کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
دوستانی که مدارک خودشون رو فرستادن وزارت علوم برای تأیید لطفا اینجا اطلاع رسانی کنید که از زمان ثبت درخواست در سایت تا دریافت مدرک تأیید شده از اداره پست کلا چند روز طول کشیده..تا ما یک میانگین بگیریم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: ojee
(2013-09-25 ساعت 18:34)masuodrh نوشته:  دوستانی که مدارک خودشون رو فرستادن وزارت علوم برای تأیید لطفا اینجا اطلاع رسانی کنید که از زمان ثبت درخواست در سایت تا دریافت مدرک تأیید شده از اداره پست کلا چند روز طول کشیده..تا ما یک میانگین بگیریم

دوست عزیز قبلا هم گفتم باز هم میگم واسه بنده کمتراز 3 هفته طول کشید از زمان ثبت در خواست در سایت تا دریافت مدارک تایید شده از طریق پست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، ojee ، masuodrh ، behfaza
(2013-09-25 ساعت 15:13)shilan نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 18:09)محبت نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 17:56)shilan نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 10:51)shilan نوشته:  شوهر من که برندس الان اصل مدرک فوق دیپلم و مدرک موقت لیسانس دانشگاه غیر انتفاعی با ترجمه و مهر وزارت علوم رو داره حالا اون کافیه یا حتما باید اصلش باشه آخه اصلشم دانشگاه می گه باید اصل فوق دیپلم رو بذاری تا اون بیاد اونم چند ماه طول میکشه حالا موقت کافیه یا نه؟

ای بابا هیشکی جواب منو نداد.اگه کسی میدونه بگه لطفا
سلام
جواب شما رو دادن بچه ها اما شما کامل سوال نکردید و الان از شما میپرسم که شما در فرمهاتون مدرک تحصیلی شوهرتون رو چی ذکر کردید .

خوب لیسانس .ترجمش رو داریم حتی با مهر وزارت خارجه آخه خود اون مدرک موقت لیسانس مهر وزارت علوم رو که تهران میزنه داره.
سلام
اون مدرکتون هیچ مشکلی برای ترجمه نداره اگر یک دارالترجمه قبول نکرد به جای دیگه سر بزنید و حتما بگید صرفا مهر دارالترجمه رو میخواهیم داشته باشه و قطعا انجام میدن. موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، ffrfar
(2013-09-25 ساعت 15:52)pooyan1920 نوشته:  دوستان من لینک مدارک لازمه رو دانلود کردم اما ننوشته از هر مدرک چند کپی باید باشه . .
من با اشتغال به تحصیل از کشور خارج می شم و البته توی فرم اولیه هم نوشتم که دانشجو هستم چه مدرکی برای اثبات اینکه دانشجو هستم باید ببرم؟؟
نامه خروج رو باید ترجمه کنم؟؟؟
چک لیست مدارک مصاحبه.
گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه، میتونید کارت دانشجویی تون رو هم ترجمه کنید و ببرید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، آلیس-1980 ، behfaza
(2013-09-25 ساعت 02:48)aghaghia نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 02:34)علی1369 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 10:14)علی1369 نوشته:  دوستان برای ترجمه به جز خود مدارک تحصیلی(دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانس) باید ریز نمرات هر سه مقطع را هم ترجمه کنیم.
ممنون میشم یکی از دوستان جواب بدهند.
ریز نمراتِ لیسانس تون کافیه...

آخه هنوز مدرک لیسانسم رو ندارم حتی مدرک موقتم هم هنوز حاضر نیست دنبال گرفتنشم چون تازه تموم کردم کارشناسیم و فوق هم قبول شدم و ترم اول رو شروع کردم حالا اصل مدرک های پیش و دیپلم رو ترجمه کردم به نظر شما ترجمه ی ریز نمراتش با این شرایط من لازم میشه یا همون مدرک موقت با ریز نمرات کارشناسی کافیه با توجه به اینکه فکر نکنم اصل مدرک لیسانس را به این زودی حاضر کنند.
تشکر کنندگان:
(2013-09-26 ساعت 13:08)علی1369 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 10:14)علی1369 نوشته:  دوستان برای ترجمه به جز خود مدارک تحصیلی(دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانس) باید ریز نمرات هر سه مقطع را هم ترجمه کنیم.

آخه هنوز مدرک لیسانسم رو ندارم حتی مدرک موقتم هم هنوز حاضر نیست دنبال گرفتنشم چون تازه تموم کردم کارشناسیم و فوق هم قبول شدم و ترم اول رو شروع کردم حالا اصل مدرک های پیش و دیپلم رو ترجمه کردم به نظر شما ترجمه ی ریز نمراتش با این شرایط من لازم میشه یا همون مدرک موقت با ریز نمرات کارشناسی کافیه با توجه به اینکه فکر نکنم اصل مدرک لیسانس را به این زودی حاضر کنند.

معمولا دانشگاه موظف است پس از اتمامدرس دانشجویان مدرک موقت رو زودتر بده برایمن 1 ماه طول کشید. (امضاتون رو کامل کنید تا بشه بیشتر شرایطتون رو درک کرد)Sad
اگر چندین ماه تا مصاحبه وقت دارید تا اون موقع مدرک موقت رو بهتون میدن.(البته به شدت پیگیر باشید)
مثلا بگین مقطع فوق ازم میخوان گواهی موقت رو
موفق باشینSmile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-26 ساعت 12:29)erfan786 نوشته:  سلام من دیبلم هنرستان دارم ولی بیش دانشکاهی گم کردم میتونم ریز نمرات بیش دانشگاهی رو ترجمه کنم مورد قبول هست
سلام
ریز نمراتت و دیپملت رو ببر ترجمه و یه گواهی هم برو از آموزش پرورش محل تحصیل پیش دانشگاهیت بگیر و اونم ترجمه کن همراهت ببر.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza
(2013-09-26 ساعت 13:17)H Pier نوشته:  

معمولا دانشگاه موظف است پس از اتمامدرس دانشجویان مدرک موقت رو زودتر بده برایمن 1 ماه طول کشید. (امضاتون رو کامل کنید تا بشه بیشتر شرایطتون رو درک کرد)Sad
اگر چندین ماه تا مصاحبه وقت دارید تا اون موقع مدرک موقت رو بهتون میدن.(البته به شدت پیگیر باشید)
موفق باشینSmile

پس ترجمه ی ریز نمرات پیش و دیپلم لازم نیست.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-09-26 ساعت 13:40)علی1369 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 13:17)H Pier نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 02:34)علی1369 نوشته:  ممنون میشم یکی از دوستان جواب بدهند.

موفق باشینSmile

پس ترجمه ی ریز نمرات پیش و دیپلم لازم نیست.
من امضام رو درست کردم. منتظر جواب دوستان هستم.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-09-26 ساعت 14:10)علی1369 نوشته:  من امضام رو درست کردم. منتظر جواب دوستان هستم.

به نظر من اگه باز مدرکتون آماده نشد برید بقه صاحب دانشگاه رو بگیرین بگین میخوام برم خارج از کشور درس بخونم... 1 گواهی که من اینجا درس خوندم بدین.. که البته بعید میدونم اگه سربازی نرفته باشین ریزنمرات بهتون بدن.
اما همون گواهی به خارج از کشور برای دانشگاه و کارت دانشجویی فعلیتون به نظر کفایت میکنه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
دوست عزیز، اگر درستون تمام شده، از طریق سایت دانشگاه، تمام کارنامه ها تون رو پشت سر هم پرینت بگیرین، بعد بدین دارالترجمه براتون ترجمه کنند فقط با مهر خودشون، در مصاحبه هم اگر ازتون پرسیدن چرا مهر نداره و از این حرفا، بگین که چون تازه فارغ التحصیل شدین بهم ریز نمرات ندادن و این ها در واقع کارنامه هام هستن...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: H Pier ، علی1369 ، behfaza ، pari pariaaa
(2013-09-26 ساعت 14:29)aghaghia نوشته:  دوست عزیز، اگر درستون تمام شده، از طریق سایت دانشگاه، تمام کارنامه ها تون رو پشت سر هم پرینت بگیرین، بعد بدین دارالترجمه براتون ترجمه کنند فقط با مهر خودشون، در مصاحبه هم اگر ازتون پرسیدن چرا مهر نداره و از این حرفا، بگین که چون تازه فارغ التحصیل شدین بهم ریز نمرات ندادن و این ها در واقع کارنامه هام هستن...

اقاقیا جان پس نمیخواد ریز نمرات دیپلم و پیش را ترجمه کنم. درسته. همون ترجمه ی اصل کافیه دیگه. پیگیر همین مدرکم باشم دیگه.
***2014AS
تشکر کنندگان:
(2013-09-26 ساعت 14:42)علی1369 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 14:29)aghaghia نوشته:  دوست عزیز، اگر درستون تمام شده، از طریق سایت دانشگاه، تمام کارنامه ها تون رو پشت سر هم پرینت بگیرین، بعد بدین دارالترجمه براتون ترجمه کنند فقط با مهر خودشون، در مصاحبه هم اگر ازتون پرسیدن چرا مهر نداره و از این حرفا، بگین که چون تازه فارغ التحصیل شدین بهم ریز نمرات ندادن و این ها در واقع کارنامه هام هستن...

اقاقیا جان پس نمیخواد ریز نمرات دیپلم و پیش را ترجمه کنم. درسته. همون ترجمه ی اصل کافیه دیگه. پیگیر همین مدرکم باشم دیگه.

اگر میتونید مدرک موقت لیسانس ارائه بدید، بله همینطوره و سعی کنید حتما اصل دیپلم و پیش رو هم همراه داشته باشید... مثلا اگر دست دانشگاه هست وثیقه بذارید و ازشون برای یکی 2 هفته بگیرید...
تشکر کنندگان: behfaza ، علی1369 ، pari pariaaa
(2013-09-25 ساعت 18:38)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 18:34)masuodrh نوشته:  دوستانی که مدارک خودشون رو فرستادن وزارت علوم برای تأیید لطفا اینجا اطلاع رسانی کنید که از زمان ثبت درخواست در سایت تا دریافت مدرک تأیید شده از اداره پست کلا چند روز طول کشیده..تا ما یک میانگین بگیریم

دوست عزیز قبلا هم گفتم باز هم میگم واسه بنده کمتراز 3 هفته طول کشید از زمان ثبت در خواست در سایت تا دریافت مدارک تایید شده از طریق پست
اینکار فقط برای این هست که مهر وزارت دادگستری رو بخوره ؟؟؟ من که نمی خوام درس بخونم اونجا برام ترجمه میکنن ؟؟؟؟
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان: pari pariaaa
لطفاً اگر کسی اطلاعات داره آدرس یک داالترجمه معتبر در اهواز رو به من معرفی کنه . ممنونم
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان