کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
بچه ها من فوق دیپلم دارم و فرمام رو با فوق دیپلم پر کردم اما هنوز مدرکم اماده نشده و دانشگاه میگه تا 5 یا 6 ماهه دیگه اماده میشه و الان فقط مدرک موقت رو بهم دادن و ضکنا مدرکه دیپلم و پیش دانشگاهیم رو اماده دارم.
منم فکر کنم با توجه به کیس نامبرم اردیبهشت مصاحبه م باشه و اگه تا اون موقع مدرکه فوق دیپلمم اماده نشه بنظرتون چیکار کنم؟؟؟
مدرک موقت رو میشه ترجمه کرد و به سفارت نشون داد؟؟
لطفا راهنمایی کنید.ممنون
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
Cool
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، behfaza
(2013-10-06 ساعت 13:36)masodsh نوشته:  بچه ها من فوق دیپلم دارم و فرمام رو با فوق دیپلم پر کردم اما هنوز مدرکم اماده نشده و دانشگاه میگه تا 5 یا 6 ماهه دیگه اماده میشه و الان فقط مدرک موقت رو بهم دادن و ضکنا مدرکه دیپلم و پیش دانشگاهیم رو اماده دارم.
منم فکر کنم با توجه به کیس نامبرم اردیبهشت مصاحبه م باشه و اگه تا اون موقع مدرکه فوق دیپلمم اماده نشه بنظرتون چیکار کنم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.ممنون

ايشالا تا موقع مصاحبه مدركتون مياد ولي مشكلي براي ترجمه مدرك موقت وجود نداره
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، محبت ، behfaza ، masodsh
(2013-10-06 ساعت 13:36)masodsh نوشته:  بچه ها من فوق دیپلم دارم و فرمام رو با فوق دیپلم پر کردم اما هنوز مدرکم اماده نشده و دانشگاه میگه تا 5 یا 6 ماهه دیگه اماده میشه و الان فقط مدرک موقت رو بهم دادن و ضکنا مدرکه دیپلم و پیش دانشگاهیم رو اماده دارم.
لطفا راهنمایی کنید.ممنون
سلام
بله دوست خوبم قابل ترجمه و ارائه ست بارها به این مطلب اشاره شده.Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، آلیس-1980 ، ffrfar ، behfaza ، masodsh ، sepideh_ ، cello86
معاون اجتماعی نیروی انتظامی:
افزایش ساعت کار مراکز تعویض پلاک و صدور گذرنامه در هفته ناجا

به گزارش خبرنگار مهر .......
معاون اجتماعی نیروی انتظامی با اشاره به تسهیلات پلیس برای مردم در هفته نیروی انتظامی، تاکید کرد: علاوه بر ترخیص موتور سیکلتها و خودروهای توقیفی از سوی پلیس با حداقل مدارک، ساعات کاری مراکز پلیس10+ و مراکز گذرنامه و تعویض پلاک تا ساعت 18 افزایش یافت. ضمن اینکه در این هفته ویزیت تمامی بیماران در مراکز درمانی نیروی انتظامی رایگان است. ..............

گفتم دوستانی که دنبال کار پاسپورت هستند در جریان باشند! Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: maryam_fo ، Tabassomshojaat ، masuodrh ، H Pier ، محبت ، azadeh2014 ، behfaza
هفته قبل گذرنامه پسر من سر یک هفته اومد..هفته نیروی انتظامی هم نبود.. فعلا تنها چیزی که سر موعد و زود به دست شما میرسه گذرنامه است
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
لطفا راهنمایی کنید.ممنون

مدرک موقت به خودیه خود قابل ترجمه نیست. باید مهر وزارت علوم بخوره.
من مدرک از دانشگاه جامع علمی کاربردی بود، برای اینکار اول بردم دانشگاه جامع مرکز (زیر پل کالج) بعد بردم وزارت علوم واقع در شهرک غرب و اوجا مهر زدن برام.
شما هم از آموزش دانشگاهتون بپرسید روند کار رو بهتون میگن. کل این مراحل هم کمتر از 4 ساعت طول میکشه.
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، masodsh ، armina-2014
(2013-10-06 ساعت 00:53)محبت نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:47)masuodrh نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:41)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:18)EKAM نوشته:  كلي مي نويسن با عنوان گواهي اشتغال بكار و شروع بدينوسيله گواهي ميشود خانم يا آقاي ....

(2013-10-05 ساعت 23:27)محبت نوشته:  سلام
قبلا راجب این موضوع با علی آقا KIMIA2005 هم کلی صحبت کردیم راجب این موضوع، بهتره خطاب به جائی نباشه و در مواردی که حتما باید مخاطبش مشخص باشه چاره ای نیست جز وزارت امور خارجه مگر اینکه براتون مخاطب رو سفارت آمریکا در محل مصاحبه تون بزنن.

در تایید صحبت دوستان بهتر اینه که نامه بدون مخاطب باشه و اینطور شروع شود
بدینوسیله گواهی می شود اقای / خانم ..........
به نظر شما تو گواهی قید بشه که این موسسه غیر دولتی است یا نیازی نیست و الکی حساسیت ایجاد میکنه؟
سلام
خیر مسعود جان نیازی به نوشتن این موضوع نیست چون خودشون قبلا یر اساس فرم ارسالی قطعا کنترل میکنن .
دوستان این مدرک گواهی اشتغال برای کسایی که شرایط خاصی دارند و یا نمره حد نصابشون برای اون حالتی که دیپیلمی و نیاز داری score لازم رو بدست بیاری نیازه وگرنه برای کسایی که مدرک بالاتری دارند ... صحبتهای خودشون در روز مصاحبه کقایت میکنه و نیازی به گواهی بردن نیست !
زیاد روش گیر ندید
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: 3rip ، behfaza ، محبت
من نمیدونم چطوری میشه از امضای آقای bayat_r چک لیست مدارک ترجمه را در آورد میشه لطف کنید لینکشو بذارید؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 10:27)ali3875 نوشته:  من نمیدونم چطوری میشه از امضای آقای bayat_r چک لیست مدارک ترجمه را در آورد میشه لطف کنید لینکشو بذارید؟

ضمن سپاس از آقای بیات عزیز:

[عکس: t00176_Check_list.jpg]
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: mehdir ، Sam2014 ، EKAM ، ffrfar ، قصه گو ، behfaza
برای کسی که سال گذشته بازنشسته شده چه مدارک شغلی رو باید ترجمه کرد و برد؟ ممنون
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان عزیز ! کسی میدونه ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
من تهران هستم و دبیرستانی که درش تحصیل میکردم چند سالیه که جمع شده.
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 14:39)kingrokh نوشته:  سلام
دوستان عزیز ! کسی میدونه ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی رو از کجا میشه تهیه کرد ؟

از آموزش و پرورش منطقه بپرسين
دبيرستان من هم اسمشو عوض كرده بودن هم جاشو خيلي راحت از منطقه پيداش كردم
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: kingrokh ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 14:39)kingrokh نوشته:  سلام
دوست عزیز به اداره آموزش و پرورش همون منطقه برید یا تو خود منطقه هست ویا ادرس جدید مدرسه رو بهتون میدنWink
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza
سلام بچه ها جون, من فعلا قصدم مهاجرته اما شاید بخوام 1 سال بعد اینکه رفتم اونجا ادامه تحصیل بدم!به نظرتون مدارکمو مهر دادگستری و وزارت خارجه بزنم یا بیخیال شم سال دیگه بالاخره ایران که میام اگه قصد ادامه تحصیل داشتم اون موقع این مراحل رو انجام بدم؟؟!!
لطفا چند تا دارالترجمه ی خوبم بهم معرفی می کنید؟؟
ممنون ;-)
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 20:15)niloosin نوشته:  سلام بچه ها جون, من فعلا قصدم مهاجرته اما شاید بخوام 1 سال بعد اینکه رفتم اونجا ادامه تحصیل بدم!به نظرتون مدارکمو مهر دادگستری و وزارت خارجه بزنم یا بیخیال شم سال دیگه بالاخره ایران که میام اگه قصد ادامه تحصیل داشتم اون موقع این مراحل رو انجام بدم؟؟!!
لطفا چند تا دارالترجمه ی خوبم بهم معرفی می کنید؟؟
ممنون ;-)

اول برین و در مورد دانشگاهشون تحقیق کنین. بعیده نیاز به مهر دادگستری و وزارت خارجه باشه... برای تحصیل مهر وزارت علوم کفایت میکنه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: Sam2014 ، amin arefi ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان