موضوعها: 0
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-02 ساعت 23:24)aghaghia نوشته: سوال: رابطه کلیرنس و داشتن و یا نداشتنِ ریز نمرات چیه؟
جواب: رابطه خاصی نداره، در واقع بیشتر موردی و بسته به نظر آفیسر هست، ممکنه یک در هزار ازتون ریز نمرات بخوان و اگر ریز نمره نداشته باشید ممکن است نقص مدرک بخورید ....
پ.ن. در موردِ ریز نمرات کسانی که دیپلم 11 ساله و بعد مدرک دانشگاهی دارند، سعی کنند حتما تهیه کنند، بقیه دوستان هم اگر براشون سخت نیست تهیه کردنش ریز نمرات آخرین دوره تحصیلی شون رو همراه داشته باشند ولی اجباری نیست، شاید آفیسر هرگز ازتون ریز نمرات نخواد، یه جور جنبه محکم کاری داره...
مدير جان من ديشب داشتم مدارك تحصيليم رو نگاه ميكردم ،براي ديپلم كه ريز نمرات تمبرداري كه مدرسه داده بهم رو دارم و براي پيش هم كارنامه ي نهاييم رو دارم كه مهر مدرسه و آموزش و پرورش منطقه روشه،براي كاردانيم هم كارنامه ي كل ميگيرم از دانشگاه كه آموزش روش مهر ميزنه،كارشناسيم هم چون پروژه و كارآموزي تحويل ندادم هنوز درگيرشم اما تو فرم هام نوشتم اين مقطع رو،حالا شنبه ميرم دانشگاه كه كارنامه بگيرم ازشون(اگه بدن و اگه ندادن از تو سايت پرينت كنم) ،خب همه ي اينا درسته براي ريز نمرات ؟براي ترجمه فقط مهر مترجم روش باشه كافيه يا احتياج به تاييدات داره و مهر استان كه دارالترجمه ها ميگن ؟؟!!!
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من دانشجوى فوق لىسانسم و خانومم دانشجوى پزشکى.رىز نمرات لىسانس من که برنده هستم کافىه ىا دىپلم هم باىد باشه؟ رىز نمرات همسرم چطور؟
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-03 ساعت 12:01)hamedmas نوشته: (2013-10-03 ساعت 10:27)htity نوشته: سلام
من ديپلم ،پيش دانشگاهي ، ليسانس ، فوق ليسانس دارم (چقدر مدرك دارم ............)
آيا لازمه نامه سابقه كاري براي مصاحبه ببرم .تو فرم 122 اون قسمت مربوط به كار رو هم تيك زدم و سابقه ام رو گفتم البته فكر كنم نياز نبوده
ميشه راهنمايي كنيد
گرفتن سابقه كار خيلي راحت نيست
دوست عزيز شما نياز به ارائه سابقه کار نداريد اما اگر در فرم ها وارد کرديد بهتره مدرکي دال بر تخصصتون ارائه دهيد
همونطور که دوست خوبمون هم اشاره کردن برای هر موضوعی که در فرمهای اولیه تون بهشون اشاره کردین باید مدرکی مبتنی بر اثبات ادعاتون داشته باشین.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من 3 ماه پیش کارت ملی رو دادم واسه تعویض هنوزنیومده ظاهرا دیگه تا اطلاع ثانوی چاپ نمی کنن،شانس قرطی ما رو می بینین،نمی دونم به کجا مراجعه کنم دیگه!!!!
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-03 ساعت 17:58)naftoonbazoft1 نوشته: با سلام
من 3 ماه پیش کارت ملی رو دادم واسه تعویض هنوزنیومده ظاهرا دیگه تا اطلاع ثانوی چاپ نمی کنن،شانس قرطی ما رو می بینین،نمی دونم به کجا مراجعه کنم دیگه!!!!
دوست عزیز ما هم مرداد داده بودیم برای تعویض مال همسرم شهریور اومد ولی من دیدم طولانی شده رفتم پیگیری تو خود ثبت احوال گفتن تا آذر فعلا کارتی چاپ نمیشه..
و من با خواهش و تمنا..که وقت سفارت دارم و ...خلاصه کارت قدیمی رو گرفتم
حالا توصیه میکنم اگر فقط به خاطر تاریخ اعتبار اقدام به تعویض کردین ..یه جوری کارت قدیمی رو پس بگیرین..چون کارت قدیمی مشکلی ایجاد نمیکنه
****توصیه به سایر دوستان ..فعلا اقدام به تعویض کارت ملی، شناسنامه و کارت پایان خدمت نکنید****
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-03 ساعت 17:43)shayan-usa1993 نوشته: (2013-09-29 ساعت 16:55)masuodrh نوشته: (2013-09-29 ساعت 16:39)mohammad19911991 نوشته: (2013-09-29 ساعت 16:28)aghaghia نوشته: (2013-09-29 ساعت 16:04)mohammad19911991 نوشته:
در تصحیح صحبت دوستمون عرض کنم که لزومی نداره شما حتما در جای دولتی یا نیمه دولتی کار کرده باشید مهم اینه که بیمه شده باشید..به اندازه سابقه کار شما از تعهد خدمت شما کم میشه و مابقی رو میتونید با پول آزاد کنید یعنی هر ترم تحصیل رایگان رو لغو تعهد کنید
که هزینه اون هم بسته به ورودی شماست که قیمت های ورودی ماقبل 89 رو اطلاع دارم چون از سال 89 قیمت ها به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده
لیسانس ترمی حدودا 30..40 تومن
ارشد ترمی بالای 200 تومن
دکتری ترمی بالای 600
این حدود قیمت هایی بود که خودم پرداخت کردم
من خودم دارم دوره کاردانی روزانه رو میخونم. ورودی بهمن 89 هستم. و کارم بیخ پیدا کرد و الان ترم 6 هستم و تا دی تموم میکنم.
رفتم اموزش پرسیدم ، گفتش ترمی حداقل 800 تومن باید برای ازاد کردن مدرک بدی.
بله متأسفانه قیمت ها از ورودی 89 خیلی افزایش پیدا کرده..مگر اینکه از گزینه کاریابی استفاده کنید که اونم براتون زمان بر هست
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-03 ساعت 18:27)ffrfar نوشته: (2013-10-03 ساعت 17:58)naftoonbazoft1 نوشته: با سلام
دوست عزیز همون رسیدی که به شما دادند را ببرید ثبت احوال ناحیه تون تا مهر بزنند در این صورت همه جا قبولش دارند حتی بانکها واگه تا نزدیکی مصاحبه تون اصلش رو دریافت نکردید همین برگه رو ترجمه کنید ببرید.نگران نباشید.
آخه تو اون رسید به جز اسم و یک شماره پیگیری چیز دیگه ای نیست..حتی کد ملی رو هم روش ننوشته..اون به چه درد میخوره آخه برای ترجمه؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-03 ساعت 18:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-03 ساعت 18:54 توسط محبت.)
(2013-10-03 ساعت 17:58)naftoonbazoft1 نوشته: با سلام
سلام
دوست خوبم در این خصوص یک خبر سایت اعلام کرد که دلیلش نداشتن روکش پلاستیکی مربوط به کارتهای ملیه که وارداتی هستن و ضمنا امید داشته باش و در بعضی موارد آفیسر اصلا نخواسته کارت ملی رو به هر حال کاریه که شده اما بودن دوستانی که با یه مقدار دوندگی همون قبلی رو رفتن دوباره پس گرفتن پس سریعتر تصمیم بگیر که قراره صبر کنی یا بری دنبالش از masuodrh کمک بگیر که چه مرحله ای رو برا گرفتنش طی کرده، از موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-03 ساعت 18:27)masuodrh نوشته: (2013-10-03 ساعت 17:58)naftoonbazoft1 نوشته: با سلام
دوست عزیز ما هم مرداد داده بودیم برای تعویض مال همسرم شهریور اومد ولی من دیدم طولانی شده رفتم پیگیری تو خود ثبت احوال گفتن تا آذر فعلا کارتی چاپ نمیشه..
حالا توصیه میکنم اگر فقط به خاطر تاریخ اعتبار اقدام به تعویض کردین ..یه جوری کارت قدیمی رو پس بگیرین..چون کارت قدیمی مشکلی ایجاد نمیکنه
****توصیه به سایر دوستان ..فعلا اقدام به تعویض کارت ملی، شناسنامه و کارت پایان خدمت نکنید****
میشه لطف کنید جایی که مراجعه کردین ادرس و شماره تلفنش رو بدید تا من هم بتونم ار این اسنرس رهایی پیدا کنم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-03 ساعت 18:58)naftoonbazoft1 نوشته: (2013-10-03 ساعت 18:27)masuodrh نوشته: (2013-10-03 ساعت 17:58)naftoonbazoft1 نوشته: با سلام
میشه لطف کنید جایی که مراجعه کردین ادرس و شماره تلفنش رو بدید تا من هم بتونم ار این اسنرس رهایی پیدا کنم
من این استرس مزخرف رو کشیدم..درکت میکنم
هر منطقه ثبت احوال خودش رو داره..من که غرب بودم رفتم ثبت احوال غرب تو خیابان حبیب الله کنار دانشگاه شریف
اما..اما...شما قبلش میری همون دفتر پیشخوان که کارتت رو دادی..میگی منصرف شدم و کارت قدیمی رو میخوام..آقا یا خانم مربوطه تو سیستم میبینن و میگن کارت شما رفته برای صدور و دیگه امکان انصراف نداره..
بعد که شما بیشتر اصرار میکنی..میگن که کارت شما لاشه شده (دورغ میگن ..تا زمان تحویل کارت جدید کارت قدیمی شما صحیح و سالم موجوده)..خلاصه اونقدر اصرار میکنی که یه نامه به شما بدن ..دست نویس هم کفایت میکنه..شما رو معرفی میکنن به کارشناس مربوطه تو اداره ثبت احوال..اونجا هم میری..اول مقاومت میکنن ولی شما اصلا کوتاه نیا..بگو زندگیم گیر این مصاحبه است و ده ساله منتظر همچین روزی هستم..
ببخشید طولانی نوشتم..فقط خواستم بدونی که جزئیات اینه و کوتاه نیایی
امیدوارم موفق بشی..