کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-10-03 ساعت 19:12)masuodrh نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 18:58)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 18:27)masuodrh نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 17:58)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
من 3 ماه پیش کارت ملی رو دادم واسه تعویض هنوزنیومده ظاهرا دیگه تا اطلاع ثانوی چاپ نمی کنن،شانس قرطی ما رو می بینین،نمی دونم به کجا مراجعه کنم دیگه!!!!
دوست عزیز ما هم مرداد داده بودیم برای تعویض مال همسرم شهریور اومد ولی من دیدم طولانی شده رفتم پیگیری تو خود ثبت احوال گفتن تا آذر فعلا کارتی چاپ نمیشه..
و من با خواهش و تمنا..که وقت سفارت دارم و ...خلاصه کارت قدیمی رو گرفتم
حالا توصیه میکنم اگر فقط به خاطر تاریخ اعتبار اقدام به تعویض کردین ..یه جوری کارت قدیمی رو پس بگیرین..چون کارت قدیمی مشکلی ایجاد نمیکنه
****توصیه به سایر دوستان ..فعلا اقدام به تعویض کارت ملی، شناسنامه و کارت پایان خدمت نکنید****

میشه لطف کنید جایی که مراجعه کردین ادرس و شماره تلفنش رو بدید تا من هم بتونم ار این اسنرس رهایی پیدا کنم

من این استرس مزخرف رو کشیدم..درکت میکنم
هر منطقه ثبت احوال خودش رو داره..من که غرب بودم رفتم ثبت احوال غرب تو خیابان حبیب الله کنار دانشگاه شریف
اما..اما...شما قبلش میری همون دفتر پیشخوان که کارتت رو دادی..میگی منصرف شدم و کارت قدیمی رو میخوام..آقا یا خانم مربوطه تو سیستم میبینن و میگن کارت شما رفته برای صدور و دیگه امکان انصراف نداره..
بعد که شما بیشتر اصرار میکنی..میگن که کارت شما لاشه شده (دورغ میگن ..تا زمان تحویل کارت جدید کارت قدیمی شما صحیح و سالم موجوده)..خلاصه اونقدر اصرار میکنی که یه نامه به شما بدن ..دست نویس هم کفایت میکنه..شما رو معرفی میکنن به کارشناس مربوطه تو اداره ثبت احوال..اونجا هم میری..اول مقاومت میکنن ولی شما اصلا کوتاه نیا..بگو زندگیم گیر این مصاحبه است و ده ساله منتظر همچین روزی هستم..
ببخشید طولانی نوشتم..فقط خواستم بدونی که جزئیات اینه و کوتاه نیایی
امیدوارم موفق بشی..
این ثبت احوال یه مرضی چیزی داره خوب مثل بچه آدم بگن تعویض کارت ملی فعلاً نداریم تا اطلاع ثانوی . لع... بر مردم آزار
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
۲- برای ریز نمرات دیپلم باید سال اول ودوم متوسطه راهم ترجمه کرد یا فقط ترجمه سال سوم
متوسطه کافی هست ؟

ممنون

تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان ،،مدارکی که ترجمه شدن و به آفیسر داده میشن بر میگردن یا نه ؟
چون یه نسخه رو خودم لازم دارم آیا لازمه 2نسخه ترجمه بشه ؟
با تشکر
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان:
(2013-10-03 ساعت 23:25)mehdir نوشته:  با سلام
دوستان ،،مدارکی که ترجمه شدن و به آفیسر داده میشن بر میگردن یا نه ؟
چون یه نسخه رو خودم لازم دارم آیا لازمه 2نسخه ترجمه بشه ؟
با تشکر

خیر. ترجمه مدارکتون بر نمی گرده. اگر چیزی رو لازم دارید 2 نسخه ترجمه کنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: mehdir ، H Pier ، studpk ، behfaza ، محبت ، pari pariaaa ، .YAS ، artam2
برای اثبات دانشجویی ام چه مدرکی بگیرم اصلا چیزی لازم است؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 01:20)pooyan1920 نوشته:  برای اثبات دانشجویی ام چه مدرکی بگیرم اصلا چیزی لازم است؟؟

گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه، اگر هم خواستین کارت دانشجویی، همراه با ترجمه هاشون...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: EKAM ، pari pariaaa ، .YAS ، behfaza
(2013-10-04 ساعت 01:20)pooyan1920 نوشته:  برای اثبات دانشجویی ام چه مدرکی بگیرم اصلا چیزی لازم است؟؟
سلام

بستگی داره در مدارک چی زده باشید اگر دیپلم و پیش دانشگاهی زدید که خیر همونها کافیه اگر دانشجو زدید ترجمه کارت دانشجوئی یا کارت بین المللی دانشجوئی یا نامه از دانشگاه و ریز نمرات ترمهای پاس شده برای محکم کاری.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ssafaye66 ، EKAM ، pari pariaaa ، .YAS ، behfaza

کارت دانشجویی بین المللی از همش معتبر تره
پلیکلینک دانشگاه تهران صادر میکنه برات
خیابون 16 اذر
من قبلا زمانی که درس میخواندم داشتم کارتشو
و الان علاوه بر ترجمه مدارکم میخوام ببرم

ریز نمره مسلما بهت نمیدن

اگه دوس داشتی کارت خودتم ترجمه کن ولی کارت دانشجوی بین المللییو حتمااا بگیر
تشکر کنندگان: EKAM ، .YAS ، behfaza
(2013-10-04 ساعت 03:38)ssafaye66 نوشته:  

خیابون 16 اذر

ریز نمره مسلما بهت نمیدن

برای دانشگاه آزاد از کجا باید برای این کارت اقدام کنم؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 01:55)محبت نوشته:  
سلام

بستگی داره در مدارک چی زده باشید اگر دیپلم و پیش دانشگاهی زدید که خیر همونها کافیه اگر دانشجو زدید ترجمه کارت دانشجوئی یا کارت بین المللی دانشجوئی یا نامه از دانشگاه و ریز نمرات ترمهای پاس شده برای محکم کاری.

من مدارک رو زدم همون دیپلم و پیش اما اینکه الان چه کاری انجام می دم دانشجو هستم . . مسئله همینه که اگه آفیسر مدرکی بر این مسئله بخواد چی باید داشته باشم؟؟
ترجمه نامه دانشگاه برای نظام وظیفه کافی نیست؟
تشکر کنندگان:
این ریزنمرات برای بچه هایی که دیپلم 11 ساله دارن و بجای پیش دانشگاهی با همون مدرک دانشگاهی میرن مصاحبه واجبه.
[/quote]
سلام
این دارالترجمه ایی که من مدارکو بهش برای ترجمه دادم ترجمه اصل و ریز نمرات من را برای هر سال به هم پانچ کرده یعنی به صورت یک پک درش آورده این کار ایرادی نداره به نظر شما ؟ و یه سوال دیگه من توی ریز نمرات لیسانسم چند واحد افتاده دارم آفیسر نمیگه تو چرا اینقدر درست ضعیف بوده اخه ؟؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: m_yek ، آلیس-1980 ، .YAS ، behfaza
(2013-10-04 ساعت 13:29)kamranh نوشته:  این ریزنمرات برای بچه هایی که دیپلم 11 ساله دارن و بجای پیش دانشگاهی با همون مدرک دانشگاهی میرن مصاحبه واجبه.
سلام
این دارالترجمه ایی که من مدارکو بهش برای ترجمه دادم ترجمه اصل و ریز نمرات من را برای هر سال به هم پانچ کرده یعنی به صورت یک پک درش آورده این کار ایرادی نداره به نظر شما ؟ و یه سوال دیگه من توی ریز نمرات لیسانسم چند واحد افتاده دارم آفیسر نمیگه تو چرا اینقدر درست ضعیف بوده اخه ؟؟؟
[/quote]

کاردرستی کرده

دوستان توی آنکارا هم اکثر شاغلین مثل ما کلیرنس خوردن
تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 03:51)pooyan1920 نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 03:38)ssafaye66 نوشته:  

خیابون 16 اذر

ریز نمره مسلما بهت نمیدن

از سازمان مركزي آزاد سوال كنيد كه همچين كارتي داره يا نه دوست عزيز از دانشگاتون يه نامه اشتغال به تحصيل بگيرين بدين ترجمه بهتره
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: Sam2014 ، pari pariaaa ، amin arefi ، pooyan1920 ، .YAS ، behfaza
(2013-10-04 ساعت 18:52)EKAM نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 03:51)pooyan1920 نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 03:38)ssafaye66 نوشته:  [quote='pooyan1920' pid='427923' dateline='1380833421']
برای اثبات دانشجویی ام چه مدرکی بگیرم اصلا چیزی لازم است؟؟

خیابون 16 اذر

ریز نمره مسلما بهت نمیدن

از سازمان مركزي آزاد سوال كنيد كه همچين كارتي داره يا نه دوست عزيز از دانشگاتون يه نامه اشتغال به تحصيل بگيرين بدين ترجمه بهتره
تشکر کنندگان:
[/quote]
[/quote]
درود
دانشگاه ازاد همچین کارتی نداره
اما میتونید از دانشگاه ازاد گواهی تحصیلی بگیریدالبته نامه گواهی برای سفارت فرق میکنه، وبرای دو کشور ا م ری و اس را ئ گواهی صادر نمیکنندCool
و شما میتونید برای سفارت هر کشوری که توش مصاحبه (ترکیه ، امارات و ارمنستان )دارین گواهی بگیرید و روز مصاحبه به افسر نشون بدید
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان