کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-10-02 ساعت 21:43)alimomen نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 20:09)aghaghia نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 17:24)alimomen نوشته:  کسی نیست که رابطه کلیرنس و ریز نمره رو توضیح بده؟

رابطه خاصی نداره، در واقع بیشتر موردی و بسته به نظر آفیسر هست، ممکنه یک در هزار ازتون ریز نمرات بخوان و اگر ریز نمره نداشته باشید ممکن است نقص مدرک بخورید ....
پ.ن. در موردِ ریز نمرات کسانی که دیپلم 11 ساله و بعد مدرک دانشگاهی دارند، سعی کنند حتما تهیه کنند، بقیه دوستان هم اگر براشون سخت نیست تهیه کردنش ریز نمرات آخرین دوره تحصیلی شون رو همراه داشته باشند ولی اجباری نیست، شاید آفیسر هرگز ازتون ریز نمرات نخواد، یه جور جنبه محکم کاری داره...

ترجمه بشه یا اصلش برده بشه؟
تمام مدارک مورد نیاز برای ارائه به آفیسر باید ترجمه بشه به جز گذرنامه و کارت واکسیناسیون
و شما هر مدرکی را که ترجمه میکنید و با خودتان میبرید بایستی اصل مدرک را نیز همراه داشته باشید ..البته در خیلی از موافق اصل مدرک رو از دوستان نخواستن و گاهی هم خواستن برای تطبیق و دوباره پس دادن..پس هم ترجمه و هم اصل مدرک لازمه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: studpk ، aghaghia ، H Pier ، محبت ، behfaza ، m_yek ، soli asali ، آلیس-1980 ، EKAM
دوستانی که دانشگاه آزاد بودند..دریافت دانشنامه حدودا چقدر طول میکشه؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: amin arefi ، behfaza
(2013-10-02 ساعت 22:41)masuodrh نوشته:  دوستانی که دانشگاه آزاد بودند..دریافت دانشنامه حدودا چقدر طول میکشه؟
معمولا بعد از فارغ التحصیلی و تحویل مدارک به فارغ التحصیلان بین 1 تا 2 ماه طول میکشه تا دانشنامه شما صادر بشه و از سازمان مرکزی به واحد دانشگاهی شما ارسال بشه Wink
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza
(2013-10-02 ساعت 22:49)amin arefi نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 22:41)masuodrh نوشته:  دوستانی که دانشگاه آزاد بودند..دریافت دانشنامه حدودا چقدر طول میکشه؟
معمولا بعد از فارغ التحصیلی و تحویل مدارک به فارغ التحصیلان بین 1 تا 2 ماه طول میکشه تا دانشنامه شما صادر بشه و از سازمان مرکزی به واحد دانشگاهی شما ارسال بشه Wink
منظورم اون گواهی موقت که بعد از فارغ التصیلی میدن نیست..منظورم دانشنامه است
تشکر کنندگان: behfaza
بستگی به نوع دانشگاه و نزدیکی به مرکز داره...موقت چند روزه صادر میشه اما دائم اگر شهرستان باشه بیشتر..تهران شنیدم دو ماه ...دانشگاه من اصفهان هنوز بعد 5 ماه نیومده.
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، محبت
(2013-10-02 ساعت 22:58)mahdibashoma نوشته:  
بستگی به نوع دانشگاه و نزدیکی به مرکز داره...موقت چند روزه صادر میشه اما دائم اگر شهرستان باشه بیشتر..تهران شنیدم دو ماه ...دانشگاه من اصفهان هنوز بعد 5 ماه نیومده.
دانشگاه من تهران هست ولی بعد از سه ماه هنوز نیامده
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، EKAM
سوال: رابطه کلیرنس و داشتن و یا نداشتنِ ریز نمرات چیه؟

جواب: رابطه خاصی نداره، در واقع بیشتر موردی و بسته به نظر آفیسر هست، ممکنه یک در هزار ازتون ریز نمرات بخوان و اگر ریز نمره نداشته باشید ممکن است نقص مدرک بخورید ....
پ.ن. در موردِ ریز نمرات کسانی که دیپلم 11 ساله و بعد مدرک دانشگاهی دارند، سعی کنند حتما تهیه کنند، بقیه دوستان هم اگر براشون سخت نیست تهیه کردنش ریز نمرات آخرین دوره تحصیلی شون رو همراه داشته باشند ولی اجباری نیست، شاید آفیسر هرگز ازتون ریز نمرات نخواد، یه جور جنبه محکم کاری داره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، محبت ، pari pariaaa
(2013-10-02 ساعت 19:58)aghaghia نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 16:35)pooyan1920 نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 16:13)mahdibashoma نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 16:08)pooyan1920 نوشته:  دوستان من مدارکم رو دادم واسه ترجمه فقط اصل مدرک دیپلم و پیش با ریزنمراتشون باید مهر دادگستری بخوره یا تمام مدارکم؟؟؟
مهر وزارت امور خارجه چی؟؟ اگه باید بخوره چه مدارکی؟؟
چه مدرکی برای دانشجو بودنم باید بهشون ارائه بدم؟؟

اصل مدرک دیپلم نیاز هست با ترجمه.
ریز نمرات رو از بعضی خواستن از بعضی نخواستن ..پس بگیرید.
تو فرمهای ارسالی مدرک نهایی رو چی نوشتید.؟
مهر دادگستری نیاز نیست اما برای ادامه تحصیل اونجا نیاز میشه.Smile

برای ادامه تحصیل پرسیدم که کدوم مدارکم مهر دادگستری لازم داره؟؟
و اینکه مهر وزارت خارجه هم لازمه یا خیر؟ اگر لازمه برای چه مدارکی؟؟

همه مدارکی تحصیلی تون که خودتون اشاره کردید... بله هر 2 مهر رو نیاز داره، پست های صفحه اول رو مطالعه کنید...
پس فقط مدارک تحصیلیم رو مهر دادگستری و وزارت امورخارجه بزنند. بقیه مدارک لازم نیست؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان:
(2013-10-02 ساعت 23:58)pooyan1920 نوشته:  پس فقط مدارک تحصیلیم رو مهر دادگستری و وزارت امورخارجه بزنند. بقیه مدارک لازم نیست؟؟

اگر منظورتون مدارک شناسایی تون هست، خیر لازم نیست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، masuodrh ، pooyan1920 ، محبت ، EKAM ، behfaza
سلام
دوستان این ثبت نام CSC رو چه زمانی باید انجام داد ؟!
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-03 ساعت 02:48)kingrokh نوشته:  سلام
دوستان این ثبت نام CSC رو چه زمانی باید انجام داد ؟!
سلام
دوست خوبم زمانیکه برای مصاحبه به امید خدا خواستید تشریف ببرید انجامش میدید و سوالات مربوط به اون رو در این لینک مطرح و پیگیری کن http://mohajersara.com/thread-6804.html
موفق باشی.Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، Natasha9
(2013-10-02 ساعت 23:13)masuodrh نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 22:58)mahdibashoma نوشته:  
دانشگاه من تهران هست ولی بعد از سه ماه هنوز نیامده
پروسه دریافت دانشنامه اصلا معلوم نیست. موقعی که من از دانشگاه آزاد می خواستم آزادش!! کنم با اینکه گفته بودن نهایتا 2 تا 3 ماه طول می کشه اما عملا وقتی که مدرک از واحد خارج می شه و به سازمان مرکزی فرستاده می شه دیگه از عهده ی دانشگاه خارج می شه. طی این مدت چاره تون انتظاره فقط. من طی یک پروسه ی 6 ماهه اونم با پیگیری زیاد هفته ای دوبار می رفتم دانشگاه و مرتب هم زنگ می زدم بهشون تونستم بگیرم! اما امیدارم برای دوستان زیر 4 ماه باشه.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، pari pariaaa
سلام
من ديپلم ،پيش دانشگاهي ، ليسانس ، فوق ليسانس دارم (چقدر مدرك دارم ............)
آيا لازمه نامه سابقه كاري براي مصاحبه ببرم .تو فرم 122 اون قسمت مربوط به كار رو هم تيك زدم و سابقه ام رو گفتم البته فكر كنم نياز نبوده
ميشه راهنمايي كنيد
گرفتن سابقه كار خيلي راحت نيست
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
من اصل مدرک ليسانس رو گرفتم اما چون گرفتن مدرک فوق پول مي خواد مي خوام فعلا نگيرم و فقط روز مصاحبه مدرک موقت فوق ليسانسو ارائه کنم
اگه ويزا گرفتم مي رم مي گيرمش چون براي ادامه تحصيل اونجا نيازش دارم
به نظرتون روز مصاحبه افسره گير ميده ؟
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
(2013-10-03 ساعت 10:27)htity نوشته:  سلام
من ديپلم ،پيش دانشگاهي ، ليسانس ، فوق ليسانس دارم (چقدر مدرك دارم ............)
آيا لازمه نامه سابقه كاري براي مصاحبه ببرم .تو فرم 122 اون قسمت مربوط به كار رو هم تيك زدم و سابقه ام رو گفتم البته فكر كنم نياز نبوده
ميشه راهنمايي كنيد
گرفتن سابقه كار خيلي راحت نيست

دوست عزيز شما نياز به ارائه سابقه کار نداريد اما اگر در فرم ها وارد کرديد بهتره مدرکي دال بر تخصصتون ارائه دهيد
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
تشکر کنندگان: behfaza ، htity

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان