشته:  شوهر من که برندس الان اصل مدرک فوق دیپلم و مدرک موقت لیسانس دانشگاه غیر انتفاعی با ترجمه و مهر وزارت علوم رو داره حالا اون کافیه یا حتما باید اصلش باشه آخه اصلشم دانشگاه می گه باید اصل فوق دیپلم رو بذاری تا اون بیاد اونم چند ماه طول میکشه حالا موقت کافیه یا نه؟

سلام
جواب شما رو دادن بچه ها اما شما کامل سوال نکردید و الان از شما میپرسم که شما در فرمهاتون مدرک تحصیلی شوهرتون رو چی ذکر کردید .

تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، ojee
(2013-09-24 ساعت 12:19)H Pier نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 09:06)shahrbanooMajlesi نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 05:28)hamed1286 نوشته:  سلام
ما ریز نمرات دانشگاهمون رو نداریم تا ترجمه کنیم
فرصت کمی داریم و نمی تونیم به مصاحبه برسونیمشون

اگه زمان مصاحبه ازما بخواد و نداشته باشیم چه اتفاقی میوفته ؟؟؟؟
احتمال اینکه بخواد چقدره ؟؟

پ.ن:ریز نمرات دبیرستان و پیش رو داریم
سلام دوست عزیز
منطق من میگه از اونجاییکه اصل لازم همون مدرک و ریز نمرات دبیرستان و پیش هست که شما دارین و بقیه مازاد و برای محکم کاریه!
البته اگه مدرک دانشگاه رو داشته باشید گرفتن ریز نمرات فکر نکنم بیشتر از یک روز کار داشته باشه. شما هم که تا نوامبر خیلی وقت دارید. کافیه یه روز برید دانشگاه و درخواست بدید همون روز آماده میشه ترجمش هم وقتی نمیگیره. من اگه جای شما بودم اقدام میکردمSmile
موفق باشید
اگر زمان ثبت نامتون آخرین مدرکتون رو لیسان یا فوق لیسانس یا هرچیز دیگه ای که نوشتین حتما حتما باید در روز مصاحبه مدرک قید شده همراهتون باشه.. وگرنه با مشکل مواجه میشوید... ریز نمرات دانشگاهی رو توی راهنمای سایت
http://www.dvselectee.state.gov. در موردش صحبتی نکردند یعنی اجباری نیست اما بعضی وقت ها شده که از افراد ریز نمرات بخوان اگه براتون مقدوره برای احتیاط ببرید...
و اگر نه صفحات راهنمای این سایت رو پرینت گرفته و با خود ببرید و بگویید در این راهنما در مورد ریز نمرات صحبتی نشده است.Smile
سلام
ضمن تایید کامل صحبتهای حسن آقا این نکته رو هم قید کنم که درسته آفیسر از بعضی ریز نمراتشون رو خواسته بوده اما من در هیچ سفرنامه ای نخوندم یا سایر تاپیکها که کسی بواسطه نداشتن ریز نمرات نقص مدرک خورده باشه اما اگر دوستان به این مورد برخوردن لطفا اعلام کنید.

تشکر کنندگان: ojee ، masuodrh ، H Pier ، hamed1286 ، behfaza ، EKAM ، studpk

اگر روی مدرک موقت کارشناسی شوهرتون "فاقد ارزش ترجمه" ننوشته اشکالی در ترجمه پیش نمیاد.
اما اگه نوشته شده به 1 نحوی تایید وزارت علوم رو برای اون مدرک بگیرین و سپس ترجمه کنین... و اصلا برین از 1 دارالترجمه رسمی هم سوال کنین.
پاینده باشین Cool
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، ojee ، shilan ، محبت
(2013-09-24 ساعت 10:14)علی1369 نوشته:  دوستان برای ترجمه به جز خود مدارک تحصیلی(دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانس) باید ریز نمرات هر سه مقطع را هم ترجمه کنیم.
ممنون میشم یکی از دوستان جواب بدهند.
تشکر کنندگان:
(2013-09-25 ساعت 02:34)علی1369 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 10:14)علی1369 نوشته:  دوستان برای ترجمه به جز خود مدارک تحصیلی(دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانس) باید ریز نمرات هر سه مقطع را هم ترجمه کنیم.
ممنون میشم یکی از دوستان جواب بدهند.
ریز نمراتِ لیسانس تون کافیه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: EKAM ، studpk ، H Pier ، behfaza ، ojee ، ffrfar ، علی1369 ، afshinghwink ، artam2
(2013-09-23 ساعت 23:30)rtt نوشته:  امروز رفتم مدارکمو دادم واسه ترجمه گفتم قیمتاشو اینجا بزارم شاید دوستان هم به دردشون بخوره
دانشنامه و مدارک تحصیلی : 6000 تومان
شناسنامه و کارت ملی :6000 تومان
ریزنمرات ترمی 2000 تومان
همه مدارکمو دادم واسه ترجمه کلش شد 56000 تومان تازه گفت 2 نسخه هم میدن
با تشکر ، لطفا" اسم و ش تلفن دارالترجمه رو بدید
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
تشکر کنندگان:
(2013-09-24 ساعت 18:09)محبت نوشته:  

سلام
جواب شما رو دادن بچه ها اما شما کامل سوال نکردید و الان از شما میپرسم که شما در فرمهاتون مدرک تحصیلی شوهرتون رو چی ذکر کردید .

خوب لیسانس .ترجمش رو داریم حتی با مهر وزارت خارجه آخه خود اون مدرک موقت لیسانس مهر وزارت علوم رو که تهران میزنه داره.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: ffrfar
دوستان من لینک مدارک لازمه رو دانلود کردم اما ننوشته از هر مدرک چند کپی باید باشه . .
من با اشتغال به تحصیل از کشور خارج می شم و البته توی فرم اولیه هم نوشتم که دانشجو هستم چه مدرکی برای اثبات اینکه دانشجو هستم باید ببرم؟؟
نامه خروج رو باید ترجمه کنم؟؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان:
(2013-09-24 ساعت 11:21)nasim نوشته:  رفقای 2013 اییی؟ باید ریز نمرات هم برده بشه زمان مصاحبه ؟؟؟؟؟؟؟
درود
ترجمه ریزنمرات آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه خود مدرک تحصیلی و اصل مدرک تحصیلی فراموش نشه....اووف مردم اینقد گفتم مدرک تحصیلی!!!Big Grin
تشکر کنندگان: studpk ، behfaza ، H Pier ، alitab ، EKAM
سلام
من مدارکم و بردم برای ترجمه متاسفانه مدرک لیسانس دانشگاه پیام نور رو دارم . میگه باید بری تو سایت وزارت علوم و فناوری کد رهگیری بگیری . و بعد بری دانشگاه تایید کنه مهر که بخوره ما ترجمه می کنیم . نظرتون چیه ؟/ من که قصد ادامه تحصیل ندارم . یعنی مدرک من معتبر نیست از طرف داالترجمه؟؟؟؟؟/
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان:
(2013-09-25 ساعت 17:26)shiraz_neda نوشته:  سلام
من مدارکم و بردم برای ترجمه متاسفانه مدرک لیسانس دانشگاه پیام نور رو دارم . میگه باید بری تو سایت وزارت علوم و فناوری کد رهگیری بگیری . و بعد بری دانشگاه تایید کنه مهر که بخوره ما ترجمه می کنیم . نظرتون چیه ؟/ من که قصد ادامه تحصیل ندارم . یعنی مدرک من معتبر نیست از طرف داالترجمه؟؟؟؟؟/

شما بهشون بگید که فقط مهر مترجم رو میخواین نه دادگستری رو، اگر این دارالترجمه قبول نکرد ترجمه کنه ببرید یک دارالترجمه دیگه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، masuodrh ، محبت ، ojee ، آلیس-1980 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان