کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام دوستان. من مدارکمو ترجمه کردم الان که تاریخ مصاحبه مشخص شده دیدم تاریخ کارت ملیم 10اکتبر یعنی 2روز دیگه تموم میشه و تاریخ مصاحبه ام اواسط نوامبر هستش، حالا بنظرتون من درخواست کارت جدید بدم و دوباره ترجمه و ... یا با همین ترجمه هایی که دارم برم مصاحبه؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 21:20)vidi نوشته:  سلام دوستان. من مدارکمو ترجمه کردم الان که تاریخ مصاحبه مشخص شده دیدم تاریخ کارت ملیم 10اکتبر یعنی 2روز دیگه تموم میشه و تاریخ مصاحبه ام اواسط نوامبر هستش، حالا بنظرتون من درخواست کارت جدید بدم و دوباره ترجمه و ... یا با همین ترجمه هایی که دارم برم مصاحبه؟

اکثر ما کارت ملی هامون منقضی شده هیچ مشکلی نداره، ریسک نکنید، شاید کارت ملی تون تا اون موقع به دستتون نرسید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: vidi ، amin arefi ، studpk ، masuodrh ، behfaza ، ali1220
دوستان یه سوال دارم هرچند تکراری
من به این نتیجه رسیدم چون قصد ادامه تحصیل دارم باید دو نسخه ترجمه مدراکم رو حاضر کنم یکی با مهر و تایید دادگستری و وزارت امور خارجه و دیگری فقط با مهر دارالترجمه
1- به دار الترجمه بگم که در مورد دوم فقط ترجمه کافیه و بجز مهر دارلترجمه چیزی لازم نیست ؟
2- هزینه ترجمه حدودا" چقدره ؟
ممنون از راهنمایی ها تون
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 21:33)mehdir نوشته:  دوستان یه سوال دارم هرچند تکراری
من به این نتیجه رسیدم چون قصد ادامه تحصیل دارم باید دو نسخه ترجمه مدراکم رو حاضر کنم یکی با مهر و تایید دادگستری و وزارت امور خارجه و دیگری فقط با مهر دارالترجمه
1- به دار الترجمه بگم که در مورد دوم فقط ترجمه کافیه و بجز مهر دارلترجمه چیزی لازم نیست ؟
ممنون از راهنمایی ها تون

1.بله 2.نرخ دارالترجمه ها متفاوته ولی در صفحات قبل دوستان نمونه قیمت گذاشتن...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: mehdir ، behfaza ، ali1220
ممنون از راهنمایی ها تون

من که تازگیها ترجمه کردم. برای ترجمه هر مدرک تحصیلی 12000 و نسخه دوم 6000 گرفت و بابت مهر دادگستری و امور خارجه می گفت 18000 تومن!!
تشکر کنندگان: mehdir ، محبت ، behfaza
من امروز مدارکمو دادم ترجمه دارالترجمه اصرار داره مهر دادگستری بزنه الان واقعا میخواد؟قصد ادامه تحصیل ندارم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 22:22)ali3875 نوشته:  من امروز مدارکمو دادم ترجمه دارالترجمه اصرار داره مهر دادگستری بزنه الان واقعا میخواد؟قصد ادامه تحصیل ندارم

اگر قصد ادامه تحصیل ندارید، خیر لازم نیست...
تشکر کنندگان: Sam2014 ، EKAM ، behfaza ، ali1220
مگه میشه از سند ازدواج دو نسخه داشته باشیم؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 23:02)قصه گو نوشته:  مگه میشه از سند ازدواج دو نسخه داشته باشیم؟

از خودش نه دوست عزیز، از ترجمه اش باید 2 نسخه باشه...
تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، studpk ، قصه گو ، behfaza ، ali1220
ممنون از راهنمایی ها تون

دوست عزیز اگه قصد ادامه تحصیل دارید فکر کنم بیشتر از دو نسخه نیاز دارید، چون اقلاً باید 4-5 دانشگاه اپلای کنین و برای همه مدارک بفرستین!
دوستای من 7-8 نسخه ترجمه کرده بودن :-|
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، mehdir ، behfaza ، ali1220
ممنون از راهنمایی ها تون

دوست عزیز چرا یکی رو بدون مهر دادگستری می خواید؟؟برای ارائه به آفیسر می گید؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: محبت ، mehdir ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 23:45)pooyan1920 نوشته:  
ممنون از راهنمایی ها تون

دوست عزیز چرا یکی رو بدون مهر دادگستری می خواید؟؟برای ارائه به آفیسر می گید؟؟

بله دوستان همه میگن که نیاز نداره
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
سلام
بالاخره موفق شدم تقریبا بعد از مدت 80 روز کارت ملی رو که داده بودم واسه تعویض بگیرم،دوستان عزیز کارت ملی رو فعلا تعویض نکنید چون هر کس کارت رو واسه تعویض ارایه داد حالا حالا ها جدید صادر نمی کنن پس ریسک نکنین
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: vidi ، محبت ، EKAM ، ghafari88 ، behfaza
دوستان عزيز
من به يه مشكل خوردم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
دانشگاه عزيز لطف كرده و مدرك ديپلم منو گم كرده. قاعدتاً هنگام ارائه ليسانس بايد ديپلم را هم بهم ميدادند كه ندادند. حالا هم كه دنبالشم مي گن نمي دونيم كجاست. حالا به نظرتون تكليف من چيه؟
وقتي من مدرك ليسانس دارم يعني ديپلم هم داشتم ديگه ... ولي حالا كه اصلش موجود نيست مشكلي پيش مياد؟؟؟؟؟ من كمتر از ٢٠ روز يگه مصاحبه دارم و واقعاً گيج شدم.

(2013-10-08 ساعت 00:15)naftoonbazoft1 نوشته:  سلام
بالاخره موفق شدم تقریبا بعد از مدت 80 روز کارت ملی رو که داده بودم واسه تعویض بگیرم،دوستان عزیز کارت ملی رو فعلا تعویض نکنید چون هر کس کارت رو واسه تعویض ارایه داد حالا حالا ها جدید صادر نمی کنن پس ریسک نکنین

منم مرداد ماه دادم برا تعويض و گفتند ٢٠ روزه ميديم ولي هيچ خبري ازش نيست. ميگن ممكنه ٣ ماه طول بكشه
تشکر کنندگان: mehdikhosro ، EKAM ، behfaza ، ali1220
من هم دقيقا مشكل شما رو دارم...
رفتم آموزش و پرورش يه تاييديه تحصيلي پايان دوره متوسطه دادن
تازه به خودم ندادن گفتن واسه كجا ميخاي گفتم دارالترجمه كه فرستادن واسه اونجا و ترجمه كردم ولي باز هم مي ترسم همين بشه دردسر واسم SadSadSad
(2013-10-08 ساعت 09:27)snzirani نوشته:  دوستان عزيز
من به يه مشكل خوردم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
دانشگاه عزيز لطف كرده و مدرك ديپلم منو گم كرده. قاعدتاً هنگام ارائه ليسانس بايد ديپلم را هم بهم ميدادند كه ندادند. حالا هم كه دنبالشم مي گن نمي دونيم كجاست. حالا به نظرتون تكليف من چيه؟
وقتي من مدرك ليسانس دارم يعني ديپلم هم داشتم ديگه ... ولي حالا كه اصلش موجود نيست مشكلي پيش مياد؟؟؟؟؟ من كمتر از ٢٠ روز يگه مصاحبه دارم و واقعاً گيج شدم.

(2013-10-08 ساعت 00:15)naftoonbazoft1 نوشته:  سلام

منم مرداد ماه دادم برا تعويض و گفتند ٢٠ روزه ميديم ولي هيچ خبري ازش نيست. ميگن ممكنه ٣ ماه طول بكشه
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان