کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-09-29 ساعت 16:39)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 16:28)aghaghia نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 16:04)mohammad19911991 نوشته:  یعنی چی تعهد خدمت خودتون رو خریده باشید ؟؟؟ میشه بیشتر توضیح بدین ؟
تعهد خدمت برای دانشجویان دوره روزانه دانشگاه سراسریه، یعنی شما موقع ثبت نام تعهد میدین با ازای تحصیلات رایگان برای دولت کار کنید، که یا باید پولش رو پرداخت کنید یا گواهی عدم اشتغال از اداره کار ببرید که حداقل 6 ماه زمان میبره و یا در جایی مشغول به کار بشید که معمولا باید دولتی یا نیمه دولتی باشه، در این صورت مدرک دانشنامه شما رو آزاد میکنند...

خیلیم عالی ، یکیه دانشگاه سراسری ...
حالا چقدر هست این مبلغ ؟؟
در تصحیح صحبت دوستمون عرض کنم که لزومی نداره شما حتما در جای دولتی یا نیمه دولتی کار کرده باشید مهم اینه که بیمه شده باشید..به اندازه سابقه کار شما از تعهد خدمت شما کم میشه و مابقی رو میتونید با پول آزاد کنید یعنی هر ترم تحصیل رایگان رو لغو تعهد کنید
که هزینه اون هم بسته به ورودی شماست که قیمت های ورودی ماقبل 89 رو اطلاع دارم چون از سال 89 قیمت ها به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده
لیسانس ترمی حدودا 30..40 تومن
ارشد ترمی بالای 200 تومن
دکتری ترمی بالای 600
این حدود قیمت هایی بود که خودم پرداخت کردم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، محبت ، pari pariaaa
(2013-09-29 ساعت 14:57)mohammad19911991 نوشته:  بچه ها این مدرک موقت که نوشته ارزش ترجمه نداره و فلان و اینا ... ممهور وزرات علوم میشه ؟ چطوری ؟

شما اگر دانشگاه غیرانتفاعی درس خوندید به راحتی مدرک موقت شما قابل تأیید است چون تعهد خدمت ندارید..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، ojee
(2013-09-29 ساعت 11:02)محبت نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 10:22)sabor نوشته:  دوستان مدارک سابقه کار رو در چه شرایطی باید تهیه و ترجمه کرد( حتی با داشتن مرک دیپلم). من شنیدم هر اطلاعاتی رو که در فرمها پر می کنیم برای اثباتش باید مدارکش رو هم بدهیم.
سلام
از محل کارتون سابقه کار رو بگیرید و ارائه ندید مگر اینکه در زمان مصاحبه از شما خواسته بشه .

من مدت کوتاهی توی یک شرکت خصوصی کار می کردم که خیلی زود اومدم بیرون. اشتباهم این بود که در فرمم این مورد رو قید کردم. بعدش که به شرکت مراجعه کردم گفتن ما نامه ای مبنی بر اینکه اینجا کارکردی نمی دیم! ناچارا رفتم از بیمه سابقه کار گرفتم و ترجمه هم کردم. اگر احیانا یه زمانی در مورد کارم مدرکی بخوان مدرکی که بیمه می ده قابل قبول هست برای سفارت؟
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee
(2013-09-29 ساعت 17:19)Natasha9 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 11:02)محبت نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 10:22)sabor نوشته:  دوستان مدارک سابقه کار رو در چه شرایطی باید تهیه و ترجمه کرد( حتی با داشتن مرک دیپلم). من شنیدم هر اطلاعاتی رو که در فرمها پر می کنیم برای اثباتش باید مدارکش رو هم بدهیم.
سلام
از محل کارتون سابقه کار رو بگیرید و ارائه ندید مگر اینکه در زمان مصاحبه از شما خواسته بشه .

من مدت کوتاهی توی یک شرکت خصوصی کار می کردم که خیلی زود اومدم بیرون. اشتباهم این بود که در فرمم این مورد رو قید کردم. بعدش که به شرکت مراجعه کردم گفتن ما نامه ای مبنی بر اینکه اینجا کارکردی نمی دیم! ناچارا رفتم از بیمه سابقه کار گرفتم و ترجمه هم کردم. اگر احیانا یه زمانی در مورد کارم مدرکی بخوان مدرکی که بیمه می ده قابل قبول هست برای سفارت؟
سلام
خب حالا که دیگه چاره ای ندارید البته نگران نباشید چون معمولا سابقه کار رو نمیخوان اگه مدرک تحصیلی ارائه بدید و برای اطمینان همون سابقه بیمه همراهتون باشه و با یه توضیح مختصر آفیسر قطعا قانع میشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: masuodrh ، EKAM ، H Pier ، studpk ، ojee ، ffrfar ، behfaza ، Natasha9
سلام و خسته نباشید
خوب من هم قصد مهاجرت دارم و هم می خوام درس بخونم و هم کار کنم. باید تاییدیه دادگستری بگیرم؟؟این تاییدیه رو چه جوری میشه گرفت؟ و ریز نمرات دیپلم وپیش دانشگاهی کافیه؟ دبیرستان و اینا رو نمی خواد؟ باز برای محکم کاری؟:d
کیس نامبریر:----------------->> 2014AS000026XX
ارسال فرمها:----------------->> 06/06/2013
دریافت نامه دوم:------------->>23 اکتبر
سفارت محل مصاحبه:------->> ایروان 18 دسامبر2013
مقصد: ----------------------->> کالیفرنیا
تعداد نفرات:----------------->> 1 نفر
تشکر کنندگان: محبت
سلام دوستان... راستش... رفتم دنبال ریز نمراتم از دانشگاه ازاد حالا باید 20 روز صبر کنم اصلش به سازمان مرکزی تایید بشه برگرده دانشگاه که بتونم بگیرمشون... من مدارک اسپانسر رو حاظر کردم ولی مشکل اینجاست که اشنام یه پاکت مهر موم کرده داده دستم و فرستاده گفته حق ندارم تا زمانی که برای انکارا میرم بازش کنم و باید مستقیما بدم دست افسر پروندم .... حالا منم چون نمیتونم بازش کنم و کپیهاش رو قبلش بفرستم... به نظر شما اگه همون روز به افسر بدم برام مشکلی پیش نمیاد؟...
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
(2013-09-30 ساعت 00:34)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان... راستش... رفتم دنبال ریز نمراتم از دانشگاه ازاد حالا باید 20 روز صبر کنم اصلش به سازمان مرکزی تایید بشه برگرده دانشگاه که بتونم بگیرمشون... من مدارک اسپانسر رو حاظر کردم ولی مشکل اینجاست که اشنام یه پاکت مهر موم کرده داده دستم و فرستاده گفته حق ندارم تا زمانی که برای انکارا میرم بازش کنم و باید مستقیما بدم دست افسر پروندم .... حالا منم چون نمیتونم بازش کنم و کپیهاش رو قبلش بفرستم... به نظر شما اگه همون روز به افسر بدم برام مشکلی پیش نمیاد؟...

خیر مشکلی پیش نمیاد، همون روز مصاحبه تحویل بدید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza
(2013-09-30 ساعت 00:23)sam.pey نوشته:  سلام و خسته نباشید
خوب من هم قصد مهاجرت دارم و هم می خوام درس بخونم و هم کار کنم. باید تاییدیه دادگستری بگیرم؟؟این تاییدیه رو چه جوری میشه گرفت؟ و ریز نمرات دیپلم وپیش دانشگاهی کافیه؟ دبیرستان و اینا رو نمی خواد؟ باز برای محکم کاری؟:d
سلام دوست عزیز.
بدین دارالترجمه و بگید تاییدیه دادگستری رو هم میخواین، خودشون براتون انجام میدن، ریز نمرات دیپلم همون ریز نمرات دبیرستانه دیگه! Big Grin
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: masuodrh ، Natasha9 ، ojee ، ffrfar ، behfaza ، EKAM ، sam.pey
سلام
بنده یکبار پرسیدم که مدرک فوق دیپلم آموزش و پرورش (تربیت معلم) باید کجا برد برای تایید که متاسفانه پاسخ مناسبی نگرفتم؟ وزارت علوم و تحقیقات مدارک تربیت معلم را تایید نمی کند.
با تشکر
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: ojee
(2013-09-30 ساعت 16:05)benitto نوشته:  سلام
بنده یکبار پرسیدم که مدرک فوق دیپلم آموزش و پرورش (تربیت معلم) باید کجا برد برای تایید که متاسفانه پاسخ مناسبی نگرفتم؟ وزارت علوم و تحقیقات مدارک تربیت معلم را تایید نمی کند.
با تشکر
سلام
همون مدرک رو ببر بده ترجمه کنن براتون و دیپلم و پیش دانشگاهی رو و بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه

تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، behfaza ، masuodrh ، EKAM
با تشکر
سلام
دوست خوبم امضاتون رو درست کنید تا دوستان با دونستن اطلاعاتتون بتونن بهتر کمکتون کنن

تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، behfaza ، EKAM
با تشکر
دوست عزیزم اگه ساکن تهران هستین من بهتون آدرس وزارت علوم رو که این موارد رو بررسی میکنه میدم تا از اون طریق ایشالا به نتیجه برسین.

[عکس: 40852670550722688234.jpg]
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: studpk ، محبت ، ojee ، behfaza ، EKAM
به عقل ناقص بنده اینطور میرسه که
ارزش ترجمه به مهر و سربرگ رسمی دارالترجمه هست که
فقط روی نسخه اصلی هست . پس کپی کردن یا اسکن و بعد پرینت گرفتن از ترجمه چه استفاده معتبری داره ؟
و آیا منظور فقط ذخیره اسکن اصل مدارک هست ؟ خب در اونصورت هم که باید برای ترجمه مجدد ( مثلا در بیرون ازایران) خود اصل مدارکو برد و برای کپیشون هم باید کپی برابر اصل کردتا ارزش ارایه داشته باشه که باز هم اصل مدارک موردنیازه !
پس کپی یا پرینت از روی مدارک یا از ترجمه آنها چه اعتبار و ارزش قانونی برای ارایه دارد ؟
تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، محبت ، pari pariaaa
(2013-09-30 ساعت 17:44)behfaza نوشته:  به عقل ناقص بنده اینطور میرسه که
ارزش ترجمه به مهر و سربرگ رسمی دارالترجمه هست که
فقط روی نسخه اصلی هست . پس کپی کردن یا اسکن و بعد پرینت گرفتن از ترجمه چه استفاده معتبری داره ؟
و آیا منظور فقط ذخیره اسکن اصل مدارک هست ؟ خب در اونصورت هم که باید برای ترجمه مجدد ( مثلا در بیرون ازایران) خود اصل مدارکو برد و برای کپیشون هم باید کپی برابر اصل کردتا ارزش ارایه داشته باشه که باز هم اصل مدارک موردنیازه !
پس کپی یا پرینت از روی مدارک یا از ترجمه آنها چه اعتبار و ارزش قانونی برای ارایه دارد ؟
سلام behfaza جان اتفاقا عقلت کامله فقط دوستان جهت خودشون و داشتن رونوشت برای خودشون میخوان اسکن تهیه و نگهداری کنن و شاید ارائه به مراکزی که در آینده ثبت نام و یا مکاتبه مجازی خواهند داشت.

تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، ffrfar ، ojee ، behfaza
(2013-09-30 ساعت 16:41)محبت نوشته:  
با تشکر
سلام
همون مدرک رو ببر بده ترجمه کنن براتون و دیپلم و پیش دانشگاهی رو و بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه

با تشکر از جوابتون. فوق دیپلم که از مراکز تربیت معلم گرفته شده مثل پیش دانشگاهی هست حکمش؟

(2013-09-30 ساعت 16:56)H Pier نوشته:  
با تشکر
دوست عزیزم اگه ساکن تهران هستین من بهتون آدرس وزارت علوم رو که این موارد رو بررسی میکنه میدم تا از اون طریق ایشالا به نتیجه برسین.

[عکس: 40852670550722688234.jpg]

سلام دوست عزیر
این آدرس مربوط به وزارت علو م هست احتمالاً دیگه؟ مدرک تربیت معلم رو تو سایتش نوشته به اینا مربوط نمی شود. اگر غیر از این هست یا شماره از وزارت علوم دارید بفرمایید. با تشکر
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان