موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-27 ساعت 23:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-27 ساعت 23:25 توسط محبت.)
(2013-09-27 ساعت 22:33)behfaza نوشته: (2013-09-27 ساعت 21:58)محبت نوشته: سلام
دوستان خوبم خصوصا بچه های آنکارا به این سفرنامه مربوط به سالهای قبل یه نگاه بندازید
فردا صبح بعد از صرف صبحانه ساعت 10.5 جلوی سفارت رسیدیم که حتی یک نفر هم جلوی در نبود.به نگهبان گفتم که ساعت 11 مصاحبه دارم بدون اینکه نامه kcc رو بخواد پاسپورتها رو گرفت و رفت با لیست چک کرد و در رو باز کرد رفتیم داخل .بعد از بازرسی مختصر یک خانم که ایرانی بود اومد و گفت که نفری دو تا عکس و مدارک پزشکی رو بدید .که ما هم تحویل دادیم در نهایت تعجب من گفت که عکس زهره مشکل داره و نصف یکی از گوشهاش زیر مو مخفی شده و دستگاه نمی تونه بخونه.از هونجا اعصاب ما به هم ریخت و استرس کمی که داشتیم بیشتر شد.خانم گفت که برید بیرون سفارت عکس بگیرید و برگردید.
ما به سرعت رفتیم و یکی دو تا کوچه پایین تر یه عکاسی بود که 10 لیر دادیم و عکس زهره رو گرفتیم که 5 دقیقه ای تحویل ما داد و ما بدوبدو برگشتیم سفارت و نگهبان که قیافه ما هنوز یادش بود در رو بدون هیچ سوالی باز کرد و ما رفتیم داخل .دوباره همون خانم ایرانی اومد و عکسها رو گرفت و گفت مصاحبه فارسی می خواین یا انگلیسی که گفتیم فارسی و یک شماره داد و ما رو فرستاد داخل سالن اصلی که دوستان قبلا تعریف اونو دادند.حدود ربع ساعتی که نشستیم شماره ما افتاد روی سر باجه وسطی و رفتیم جلوی باجه و یک خانم آمریکایی که فارسی هم بلد بود گفت که مدارکو از زیر بدید.من هم اصل شناسنامه ،سند ازدواج و مدرک تحصیلی خودمو دادم.بعد به فارسی گفت گه کپی ها و ترجمه ها هم بدبد.من چند لحظه مات و مبهوت بهش نگاه کردم و بعد گفتم "Yes?" از اینجا به بعد گفتگوی ما رفت روی کانال انگلیسی و سوالشو تکرار کرد و من گفتم که مدارکو پست کردم.گفت کی و با چه پستی فرستادی؟من هم که خوشبختانه رسید پست TNT همرام بود نشونش دادم و اون گفت که اشکال نداره شما فردا صبح بیاین و روی یک کارت تاریخ و ساعت نوشت داد دستم.خوشبختانه پرواز من فردا شب بود و مشکلی از بابت فردا صبح اومدن نداشتم ولی این ماجرا بدجوری ما رو ترسوند و اعصابمونو به هم ریخت .اینو بهتون بگم که اونقدرا که فکر می کنید مقررات خشک تو سفارت برقرار نیست و تا حد زیادی انعطاف پذیری دارند بالاخره اونا که از کره دیگه ای به زمین نیومدند!
خلاصه ما برگشتیم هتل و من تو سایت TNT چک کردم دیدم زده که بسته ارسالی deliver شده و یکم خیالم راحت شد.ما تا شب به گشت و گذار و خرید پرداختیم و فردا صبح پیش بسوی سفارت برای تعیین آینده زندگیمون قدم زنان رفتیم .اینبار درب سفارت یکم شلوغ بود من رفتم جلو و کارت نوبت رو به نگهبان نشون دادم و پاسپورتها رو گرفت و رفت چک کرد و بعد از چند دقیقه ما رو فرستاد داخل و همون مراحل قبلی .اینبار که شماره ما افتاد رفتیم جلوی باجه که یه خانمی بود که فارسی بلد نبود که اصل مدارک رو گرفت و گذاشت لای پرونده
این دو نکته رو توجه کنید
باعرض تشکر . این موضوع آیا فقط به سفارت آنکارا نمیشه ؟ چون فقط اونجاس که مدارکو ازقبل میخاد . آری آیا ؟
سلام
behfaza جان مورد اول در خصوص تمام سفارتها صدق میکنه اما مورد دوم صرفا مربوط به سفارت آنکاراست. و این از سفرنامه های آنکاراست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
میشه لطفاً لیست مدارکی که باید ترجمه کرد و بنویسید؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آدرس دارالترجمه رسمی معتبر با قیمت مناسب بدید لطفا...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
یکی از موارد و مدارکی که باید اماده بشه گواهی کار هستس ... من رفتم بیمه و سابقه پرداخت بیمه گرفتم و دادم همونجا مهر تایید زده و بردم کارگزینی اداره هم چون پیمانکار هستم فقط زیرش رو تایید و مهر کرده.... این برای ترجمه و ارائه به کنسول کافیه یا باید نامه از شرکت بگیرم که به این مدت و در این قسمت فعالیت داشتم؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در تاریخ 30/اکتبر/2013 وقت سفارت دارم و 25/اکتبر وقت دکتر گرفتم شماره کیس من هم 2014xxxxx6xx هست.
سوال اینه که آیا در روز سفارت کپی برابر اصل مدارک رو میشه به جای اصل یه آفیسر ارائه داد؟
Original Document Requirements
The applicant and each family member who will accompany the applicant to the United States will need to submit original documents or certified copies of the documents listed in section Step 3 from an appropriate office (authority, or issuing entity) in your country.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من این سوال رو در تاپیک دیگری پرسیدم اما یکی از دوستان توصیه کردند که در این جا هم مطرح کنم تا دوستان با تجربه جواب بدهند .....آیا کسی در مورد True copy از مدارک اطلاعاتی داره ؟ در لیست مدارک مورد نیاز سفارت ایروان دقیقا این رو ذکر کرده For all required documents, you must present the original document, a true copy, and a notarized English translation.
منظورش از true copy حتما ترجمه نیست چون جدا کرده .. همچنین در سفرنامه ها گفته شده که دوستان با خودشان کپی بردند +ترجمه .... منظورشان چه نوع کپی بوده ؟؟؟؟؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر