موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-03 ساعت 19:12)masuodrh نوشته: (2013-10-03 ساعت 18:58)naftoonbazoft1 نوشته: (2013-10-03 ساعت 18:27)masuodrh نوشته: (2013-10-03 ساعت 17:58)naftoonbazoft1 نوشته: با سلام
من 3 ماه پیش کارت ملی رو دادم واسه تعویض هنوزنیومده ظاهرا دیگه تا اطلاع ثانوی چاپ نمی کنن،شانس قرطی ما رو می بینین،نمی دونم به کجا مراجعه کنم دیگه!!!!
دوست عزیز ما هم مرداد داده بودیم برای تعویض مال همسرم شهریور اومد ولی من دیدم طولانی شده رفتم پیگیری تو خود ثبت احوال گفتن تا آذر فعلا کارتی چاپ نمیشه..
و من با خواهش و تمنا..که وقت سفارت دارم و ...خلاصه کارت قدیمی رو گرفتم
حالا توصیه میکنم اگر فقط به خاطر تاریخ اعتبار اقدام به تعویض کردین ..یه جوری کارت قدیمی رو پس بگیرین..چون کارت قدیمی مشکلی ایجاد نمیکنه
****توصیه به سایر دوستان ..فعلا اقدام به تعویض کارت ملی، شناسنامه و کارت پایان خدمت نکنید****
میشه لطف کنید جایی که مراجعه کردین ادرس و شماره تلفنش رو بدید تا من هم بتونم ار این اسنرس رهایی پیدا کنم
من این استرس مزخرف رو کشیدم..درکت میکنم
هر منطقه ثبت احوال خودش رو داره..من که غرب بودم رفتم ثبت احوال غرب تو خیابان حبیب الله کنار دانشگاه شریف
اما..اما...شما قبلش میری همون دفتر پیشخوان که کارتت رو دادی..میگی منصرف شدم و کارت قدیمی رو میخوام..آقا یا خانم مربوطه تو سیستم میبینن و میگن کارت شما رفته برای صدور و دیگه امکان انصراف نداره..
بعد که شما بیشتر اصرار میکنی..میگن که کارت شما لاشه شده (دورغ میگن ..تا زمان تحویل کارت جدید کارت قدیمی شما صحیح و سالم موجوده)..خلاصه اونقدر اصرار میکنی که یه نامه به شما بدن ..دست نویس هم کفایت میکنه..شما رو معرفی میکنن به کارشناس مربوطه تو اداره ثبت احوال..اونجا هم میری..اول مقاومت میکنن ولی شما اصلا کوتاه نیا..بگو زندگیم گیر این مصاحبه است و ده ساله منتظر همچین روزی هستم..
ببخشید طولانی نوشتم..فقط خواستم بدونی که جزئیات اینه و کوتاه نیایی
امیدوارم موفق بشی..
این ثبت احوال یه مرضی چیزی داره خوب مثل بچه آدم بگن تعویض کارت ملی فعلاً نداریم تا اطلاع ثانوی . لع... بر مردم آزار
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
۲- برای ریز نمرات دیپلم باید سال اول ودوم متوسطه راهم ترجمه کرد یا فقط ترجمه سال سوم
متوسطه کافی هست ؟
ممنون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-03 ساعت 23:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-03 ساعت 23:26 توسط mehdir.)
با سلام
دوستان ،،مدارکی که ترجمه شدن و به آفیسر داده میشن بر میگردن یا نه ؟
چون یه نسخه رو خودم لازم دارم آیا لازمه 2نسخه ترجمه بشه ؟
با تشکر
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
برای اثبات دانشجویی ام چه مدرکی بگیرم اصلا چیزی لازم است؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-04 ساعت 01:20)pooyan1920 نوشته: برای اثبات دانشجویی ام چه مدرکی بگیرم اصلا چیزی لازم است؟؟
سلام
بستگی داره در مدارک چی زده باشید اگر دیپلم و پیش دانشگاهی زدید که خیر همونها کافیه اگر دانشجو زدید ترجمه کارت دانشجوئی یا کارت بین المللی دانشجوئی یا نامه از دانشگاه و ریز نمرات ترمهای پاس شده برای محکم کاری.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-04 ساعت 13:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-04 ساعت 13:32 توسط kamranh.)
این ریزنمرات برای بچه هایی که دیپلم 11 ساله دارن و بجای پیش دانشگاهی با همون مدرک دانشگاهی میرن مصاحبه واجبه.
[/quote]
سلام
این دارالترجمه ایی که من مدارکو بهش برای ترجمه دادم ترجمه اصل و ریز نمرات من را برای هر سال به هم پانچ کرده یعنی به صورت یک پک درش آورده این کار ایرادی نداره به نظر شما ؟ و یه سوال دیگه من توی ریز نمرات لیسانسم چند واحد افتاده دارم آفیسر نمیگه تو چرا اینقدر درست ضعیف بوده اخه ؟؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....