کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
برای دانشگاه آزاد از کجا باید برای این کارت اقدام کنم؟؟
[/quote]
درود
دانشگاه ازاد همچین کارتی نداره
اما میتونید از دانشگاه ازاد گواهی تحصیلی بگیریدالبته نامه گواهی برای سفارت فرق میکنه، وبرای دو کشور ا م ری و اس را ئ گواهی صادر نمیکنندCool
و شما میتونید برای سفارت هر کشوری که توش مصاحبه (ترکیه ، امارات و ارمنستان )دارین گواهی بگیرید و روز مصاحبه به افسر نشون بدید
[/quote]

یعنی من برم دانشگاه و بگم که گواهی اشتغال به تحصیل برای سفارت می خوام؟؟
راه دیگه ای وجود نداره که لازم به رفتن به دانشگاه نداشته باشه من ریزنمرات خودم رو هم دارم(البته تا آخر ترم گذشته) . . کافی نیست این مدرک؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 22:38)pooyan1920 نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 22:30)amin arefi نوشته:  
برای دانشگاه آزاد از کجا باید برای این کارت اقدام کنم؟؟
درود
دانشگاه ازاد همچین کارتی نداره
اما میتونید از دانشگاه ازاد گواهی تحصیلی بگیریدالبته نامه گواهی برای سفارت فرق میکنه، وبرای دو کشور ا م ری و اس را ئ گواهی صادر نمیکنندCool
و شما میتونید برای سفارت هر کشوری که توش مصاحبه (ترکیه ، امارات و ارمنستان )دارین گواهی بگیرید و روز مصاحبه به افسر نشون بدید
[/quote]

یعنی من برم دانشگاه و بگم که گواهی اشتغال به تحصیل برای سفارت می خوام؟؟
راه دیگه ای وجود نداره که لازم به رفتن به دانشگاه نداشته باشه من ریزنمرات خودم رو هم دارم(البته تا آخر ترم گذشته) . . کافی نیست این مدرک؟؟
[/quote]
بله نیاز به اشتغال به تحصیل دارید و بعد ان رو ترجمه کنید و باخود به مصاحبه ببرید.
تشکر کنندگان: محبت
من مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی را دارم کارنامه دیپلم و پیش دانشگاهی را هم دارم آیا اینها کفایت می کند و آیا ریزنمرات همون کارنامه است؟
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 23:21)sauv نوشته:  من مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی را دارم کارنامه دیپلم و پیش دانشگاهی را هم دارم آیا اینها کفایت می کند و آیا ریزنمرات همون کارنامه است؟

دوست عزیز... تو یک تاپیک سوال بپرسین....
ببینین تو مدارک در خواستی فقط آخرین مدرک تحصیلی تقاضا شده اما ممکنه ریزنمرات رو بخوان... اما اگه تمام کارنامه دوران دبیرستان و پیش دانشگاهی رو دارین و براتون مقدور نیست که ریز نمرات رو تهیه کنین همین کارنامه ها رو ترجمه کنین و ببرین... مشکلی پیش نمیاد.Cool
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar ، EKAM ، amin arefi
دوستان سابقه کار باید شامل چه اطلاعاتی باشه؟
من قبلا چند بار گرفتم ولی همیشه نامه خطاب به جای خاصی بوده..آیا نامه کلی و بدون مخاطب هم مرسوم هست تو سازمان ها؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من حدود یک سال ونیم کار کردم ولی هیچ مدرکی دلیل بر سابقه کارم ندارم و توی فرمم نوشتمش
باید چیکار کنم چجوری ثابت کنم بیمه ام نبودم
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 20:04)masuodrh نوشته:  دوستان سابقه کار باید شامل چه اطلاعاتی باشه؟
من قبلا چند بار گرفتم ولی همیشه نامه خطاب به جای خاصی بوده..آیا نامه کلی و بدون مخاطب هم مرسوم هست تو سازمان ها؟

گواهی سابقه کار میتونه خطاب به وزارت امور خارجه باشه یا نامه میتونه بدون مخاطب هم باشه ....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، masuodrh ، amin arefi
(2013-10-05 ساعت 20:36)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 20:04)masuodrh نوشته:  دوستان سابقه کار باید شامل چه اطلاعاتی باشه؟

گواهی سابقه کار میتونه خطاب به وزارت امور خارجه باشه یا نامه میتونه بدون مخاطب هم باشه ....
یعنی اگر مخاطبش وزارت امور خارجه باشه برای سفارت مشکلی نداره؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-05 ساعت 21:08)masuodrh نوشته:  

كلي مي نويسن با عنوان گواهي اشتغال بكار و شروع بدينوسيله گواهي ميشود خانم يا آقاي ....
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: masuodrh ، محبت ، KIMIA2005 ، amin arefi
(2013-10-05 ساعت 21:08)masuodrh نوشته:  

سلام
قبلا با علی آقا KIMIA2005 هم کلی صحبت کردیم راجب این موضوع، بهتره خطاب به جائی نباشه و در مواردی که حتما باید مخاطبش مشخص باشه چاره ای نیست جز وزارت امور خارجه مگر اینکه براتون مخاطب رو سفارت آمریکا در محل مصاحبه تون بزنن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، masuodrh ، amin arefi
(2013-10-05 ساعت 23:18)EKAM نوشته:  كلي مي نويسن با عنوان گواهي اشتغال بكار و شروع بدينوسيله گواهي ميشود خانم يا آقاي ....

(2013-10-05 ساعت 23:27)محبت نوشته:  سلام
قبلا راجب این موضوع با علی آقا KIMIA2005 هم کلی صحبت کردیم راجب این موضوع، بهتره خطاب به جائی نباشه و در مواردی که حتما باید مخاطبش مشخص باشه چاره ای نیست جز وزارت امور خارجه مگر اینکه براتون مخاطب رو سفارت آمریکا در محل مصاحبه تون بزنن.

در تایید صحبت دوستان بهتر اینه که نامه بدون مخاطب باشه و اینطور شروع شود
بدینوسیله گواهی می شود اقای / خانم ..........
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: masuodrh ، محبت ، EKAM ، amin arefi
(2013-10-05 ساعت 23:41)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:18)EKAM نوشته:  كلي مي نويسن با عنوان گواهي اشتغال بكار و شروع بدينوسيله گواهي ميشود خانم يا آقاي ....

قبلا راجب این موضوع با علی آقا KIMIA2005 هم کلی صحبت کردیم راجب این موضوع، بهتره خطاب به جائی نباشه و در مواردی که حتما باید مخاطبش مشخص باشه چاره ای نیست جز وزارت امور خارجه مگر اینکه براتون مخاطب رو سفارت آمریکا در محل مصاحبه تون بزنن.

به نظر شما تو گواهی قید بشه که این موسسه غیر دولتی است یا نیازی نیست و الکی حساسیت ایجاد میکنه؟
تشکر کنندگان:
E: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
دقیقا" لیست مدارک و ترجمه ی آنها و تعداد مورد نیازشونو بهم بگید تا ار الان برای کمبودها اقدام کنم. برنده خودم که یک خانم خانه دارهستم (لیسانس روانشناسی).افراد همراه همسرم که کارمند (لیسانس)یه شرکت مهم دولتیه و سربازیش توی سپاه بوده!! و دخترم که سوم ریاضی فیزیک تیز هوشانه و شهریور برای کارت ملیش اقدام کردم و فعلن خبری نیست.باز خوبه شناسنامه اش عکس داره.ریز نمراتو ترجمه نکردم چون مسئول دارالترجمه گفت مگه میخوای ادامه تحصیل بدی؟!برای دخترم چه مدارکیو برای مصاحبه آماده کنم؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 23:47)masuodrh نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:41)KIMIA2005 نوشته:  

به نظر شما تو گواهی قید بشه که این موسسه غیر دولتی است یا نیازی نیست و الکی حساسیت ایجاد میکنه؟
سلام
خیر مسعود جان نیازی به نوشتن این موضوع نیست چون خودشون قبلا یر اساس فرم ارسالی قطعا کنترل میکنن .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، masuodrh ، amin arefi
(2013-10-06 ساعت 00:18)قصه گو نوشته:  E: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
دقیقا" لیست مدارک و ترجمه ی آنها و تعداد مورد نیازشونو بهم بگید تا ار الان برای کمبودها اقدام کنم. برنده خودم که یک خانم خانه دارهستم (لیسانس روانشناسی).افراد همراه همسرم که کارمند (لیسانس)یه شرکت مهم دولتیه و سربازیش توی سپاه بوده!! و دخترم که سوم ریاضی فیزیک تیز هوشانه و شهریور برای کارت ملیش اقدام کردم و فعلن خبری نیست.باز خوبه شناسنامه اش عکس داره.ریز نمراتو ترجمه نکردم چون مسئول دارالترجمه گفت مگه میخوای ادامه تحصیل بدی؟!برای دخترم چه مدارکیو برای مصاحبه آماده کنم؟

دوست عزیز بهتره امضا آقای bayat_r رو نگاه کنید چک لیست کامل از مدارک هست
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: amin arefi ، Natasha9 ، محبت ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان