موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
راستى عمو احسان ما هم ابوظبى هستىم و نوامبر و ممنون از پاسختون
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 10:51)shilan نوشته: شوهر من که برندس الان اصل مدرک فوق دیپلم و مدرک موقت لیسانس دانشگاه غیر انتفاعی با ترجمه و مهر وزارت علوم رو داره حالا اون کافیه یا حتما باید اصلش باشه آخه اصلشم دانشگاه می گه باید اصل فوق دیپلم رو بذاری تا اون بیاد اونم چند ماه طول میکشه حالا موقت کافیه یا نه؟
ای بابا هیشکی جواب منو نداد.اگه کسی میدونه بگه لطفا
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 15:30)sargol2001@yahoo.com نوشته: دوستان من و همسرم هر دو دانشجو هستىم .درفرم ها اخرىن مدرک را نوشتىم .اما نوشتىم که دانشجو هم هستىم.اگه روز مصاحبه ازمون مدرکى دال بر دانشجو بودن بخوان چى باىد بگىم ىا چى باىد ببرىم؟
سلام
کارت دانشجوئیتون رو ترجمه کنید و ببرید و یا اینکه کارت دانشجوئی بین المللی بگیرید اما توصیه م مورد اوله.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 17:56)shilan نوشته: (2013-09-24 ساعت 10:51)shilan نوشته: شوهر من که برندس الان اصل مدرک فوق دیپلم و مدرک موقت لیسانس دانشگاه غیر انتفاعی با ترجمه و مهر وزارت علوم رو داره حالا اون کافیه یا حتما باید اصلش باشه آخه اصلشم دانشگاه می گه باید اصل فوق دیپلم رو بذاری تا اون بیاد اونم چند ماه طول میکشه حالا موقت کافیه یا نه؟
سلام
جواب شما رو دادن بچه ها اما شما کامل سوال نکردید و الان از شما میپرسم که شما در فرمهاتون مدرک تحصیلی شوهرتون رو چی ذکر کردید .
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 12:19)H Pier نوشته: (2013-09-24 ساعت 09:06)shahrbanooMajlesi نوشته: (2013-09-24 ساعت 05:28)hamed1286 نوشته: سلام
ما ریز نمرات دانشگاهمون رو نداریم تا ترجمه کنیم
فرصت کمی داریم و نمی تونیم به مصاحبه برسونیمشون
اگه زمان مصاحبه ازما بخواد و نداشته باشیم چه اتفاقی میوفته ؟؟؟؟
احتمال اینکه بخواد چقدره ؟؟
پ.ن:ریز نمرات دبیرستان و پیش رو داریم
سلام دوست عزیز
منطق من میگه از اونجاییکه اصل لازم همون مدرک و ریز نمرات دبیرستان و پیش هست که شما دارین و بقیه مازاد و برای محکم کاریه!
البته اگه مدرک دانشگاه رو داشته باشید گرفتن ریز نمرات فکر نکنم بیشتر از یک روز کار داشته باشه. شما هم که تا نوامبر خیلی وقت دارید. کافیه یه روز برید دانشگاه و درخواست بدید همون روز آماده میشه ترجمش هم وقتی نمیگیره. من اگه جای شما بودم اقدام میکردم
موفق باشید
اگر زمان ثبت نامتون آخرین مدرکتون رو لیسان یا فوق لیسانس یا هرچیز دیگه ای که نوشتین حتما حتما باید در روز مصاحبه مدرک قید شده همراهتون باشه.. وگرنه با مشکل مواجه میشوید... ریز نمرات دانشگاهی رو توی راهنمای سایت
http://www.dvselectee.state.gov. در موردش صحبتی نکردند یعنی اجباری نیست اما بعضی وقت ها شده که از افراد ریز نمرات بخوان اگه براتون مقدوره برای احتیاط ببرید...
و اگر نه صفحات راهنمای این سایت رو پرینت گرفته و با خود ببرید و بگویید در این راهنما در مورد ریز نمرات صحبتی نشده است.
سلام
ضمن تایید کامل صحبتهای حسن آقا این نکته رو هم قید کنم که درسته آفیسر از بعضی ریز نمراتشون رو خواسته بوده اما من در هیچ سفرنامه ای نخوندم یا سایر تاپیکها که کسی بواسطه نداشتن ریز نمرات نقص مدرک خورده باشه اما اگر دوستان به این مورد برخوردن لطفا اعلام کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 23:30)rtt نوشته: امروز رفتم مدارکمو دادم واسه ترجمه گفتم قیمتاشو اینجا بزارم شاید دوستان هم به دردشون بخوره
دانشنامه و مدارک تحصیلی : 6000 تومان
شناسنامه و کارت ملی :6000 تومان
ریزنمرات ترمی 2000 تومان
همه مدارکمو دادم واسه ترجمه کلش شد 56000 تومان تازه گفت 2 نسخه هم میدن
با تشکر ، لطفا" اسم و ش تلفن دارالترجمه رو بدید
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 18:09)محبت نوشته: (2013-09-24 ساعت 17:56)shilan نوشته: (2013-09-24 ساعت 10:51)shilan نوشته: شوهر من که برندس الان اصل مدرک فوق دیپلم و مدرک موقت لیسانس دانشگاه غیر انتفاعی با ترجمه و مهر وزارت علوم رو داره حالا اون کافیه یا حتما باید اصلش باشه آخه اصلشم دانشگاه می گه باید اصل فوق دیپلم رو بذاری تا اون بیاد اونم چند ماه طول میکشه حالا موقت کافیه یا نه؟
سلام
جواب شما رو دادن بچه ها اما شما کامل سوال نکردید و الان از شما میپرسم که شما در فرمهاتون مدرک تحصیلی شوهرتون رو چی ذکر کردید .
خوب لیسانس .ترجمش رو داریم حتی با مهر وزارت خارجه آخه خود اون مدرک موقت لیسانس مهر وزارت علوم رو که تهران میزنه داره.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من لینک مدارک لازمه رو دانلود کردم اما ننوشته از هر مدرک چند کپی باید باشه . .
من با اشتغال به تحصیل از کشور خارج می شم و البته توی فرم اولیه هم نوشتم که دانشجو هستم چه مدرکی برای اثبات اینکه دانشجو هستم باید ببرم؟؟
نامه خروج رو باید ترجمه کنم؟؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من مدارکم و بردم برای ترجمه متاسفانه مدرک لیسانس دانشگاه پیام نور رو دارم . میگه باید بری تو سایت وزارت علوم و فناوری کد رهگیری بگیری . و بعد بری دانشگاه تایید کنه مهر که بخوره ما ترجمه می کنیم . نظرتون چیه ؟/ من که قصد ادامه تحصیل ندارم . یعنی مدرک من معتبر نیست از طرف داالترجمه؟؟؟؟؟/
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person: